Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-08, 21:58   #1831
thirky
on tired little feet

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
bo konkretny akcent konkretnej osoby może być mega - Sean Connery jest boski zawsze i wszędzie. ale przeciętny Anglik brzmi koszmarnie D:[COLOR="Silver"]
Łooooo matko, obczailam tego Connery na yt, stary, Siwy, akcent jak akcent, gdzie tu boskość?!

Adeedra chyba za długo seksu nie uprawialas.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-04-08 o 22:00
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-08, 22:03   #1832
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Obejrzyj serial Peaky Blinders i posłuchaj jak mówi Tommy i pozostali. W wersji skroconej- możesz sobie wpisać na yt "peaky blinders gypsy fight scene". Tommy (Cilian) jest bogiem seksu, orgazmu, piękna, ogólnie bogiem jest. A akcent mu pomaga w tym bardzo.
eee... nie znalazłam.
Cytat:
Łooooo matko, obczailam tego Connery na yt, stary, Siwy, akcent jak akcent, gdzie tu boskość?!

thirky, no błagam o Jamesie Bondzie kiedyś Ty dziecko słyszała?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-08, 22:07   #1833
thirky
on tired little feet

Cytat:
eee... nie znalazłam.

thirky, no błagam o Jamesie Bondzie kiedyś Ty dziecko słyszała?
No wiem co to jest Bond ale nie oglądałam nigdy. Ja ogólnie oglądam bardzo mało filmów, nie lubię. Ale juz jak jakiś mi się spodoba to mecze do porzygu.

https://m.youtube.com/watch?v=v4odL3rZkZc

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-04-08 o 22:09
Stary 2016-04-08, 22:09   #1834
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
czy Ty masz świadomość, co byś napisała każdej wizażance, gdyby ona coś takiego napisała?
Tak.
Cytat:
bo konkretny akcent konkretnej osoby może być mega - Sean Connery jest boski zawsze i wszędzie. ale przeciętny Anglik brzmi koszmarnie
Taa. Jak masz stu chłopa i wszyscy mają akcent, ale tylko jeden brzmi sexy jak mówi to na bank zasługa akcentu a nie tego, że gość ma taki głos.
Cytat:
z tymi akcentami to trochę tak, jakby ktoś się nasłuchał Michała Żebrowskiego i pokochał polszczyznę, po czym przyjechał do Polszy i zastał Ziutka pod budką z piwem niestety, realia są nie tak pięknie telewizyjne
Niejeden Ziutek ma taki głos, że
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-08, 22:12   #1835
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
:

Niby kurczę gdzie.

Stary 2016-04-08, 22:22   #1836
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Obejrzyj serial Peaky Blinders i posłuchaj jak mówi Tommy i pozostali. W wersji skroconej- możesz sobie wpisać na yt "peaky blinders gypsy fight scene". Tommy (Cilian) jest bogiem seksu, orgazmu, piękna, ogólnie bogiem jest. A akcent mu pomaga w tym bardzo.
Też go uwielbiam. Ale głównie w Breakfast on Pluto.
Pięć razy na tym w kinie byłam, bo tak fajnie było być na tym w kinie.
Nikt nie podzielał mojej ekscytacji odkryciem, że mnie faceci w damskich ciuchach kręcą, bo poprzednio taka podekscytowana byłam na Grze pozorów, lata wcześniej.
Cytat:
W filmach pozabondowych.
Cytat:

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Niby kurczę gdzie.
Nie wiem gdzie, w swoim otoczeniu namierzę, nie mam ich zaczipowanych na gpsie, żeby Ci lokalizację podać ot tak.
Poza tym to, że ma głos, to tylko połowa sukcesu. Żeby był jeszcze w stanie wymyślić, co powiedzieć, żeby tego było słuchać warto... to już trudniej.
Stary 2016-04-08, 22:35   #1837
thirky
on tired little feet

Cytat:
Nikt nie podzielał mojej ekscytacji odkryciem, że mnie faceci w damskich ciuchach kręcą, bo poprzednio taka podekscytowana byłam na Grze pozorów, lata wcześniej.

