Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-08, 21:13   #241
201607111004
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że chodzi o maski w tym stylu: https://e-naturalne.pl/pl/p/Maska-al...awilzajaca/358 (polecam )
AAAAm już rozumiem. Z tego co widzę w sklepie moim jest jeszcze osobno proszek do masek peel off. Kurcze a to taka fajna sprawa, nie muszę tyle czasu tego zmywać tylko ściągam jak ciuch. Czemu ja o tym nie pomyślałam?! Aaaa, wiem. Wydawało mi się, że algowe mają same z siebie taką możliwość zastygnięcia i zdejmowania jednym płatem.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 21:21   #242
Kucias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
https://m.youtube.com/watch?v=ZvW1tEGIYPM

Nie wiem czy znacie i nie kojarzę czy się tu pojawiała. Dziewczyna chyba jest merytorycznie lepszą wersją sex masterki Mnie się od dłuższego czasu wyświetla w propozycjach więc wrzucam filmik o tamponach bezsznurkowych.
Widziałam, też z reklamy. Tylko ten jeden. Nie zaciekawił mnie, bo słabe rozwiązanie, a uwielbiam tampony .
Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
AAAAm już rozumiem. Z tego co widzę w sklepie moim jest jeszcze osobno proszek do masek peel off. Kurcze a to taka fajna sprawa, nie muszę tyle czasu tego zmywać tylko ściągam jak ciuch. Czemu ja o tym nie pomyślałam?! Aaaa, wiem. Wydawało mi się, że algowe mają same z siebie taką możliwość zastygnięcia i zdejmowania jednym płatem.
Ja się naogladalam filmików tego typu... Haha
Różne maseczki i zdejmowanie ich, szczególnie peel off <3
Stary 2016-04-08, 21:22   #243
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
To jest owczy pęd. Jedna powiedziala ze wizaz jest zly to od razu wszystkie uwazaja ze jest zly. Zero wlasnej opini.

Skoro one uwazaja ze tu jest zle i ze sa hejtowane to ciekawa jestem co muszą uwazac sportowcy, gwiazdy itp. Przeciez o nich czasem leca w internecie takie komentarze ze youtuberki juz by dawno w depresje popadly.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

To moze wypadaloby sie najpierw dowiedziec a potem po czyms jechac
No ale po co przyjść i poczytać? Wystarczy, że ktoś coś tam powie, nie trzeba sprawdzać u źródła. Przecież poziom na kafe i na wizazu jest taki sam, no heloł!

A tak serio, to uważałam Adę za mądrą dziewczynę. Miała fajny filmik o nieodróżnianiu hejtu od krytyki przez dużych youtuberów. Ale to, co pokazała teraz, jest naprawdę bardzo słabe. Czytała wątek na wizażu, ale może to jednak kafe było...
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 21:23   #244
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Mam problemy z wymieszaniem, zawsze robią mi się grudki i ta moja chyba nie może być tak zdejmowana jednym płatem albo źle robię.
Mam taką:
https://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/La...kronizowane/36
Wiesz co innego nakladac sobie samemu maske algowa a co innego isc z tym do gabinetu. Te "salonowe" profesionalne maski jak sa dobrze nalozone to odchodza w jednej czesci. Tutaj ewidentnie cos nie wyszlo.

Nie wiem jak konkretnie wyglada ta maska i czy jest taka jak te "gabinetowe", bo tylko z nimi mialam doczynienia. Jesli tak to przyczyna moze byc to ze nakladasz za cienka warstwe i dla tego nie schodzi w calosci. Co do grudek. Mieszasz szpatułką w misce specjalnej do alg czy z zwyklej? Byc moze robisz to tez za malo energicznie. Trzeba porzadnie mieszac.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 21:26   #245
201606270916
Konto usunięte

Cytat:

