|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Cytat:
Ale pod warunkiem, że mi oddasz Mi te kilogramy lecą, ale nie od diety niestety , ale z braku czasu
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Ciesz się, że coś leci. U mnie w biurze cisza, jak makiem zasiał. Kiedyś to chociaż muchy było słychać, a teraz to już całkiem nic
A ja jak na złość zapomniałam słuchawek
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy nie wolalabym ciszy od tego peplania od 2 godzin
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale mam dzisiaj senny dzień. Czuję, że będzie się strrasznie dlużył....
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile bym dała by już sobie pójść
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zbieram.. Odezwę się popołudniu. Paa
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje posłuchałam waszych rad
i wiecie co powiedział że nie mam się czym martwić , bo on by z Nią nie wytrzymał jako Kobietą a poza tym co było to tylko wspomnienia nic więcej dziękuje Wam Kochaniutkie jednak grunt to rozmowa wiecie co ja to po prostu zazdrośnik jestem na maxa dziewczynki będę Twarda Będę Walczyć !! KOCHAAAAAMMMM GOOO !! i ON MNIIIEEEEEE !!! ![]() od razu mi na serduszku lżej ale to nie znaczy że nie popuszczę tej zołzie
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
No w sumie
Nagrody dla mówcy roku to ja bym mu nie przyznała...
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze godzina w pracy
![]() Zanudzę się tu dziś ![]() Na dodatek po południu muszę jechać z rodzicami uporządkować grób mojej babci [ta która mi teraz zmarła 1,5 miesiąca temu]. A potem na mszę 30 dniową. Buuuu.... a ja jestem taka śpiąca ![]() Oreganko, ty z 1 grudnia jesteś? Fajna data na urodzinowanie ![]() Kara, chyba twój TŻ nie spotyka się z tą babą i nie widują się często ? To było chyba tylko ''przy okazji'' ?
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Karaa i bardzo dobrze, że już OK
a u mnie jednak imprezki nie będzie bo jednak idziemy jutro na disco ale kręcę co? może i lepiej nie będę musiała sprzątać po imprezie
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
vibesko on w ogole sie z Nią nie widuje
sweet no no motasz motsasz ale dobrze idzcie wybawicie sie i nie bedzie sprzątania tyle
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
karaa super
![]() jade zaraz szukac prezentu dla mamy znowu.. az sie boje ![]() no i sobie torebeczki i bluzki z dlugim rekawem wczoraj sobie kupilam takie fajne wdzianko, potem strzele foto.aaa i doszlam do perfekcji w poslugiwaniu sie VC i efekt jest naprawde suuper
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
navi
wiesz jak się ciesze ale i tak leekkie przejęcie jest matko Ty znów na zakupy olalala hihi ja też bym wyruszyła ale autko musze opłaić ok spadam dalej na kurs papa bede później
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
he he wychodzę o 14, wychodzę o 14 nanana
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
a ja musze jechac do centrum... Jest mi to delikatnie mówiąc baaardzo nie na rękę, bo musze jechać samochodem... I już teraz, a ja inaczej sobie wszystko zaplanowałam
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
A ja prezentu nie kupiłam.
Mama na jutrzejsze zakupy nie chce się zgodzić, więc mam to gdzieć. Dam jej kasę i tyle. Nawet z własną córką nie chcę jednego przedpołudnia spędzić bo gotowanie obiadków jej ważniejsze dla niej.... Ot... i tyle z niespodzianki. nie zamierzam sie już przejmować, mam to gdzieś!!
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem. Rozmowa była sympatyczna, ale nic z tego nie będzie bo pytali czy znam się na księgowości i na funduszach unijnych. Na obydwa pytania odpowiedziałam 'nie' także lipka
![]() Wskoczyłam sobie do lumpka i zadowolona jestem, bo było taniutko i coś tam wpadło. Za chwilę pokażę.. Ale dziś słabo spamujecie. Zdjecia: *spodnie Jackpot 2,60 ![]() PA240049.JPG PA240050.JPG *golf Lindex 10zł PA240055.JPG *żółciutki sweterek Only 3zł PA240056.JPG *spodnie bojówkowate po domu i do sklepu 4 zł. PA240059.JPG
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze, strasznie słabo dzisiaj spamujecie!
