|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Zdecydowanie, to są leki typu Allegra, bez recepty i dość tanie. Jak nie miałam swojego kota, a jeździłam do faceta na parę dni, to ratowałam się takimi tabletkami przy alergii. Nie namawiam do łykania leków bez namysłu (moja mama zawsze mi wmawia, jak przez te 3 dni podczas okresu łykam 2 tabletki przeciwbólowe dziennie, że jestem uzależniona od leków <3, ale chociaż sprawdzić na próbę czy działają, w najgorszych okresach mogą ulżyć. Zanim sie dostaniesz do alergologa, to i tak lekarz pewnie Ci poleci coś antyhistaminowego "na przeczekanie", bo przy alergii można się wykończyć czasem. Ja brałam Amertil Bio, bo wychodził dość korzystnie cenowo. Generalnie zawsze biorę z tym składnikiem aktywnym: cetirizine dihydrochloride. W Anglii nie męczą mnie alergie, ale w Polsce przechodziłam takie okresowe lekkie alergie, coś typu Twoja. Kręciło mnie w nosie, kichałam, czasem łzawiły mi oczy.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2016-04-08 o 16:31 |
|
|
|
#152 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bosz, to przeca nie zmalowana, sorry, sorry, sorry. ale i ona pewnie by ładniej w ciemniejszych wyglądała
Edytowane przez mango bzik Czas edycji: 2016-04-08 o 16:32 |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nie używałam niczego. Dużo osób poleca krem pod oczy z awokado i serum olejkowe Night Recovery Complex.
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam i sie nieźle uśmiałam przez tego "mecenasa" z kafeterii
ktoś ma iście ułańską fantazje
|
|
|
|
#156 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
identiko!ale wczesniej wyczytalam, ze teraz to brzoza i topola. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Bananku, jak Ci się to objawiało? |
|
|
|
|
#157 |
|
sajkolidżist
|
Nie wiem czy było
będzie mała Ikonnka
|
|
|
|
#158 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, nie pamiętam nicku dziewczyny od kpopu więc napiszę tutaj, bo przecież z nami tu siedzi i na pewno przeczyta:
A widziałaś odcinek Family Guya o Korei? https://www.youtube.com/watch?v=rKn7acXTppU |
|
|
|
#159 | |||||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
obejrzalam bo lubie gadzety ale nie znalazłam tam NIC co by mi się przydało. Poza tym zaliczyłam żenue dzisiejszego dnia w postaci skojarzen Szuszowych co do bananaslicera. Poza tym na co komu krajalnica do banana? Seriously? Btw ktoś ma pomysł jak przetłumaczyć na polski nazwe tego urządzenia? moze być ciekawie Abstrahujac od gadżetów to serio Szusz wygląda pięknie w tym filmiku pod względem makijażu i włosów! Serio jestem pod wielkim wrażeniem, że tak subtelnie to ze sobą współgra. Jako typowa hejterka podejrzewam, że filmik nagrywany po tym jak wróciła z tego dnia Avonu gdzie ją profesjonaliści malowali Cytat:
Bardzo chętnie bym się dowiedziała jak to wygląda, jakie wyniki i jaki koszt. Oraz jak się odnieśc do informacji z takiego profilu alergenów itd. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie farbowałabym jedynie spróbowała ochłodzić skoro chcesz pójść w chłodne odcienie... Boziuuuuuluuu jak sobie przypomne moją kupe na głowie po wychodzeniu do czegoś ala naturalnego z Granatowej czerni [ w której wszyscy mówią że wyglądałam jak laleczka porcelanowa] lub Tycjanu to matko gdzie ja miałam oczy i wpełznąć w najciemniejszy kąt...Madzik z testem zielonej bazy. Po pierwsze "czuje dziwne matowanie" po drugie to jej zaczerwienienia to pikuś a ja nie widze lepszego efektu niż jej poprzednie makijaże. Baza widocznie zmatowiła buzie i jakby ją rozbieliła ale co kamera widzi to nie to samo... Jakoś jestem z pokroju buraka ala Kasia D. i trzymam jej strone, że nic go nie zakryje na dłuższą mete. Ps. Dla purystek ten filmik będzie torturą
Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-04-08 o 17:28 |
|||||
|
|
|
#160 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
To moja druga część. Bardzo się cieszę i życzę przyjemnych łowów. Pozdrawiam. Ps, nie ładnie porównywać mojego słodkiego Pluto do meszek, rozpoznalabym go wszędzie :c. To serduszko <3 Cytat:
Cytat:
. Więc super, dzięki . Cytat:
. Cytat:
Cytat:
. Jest tyle rzeczy do oglądania i czytania, że ciężko wszystko ogarnąć, ale zobaczę, dzięki <3... Ok, zobaczyłam, haha <3
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
Kucias, jaki wstyd. Nie poznałam Cię a akurat pisałam pod tobą na innym wątku. Polecam cały odcinek, jeśli lubisz ten rodzaj humoru
|
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI |
|
|
|
|
#163 |
|
Konto usunięte
|
Moja ulubienica dodała film
![]() |
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=GODw...&nohtml5=False i odsłon 16,359,347
więc chyba było warto ![]() a wspomniałam o tym pod wpływem dyskusji o pokazywaniu testera w czasie obwieszczania subskrybentom szczęśliwej nowiny, w sensie, że są tacy, którzy pójdą jeszcze dalej
|
|
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oni poszli jeszcze dalej (vide kolejny film). |
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam ich w subach, nie wiem co było w następnym i prawdę mówiąc nie jestem fanką tego typu zagrań... Spojrzałam teraz na początek ich ostatniego filmu i sobie przypomniałam niedawną sprawę z naszego kraju, kiedy policja wkroczyła do mieszkania ludzi, którzy chcieli zarobić na prywatnym big brotherze i mieli kamerki w pokojach dzieci również...
Ja nie rozumiem takiego sprzedawania wszystkiego. |
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Coś innego. A dokładnie jeden wielki shit
Równie naiwny, ale przynajmniej zaskakujący i naprawdę wbija w fotel intrygą. Właśnie, dziewczyny, macie konta na Filmwebie? Gdyby ktoś chciał śledzić takie z mnóstwem porypanych filmów, polecam moje : http://www.filmweb.pl/user/Silene1310
|
|
|
|
#168 |
|
Konto usunięte
|
A co polecacie na ochłodzenie koloru? Tzn. płukankę konkretną? Gencjanę?
|
|
|
|
#169 |
|
now or never
|
nieurudowy, ale bardzo wkręciłam sie w oglądanie chłopaków
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Ich też nie mam w subach
ale tu ktoś wrzucił i obejrzałam część, najbardziej mi zapadł w pamięć jęk tego faceta, że jemu śniadania nie dali yyy, no nie dla mnie są Ci Ludzie Nowy avek ? Ładny |
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Film ten nie ma z założenia być logiczny w ciągu, od A do Z, więc trudno tego wymagać. Widzę, że sporo filmów, które ja bardzo cenię, oceniłaś nisko dosyć, więc pewnie mamy inne spojrzenie
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-04-08 o 18:08 |
|
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
W którymś z poprzednich wątków któraś z Was pisała, że ma przewodnik po Toruniu. Która to była?
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
Hej w nowej części
I już 6 stron do nadrabiania ![]()
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do tego Najścia. Francuskie horrory są niezłe, dla tych, którzy bardzo lubią dosadne, brutalna, obrzydliwe momentami kino- polecam.
Wiele osób pisze, że nie przebrnęło przez Martyrs - ja przebrnełam lata temu i przyznam, że widziałam wiele gorszych obrazów, ale jeśli chcecie takich krańcowych doznań, możecie próbować. Dla mnie zakończenie zepsuło seans, ale mimo tego warto zaliczyć. http://www.filmweb.pl/film/Martyrs.+...ch-2008-449390 Z takich naprawdę hardych, nie do końca logicznych, nie do końca genialnych -po prostu dobrych, typowo francuskich, krwawych mocno, czasem nawet tak mocno, że na myśl przychodzi tarantino gore style -> http://www.filmweb.pl/film/Blady+strach-2003-112202 http://www.filmweb.pl/film/Fronti%C3...29-2007-440586 -> tu skojarzenia z Tarantino spore miałam - wiadomo, nie ta liga, ale momentami klimat jakby kilkanaście szczebli niżej, acz z tej samej wczuty. No i taki, który poważnie mnie wgniótł trochę w obicie, zakończenie jest dołujące mocno, pozostawia widza w takim zawieszeniu dziwnym, nieprzyjemnym -> http://www.filmweb.pl/film/Oni-2006-327449 dalej jest to 6/10, ale warto wieczorem sobie obczaić z czipsem ![]() W ogóle polubiłam francuskie kino, myślę, że warto poświęcić mu dużo uwagi, w szczególności thrillerom - są bardzo dobre, naprawdę.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-04-08 o 18:19 |
|
|
|
#175 |
|
Konto usunięte
|
Oglądam pierwszy raz. Chłopiec z krótszą brodą taki jakiś... prezenter radiowy albo z jakiegoś programu na Vivie/MTv
A ten drugi chłopiec, z dłuższą brodą, fajnie wyglądałby bez włosów https://www.instagram.com/p/BDviNUDQ...n-by=pojechani |
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#177 | |
|
now or never
|
tak poza tym to dzięn dobry w nowym wątku
![]() Cytat:
chyba że tak trzeba ? ;>
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1 - dno totalne, ni kawałka zalety w filmie 2 - film który z zamierzenia miał być zły i się udało, więc w sumie jest dobry 3 - kompletna miałkość i zero wzbudzania emocji w widzu 4, 5 - dobre do sprzątania 6, 7 - podobałyby mi się, gdyby nie drobny szczegół (na przykład są za długie w stosunku do fabuły) 8, 9 - na długo zapadły mi w pamięć 10 - podróże sentymentalne. Filmów nagrywanych z perspektywy komunikatorów jest mnóstwo, a mocno drażniące jest też podkręcanie emocji przez fałszywą informację, jakoby historia była prawdziwa. No i nie podoba mi się w Megan... schemat patologii w rodzinie, przecież to oczywiste, że w dobie internetu nie trzeba być gwałconym dzieckiem, żeby umawiać się przez sieć z nieznajomymi i trafić na zboczeńca i psychopatę. Trochę pojechali po schematach. Może to przez to tak nisko go oceniłam, że lubię oglądać filmy seriami (np. w ciągu kilku dni kilka filmów o tej samej tematyce) i schemat mi się utarł. No i nie wymagam stuprocentowej logiki, ale te ostatnie 22 minuty, przez które został wpasowany w kategorię horroru, powinny nie istnieć - spoiler kto nagrywałby najpierw takie rzeczy kamerą ofiary, żeby później wyrzucić ją do śmieci? Gdyby nie retrospekcja w końcówce, dałabym pewnie jeszcze mniej niż 4/10. Edytowane przez Silene1310 Czas edycji: 2016-04-08 o 18:30 |
|
|
|
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
W ogóle znacie kanał Tytusa Hołdysa i kolegi?
https://www.youtube.com/channel/UC9N...?nohtml5=False Widziałam na insta, ale nie miałam jeszcze okazji obejrzeć ani jednego odcinka |
|
|
|
#180 | |
|
Peron 9 3/4
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Dzięki!
to trzeba przyznać, że po ostatnim makijażu dla Rimmela, to w tym wygląda świetnie, jakoś tak świeżo, bez dziwnych pomarańczowych plam na oczach i plam od bronzera jak to ona potrafi 

identiko!
będzie mała Ikonnka 

i wpełznąć w najciemniejszy kąt...
. Więc super, dzięki
. 

)