Nie wiem czy znacie i nie kojarzę czy się tu pojawiała. Dziewczyna chyba jest merytorycznie lepszą wersją sex masterki Mnie się od dłuższego czasu wyświetla w propozycjach więc wrzucam filmik o tamponach bezsznurkowych.
Oglądałam niedawno i wydaje mi się że przybyło jej od tego czasu subów szkoda tylko że tak rzadko nagrywa. Pod tym względem będzie jej słabo konkurować z Anielą. Tyle że za to jest to o wiele lepiej przygotowane i po prostu opowiada zamiast czytać gotowca z interii

https://www.youtube.com/watch?v=g2SCL1YwuwM
W 1:25 kotek
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 21:29   #246
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201703291446 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Agata uslyszala ze wizaz jest zly i niedobry i pojechala troche. Jednak jak poczytala go sobie to stwierdzila ze nie jest taki zly i przeprosila
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 21:30   #247
Parasito
Raczkowanie

Cytat:

Napiszę Ci, bo mam porównanie. Polecam maski algowe z e-naturalnie, bo są w fajnej, mało problemowej konsystencji. Tę bazę ze zróbsobiekrem też mam i cały czas zamawiam, ale ma minus - robią się grudki. Ja ją zamawiam jednak notorycznie, ponieważ lubię sobie zmieniać dodatki do niej (czasami rozrabiam ze spiruliną, czasami z kakao itp...). Można ją też nakładać samodzielnie (ja nie próbowałam). Nie wiem, czy takie mieszanki przeszłyby z użyciem masek e-naturalnie. Gdy rozrabiam tę bazę z jakimś dodatkiem, robię to w słoiczku kosmetycznym: zamykam, wstrząsam i wtedy dodaję wodę. Pod maskę algową kładę zazwyczaj jakieś serum wodne, a następnie olejek (obecnie Evree różany), a na to maskę. Buzia wygląda rewelacyjnie po takim zabiegu. No, i tu raczej lepiej jest położyć więcej - wtedy przy ściąganiu odchodzi płat. Jeśli masz jakiś problem ze ściągnięciem, to Nissiax chyba kiedyś polecała położenie na twarzy gazy, a na to maski. Uwaga z nakładaniem, bo mogą zostać plamy na ubraniu.
Stary 2016-04-08, 21:54   #248
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Taki chiński dron, że jak nie dron Na moje oko zabawka nie kamera :P

Przecież do tego się dopiero montuje kamerę lub aparat, do profesjonalnych też. Natomiast zgadzam się z tym, że to plastikowa zabawka, pełno takich w marketach.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 22:16   #249
Ignorantka_Recydywistka
Raczkowanie

Lepiej późno niż wcale. Witam.
Stary 2016-04-08, 22:21   #250
ladyfinger88
Raczkowanie

Hejka wszystkim
Stary 2016-04-08, 22:30   #251
wraaakczasu
Rozeznanie

Agata zabrała głos pod filmem Ady:

"DailylifebyM36 minut temu
Za czym się poznałyśmy miałam pewną nie fajną przygodę z wizażem, skrótowo powiem tak : zareagowałam źle bo myślałam, że ktoś mnie obraża a potem okazało się, że wręcz przeciwnie ( wiadomo, nie każdy musi mnie lubić, ale większość wpisów było pozytywnych) .. i dopiero "kicha" wyszła .. powiem Ci, że od tamtej pory zaglądam na to forum, i tak się składa, że o Tobie były same bardzo pozytywne wpisy ( z tego co czytałam) !! i to takie naprawdę miłe ! zajrzałam też kiedyś na kafeterię bo byłam ciekawa i doznałam szoku.. także z moich obserwacji wynika, że to dwa zupełnie inne miejsca. Nie twierdzę, że wszystkie wpisy są milusie, ale bardzo często wiem skąd one się biorą i często zdarza mi się kiwać głową w przytakiwaniu. A co do filmiku to super ja też kocham sery pleśniowe i surowe szynki, wędzone itd tylko za czerwonym winem nie przepadam "
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 22:44   #252
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Super filmik, przyznam, że nie znałam tej opcji. Na pewno sobie sprawię. #mówienieookresieitampona ch