![]() Nie było mnie kilka godzin a tutaj praktycznie cisza... Ja jestem wykończona. Po prostu padam. Nie mam nawet siły jechać na te babskie ploteczki, a strasznie jestem ciekawa co u dziewczyn... Ale serio nie mam siły głowa mi pęka... Pomagałam dzisiaj zrobić dostawę w sklepie i już zapomniałam jakie to męczące.Karaa, odłożyłam dla Ciebie tamten komplecik, nadal jesteś zainteresowana? Jeszcze nie kupiłam więc jeszcze możesz się wycofać.
|
#1490 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie coś się kobietki nie starają.
Ines no to odpoczywaj, nic na siłe, choć dziewczyny pewnie będą żałować, że Cię nie ma.
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() vibesko spokojnie może mama po prosu ma jakies złe dni, albo coś ją marwi , postaraj się z Nią pogadać ![]() ines jestem na tak napisz na pw ile ci przesłać kaski i na jakie konto aneczko no ,no zakupki lalala... ja też chcę zakupki zrobić a tu w poniedziałek opłaty chyba walne na zawał
|
#1492 |
|
Wtajemniczenie
|
Kara fajnie, że z TŻ się wszystko wyjaśniło. Ty PANIKARO!
![]() Zakupki całkiem zwykłe, ale bardzo dla mnie przydatne.
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
aneczko bo ja się boje
wszystko mu powiedziałam co czułam i on wszystko zrozumiał i uświadomił mi że ja jesem tylko Jego a ON tylko mój aaa żółty sweterek kocham żółty
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
ja wam teraz pospamuje na smutno
![]() ![]() wczoraj bylam na imprezie babskiej i bylo super do pewnego momeentu..przyszli panowie z naszego roku niezaproszeni z golymi rekowa bo slyszeli ze zarcie jest:|![]() wpadli no spoko, byl wsrod nich chlopak kolezanki u ktorej siedziałysmy. Popilismy posmialismy sie no i jakos tak wyszlo ze sprzeczka sie pojawila..bylo tam takich dwoch z mojej grupy, ktorzy, gdy cos powiedzialam oficjalnie to obsmiewali za kazdym razem wiec mowie ej jesli chcecie obgadywac kogokolwiek tomoze wyjdzcie chociaz za drzwi i wtedy sie zaczelo...ten koles, chlopak kolezanki najechal na mnie ze nie pojdą bo są ode mnie uwaga LŻejsi 15 kg:\ co do czego ****a??wiem ze nie jestem modelka no ale..wiecie jak sie poczulam jak towarzystwo zaczelo sie smiac? dziewczyny byly poprostu w szoku ze faceci w tym wieku z naszego roku sa tacy...tragedia..ale jako ze ja mam jezyk ciety niezle sie odgryzlam i nie zostawie tego tak..to ze zrobili ze mnie slonia to inna sprawa czuje sie strasznie nieatrakcyjna w tym momencie i ogolnie do du*y![]() ![]() kurde no! |
|
|
|
#1495 |
|
Wtajemniczenie
|
Guanta jestem w szoku?!?! Ty jestes SZCZUPŁA! Co za młoty. Nie chcę wiedzieć co by o mnie powiedzieli. Szkodas słów. Sytuacja faktycznie bardzo przykra
I jak się to skończyło?
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem szczupla Aneczka bo gdybym byla nie pojechaliby tak
![]() a jak sie skonczylo..wyszli sobie jak dziewczyny zaczely na nich najezdzac |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() PADAM nienawidze szukac prezentow.. a potem wracac do domu 1,5h w korkach (zamiast 30min) , powaznie. wysiadlam to pobieglam do kolezanki ktora mieszka blizej, dzieki Bogu ze byla w domu i moglam jej WC wykorzystac!! ![]() prezenty kupione, przy okazji torebeczke nabyłam ![]() teraz wybieram co by tu pichcic, bo dzis 25 miesiac z podrzutkiem to trzeba walnac romantico kolacyjke z winkiem ![]() nie znosze tak sie snuc sama po sklepach nie wiedzac czego chce ![]() prezenty i torebke pokaze potem ![]() teraz zmykam aaa aneczko sliczne zakupy! i te ceny mnie powalaja ![]() no i guanta -szok! ale takimi młotami nie ma sie co przejmowac. jednak rozumiem, ze Ci przykro było |
|
|
|
#1498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie mam pojęcia ile może kosztowac przesyłka ![]() Cytat:
![]() Szkoda nerwów
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda nie szkoda ale czulam sie cienko
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, wyobrażam sobie
![]() Zachowali się po prostu szczeniacko. I to tylko o nich źle świadczy... Idę się położyć. Głowa mi pęka.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

Ale pod warunkiem, że mi oddasz
, ale z braku czasu

A ja jak na złość zapomniałam słuchawek 
ile bym dała by już sobie pójść

może mama po prosu ma jakies złe dni, albo coś ją marwi , postaraj się z Nią pogadać
kocham żółty