W filmach pozabondowych.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Nie wiem gdzie, w swoim otoczeniu namierzę, nie mam ich zaczipowanych na gpsie, żeby Ci lokalizację podać ot tak.
Poza tym to, że ma głos, to tylko połowa sukcesu. Żeby był jeszcze w stanie wymyślić, co powiedzieć, żeby tego było słuchać warto... to już trudniej.
Ja byłam 3 razy na Cialo/Body, nikt ze znajomych nie podzielił zachwytu tym filmem, a uwielbiam w nim wszystko!

Oglądałam jakaś kompilację z nim i też

No właśnie oni zawsze mają dużo do powiedzenia. ZA dużo.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-08, 23:58   #1838
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ja byłam 3 razy na Cialo/Body, nikt ze znajomych nie podzielił zachwytu tym filmem, a uwielbiam w nim wszystko!
Nie widziałam.
Cytat:
Oglądałam jakaś kompilację z nim i też
To by musiało zadziałać w naturalnym środowisku, a nie z polecenia.
Zresztą tak w ogóle, to jeśli już to mnie Moore bardziej podchodzi, tyle tylko, że bardziej poza bądami. Partnerzy i Święty , ale nie polecam, bo to już nie na te lata.
I Tony Curtis
Cytat:
No właśnie oni zawsze mają dużo do powiedzenia. ZA dużo.
A to to ja nie o tym. Ja lubię meneli, menele lubią mnie. Prawdopodobnie chodzi o rozmiar dupy, ale możliwe, że mam coś klimatycznego wypisanego na ryju. Miałam na myśli to, że z takim przeciętnym Ziutkiem serio nie ma o czym, ale tak co 4 już jest w stanie z siebie coś wykrzesać.

Twoje złe skojarzenia budzi najprawdopodobniej ich język branżowy
Stary 2016-04-09, 00:15   #1839
thirky
on tired little feet

Cytat:
Nie widziałam.

To by musiało zadziałać w naturalnym środowisku, a nie z polecenia.
Zresztą tak w ogóle, to jeśli już to mnie Moore bardziej podchodzi, tyle tylko, że bardziej poza bądami. Partnerzy i Święty , ale nie polecam, bo to już nie na te lata.
I Tony Curtis

A to to ja nie o tym. Ja lubię meneli, menele lubią mnie. Prawdopodobnie chodzi o rozmiar dupy, ale możliwe, że mam coś klimatycznego wypisanego na ryju. Miałam na myśli to, że z takim przeciętnym Ziutkiem serio nie ma o czym, ale tak co 4 już jest w stanie z siebie coś wykrzesać.

Twoje złe skojarzenia budzi najprawdopodobniej ich język branżowy
Zobacz koniecznie, naprawdę świetny klimatyczny film. I wspaniale dobrana muzyka.

Wstyd, ale nie znam ich, zaraz zrobię obczajkę.

Ja mam do meneli szczęście, rodzinne miasteczko to istna wylęgarnia, a teraz mieszkam sobie w menelskiej dzielnicy . Mam chody bo częstuje szlugami jak grzebią radośnie w śmietniku pod kamienicą, czasem dorzucam stary sweter w bonusie, a i o pogodzie i życiu pokonwersuję. Opyla się, raz mnie zaczepił jakiś przystojniak na przystanku, obok stały menel spod naszej kamienicy wzeral jakąś bułę więc od razu dzielnie zareagował i uniknelam utraty czci i cnoty.

Tak w ogole- co z Twoimi eksperymentalnymi znajomościami z sympatii?