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
jakoś nie mogę się zebrać... mam wrażenie, że to będzie taki drugi Lekko Stronniczy.
swoją drogą tęsknię za LSem, robię sobie czasami wieczorne posiedzenia z ulubionymi odcinkami. uwielbiałam Karola i Włodka razem, oddzielnie są dla mnie niezjadliwi subuję obu, chyba z sentymentu, którego coraz mniej. chociaż przyznam, że podobały mi się u W. odcinki Flashback, niektóre z tych rzeczy, które pokazywał pamiętałam, o innych tylko słyszałam. a potem zabrał się za robienie innych rzeczy i to już mniej przypadło mi do gustu.
Piona, też wracam do LS Choć z dzisiejszej perspektywy sporo odcinków trochę żenuje albo już nie śmieszą, to po prostu tak się trochę z nimi skumplowałam, oglądając na bieżąco (noce z projektami i LS :P), że teraz z sentymentu lubię posłuchać piosenki o karpiu albo wiadomości tv wodzisław itd. ; ) Włodka działalność podoba mnie się, trochę się obawiam, co to za książkę popełnił, a wywiad u Łukasza 20m^2 średnio mi się podobał. Karola KWTW nie podobało mi się wcale, z kolei teraz ten wyjazd do Libanu ogromnie nie interesuje!
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:13   #253
beznazwy2901
Raczkowanie

W nowym filmie Łobuzy dostały paczkę od Szusz, Karo ma koszulkę L/XL. Piszę bo ostatnio się zastanawiałyście jaki ma 😄😄
beznazwy2901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:21   #254
azalyn
Raczkowanie

Witam się w końcu i ja w nowym wątku!
Mam ciężki dzień w pracy za sobą więc nie miałam czasu wcześniej...

Offtop: czy ktoś jeszcze oprócz mnie uważa, że podkreślenie słowa PRAWO w tweecie pana prezydenta jest nieco nie na miejscu w kontekście dyskusji o całkowitym zakazie aborcji? Mnie mnie jakoś to uderzyło po oczach ale mój tż się nie zgadza.
https://twitter.com/AndrzejDuda/stat...98258620936192
Stary 2016-04-08, 23:27   #255
lisiczka788
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
Ja właśnie dziś zamówiłam sobie próbki Midnight Recovery i Daily Reviving na allegro. Zobaczę, jak się sprawdzą.
Oooo, to daj znac za jakiś czas jak je oceniasz, może też się zdecyduje na Midnight Recovery
lisiczka788 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:39   #256
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Maska algowa byla nakladana zbyt dlugo, albo po prostu byla za gesto zrobiona bo zdarzyla stezec zanim zostala nalozona na twarz. Widac to glownie nad brwia i obok ust. Poza tym widac przeswity na szyji, a i szyja z twarza nie jest dobrze polaczona. Ogolnie nie jest jednolicie gladka. Tak powinna wygladac dobrze nalozona maska

https://www.google.pl/search?q=maska...b2sffcp85GM%3A

O, dzięki. W ten sposób nakładała mi zawsze kosmetyczka. Sama niestety nie daję rady.

W mojej masce nie robią się grudki, konsystencja jest dobra, zdejmuje się w całości.
Polecam:
http://bielendaprofessional.pl/produ...linka-ghassoul

(Dzięki, Sel. )
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:41   #257
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azalyn Pokaż wiadomość
Witam się w końcu i ja w nowym wątku!
Mam ciężki dzień w pracy za sobą więc nie miałam czasu wcześniej...

Offtop: czy ktoś jeszcze oprócz mnie uważa, że podkreślenie słowa PRAWO w tweecie pana prezydenta jest nieco nie na miejscu w kontekście dyskusji o całkowitym zakazie aborcji? Mnie mnie jakoś to uderzyło po oczach ale mój tż się nie zgadza.
https://twitter.com/AndrzejDuda/stat...98258620936192
a czemu żona z dużej litery?

edit: komentarz
Cytat:
@AndrzejDuda Pozdrowienia dla Szanownej Czcigodnej Małżonki ;-) pieski niech szczekają a karawana idzie dalej !!!

