|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
on tired little feet
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Adeedra chyba za długo seksu nie uprawialas.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-04-08 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1833 | |
on tired little feet
|
Cytat:
https://m.youtube.com/watch?v=v4odL3rZkZc
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-04-08 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
on tired little feet
|
![]() |
#1836 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pięć razy na tym w kinie byłam, bo tak fajnie było być na tym w kinie. Nikt nie podzielał mojej ekscytacji odkryciem, że mnie faceci w damskich ciuchach kręcą, bo poprzednio taka podekscytowana byłam na Grze pozorów, lata wcześniej. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Nie wiem gdzie, w swoim otoczeniu namierzę, nie mam ich zaczipowanych na gpsie, żeby Ci lokalizację podać ot tak. Poza tym to, że ma głos, to tylko połowa sukcesu. Żeby był jeszcze w stanie wymyślić, co powiedzieć, żeby tego było słuchać warto... to już trudniej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Oglądałam jakaś kompilację z nim i też ![]() No właśnie oni zawsze mają dużo do powiedzenia. ZA dużo.
![]() |
![]() |
#1838 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To by musiało zadziałać w naturalnym środowisku, a nie z polecenia. Zresztą tak w ogóle, to jeśli już to mnie Moore bardziej podchodzi, tyle tylko, że bardziej poza bądami. Partnerzy i Święty ![]() I Tony Curtis ![]() A to to ja nie o tym. Ja lubię meneli, menele lubią mnie. Prawdopodobnie chodzi o rozmiar dupy, ale możliwe, że mam coś klimatycznego wypisanego na ryju. Miałam na myśli to, że z takim przeciętnym Ziutkiem serio nie ma o czym, ale tak co 4 już jest w stanie z siebie coś wykrzesać. Twoje złe skojarzenia budzi najprawdopodobniej ich język branżowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1839 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Wstyd, ale nie znam ich, zaraz zrobię obczajkę. Ja mam do meneli szczęście, rodzinne miasteczko to istna wylęgarnia, a teraz mieszkam sobie w menelskiej dzielnicy ![]() Tak w ogole- co z Twoimi eksperymentalnymi znajomościami z sympatii?
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-04-09 o 00:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zrobisz obczajki, bo to chodzi o to, czego google images nie ujmuje. Czyli generalnie ich spodnie, sprzed czterdziestu lat. Cytat:
Nic, pospisywałam ich zajawki, ale jak już prawie byłam gotowa na publikację tego wybitnego dzieła, to się atmosfera na wątasku spsuła i mi się odechciało. Zresztą tylko ten jeden Khal tam był fajny, reszta mniej lub bardziej meh. Poza tym wymieniłam z nim ze 20 wiadomości a potem mi się źle zrobiło, bo Mohammed był jeszcze aktualny. Potem miałam jazdy z Mohammedem i zapomniałam o tym profilu. A co? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o Mohameda, to cały czas nawiązuję do tego, że napisałaś, że nigdy się nie spotkałaś ze stawianiem takich warunków, dlatego potraktowałaś je jako żart, a przecież Mohamed Ci takie stawiał. Cytat:
A o to to już homara pytaj. Pewnie gwara młodzieżowa. Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1842 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym to gościu jest koszmarnym manipulatorem, bo głos i akcent ma przepiękny i jedzie taka niewiasta, jak ja, do Szkocji, w nadziei, że spotka tego więcej, a tam ni ch*uja idzie zrozumieć choćby słowo na ulicy. no to może zastosuj się do własnej rady w tej kwestii. Cytat:
![]() ![]() ale Żebrowski i inwokacja to to zwykle nie jest ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no właśnie i to mnie też boli. ale czy adeedra o tym wspominała, czy nie? bo jak nie, to jest szansa na rozgrzeszenie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Konto usunięte
|
Elo dziury, puszczalskie szmaty, ku**y i co-tam-jeszcze-fabryka-dała.
Prawdziwym feministkom zależy na tym, żeby ich arabusy nie gwałciły. Skupcie się na priorytetach i pamiętajcie, że jak was zgwałco prawdziwi polacy, to jeszcze sobie za dobry uczynek policzycie. To, że wam się nie podoba, że jakieś chłopy chcą decydować za was, że macie rodzić to doskonała okazja, żeby skumać się z tymi, którzy będą zabraniać rodzić dzieci, których będziecie chciały i skrobać na musa. Jak można spijać z dziobka takiemu ścierwu? To jest nieumiejętność czytania ze zrozumieniem na poziomie, kwalifikującym pod ubezwłasnowolnienie, czy połowa lasek na wizażu jest nazifriendly? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
BAN stały
|
Cytat:
- "gość, którym się ekscytowałam zasugerował mi coś, co gdyby było prawdziwe, to by mnie zabolało, więc założyłam, że nie było" ![]() - on na pewno ma na myśli wszystkie kobiety oprócz mnie, szczególnie jak zwraca się do mnie - są to laski typu "ojej, co ludzie powiedzo", a przecież nie okłamujmy się, większość ludzi tak myśli, no to co zrobić, należy się pogodzić z rzeczywistością, która przecież od nas w ogóle nie zależy - i to na pewno - nie mam jak zainteresować sobą mężczyzn, to będę taka fajna i będę się śmiać z feminizdek i kobiet wyzwolonych hihi, żeby nie myśleli, że jestem jakaś nawiedzona, tylko wyluzowana, taka kumpela - standardowa logika "im więcej k**** zwyzywam, tym będę porzondniejsza" - nieumiejętność czytania ze zrozumieniem albo rozumienie tego, co się chceto będzie, że ma ból dupy, co ona taka poważna, szurnięta jakaś |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"Bardziej skomplikowane" znaczy bujałam się wtedy z seksoholikiem. I w związku z tym skłonna jestem płakusiać i teraz, bo dupy dałam tak, że ustawa nie przewiduje. "Niemożliwe, żeby ktoś tak naprawdę myślał" to był stan bezpośrednio po ekspozycji. Umiarkowanie szybko się zorientowałam. A że - jak już wspominałam kiedyś wcześniej - najbystrzejsza nie jestem, to mi zeszło dwa tygodnie. Poza tym to nie tak, jak myślicie. Jeszcze gorzej, ale w innym kierunku. Z dwojga złego chyba lepiej byłoby niczego nie tłumaczyć. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-04-09 o 16:31 Powód: dopisałam drugi akapit szaro |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | |||
on tired little feet
|
Cytat:
Khal?!?! Tam byl jakiś Khal?! Nic, myślałam że może trafilas na jakiegoś fajnego który wydostał się poza eksperyment ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1850 | |||||||||
Konto usunięte
|
Ale nadal nie w fazie "jak to się dzieje, że przyciągam samych %&*^^^%&(*##$
![]() Ty pytasz. Cytat:
Powinnam się w marcu nie dziwić. Z myślą, że spoko-luz, spotkałam się z tym już, bo mi się za cztery miesiące przydarzy. ![]() Cytat:
Ale mimo wszystko nie miałam prawa do zdumienia gościem, który pierwszego, drugiego, piątego i dziesiątego dnia miał luz na moje życie towarzyskie, po czym mimo braku ruchania i zakochania wyjechał mi z: ![]() Cytat:
Nie obliczam, pamiętam. Cytat:
Stosuję się. Cytat:
Nie poleciłam. Wspomniałam, że lubię. Cytat:
Cytat:
Nie wiem czemu, ale tak jakoś wyszło, że nie jestem w dobrych stosunkach z wizażowym kołem esesmana. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1851 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 | ||
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=nTY3EKKb1gA
Bzdura. Chodzi Ci o moje szczęście! Cytat:
![]() Tak. Choć nie mówię, że bez nadziei, że sobie łeb utnę. Jak to nie wiem, który jest który? Zresztą szaleństwo mnie opuściło, jeden został, ewentualnie. Cytat:
Poza tym jak już mam zostać p***ą w necie, to chyba pasowałoby trochę klimatu liznąć. Jak już mi przyjdzie potrzeba p***dolnięcia biografii, to nie tutaj. Nie po to się tak umęczyłam z tymi chłopami, żeby mi to wizaż teraz zabrał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
BAN stały
|
Taka jest zawsze oficjalna wersja.
A ten pierwszy? Ale jak rozpoznajesz na początku, który jest bardzo zły, a który nwmocmc? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Konto usunięte
|
Nie zawsze. Coś zgorszyło Kreweta.
Jeden jest z maja, drugi z marca. Nie rozpoznaję tego na początku. Kandydat nr 2 był bardzo złym pomysłem, bo poprzednio też był. A nwocmc jest nwocmc, bo nie wiem, o co mu chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
BAN stały
|
Mam swój typ. Ale to i tak wymuszone zgorszenie.Ale nwocmc to jest właśnie ten dziwak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
BAN stały
|
Oooj, bez sensu. Myślę, że śledził wszystkie posty z nastawieniem na znalezienie czegoś, pierwszy raz wszedł na tematy, na które nie wchodził i łooolaboooga, dziecko by zabiła. A to szmata. Coś takiego.Ale jaja sobie teraz robisz, że nie czaję? Bo nie chciało mi się wracać do początku i sprawdzać czy to jego sklasyfikowałaś jako nwocmc, bo to chyba nie było jasne. Ale pewnie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Pisałam o trzech potencjalnych pomysłach na bolce i o tym, że on nim nie jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 | |
BAN stały
|
A co niby innego? Może on żyje w utopii, w której żadna by nigdy nie pomyślała, bo nigdy nie wszedł na taki wątek, a teraz zaczął mnie śledzić. Obstawiam konkretnie "tylko kobieta decyduje o swojej ciąży", bo jak nie to, to ja nie wiem. Jedno jest pewne - to jest w uuuj wymuszone zgorszenie, bo by się wcześniej pojawiło.
Cytat:
![]() Aaaa. My gupie cipy. Znaczy ja na pewno. Przez cały czas aborcja na życzenie była dostępna w Polszy, tylko trzeba było zrobić prosty myk: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2538 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1860 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=Y1YVsTTIGsU Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.