|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Witajcie
Dawno juz się nie odzywałam, nie miałam ochoty ani nastroju na pisanie... ale was podczytywałam ukradkiem ![]() U mnie w sumie sytuacja bez zmian, tzn nie rozstaniemy się z Tż Długo miedzy nami nie bedzie tak jak wcześniej, zajmie nam duzo czasu odbudowanie tego co po części utracilismy, a co jest najwazniejsze w związku... W poniedziałek mamy swoje rocznice (7 i 4) i nie wiem jak to będzie.... czy się zobaczymy, czy nie, czy bedziemy mieli co uczcic, czy nie - nie wiem wielu rzeczy... Narazie musimy postarac się naprawić to co skncosilismy.... Ale co jest najwazniejsze to jestem pełna nadziei i dobrych mysli ![]() Buziaki dla wszytskich
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#632 |
|
*sportaddict*
|
Natali - jesteś bardzo tajemnicza, ale trzymam mocno kciuki
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
kobieta musi tajemnicza byc
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV
Cytat:
Dziwna jesteś.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#635 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
natali napewno wszystko sie ulozy
![]() ![]() ![]() a z tymi rocznicami to nie kumam, 4 i 7? jak to mozliwe ze macie rozne rocznice bedac razem heh, to tak jak Ty bys z nim byla 7 lat a on z Toba 4 albo na odwrot prosze uswiadom mnie o co tu chodzi
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Svinecko niezle to sobie wykombinowałaś ![]() Już Ci to tłumacze: 7 lat jestesmy razem, a od 4 jestesmy zaręczeni tzn że mamy dwie rocznice w jeden dzien stąd napisałam krócej 7 i 4
|
|
|
|
|
#637 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wow ale namieszaliscie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce byc natretna ale wydaje mi sie Nataki86, ze Ty zbytnio nalegalas na slub i TZ to przeroslo, ale to tylko domysly jak bedziesz gotowa to napiszesz o ile zechcesz
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem troszkę po czym sadzisz że ja za bardzo nalegałam na ślub?? To Tz zdecydował że slub będzie w 2009 roku, a jak się uda (zalezy od finansów) to w 2008 - to są jego słowa! Owszem zadrzały się sytuacje gdzie zaczynałam temat ślubu, ale nie sądze, że byłam natretna. W związku trzeba rozmawiac o wszystkim i ten temat równiez pojawiał się u nas, a ostatnio częściej z jego inicjatywy ![]() EDIT Juz teraz Tż inwestuje pieniądze, zeby je pomnożyć i zorganizowac slub. Jak powiedział, ze nietylko ja się nie moge doczekac ale on tez czeka na ten dzień
Edytowane przez natali86 Czas edycji: 2007-11-24 o 16:40 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
jestem na chwilke, bo TZ sie kąpie, potem sniadanki i na miasto
![]() wiecie co?? jest idealnie. naprawde. nie ma nawet miejsca na smutki, czu fochy o jakies pierdułki. za to masa smiechu, radosci i szcęścia TZ mnie non stop całuje, przytula, nawet w kolejce w sklepie, a to całusek w policzek, w czółko - a to takie miłe Chciałabym żeby reszta mojego życia juz tak wyglądała jak teraz... i wierze ze tak bedzie. Bo warto Jestem taka szczęsliwa
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
jedziemy do media mrkt bo chce bratu kupic prezent i TZ mi musi doradzić, bo ja sie nie znam na tych sprawach
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
natalia - trzymaj się cieplutko
![]() kasia- z naleganiem- przyganiał kociół garnkowi pamiętam jak cierpliwie czekałas magda- ale z Ciebie panikara ![]() Ja własnie czekam na TZ, który ostatnio przez pól tygodnia mieszka u mnie, przez kolejne pół u siebie. Pomaga mi bardzo teraz, pilnuje mi domu, jak nikogo nie ma, obiad podgotuje, posprzata, wspiera.. Na prawde ciesze się, że znalazłam kogos takiego jak tylko dowiedział się ,co ostatnio u nie w domu się stało, to przyjechał zaraz Nie wiem czy inny męzcyzna zdobyłby sie na taką odwagę i poświęcenie w sytuacjach, w jakich znalazłam się przez miesiac i był cały czas przy mnie. Az się rozczuliłam znowu
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ale w moim przypadku to nie był ślub, a poza tym to ja nalegam nawet na to by TZ mi powiedział co mi kupił na gwiazdkę więc on jest przyzwyczajony, że ja jestem ciekawska i niecierpliwa i on sobie z tego nic nie robi a znam facetów, którzy w takim momencie czują się przyparci do muru i szukają ucieczki od tematu
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy chcesz ale się boisz
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałam, teraz chce, ale się pierońsko boje
Boje się czy będzie zdrowe, rodzina mi dogaduje, ze byłoby tragicznie jakbym zaszła teraz w ciąze... A ja uwazam, że czy dziekco urodzi się zdrowe czy nnie wcale nie zalezy od figury |
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecko i tak się upomni o swoje jak będzie w brzuchu, a Twój już bradzo chce potomka?
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze za rok bedzie "produkowane" Dlatego mój strach jest tak wielki![]() A Wy chcecie miec portomka ?? Ztego ,co pamiętam slub około 2010, czyli będziesz miec tyle lat,co ja teraz |
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#653 |
|
Gość
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja niestety się swoim kochanym zbytnio nie nacieszę, bo muszę znów jechać do domu Wczoraj w dodatku caly dzień nam zszedł na pracę w stolicy i oboje padliśmy po powrocie nieżywi. On jeszcze śpi, bo prowadził w obie strony, a ja za ok godzinę mam pociąg i znów zdala od niego... Kładę się obok i przytuam, żeby nacieszyć się jak najwięcej jego obecnością i tylko się pilnuję, żeby nie przysnąć, bo jego ciepło działa na mnie jak kołysanka.Nie chce jechać! ech. Za to miło czytać, że u Was się dobrze dzieję. Madziu, łap każdą chwilę ze swoim TŻtem. Natali, wyrtwałości i cierpliwości życzę
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
|
#656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszytskim
![]() dziękuje dziewczyny Cytat:
![]() Cytat:
Prawdziwy Skarb ![]() Cytat:
Cytat:
Nie martw się na zapas, chociaz tak myślę, ze na pewno tez bym miała takie obawy jak Ty To chyba normalne że boimy się o rzeczy na które nie mamy całkowicie wpływu.Ty chyba jestes juz z natury taka szczuplutka więc nie wydaje mi się zeby to był jakiś problem, wystarczy odzywiać się prawidłowo, dostrczac organizmowi witaminek, mikroelementów i wszystkich innych skąłdników które sa potrzebne do prawidłowego funkcjonowania. Będe trzymac kciuki za wasze staranka ![]() Jeśli to nie tajemnica to spytam sie kiedy dokłądnie ruszacie pełna parą
|
||||
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raportNatali86 Wy jutro macie już 7 rocznicę jejku, jak ja spędzacie macie juz plany
|
|
#658 |
|
*sportaddict*
|
Ja właśnie wróciłam z girls only, które zamieniło się w girls&boys
i bardzo szybko zmyliśmy się z Tż znam go od prawie 4 lat, a nadal się czuję zakochana Madziu - cieszę się, że jest jak jest widzisz już sama, że wystarczyło trochę odpuscić i jest cudownie, a i Tż jak widzi, że jesteś szczęśliwa automatycznie daje Ci jeszcze wiecej ![]() Lemoorko - to wsparcie bardzo dobrze świadczy o Tż ![]() Nemo - migiem zleci, nawet nie zauważysz, a już znowu będziecie razem
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak od dwóch lat prawie (6 grudnia rocznica , ale któraś tu kiedys pisała, że chemia się kończuy po dwóch latach z hakiem więc niewiele mi zostało;P
Chociaż patrząc na wasze przypadki... Ad tego co w nawiasie było: biję na alarm! Nie mam pomysłu na razie co mogę mu dać (na pewno jak zwykle coś mu napiszę od siebie, on też tak robi), ale myślę o prezencie. Jedną koncepcję miałam, ale się przez przypadek wygadałam, a ja chcę niespodziankę więc tamto odpada. Pomóżcie, parę razy już były jakieś drobiazgi z serii: śmieszny gadżet/ciuch/zestaw do golenia (kiedyś jako dodatek do czegoś)/ zapach (jeszcze ma, zużył chyba 1/4 dopiero) i pojawia się pytanie: co tym razem? ![]() Jakieś luźne pomysły macie? Bo wiadomo, że to ja go znam i ja dopasuję, ale potrzebuję jakiejś iskierki która mi podrzuci jakiś pomysł... HELP.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Nie wiem czy inny męzcyzna zdobyłby sie na taką odwagę i poświęcenie w sytuacjach, w jakich znalazłam się przez miesiac i był cały czas przy mnie. Az się rozczuliłam znowu
czy chcesz ale się boisz