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-04-09 o 00:16
Stary 2016-04-09, 00:37   #1840
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Zobacz koniecznie, naprawdę świetny klimatyczny film. I wspaniale dobrana muzyka.
Ale mówisz o tym Szumowskiej z zeszłego roku? Bo tych ciał to mnogo...
Cytat:
Wstyd, ale nie znam ich, zaraz zrobię obczajkę.
Nie zrobisz obczajki, bo to chodzi o to, czego google images nie ujmuje. Czyli generalnie ich spodnie, sprzed czterdziestu lat.
Cytat:
Ja mam do meneli szczęście, rodzinne miasteczko to istna wylęgarnia, a teraz mieszkam sobie w menelskiej dzielnicy . Mam chody bo częstuje szlugami jak grzebią radośnie w śmietniku pod kamienicą, czasem dorzucam stary sweter w bonusie, a i o pogodzie i życiu pokonwersuję. Opyla się, raz mnie zaczepił jakiś przystojniak na przystanku, obok stały menel spod naszej kamienicy wzeral jakąś bułę więc od razu dzielnie zareagował i uniknelam utraty czci i cnoty.
Mnie jeden kiedyś grzeczność zrobił i nie poczęstował tulipanem mojej je*niętej koleżanki, mimo, że go zaatakowała.
Cytat:
Tak w ogole- co z Twoimi eksperymentalnymi znajomościami z sympatii?
Nic, pospisywałam ich zajawki, ale jak już prawie byłam gotowa na publikację tego wybitnego dzieła, to się atmosfera na wątasku spsuła i mi się odechciało.
Zresztą tylko ten jeden Khal tam był fajny, reszta mniej lub bardziej meh. Poza tym wymieniłam z nim ze 20 wiadomości a potem mi się źle zrobiło, bo Mohammed był jeszcze aktualny. Potem miałam jazdy z Mohammedem i zapomniałam o tym profilu. A co?
Stary 2016-04-09, 07:06   #1841
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Wtedy wizaż czytałam w okolicach włosów, paznokci i świeć-panie-nad-jego-duszą-wc.

Co ma jedno do drugiego? Dbam o zachowanie swojej niewinności.
Nawet jestem w stanie się rumienić, jeszcze.
Ale teraz jesteś już po wielu lekturach i wykładach.
Cytat:
A zakładasz, że satysfakcjonujące uzasadnienie istnieje?
Nie. Ale to nie ja mam być usatysfakcjonowana.
Cytat:
Boszsz. Ale z nim się spotykałam w marcu 2015, żądania przedstawił pod koniec miesiąca. To było po nawiązaniu towarzyskich stosunków międzykontynentalnych, ale przed nawiązaniem cielesnych, a to z kolei poprzedzało przedstawienie żądań i pisanie w tamtym wątku też.
Ale jakie to ma znaczenie, kiedy? Spotkałaś się. A piszesz, że się nie spotkałaś.
Cytat:
Ty tak ironicznie, czy przegapiłaś też kilkugodzinną akcję na intymnym jaką urządził srajfajter do spółki z jakąś pindzią, którą oburzyło to, że odradzałam jej jej Mohameda i jak odkryła ze zgorszeniem, że sobie samej nie odradziłam, a to co pisałam, pisałam jej z zawiści, bo jej jest bardziej romantyczny. A potem latali za mną po wątkach i dostarczali gawiedzi mój newsletter waginalny?
Ale ja pisałam, że przegapiłam seksoholika, dentystę-maklera, tego, co Ci uciekł i kogoś jeszcze.

A jeśli chodzi o Mohameda, to cały czas nawiązuję do tego, że napisałaś, że nigdy się nie spotkałaś ze stawianiem takich warunków, dlatego potraktowałaś je jako żart, a przecież Mohamed Ci takie stawiał.
Cytat:
Żeby przez niego to naprawdę nie sądzę.
Ale niepłakusiania w ogóle to nie obiecuję.
Jest takie słowo jak "niepłakusiania"?! Co to za dzika gwara?
Tak się zawsze wydaje.

A o to to już homara pytaj. Pewnie gwara młodzieżowa.
Cytat:
Jak potem będę chodzić taka smutna, to mnie na pewno ktoś pocieszy. I znowu będzie coś ciekawego.
Jakoś nie utwierdzałaś Olkaszy w przekonaniu, że znalezienie kolejnego faceta do adorowania to rozwiązanie problemu i sposób na życie.
Cytat:
Na wzroście.
Tak użytkowo to bardzo-zły-pomysł ma jakieś 17, nie wiem ile ma nwocmc, więc nie mogę podjąć decyzji w zgodzie ze swoją wrażliwością.
Jak to obliczasz?
Cytat:
Nie sprowadzaj wszystkiego do pisdy. Rozwiązanie nigdy nie jest only bzykanko away.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-09, 10:11   #1842
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem co to jest Bond ale nie oglądałam nigdy. Ja ogólnie oglądam bardzo mało filmów, nie lubię. Ale juz jak jakiś mi się spodoba to mecze do porzygu.
Sean Connery to jest Bond. tylko i wyłącznie.

a poza tym to gościu jest koszmarnym manipulatorem, bo głos i akcent ma przepiękny i jedzie taka niewiasta, jak ja, do Szkocji, w nadziei, że spotka tego więcej, a tam ni ch*uja idzie zrozumieć choćby słowo na ulicy.
Cytat:
Tak.
no to może zastosuj się do własnej rady w tej kwestii.
Cytat:
Taa. Jak masz stu chłopa i wszyscy mają akcent, ale tylko jeden brzmi sexy jak mówi to na bank zasługa akcentu a nie tego, że gość ma taki głos.
oczywiście, głos jest mega ważny, ja tego nie neguję. ale mi chodzi o to, jak mówi przeciętny Angol i to nie jest sexy. musiałby mieć głos jak dzwon, żebym to przełknęła. a przeciętny głos z dobrym akcentem jest na propsie
Cytat:
ale Żebrowski i inwokacja to to zwykle nie jest
Cytat:
adeedra poleca, wiem, co dziś będę oglądać.
Cytat:
oj trudniej, fakt eh, te wymogi - głos, akcent, wartość merytoryczna... w dupach się poprzewracało!
Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Ale ja pisałam, że przegapiłam seksoholika, dentystę-maklera, tego, co Ci uciekł i kogoś jeszcze.
no właśnie i to mnie też boli. ale czy adeedra o tym wspominała, czy nie? bo jak nie, to jest szansa na rozgrzeszenie.
Stary 2016-04-09, 10:18   #1843
201607040950
Konto usunięte

Elo dziury, puszczalskie szmaty, ku**y i co-tam-jeszcze-fabryka-dała.
Prawdziwym feministkom zależy na tym, żeby ich arabusy nie gwałciły. Skupcie się na priorytetach i pamiętajcie, że jak was zgwałco prawdziwi polacy, to jeszcze sobie za dobry uczynek policzycie.
To, że wam się nie podoba, że jakieś chłopy chcą decydować za was, że macie rodzić to doskonała okazja, żeby skumać się z tymi, którzy będą zabraniać rodzić dzieci, których będziecie chciały i skrobać na musa.

Jak można spijać z dziobka takiemu ścierwu?
To jest nieumiejętność czytania ze zrozumieniem na poziomie, kwalifikującym pod ubezwłasnowolnienie, czy połowa lasek na wizażu jest nazifriendly?
Stary 2016-04-09, 10:25   #1844
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdziwym feministkom zależy na tym, żeby ich arabusy nie gwałciły. Skupcie się na priorytetach i pamiętajcie, że jak was zgwałco prawdziwi polacy, to jeszcze sobie za dobry uczynek policzycie.
To, że wam się nie podoba, że jakieś chłopy chcą decydować za was, że macie rodzić to doskonała okazja, żeby skumać się z tymi, którzy będą zabraniać rodzić dzieci, których będziecie chciały i skrobać na musa.

To jest nieumiejętność czytania ze zrozumieniem na poziomie, kwalifikującym pod ubezwłasnowolnienie, czy połowa lasek na wizażu jest nazifriendly?
znajdź ten wpis, znajdź link do niego, zacytuj w wątku.
Stary 2016-04-09, 10:43   #1845
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Było to niewinne, hipotetyczne przemyślenie nie mające oczywiście związku z żadną konkretną osobą ani wątkiem.
Stary 2016-04-09, 10:47   #1846
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Było to niewinne, hipotetyczne przemyślenie nie mające oczywiście związku z żadną konkretną osobą ani wątkiem.
tak czy siak - jest na piśmie. większość ludzi nie robi background checku na wizażu, zwłaszcza kogoś z taką ilością postów. wrzuć, chcę to zobaczyć
Stary 2016-04-09, 10:52   #1847
stewardesa
BAN stały

Cytat:

Też się nad tym zastanawiałam. Możliwości:

- "gość, którym się ekscytowałam zasugerował mi coś, co gdyby było prawdziwe, to by mnie zabolało, więc założyłam, że nie było" ; pewnie żartuje, przecież niemożliwe, żeby ktoś tak naprawdę myślał, hehe
- on na pewno ma na myśli wszystkie kobiety oprócz mnie, szczególnie jak zwraca się do mnie
- są to laski typu "ojej, co ludzie powiedzo", a przecież nie okłamujmy się, większość ludzi tak myśli, no to co zrobić, należy się pogodzić z rzeczywistością, która przecież od nas w ogóle nie zależy
- i to na pewno - nie mam jak zainteresować sobą mężczyzn, to będę taka fajna i będę się śmiać z feminizdek i kobiet wyzwolonych hihi, żeby nie myśleli, że jestem jakaś nawiedzona, tylko wyluzowana, taka kumpela
- standardowa logika "im więcej k**** zwyzywam, tym będę porzondniejsza"
- nieumiejętność czytania ze zrozumieniem albo rozumienie tego, co się chce
Cytat:
to będzie, że ma ból dupy, co ona taka poważna, szurnięta jakaś
Stary 2016-04-09, 11:55   #1848
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
- "gość, którym się ekscytowałam zasugerował mi coś, co gdyby było prawdziwe, to by mnie zabolało, więc założyłam, że nie było" ; pewnie żartuje, przecież niemożliwe, żeby ktoś tak naprawdę myślał, hehe
Nie żeby ktoś tak naprawdę myślał, tylko że on mnie to mówi, poza tym to było bardziej skomplikowane.
"Bardziej skomplikowane" znaczy bujałam się wtedy z seksoholikiem.
I w związku z tym skłonna jestem płakusiać i teraz, bo dupy dałam tak, że ustawa nie przewiduje.

"Niemożliwe, żeby ktoś tak naprawdę myślał" to był stan bezpośrednio po ekspozycji. Umiarkowanie szybko się zorientowałam. A że - jak już wspominałam kiedyś wcześniej - najbystrzejsza nie jestem, to mi zeszło dwa tygodnie.
Poza tym to nie tak, jak myślicie. Jeszcze gorzej, ale w innym kierunku. Z dwojga złego chyba lepiej byłoby niczego nie tłumaczyć.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-04-09 o 16:31 Powód: dopisałam drugi akapit szaro
Stary 2016-04-09, 12:07   #1849
thirky
on tired little feet

Cytat:
Ale mówisz o tym Szumowskiej z zeszłego roku? Bo tych ciał to mnogo...

Nie zrobisz obczajki, bo to chodzi o to, czego google images nie ujmuje. Czyli generalnie ich spodnie, sprzed czterdziestu lat.

Mnie jeden kiedyś grzeczność zrobił i nie poczęstował tulipanem mojej je*niętej koleżanki, mimo, że go zaatakowała.

Nic, pospisywałam ich zajawki, ale jak już prawie byłam gotowa na publikację tego wybitnego dzieła, to się atmosfera na wątasku spsuła i mi się odechciało.
Zresztą tylko ten jeden Khal tam był fajny, reszta mniej lub bardziej meh. Poza tym wymieniłam z nim ze 20 wiadomości a potem mi się źle zrobiło, bo Mohammed był jeszcze aktualny. Potem miałam jazdy z Mohammedem i zapomniałam o tym profilu. A co?
Tag, Szumowskiej.

Khal?!?! Tam byl jakiś Khal?!
Nic, myślałam że może trafilas na jakiegoś fajnego który wydostał się poza eksperyment

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Nie sprowadzaj wszystkiego do pisdy. Rozwiązanie nigdy nie jest only bzykanko away.
Dla mnie to podejrzane, okres, info że chcicę ma, a nagle totalny dziwak sprzed roku. Nie wierzę że chodzi o coś głębszego :c

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Też się nad tym zastanawiałam. Możliwości:

- on na pewno ma na myśli wszystkie kobiety oprócz mnie, szczególnie jak zwraca się do mnie
- są to laski typu "ojej, co ludzie powiedzo", a przecież nie okłamujmy się, większość ludzi tak myśli, no to co zrobić, należy się pogodzić z rzeczywistością, która przecież od nas w ogóle nie zależy
- i to na pewno - nie mam jak zainteresować sobą mężczyzn, to będę taka fajna i będę się śmiać z feminizdek i kobiet wyzwolonych hihi, żeby nie myśleli, że jestem jakaś nawiedzona, tylko wyluzowana, taka kumpela
- standardowa logika "im więcej k**** zwyzywam, tym będę porzondniejsza"
- nieumiejętność czytania ze zrozumieniem albo rozumienie tego, co się chceto będzie, że ma ból dupy, co ona taka poważna, szurnięta jakaś
Piękny post!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-09, 16:18   #1850
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ale teraz jesteś już po wielu lekturach i wykładach.
Ale nadal nie w fazie "jak to się dzieje, że przyciągam samych %&*^^^%&(*##$ ".
Cytat:
Nie. Ale to nie ja mam być usatysfakcjonowana.
Ty pytasz.
Cytat:
Ale jakie to ma znaczenie, kiedy? Spotkałaś się. A piszesz, że się nie spotkałaś.
Takie ma znaczenie, że jak coś było PÓŹNIEJ, to nie spotkałam się z tym wcześniej.
Powinnam się w marcu nie dziwić. Z myślą, że spoko-luz, spotkałam się z tym już, bo mi się za cztery miesiące przydarzy.

Cytat:
A jeśli chodzi o Mohameda, to cały czas nawiązuję do tego, że napisałaś, że nigdy się nie spotkałaś ze stawianiem takich warunków, dlatego potraktowałaś je jako żart, a przecież Mohamed Ci takie stawiał.
Poza tym Mohammed to co innego. Był kontekstowo i moralnie upoważniony do prowadzenia negocjacji. Pooza tym to było oczywiste i nigdy nie zachowywał się tak, że bym mogła się tym czuć zaskoczona.
Ale mimo wszystko nie miałam prawa do zdumienia gościem, który pierwszego, drugiego, piątego i dziesiątego dnia miał luz na moje życie towarzyskie, po czym mimo braku ruchania i zakochania wyjechał mi z:

bo to jednak nie do zniesienia jest dla niego?
Cytat:
Jakoś nie utwierdzałaś Olkaszy w przekonaniu, że znalezienie kolejnego faceta do adorowania to rozwiązanie problemu i sposób na życie.
Piły łańcuchowej też bym jej do rąk nie dała.
Cytat:
Jak to obliczasz?
Nie obliczam, pamiętam.
Cytat:
Zależy od bzykanka.
Cytat:
no to może zastosuj się do własnej rady w tej kwestii.
Stosuję się.
Cytat:
oczywiście, głos jest mega ważny, ja tego nie neguję. ale mi chodzi o to, jak mówi przeciętny Angol i to nie jest sexy. musiałby mieć głos jak dzwon, żebym to przełknęła. a przeciętny głos z dobrym akcentem jest na propsie
Czyli klasycznie, ja swoje, Ty swoje.
Cytat:
adeedra poleca, wiem, co dziś będę oglądać.
Nie poleciłam. Wspomniałam, że lubię.
Cytat:
no właśnie i to mnie też boli. ale czy adeedra o tym wspominała, czy nie? bo jak nie, to jest szansa na rozgrzeszenie.
O dentyście, żołnierzu i kluczowych kwestiach z seksoholikiem i tym, co mi uciekł nie wspominałam nigdzie.
Cytat:
tak czy siak - jest na piśmie. większość ludzi nie robi background checku na wizażu, zwłaszcza kogoś z taką ilością postów. wrzuć, chcę to zobaczyć
Ale wiem, kto robi.
Nie wiem czemu, ale tak jakoś wyszło, że nie jestem w dobrych stosunkach z wizażowym kołem esesmana.
Cytat:
Khal?!?! Tam byl jakiś Khal?!
Nic, myślałam że może trafilas na jakiegoś fajnego który wydostał się poza eksperyment
Był, wspominałam przecież.
Cytat:
Dla mnie to podejrzane, okres, info że chcicę ma, a nagle totalny dziwak sprzed roku. Nie wierzę że chodzi o coś głębszego :c
Jak zaczniemy mnie analizować, to dobijemy z tym do trzeciej części wątaska .
Stary 2016-04-09, 16:49   #1851
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Ale nadal nie w fazie "jak to się dzieje, że przyciągam samych %&*^^^%&(*##$ ".
Wiadomo, kozak w necie.
Cytat:
Ty pytasz.
Mnie nic nie usatysfakcjonuje, też wiadomo.
Cytat:
Takie ma znaczenie, że jak coś było PÓŹNIEJ, to nie spotkałam się z tym wcześniej.
Powinnam się w marcu nie dziwić. Z myślą, że spoko-luz, spotkałam się z tym już, bo mi się za cztery miesiące przydarzy.
Kiedy to było: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=102?

Cytat:
Ale mimo wszystko nie miałam prawa do zdumienia gościem, który pierwszego, drugiego, piątego i dziesiątego dnia miał luz na moje życie towarzyskie, po czym mimo braku ruchania i zakochania wyjechał mi z:
On się tak NAGLE zmienił, nie wiem, co w niego wstąpiło
Cytat:
Piły łańcuchowej też bym jej do rąk nie dała.
A Tobie by ktoś dał?
Cytat:
Nie obliczam, pamiętam.
Jak ich odróżniasz, jak jeszcze nie wiesz, który jest który?
Cytat:
Zależy od bzykanka.
Wiem, że jesteśmy na Seksie, ale nie udawaj typowej Wizażanki z Seksa.
Cytat:
Jak zaczniemy mnie analizować, to dobijemy z tym do trzeciej części wątaska .
Jedziemy.
Stary 2016-04-09, 17:28   #1852
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Wiadomo, kozak w necie.
https://www.youtube.com/watch?v=nTY3EKKb1gA
Cytat:
Mnie nic nie usatysfakcjonuje, też wiadomo.
Bzdura. Chodzi Ci o moje szczęście!
Cytat:
Maj & to ten z marca.
Cytat:
On się tak NAGLE zmienił, nie wiem, co w niego wstąpiło