Cytat:
Treść usunięta
ale Karolina chyba też nie jest kosmetyczką ani makijażystką. prowadzi kanał jako amatorka

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2016-04-08 o 23:47
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:46   #258
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Treść usunięta
To jej wina, że ma taką głowę? Wysokie czoło i te sprawy?

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2016-04-08 o 23:47
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:47   #259
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

ale Karolina chyba też nie jest kosmetyczką ani makijażystką. prowadzi kanał jako amatorka
dokładnie nie sądzę, żeby ktokolwiek (poza gimnazjalistkami patrząc optymistycznie) oglądał ją żeby nauczyć się malować. na jej kanale nawet jest kilka filmów o tym jak przekonać rodziców, żeby pozwolili się malować, czy coś w tym stylu
jak ja szukam czegoś fajnego to szukam u maxi albo hanii a karolinę lubię oglądać ot tak, choć filmiki z makijażami omijam

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Treść usunięta
Nie będę się kłócić, bo jestem pewna, ale maxi chyba zarabiała/zarabia na życie robiąc makijaże na różne okazje
Stary 2016-04-08, 23:50   #260
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
dokładnie nie sądzę, żeby ktokolwiek (poza gimnazjalistkami patrząc optymistycznie) oglądał ją żeby nauczyć się malować. na jej kanale nawet jest kilka filmów o tym jak przekonać rodziców, żeby pozwolili się malować, czy coś w tym stylu
jak ja szukam czegoś fajnego to szukam u maxi albo hanii a karolinę lubię oglądać ot tak, choć filmiki z makijażami omijam

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Nie będę się kłócić, bo jestem pewna, ale maxi chyba zarabiała/zarabia na życie robiąc makijaże na różne okazje
teraz przecież nawet uczy makijażu.
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:52   #261
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Treść usunięta
No chyba Cię z deczka poniosło

Uwielbiam jak ktoś pisze ''nic naprawdę nie mam, nie oceniam ALE...''
Kwintesencja nieoceniania ''ALE''

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-04-08 o 23:55
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-08, 23:55   #262
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
To jej wina, że ma taką głowę? Wysokie czoło i te sprawy?
Moim zdaniem, jednak jest w tym trochę prawdy, że fryzurą, makijażem, ubiorem podkreśla wszystkie swoje mankamenty
Upiera się na takie długie włosy, a wyglądają u niej naprawdę kiepsko, jak wiecznie tłuste i potęgują wrażenie dużej twarzy. Moim zdaniem w krótszych włosach, i bardziej uniesionych wyglądała by lepiej. (miałam koleżankę, która miała podobne włosy do Karoliny - bardzo długie, bardzo gęste i ciężkie i wyglądała naprawdę słabo - a teraz obcięła je do ramion - i od razu wygląda dużo świeżej). Karolina miała nawet kiedyś taką perukę i wyglądała
Nie rozumiem też jej upierania się przy nie robieniu odrostów czy to jakaś ujma, że ktoś farbuje włosy tym bardziej, że jej włosy wystarczyłoby lekko rozjaśnić i wyglądałyby lepiej moim zdaniem..
Stary 2016-04-08, 23:59   #263
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Moim zdaniem, jednak jest w tym trochę prawdy, że fryzurą, makijażem, ubiorem podkreśla wszystkie swoje mankamenty
I tutaj jest wyjaśnienie, bo ja zrozumiałam koleżankę mylengrave, że ma uwagi odnośnie budowy głowy Karoli.

Razi mnie to trochę, bo też mam dużą głowę, wysokie czoło i przez takie gadanie nabawiłam się kompleksów. Przecież nie założę torby na głowę, albo nie pójdę do lekarza i powiem "Panie! Tniemy czoło, bo wysokie! "
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 00:06   #264
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Upiera się na takie długie włosy, a wyglądają u niej naprawdę kiepsko, jak wiecznie tłuste i potęgują wrażenie dużej twarzy. Moim zdaniem w krótszych włosach, i bardziej uniesionych wyglądała by lepiej. (miałam koleżankę, która miała podobne włosy do Karoliny - bardzo długie, bardzo gęste i ciężkie i wyglądała naprawdę słabo - a teraz obcięła je do ramion - i od razu wygląda dużo świeżej). Karolina miała nawet kiedyś taką perukę i wyglądała
Nie rozumiem też jej upierania się przy nie robieniu odrostów czy to jakaś ujma, że ktoś farbuje włosy tym bardziej, że jej włosy wystarczyłoby lekko rozjaśnić i wyglądałyby lepiej moim zdaniem..

A czy ktoś może nie chcieć farbować włosów? Po co ma to robić skoro nie ma ochoty? Nie uważam, że to wygląda źle przy naturalnym blondzie i to jest normalne, że po zimie odrost jest ciemniejszy.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 00:10   #265
201607131106
Konto usunięte

Kupiłam w rossmannie pod wpływem impulsu taki oto zestaw (#Bartekstyle ):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ll-on-kit.html

I teraz chyba żałuję... Powinnam w końcu zamówić podgrzewarkę (?) na allegro. Są tańsze, mają dostępne lepsze i tańsze woski... A teraz już zawsze będę musiała kupować veet. Tamte noname allegrowe też się nagrzewają godzinę? Czytam teraz opinię o veecie i mnie to przeraziło.

Szukając konkretnego organizera, znalazłam fajny sklep. Może komuś się przyda:
http://www.uporzadkuj.pl/

Stary 2016-04-09, 00:17   #266
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Kupiłam w rossmannie pod wpływem impulsu taki oto zestaw (#Bartekstyle ):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ll-on-kit.html

I teraz chyba żałuję... Powinnam w końcu zamówić podgrzewarkę (?) na allegro. Są tańsze, mają dostępne lepsze i tańsze woski... A teraz już zawsze będę musiała kupować veet. Tamte noname allegrowe też się nagrzewają godzinę? Czytam teraz opinię o veecie i mnie to przeraziło.

Szukając konkretnego organizera, znalazłam fajny sklep. Może komuś się przyda:
http://www.uporzadkuj.pl/

Oczywiście mam tego veeta Fajny jest, mnie się szybciej nagrzewa. Tylko papirki mi się skończyły i nie wiem, gdzie to kupić.
Koleżance depilowałam uda, sobie póki co tylko przedramiona.
Stary 2016-04-09, 00:17   #267
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Ale nie zetnie ich choćby widzki wszystkie o to prosiły, bo DG (mąż) lubi długie i amen. Pamiętam, że nie fajnie skrytykował ją kiedy miała perukę, a wg mnie również było lepiej/świeżej.
Moim zdaniem gdyby częściej o nie dbała zamiast "myć" suchym szamponem byłoby super. I chciałabym ją zobaczyć w takich np dojrzalszych stylizacjach jeżeli chodzi o ubiór np. prosta czarna baza, na to jakiś trencz w beżu może khaki i niech już będą te jej trampki. Moim zdaniem byłoby lepiej i trochę dałoby to odpoczynku od jej za ciasnych koszul włożonych w spódniczkę o kroju A.
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 00:26   #268
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Oczywiście mam tego veeta Fajny jest, mnie się szybciej nagrzewa. Tylko papirki mi się skończyły i nie wiem, gdzie to kupić.
Koleżance depilowałam uda, sobie póki co tylko przedramiona.
http://allegro.pl/fizelinowe-paski-d...806598977.html

Stary 2016-04-09, 00:36   #269
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
I to jeszcze Nisko! Nisko jest blisko!
Stary 2016-04-09, 00:39   #270
201607131106
Konto usunięte

Okej. Zestaw veet jest spoko.
Nagrzał się do dobrej temperatury, wyrywa włoski jak trzeba.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości