|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki rozgrzewające
Drogie Wizażanki znacie jakieś kosmetyki (lub inne cuda
) rozgrzewające?Np. balsamy... Baaardzo Was proszę o pomoc!
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki rozgrzewające
Ja znam krem delikatnie rozgrzewajacy do stóp NIVELAZIONE. Do zimnych stóp z olejkiem cynamonowym. Firmy FARMONA.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja też znam krem do stóp, ale z Bielendy seria Cold Stop - polecam go średnio, bo "pachnie" intensywnie, jakby paprykowo (pewnie to ma rozgrzewać
a efekt ocieplenia stópek jest nijaki.W sumie mało takich stricte rozgrzewających kosmetyków (łatwiej o te chłodzące, jakbysmy żyli w Afryce Z balsamów mogę polecić te "bożonarodzeniowe" (zapach goździków, cynamonu, pomarańczy) - był taki w ofercie Avonu, Yves Rocher, Farmony. Aha - najlepszy kosmetyk, ktory kojarzy mi się z rozgrzewaniem, to płyn do kapieli rozgrzewający w saszetce, chyba Polleny-Malwy seria Aromaterapia. Super!!! |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
jest jeszcze maseczka rozgrzewajaca garniera... i faktycznie jak sie ja naklada na twarz to fajnie rozgrzewa... to byla moja ulubiona maseczka, bo fajnie oczyszczala skore, ale niestety ostatnio wyczytalam, ze kosmetyki rozgrzewajace nie nalezy stosowac jak sie ma cere wrazliwa
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzieki za odpowiedzi
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Re: Kosmetyki rozgrzewające
Na pewno kosmetyki z olejkiem cynamonowym potrafią nieźle "rozgrzać"; ja używałam szamponu z.one (niestety, spaskudzony SLS)
Także maseczki i pilingi z zeolitem |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

) rozgrzewające?

a efekt ocieplenia stópek jest nijaki.