Cytat:
A Tobie by ktoś dał?
Tak. Choć nie mówię, że bez nadziei, że sobie łeb utnę.
Cytat:
Jak ich odróżniasz, jak jeszcze nie wiesz, który jest który?
Jak to nie wiem, który jest który?
Zresztą szaleństwo mnie opuściło, jeden został, ewentualnie.
Cytat:
Wiem, że jesteśmy na Seksie, ale nie udawaj typowej Wizażanki z Seksa.
Zasadniczo nie miałam na myśli jakości tego niesamowitego zbliżenia tylko bzykanie w roli jednostki czasu - tzn. nie, że się bzyknie i będzie wszystko super, tylko że trzeba wszystko ogarnąć przed bzyknięciem.
Poza tym jak już mam zostać p***ą w necie, to chyba pasowałoby trochę klimatu liznąć.
Cytat:
Jedziemy.
Jak już mi przyjdzie potrzeba p***dolnięcia biografii, to nie tutaj. Nie po to się tak umęczyłam z tymi chłopami, żeby mi to wizaż teraz zabrał.
Stary 2016-04-09, 17:42   #1853
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Bzdura. Chodzi Ci o moje szczęście!
Taka jest zawsze oficjalna wersja.
Cytat:
Maj & to ten z marca.
A ten pierwszy?
Cytat:
Jak to nie wiem, który jest który?
Zresztą szaleństwo mnie opuściło, jeden został, ewentualnie.
Ale jak rozpoznajesz na początku, który jest bardzo zły, a który nwmocmc?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-09, 18:17   #1854
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Taka jest zawsze oficjalna wersja.
Nie zawsze. Coś zgorszyło Kreweta.
Cytat:
A ten pierwszy?
Jeden jest z maja, drugi z marca.
Cytat:
Ale jak rozpoznajesz na początku, który jest bardzo zły, a który nwmocmc?
Nie rozpoznaję tego na początku. Kandydat nr 2 był bardzo złym pomysłem, bo poprzednio też był. A nwocmc jest nwocmc, bo nie wiem, o co mu chodzi.
Stary 2016-04-09, 20:00   #1855
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie zawsze. Coś zgorszyło Kreweta.
Mam swój typ. Ale to i tak wymuszone zgorszenie.
Cytat:
Nie rozpoznaję tego na początku. Kandydat nr 2 był bardzo złym pomysłem, bo poprzednio też był. A nwocmc jest nwocmc, bo nie wiem, o co mu chodzi.
Ale nwocmc to jest właśnie ten dziwak?
Stary 2016-04-09, 20:14   #1856
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Mam swój typ. Ale to i tak wymuszone zgorszenie.
Co to? Co to? Co to?
Cytat:
Ale nwocmc to jest właśnie ten dziwak?
Nie. Ta Angelina Jolie, o której wspominałam trzy tygodnie temu.
Stary 2016-04-09, 20:22   #1857
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Co to? Co to? Co to?
Oooj, bez sensu. Myślę, że śledził wszystkie posty z nastawieniem na znalezienie czegoś, pierwszy raz wszedł na tematy, na które nie wchodził i łooolaboooga, dziecko by zabiła. A to szmata. Coś takiego.
Cytat:
Nie. Ta Angelina Jolie, o której wspominałam trzy tygodnie temu.
Ale jaja sobie teraz robisz, że nie czaję? Bo nie chciało mi się wracać do początku i sprawdzać czy to jego sklasyfikowałaś jako nwocmc, bo to chyba nie było jasne. Ale pewnie tak.
Stary 2016-04-09, 20:43   #1858
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Oooj, bez sensu. Myślę, że śledził wszystkie posty z nastawieniem na znalezienie czegoś, pierwszy raz wszedł na tematy, na które nie wchodził i łooolaboooga, dziecko by zabiła. A to szmata. Coś takiego.
Eee. Niemożliwe.
Cytat:
Ale jaja sobie teraz robisz, że nie czaję? Bo nie chciało mi się wracać do początku i sprawdzać czy to jego sklasyfikowałaś jako nwocmc, bo to chyba nie było jasne. Ale pewnie tak.
Sklasyfikowałam go jako spotkam-się-z-nim-zobaczę-co-powie. Bystre Twe oko dostrzegło tam wciąż żywe sentymenta. Ja się zawsze lecę spotkać, jak chcą, bo czasem ciekawe rzeczy opowiadają.
Pisałam o trzech potencjalnych pomysłach na bolce i o tym, że on nim nie jest.
Stary 2016-04-09, 21:02   #1859
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Eee. Niemożliwe.
A co niby innego? Może on żyje w utopii, w której żadna by nigdy nie pomyślała, bo nigdy nie wszedł na taki wątek, a teraz zaczął mnie śledzić. Obstawiam konkretnie "tylko kobieta decyduje o swojej ciąży", bo jak nie to, to ja nie wiem. Jedno jest pewne - to jest w uuuj wymuszone zgorszenie, bo by się wcześniej pojawiło.
Cytat:
Pisałam o trzech potencjalnych pomysłach na bolce i o tym, że on nim nie jest.
Że niby on taki wyjątkowy, nietypowy, skomplikowany?

Aaaa. My gupie cipy. Znaczy ja na pewno. Przez cały czas aborcja na życzenie była dostępna w Polszy, tylko trzeba było zrobić prosty myk: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2538
Stary 2016-04-09, 21:23   #1860
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
A co niby innego? Może on żyje w utopii, w której żadna by nigdy nie pomyślała, bo nigdy nie wszedł na taki wątek, a teraz zaczął mnie śledzić. Obstawiam konkretnie "tylko kobieta decyduje o swojej ciąży", bo jak nie to, to ja nie wiem. Jedno jest pewne - to jest w uuuj wymuszone zgorszenie, bo by się wcześniej pojawiło.
To bym go i ja zgorszyła. Chyba. Jakby to było to.
Cytat:
Że niby on taki wyjątkowy, nietypowy, skomplikowany?
https://www.youtube.com/watch?v=Y1YVsTTIGsU
Cytat:
Aaaa. My gupie cipy. Znaczy ja na pewno. Przez cały czas aborcja na życzenie była dostępna w Polszy, tylko trzeba było zrobić prosty myk: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2538
Ależ mamy doskonały system! To dlatego tak trudno udowodnić gwałt nawet, jak się ma 14 lat, ma ślady po pobiciu i nie jest w ciąży. Żeby się dziwki nie skrobały! Wszystko się genialnie uzupełnia.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości