![]() |
#961 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
złozyłam zamówienie na 2 termin K15 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#962 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
w ogóle rozwalił mnie opis, katalog 2/2008 str. 118
Krem do stóp i paznokci o potrójnym działaniu ,, (...) Zawiera EMOLIENTY zapewniające skórze odpowiednie nawilżenie, KREATYNĘ, która korzystnie wpływa na zdrowie paznokci oraz mieszankę skrobi ziemniaczanej..." Kreatyna, tak samo napiosane jest przy szamponach. Sorry, czy oni oci****** (cenzurka) Dla laików: Kreatyna to jeden z najczęściej używanych suplementów stosowanych w kulturystyce. Jest substancją podobną do białek, zbudowaną z trzech aminokwasów: metioniny, argininy oraz glicyny. @Niewielkie ilości kreatyny przechowywane są w komórkach mięśniowych, a jej rola sprowadza się do wytwarzania i przenoszenia adenozynotrójfosforanu (ATP) tzw. głównej cząsteczki odpowiedzialnej za produkcję energii. Kreatyna zwiększa siłę i przyspiesza przyrost masy mięśni Zbyt duże jednostkowe spożycie kreatyny powoduję przemianę jej do kreatyniny a ta z kolei w nadmiarze może doprowadzić do tragicznych nieodwracalnych skutków. Badania dowodzą, nadmierne stężenia kreatyniny w krwi może doprowadzić do uszkodzenia nerek, które nie mają możliwości samoregeneracji." Rzeczywiście bardzo korzystnie wpływa na nasze zdrowie ![]() CHyba pomylili KREATYNĘ z KERATYNĄ Keratyna "Białko należące do skleroprotein - grupy białek włóknistych. Główny składnik naskórka, włosów, włókien wełny, paznokci, kopyt, rogów i piór. W składzie strukturalnym zawiera cystynę, aminokwas siarkowy, zapewniający mu trwały efekt kondycjonujący. Działa regenerująco w stosunku do włókna włosowego, chroni je przed różnorodnymi uszkodzeniami. Stosowany w środkach kondycjonujących, płynach do trwałej ondulacji, farbach do włosów. Wykazuje działanie ochronne w stosunku do skóry i włosów przed anionowymi związkami powierzchniowo czynnymi ." |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2007-11-23 o 18:16 Powód: zmiana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
A propo wody Rouge jako prezentu
Specjalnie z okazji świąt dla Konsultantek, które jeszcze nie mają swojej Karty AVON przygotowaliśmy super promocję. Każda Konsultantka, która w czasie trwania promocji (22.11.2007 –18.02.2008) złoży kompletną i poprawną aplikacje o Kartę AVON (przezdowolny kanał aplikacji o Kartę AVON) oraz otrzyma ją od GE Money Bankw prezencie dostanie ekskluzywny zestaw: Wodę perfumowaną Christian Lacroix Rouge oraz Elegancki czerwony zegarek. ![]() Prezent będzie dostarczony z najbliższym zamówieniem przypadającym po dacie wydania karty przez bank |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Rum Raisin jest baardzo ciemny. Ja z katalogu 02 niewiele dla siebie widze na razie. Tyle, ze moze przloze zakup Treselle klasycznego wlasnie na 02
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Konto usunięte
|
a co sadzicie o czarnym polyskujacym cieniu z kat 16?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5864103]a co sadzicie o czarnym polyskujacym cieniu z kat 16?
![]() też jestem jego ciekawa,ale jutro będę w COKu i mam nadzieję,że uda mi sie go obejrzeć. Podzielę sie wrażeniami ![]() Podobnie jak Hosenka zrobiłam sobie zestawienie zakupów do k02 i właśnie on okazał się najlepszy z nich (tzn najwięcej z niego wypisałam ![]() ![]() Tymczasem muszę troszkę opustoszyć półki z kosmetykami... ![]()
#969 |
Zadomowienie
|
Na pewno wezme zarowno czarny polyskujacy jak i poczworny Smokey eyes
Chociaz jakis czas temu nie wytrzymalam i kupilam czarne cienie inglota. Szkoda, ze nie wiedzialam wtedy ze czarnosci pojawia sie tez w Avonie |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych pytań o zarobek, to po przeczytaniu waszych postów przypomniałam sobie, że rzeczywiście takie pytania pojawiają się gdy sie chce zalogować na pewnym forum jako konsultantka (też odpowiadałam na takie pytania)
![]() |
#971 |
Konto usunięte
|
no 2 poki co jak najlepszy katalog.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5864103]a co sadzicie o czarnym polyskujacym cieniu z kat 16?
![]() muszę go mieć!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Konto usunięte
|
ja tez.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny, czy naprawdę żadna z Was nie ma diamentowej szminki w odcieniu PINK ICING
![]() Ja swoją Twilight Twig wystawiłam na al..., ciekawe czy ktoś się nią zainteresuje?
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rzeczywistości ta pomadka jest sporo ciemniejsza od tej na zdjęciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Konto usunięte
|
zgadzam sie, ja tez ja mialam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj dostałam paczki,które powinny być w pon.
![]() Co do pomadki z musem Delicate Pink to jest naprawdę ciemniejsza niż w katalogu no i mi się średnio podoba ![]() Jeśli chodzi o Treselle Seduction to w sumie nie wiem co o niej myśleć.Pierwsze nuty mi się nie podobają,ale jak już minie chwila i zapach 'dojdzie do sedna' ![]() ![]() Pozatym mam perełki rozświetlające,ale jeszcze ich nie testowałam no i cienie poczwórne- fiolety.Zdziwiłam się,że kolory są takie jak się spodziewałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
czy miałyście kiedyś zamówienie na biżu Ella Ballerina? pytam, bo nie wiem, czy nie odradzić klientce, której córeczka się na nią bardzo napaliła...
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Napisałam do avonu maila z zapytaniem odnosnie braków oto jaką odpowiedź otrzymałam:
Szanowna Konsultantko, Uprzejmie informujemy, że braki produktów w magazynie, jakich doświadczamy w ostatnich zamówieniach, są spowodowane nadsprzedażą produktów w stosunku do przewidywanego popytu i dotyczą nie tylko rynku polskiego, ale całej Europy Środkowo-Wschodniej. Wszystkie zaopatrujące nas fabryki (w tym fabryka w Garwolinie) przyspieszają i zwiększają produkcję, jednak cykl produkcyjny wielu kosmetyków wymaga oczekiwania na dostawy komponentów zamawianych przez Avon u poddostawców. Zgodnie z raportem braków magazynowych przewidziany termin dostawy Portfela podany jest na 12 grudnia, krem ma być dostępny 30 listopada. Serdecznie przepraszamy za opóźnienia w dostawach. Zapewniamy, że robimy wszystko, by jak najlepiej spełnić oczekiwania naszych Konsultantów oraz Klientów. Z pozdrowieniami, Anna Kłoszewska Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za informację
![]() Szkoda, bo ja lubię takie jasne, delikatne kolory, źle mi w ciemnych szminkach ![]() Raczej się zatem nie skuszę, kupię sobie pomadkę z Maybelline, bo mam już upatrzoną. Od 2 dni mam w domu katalog 15 i przeglądam co chwilę, ale nic mnie nie kusi ![]()
#981 |
Konto usunięte
|
w ogole nie przyslali mi gabki owocowki i szminki. no i passion :/. a ja myslalam ze tylko passion i im napisalam, ale chyba napisze raz jeszcze;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Oki, po sprawie. Powiedziałam, że jak nie możecie tego powiedzieć, a ona to powinna wiedzieć to z nią porozmawiam o co chodzi... I tyle
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Konto usunięte
|
kurcze, no ma juz ktoras ten cien:?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Konto usunięte
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5866652]kurcze, no ma juz ktoras ten cien:?
![]() Dopiero 12. grudnia |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
Ja zastanawiam sie nad tym cieniem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez czarny kusi
![]() ![]() Cekawe tylko czy na powiece jest rzeczywiście czarny. Bo neiktóre czarne cienie na oku dają kolor ciemnoszary ![]()
#989 |
Konto usunięte
|
to pomaluj sobie czarna kredka oczy i zobaczysz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5866779]to pomaluj sobie czarna kredka oczy i zobaczysz.[/QUOTE]
oj efekt jest zupełnie inny ![]() Jeśli ktoś "obmaca" ten cień to prosze o wrażenia ![]() Czekam na paczkę i na szmineczkę Coco Rum ![]() ![]() i na 3 opakowania ampułek Planet Spa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.