Panny Młode 2017 cz. 16 ! - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-09, 17:56   #2971
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 16 !

Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale nie mogłam powstrzymać śmiechu

Tako byl zamysl
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 18:00   #2972
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość

O ile skóra nie została na oparzającym przedmiocie, to świeże oparzenia należy jak najszybciej włożyć do soli - to tak na przyszłość
Pozostaje mi liczyc ze woda mnie uzdrowi mam nadzieje ze za jakies 15 min przestanie piec, bo mam salatke do zrobienia jeszcze

Jak nie to bede improwizowala z jakims lodowym opatrunkiem.
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 18:30   #2973
aankaa092
Zakorzenienie

Przepraszam, ale ostatnich 3 stron nie nadrobiłam. Szybko chce odpisać
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Rośnięcie brzucha mnie koszmarnie przeraża. Ogólnie nie wiem, czy kiedyś będę mentalnie gotwa na ciążę .
Mnie też rośnięcie brzucha przeraża. Ale wiem, że przez pierwsze 3 miesiące mało rośnie.
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Dla mnie jednak większym problemem jest potencjalnie obwisły brzuch niż wychowanie, co chyba mocno potwierdza moją niegotowość . Ogólnie taki 3-4 latek to spoko, ale niemowlak, który nic sam nie ogarnia i potrzebuje matki sto godzin na dobę, brzmi straaaaasznie.
Im młodsza kobieta tym lepsza jakość skóry i lepiej się schodzi. Jak zajdzie w ciążę po 30stce to jest mniejsze prawdopodobieństwo, że skóra się zejdzie jak w wieku 20-25 lat
Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
my mamy 3.6.17 i to najpiękniejsza data!
to będzie nasza 7 rocznica związku, równiutko co do dnia
Hihihi ale nadal 1.7.17 jest ładniejszy
Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
to nasz za 2 lata bedzie mial osiemnastke(o ile dozyje ) , na razie jeszcze jest nastolatkiem

mamy zagraniczne ceny
Zapomniałam ze ty nie masz polskich cen ale dużo płacicie jak na 16 letni samochód.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 18:45   #2974
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Zapomniałam ze ty nie masz polskich cen ale dużo płacicie jak na 16 letni samochód.
zagraniczne zarobki to i ceny zagraniczne
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 18:55   #2975
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Im młodsza kobieta tym lepsza jakość skóry i lepiej się schodzi. Jak zajdzie w ciążę po 30stce to jest mniejsze prawdopodobieństwo, że skóra się zejdzie jak w wieku 20-25 lat .
Zdążę!

Tż przyszedł z pracy, trochę się pobawiliśmy a potem padliśmy
Teraz wzięłam się za sprzątanie a Tż poszedł do kfc po jedzonko. Małgosiu, pizzy jednak nie będzie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 19:04   #2976
renia92
Zakorzenienie

Hej

Wróciłam z pracy, mam 3 dni wolnego

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;58658856]
Wrzucę jeszcze zdjęcie na sobie. Mało która sukienka zrobiła na mnie takie wrażenie [/QUOTE]

Ładna, ale Ty w białej też będziesz ślicznie wyglądać
Stary 2016-04-09, 19:11   #2977
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Hej
Wróciłam z pracy, mam 3 dni wolnego

Ładna, ale Ty w białej też będziesz ślicznie wyglądać
To super Będziesz na bieżąco

Oby
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 19:16   #2978
paulinunia
Zakorzenienie

A ja zaraz na panieński. Jak się uszykowałam to mnie spanie wzięło 😀😀

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 19:20   #2979
luna_laula
catwoman

https://www.youtube.com/watch?v=POV2PBJOw5k

Myślicie, że dam radę nauczyć się robić ładne bukiety jak zacznę w tym roku? xD
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 19:49   #2980
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cześć, stęskniłam się, a to tylko 3 dni.
Nie pisałam, ale czytałam i cytowałam. Przepraszam za nazwy „Emotikon”, ale Facebook pozmieniał na swoje nazwy, a już nie dochodziłam więcej.

Cytat:
Jeśli chodzi o gąbki to jak je czyścisz właściwie to powinny starczyć na długo,szczególnie beauty blender. Najlepiej gąbki myć trąc jedną o drugą. Wtedy się nie niszczą i nie szarpią  dzięki czemu starczają na dłużej. No i o wiele lepiej wychodzi z nich podkład (sprawdziłam z najgorszym do życia podkładem- Estee lauder double wear, którego nie mogłam od miesięcy wymyć z gąbki)
Niestety miałam jedną, ale teraz jak będę miała kilka to będę myła w ten sposób.
Tamtą poniszczyłam też tym, że niechcący w kilku miejscach ją paznokciami ponacinałam, więc stwierdziłam, że wydam te kilka euro i kupię właśnie nową, a tu w drogeriach nagle nie ma.
Dziś w innej drogerii znalazłam i TŻ się nade mną zlitował i za te 2,50€ kupił.

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Nie lubię się chwalić tym, co słucham, bo często słyszę, że to za mało "wyszukane" W zależności od nastroju sięgam po Children of Bodom, Sepulture, Angre, Nightwish, Within Temptation, Iron Maiden, Black Sabbath- wszystko znane. Jednakże od jakiegoś czasu przeżywam fascynację Vivaldim i Beethovenem
Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość

Ja z kolei System of a down, Five Fingers Death Punch, Dope, Disturbed, Guano Apes, In this moment itp. 
Ale ja słucham wszystkiego, zależy od humoru, bo i rap uwielbiam, i stare kawałki z lat 70, 80 i kocham moje ukochane The White Buffalo
I nie umiem wybrać który styl lepiej mi pasuje.
Cytat:
Jak się dogadałaś z muzyką na wesele? Ja na weselu chcę mieć rock'n'roll z lat 50 i 60+ hiciory z lat 70 i 80
Within Temptation, SOAD. Resztę, którą pogrubiłam też lubię.
Moja gimnazjalno-licealna miłość to Metallica, SOAD, Slayer, KoRn, Nickelback, Hunter i Iron Maiden właśnie. Oczywiście nie tylko tego słuchałam, ale głównie.
A teraz skaczę mocno po gatunkach. Omijam głównie disco polo i techno. Na resztę jestem jako tako otwarta. To głupie, ale do tej pory wstydzę się jednak przed dawnymi znajomymi (właśnie z kółka ‘tylko rock i metal’), że lubię sobie posłuchać kawałków z obecnych list przebojów, bo wpadają mi w ucho. Ale wracam też i do tych mocniejszych. Ale moja miłość chyba od zawsze to: piosenki z bajek disneya. Kiedyś wiedziała o tym tylko moja najlepsza przyjaciółka, którą znam od przedszkola i ona też: rockowo-metalowa od gimnazjum, ale wystarczyło zanucić coś disneyowego i łapałyśmy obie fazę. Teraz już się z tym nie kryję, a TŻ to akceptuje, bo miał w paczce kilka osób, które do tej pory umawiają się na maratony disneya, a na imprezach w playlistach potrafiły pojawić się piosenki z bajek.
A na weselu chcę właśnie rock’n’roll, trochę innych starych kawałków właśnie z 70-90 lat i listę paru nowszych kawałków, które bardzo lubię.

Cytat:
Napisane przez aasiejka Pokaż wiadomość
Mnie też, bo panicznie boje się igieł, juz wyjaśniam dlaczego żebyście nie pomyślały ze jakas histeryczka ze mnie. mam problemy z kolanami i miałam zastrzyki pod rzepke i lekarz zachaczyl mi o nerw gdzieś tam pod kością i prawie zemdlałam z bólu.. wiec od tamtej pory się bardzo boje nawet pobierania krwi
Ja raz oddawałam krew z TŻ w krwiobusie (moje pierwsze oddawanie krwi, jego któreś z kolei). Wszystko fajnie, swoje odleżałam, od TŻ’a jeszcze pobierali, więc miałam poczekać na zewnątrz busa. Schodzę po tych schodkach i już mi się zakręciło w głowie, wyszłam to buchnęło gorące powietrze, więc poszłam za busa w cień. Kręciło mi się w głowie trochę to usiadłam na kamieniu i zaczęłam jeść batona. I było jeszcze gorzej. Wstałam bo myślałam, że będę wymiotować, zachwiałam się i złapał mnie kierowca krwiobusa (bo przez szybę zobaczył, że coś nie tak) i znowu wylądowałam w środku na łóżeczku. TŻ miał jechać do pracy na szkolenie i nie chciał mnie zostawiać. Ale go wygoniłam i potem jakoś podreptałam na autobus i do domu (godzinę prawie się jechało). A słabo mi było do samego wieczora i nie byłam w stanie nic robić. Od tamtej pory trochę boję się pobierania krwi. Zamykam oczy, albo głowę odwracam.

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Ja myślę że większość facetów tak ma  mój też jak chciałam 1,5 roku wcześniej to nie, bo za wcześnie, a jak pojechaliśmy to okazało się ze tylko 1 wolna sobota w czerwcu została.  i sam zobaczył ze trzeba wczesniej  z DJ i fotografem, tez było "to poszukaj kochanie i nas umów", wysylalam mu tylko linki cy mu się podoba czy nie, i czy cena może być  wiec w zasadzie ja wszystkiego szukałam, on się zgadzał lub nie, ale raczej wszystko było na tak, no ale jechać na spotkanie, podpisać umowę to zawsze razem  wiec chociaż tyle dobrze  a ja się nawet ciesze ze mogę sobie brać to co mi się podoba a on wszystko akceptuje
U nas jest tak, że TŻ pracuje dużo, a ja siedzę w domu. Więc ja wszystko załatwiam i szukam. Jak DJa czy Foto to szukałam, zapisywałam strony, a potem w weekend zwykle- włączałam je i pytałam co sądzi o każdym z nich. Robiłam też tabelki porównawcze i potem mu opowiadałam. I decyzja ostateczna zawsze wspólna.

Cytat:
Może jakieś sezonowe kwiatki? Np. konwalie?
Gdybym brała ślub w maju to bym pewnie zrezygnowała z moich fioletów wśród kwiatów i wszędzie byłyby konwalie (ale to nie wchodzi w grę, bo w maju za wiele w rodzinie imprez: moje urodziny, tego samego dnia urodziny mojej babci, imieniny mojej mamy, imieniny moje, dzień matki i urodziny jeszcze kuzynki, ale nie mamy bliskiego kontaktu, więc nie liczę zwykle).
Moje ulubione kwiatki , bardziej z bukieciku konwalii się ucieszę niż z bukietu róż.

Cytat:
Mój lubi chyba tylko legginsy
Mi w legginsach na pewno nie pozwoliłby wyjść z domu.
Zdarzało mi się chodzić w legginsach i t-shircie po mieszkaniu, ale oboje uważamy, że legginsy to nie spodnie, więc do spódnicy/sukienki/tuniki jeszcze może bym założyła i wyszła (gdybym nadal miała figurę jak w liceum), ale do bluzki w życiu.

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Bedziecie pisały intercyzę przed ślubem ? Czy tylko ja się na to porywam
Nie mam tego w planach.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja pierwszy raz byłam chyba w wieku 17 lat Emotikon grin i od tej pory co roku chodzę, chyba 2 lata mialam takie że chodziłam co 3 mc.
Ja miałam dopiero co ukończone 16 lat jak poszłam pierwszy raz do ginekologa. Na początku chodziłam raz na rok, potem raz na kilka miesięcy i w sumie do tej pory chodzę co kilka miesięcy.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
My 5 lat i 6 miesięcy Emotikon smile a po zaręczynach 4 lata i 5 miesięcy Emotikon smile
W dniu ślubu będzie 4 lata i 18 dni razem, a po zaręczynach to będzie 2 lata, 8 miesięcy i 18 dni.

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
bylismy z TZ dzisiaj i pieknie widac pecherzyk lekarz powiedzial ze wszystko jest ok i od takiego pecherzyka wszystko sie zaczyna
Powiedzielismy rodzicom, wszyscy bardzo sie ucieszyli 
A teraz emocje mi opadly i ide spac, musze odpoczac
Papa, to świetnie, Cieszę się

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Oj co sie dzieje?
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Co się stało?!
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Co się dzieje? .
Prawdopodobnie zostanę przy PM2017, ale wszystko wyjaśni się w przyszłym tygodniu. Opowiem Wam wtedy, gdy sytuacja będzie klarowna. Powiem tylko, że chodzi o kwestię finansową, a nie o coś nie tak między mną i TŻ.
Pewnie przez te kilka dni będę mniej się udzielać na Wizażu, bo nie chcę się zamartwiać, ale będę zaglądać.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 20:09   #2981
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
C
Within Temptation, SOAD. Resztę, którą pogrubiłam też lubię.
Moja gimnazjalno-licealna miłość to Metallica, SOAD, Slayer, KoRn, Nickelback, Hunter i Iron Maiden właśnie. Oczywiście nie tylko tego słuchałam, ale głównie.
A teraz skaczę mocno po gatunkach. Omijam głównie disco polo i techno. Na resztę jestem jako tako otwarta. To głupie, ale do tej pory wstydzę się jednak przed dawnymi znajomymi (właśnie z kółka ‘tylko rock i metal’), że lubię sobie posłuchać kawałków z obecnych list przebojów, bo wpadają mi w ucho. Ale wracam też i do tych mocniejszych. Ale moja miłość chyba od zawsze to: piosenki z bajek disneya. Kiedyś wiedziała o tym tylko moja najlepsza przyjaciółka, którą znam od przedszkola i ona też: rockowo-metalowa od gimnazjum, ale wystarczyło zanucić coś disneyowego i łapałyśmy obie fazę. Teraz już się z tym nie kryję, a TŻ to akceptuje, bo miał w paczce kilka osób, które do tej pory umawiają się na maratony disneya, a na imprezach w playlistach potrafiły pojawić się piosenki z bajek.
A na weselu chcę właśnie rock’n’roll, trochę innych starych kawałków właśnie z 70-90 lat i listę paru nowszych kawałków, które bardzo lubię.

Gdybym brała ślub w maju to bym pewnie zrezygnowała z moich fioletów wśród kwiatów i wszędzie byłyby konwalie (ale to nie wchodzi w grę, bo w maju za wiele w rodzinie imprez: moje urodziny, tego samego dnia urodziny mojej babci, imieniny mojej mamy, imieniny moje, dzień matki i urodziny jeszcze kuzynki, ale nie mamy bliskiego kontaktu, więc nie liczę zwykle).
Moje ulubione kwiatki , bardziej z bukieciku konwalii się ucieszę niż z bukietu róż.

Zdarzało mi się chodzić w legginsach i t-shircie po mieszkaniu, ale oboje uważamy, że legginsy to nie spodnie, więc do spódnicy/sukienki/tuniki jeszcze może bym założyła i wyszła (gdybym nadal miała figurę jak w liceum), ale do bluzki w życiu.
Ja w gimnazjum byłam "metalówą". Czarne włosy, czarne ciuchy, ćwieki powbijane w spodnie, pieszczochy, agrafki w uszach itd. Niektórzy podobno się mnie bali No i do tego miałam chłopaka, który grał w zespole, a ja byłam tym mega podjarana, bo wygladał jak Billy Joe

W konwaliach najbardziej kocham zapach Chyba gdzieś je wcisnę, ale na razie wszystkie dekoracje obstawia gipsówka.

Jeżeli chodzi o ślub w maju to prawię strzeliłam niezłego babola... Moją idealną datą był 27 maja, ale sala już była zajęta. Dopiero później do mnie dotarło, że prawie wyprawiłam ślub w 13 rocznicę śmierci mojego ukochanego dziadka. On zawsze powtarzał, że jego największym marzeniem jest zatańczenie na moim ślubie...chyba bym ryczała i zniszczyła cały make up.

Ja też nie nakładam legginsów do bluzek Nie ma mowy! Teraz 90% moich stylówek to- tunika, legginsy i botki
Stary 2016-04-09, 20:57   #2982
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Wrocilam tak menifestacja to dziewuchy dziewuchom przeciwko zmianie obecnej ustawy aborcyjnej

Padlo pytanie o gipsowke, ona bardzo dlugo kwitnie a na dodatek bardzo ladnie sie suszy
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 21:24   #2983
koolorowana
Zakorzenienie

Jaszczurka trzymam kciuki, żeby było dobrze z kasą

Piękna ! http://www.slubnaglowie.pl/ogloszeni...t-model-mabell

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

http://www.slubnaglowie.pl/ogloszeni...-ambrosia-1504
a tu Peemka na pierwszy rzut oka ma tłuste włosy.. byłam za rozpuszczonymi ale już wolę upięcia, te wyglądają na potargane

Edytowane przez koolorowana
Czas edycji: 2016-04-09 o 21:28
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 21:33   #2984
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
zagraniczne zarobki to i ceny zagraniczne
Dobrze, że nie "polskie zarobki to i zagraniczne ceny"
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;58681876]Zdążę! [/QUOTE]
Ogólnie jest tak, że jeśli się o siebie nie będzie dbać, o swoją skórę to i przy 20r.z. można mieć skórę jak 30 latka. Nie zapewnie żadnej 20 łatwe ze nie będzie mieć rozstępów, ale im starsza skora tym gorzej znosi wszelkie rozciagniecia
Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Niestety miałam jedną, ale teraz jak będę miała kilka to będę myła w ten sposób.
Tamtą poniszczyłam też tym, że niechcący w kilku miejscach ją paznokciami ponacinałam, więc stwierdziłam, że wydam te kilka euro i kupię właśnie nową, a tu w drogeriach nagle nie ma.
Dziś w innej drogerii znalazłam i TŻ się nade mną zlitował i za te 2,50€ kupił.

Prawdopodobnie zostanę przy PM2017, ale wszystko wyjaśni się w przyszłym tygodniu. Opowiem Wam wtedy, gdy sytuacja będzie klarowna. Powiem tylko, że chodzi o kwestię finansową, a nie o coś nie tak między mną i TŻ.
Pewnie przez te kilka dni będę mniej się udzielać na Wizażu, bo nie chcę się zamartwiać, ale będę zaglądać.
Ale wystarczy kupić gąbkę nawet za 1e albo i mniej. każda gąbkę myje się lepiej przez tarcie o drugą gąbkę bo inaczej kobieta ciśnie te tabelki i wciska pazury, robi dziury itd

Ja nie wiem jak nosić leginsy. Tż chce bym nosiła, ale ja uważam, że leginsy do bluzki może nosić nastolatka a nie poważna kobieta, chyba że to by były leginsy a'la bryczesy,ale i tak takich nie kupuje bo ja nie mam tunik, bo ich nie lubię.

To dobrze. Bałam się ze coś z TŻ.
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;5868632 6]Wrocilam tak menifestacja to dziewuchy dziewuchom przeciwko zmianie obecnej ustawy aborcyjnej [/QUOTE]
Najlepiej by było jak jej nie wprowadzili.
Wg mnie jest niezgodna z konstytucją.
Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość

Na robie by fajnie wyglądała,ale to nie mój styl

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-04-09, 21:39   #2985
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:

Na robie by fajnie wyglądała,ale to nie mój styl
na mnie? a no jeśli schudnę to może a mi się zmienia styl na lekkie zwiewne sukienki , wcześniej bardziej rozglądałam się za delikatymi pricenskami koronkowymi aa zobaczymy jaka będzie mi pasować
Stary 2016-04-09, 21:48   #2986
renia92
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;58682411]To super Będziesz na bieżąco

Oby [/QUOTE]

Zawsze jestem na bieżąco tylko się nie udzielam
Stary 2016-04-09, 22:06   #2987
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
A ja lubię i zdjęcia i film. Nie jest pięknościa z idealnymg kształtami dlatego nie podobam się sobie na wszystkich zdjęciachtale uwielbiam zdjęcia i filmy z różnych wydarzeń bo to poprostu fajne wspomnienia
No dokładnie

Cytat:
Możecie się ze mnie śmiać, ale chcę mieć zdjęcia w tym stylu :
Czemu śmiać? Mają swój urok. Tyle że nie chciałabym wszystkich takich , kilka ok

Cytat:
ciągle się coś psuje
Eh no to rzeczywiście

Hej i dobranoc

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Ogólnie jest tak, że jeśli się o siebie nie będzie dbać, o swoją skórę to i przy 20r.z. można mieć skórę jak 30 latka. Nie zapewnie żadnej 20 łatwe ze nie będzie mieć rozstępów, ale im starsza skora tym gorzej znosi wszelkie rozciagniecia
Ja rozstępy mam od dawna jak tylko zaczęłam dojrzewać, pierwsza miesiączka itp to mi się zrobiły na wewn stronach ud, na piersiach

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

COś jeszcze chciałam maznąć.
Był u nas kolega zaprosił na wesele Potem mieliśmy pożar A niedawno wróciliśmy z kebaba Jutro Tż ma służbę
Żegnam się, bo Mąż wzywa

DObranoc

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 22:12   #2988
Ewelinatir
Zadomowienie

Hej Widziałam temat o instynkcie macierzyńskim. Ja miałam dopóki nie zaczęłam pracować w obecnym sklepie. Przychodzi tam mnóstwo matek z dziećmi. To co się tam dzieje woła o pomstę do nieba. Dziecko płacze - matka obojetna wybiera ubrania, kłótnie, dzieci biegają, rzucają ubraniami, dwulatki chodzą w szpilkach po salonie. Wbrew pozorom sklep jest bardzo niebezpiecznym miejscem, a te osoby chyba nie mają rozumu.

Jak dobrze, ze ten dzień się już konczy. Miałam mieć jutro na 13, ale mój kierownik zachorował i musze być na 9, bo sama prowadzę zmianę. Mam dość powoli, bo ona notorycznie wychodzi wcześniej, nieprzychodzi i cała odpowiedzialność spada na mnie.
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 22:34   #2989
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie? a no jeśli schudnę to może a mi się zmienia styl na lekkie zwiewne sukienki , wcześniej bardziej rozglądałam się za delikatymi pricenskami koronkowymi aa zobaczymy jaka będzie mi pasować
Tak autokorekta...
Ja tez kiedyś myślałam że będę mieć princeske, ale w międzyczasie znalazłam swój styl i wiem, że albo rybka albo zwiewna ale wole zwiewną
Cytat:
Ja rozstępy mam od dawna jak tylko zaczęłam dojrzewać, pierwsza miesiączka itp to mi się zrobiły na wewn stronach ud, na piersiach
podałam zły przykład bo skłonność do rozstępów jest często genetyczna. ale wiecie o co chodzi
Wbrew pozorom po 25-30r.z. nasz organizm zaczyna się starzeć a szkoda. Mógłby zaczynac się stażem dopiero po 50tce

Idę spać bo jutro sesja dobranoc

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-04-09, 22:43   #2990
Konto usunięte

Cytat:
Idę spać bo jutro sesja dobranoc
Stary 2016-04-09, 23:00   #2991
oljaa
Zakorzenienie

Cześć! Byłam dzisiaj z TŻ i moim bratem u znajomych
Ale mają kochanego synka

Cytat:
Piękna !
Do niedawna byłam zakochana w sukniach Violi Piekut, teraz to już sama nie wiem

Cytat:
Po przytyciu wyskoczyło mi dużo rozstępów na tyłku i bocznej części ud, ale kocham je!
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-09, 23:55   #2992
butcher_girl
Zadomowienie

Melduję się! Cały dzień mnie nie było,bo najpierw sprzatałam w domu,potem wrócił Tż z pracy,a potem pojechaliśmy na zakupy.
TŻ zabrał mnie na kolację i dostałam od Niego piękną czerwoną różę,takze zostałam mile zaskoczona
Teraz leżymy z Boryniem i zaraz uciekam spac! Jutro nadrobię dobrej nocy

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 01:00   #2993
oljaa
Zakorzenienie

Jestem z siebie dumna - pocisnęłam magisterkę!
Jednak noc w moim przypadku jest produktywna teraz idę spać, wieczorem mamy spotkanie z foto i video mam nadzieję, że podpiszemy umowę
Dobranoc
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 06:47   #2994
aankaa092
Zakorzenienie

Witam się z rana. Widzę że dziś jestem pierwsza
Idę zjeść śniadanie. O 8.10 wypad z domu na zajęcia.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2016-04-10, 08:25   #2995
luna_laula
catwoman

Cytat:

Też ją wczoraj oglądałam! Wygląda jak moja tylko ten pasek średnio mi pasuje...i cena
Stary 2016-04-10, 08:30   #2996
zambeza
polaczek cebulaczek

Jaszczurka trzymam kciuki za pozytywne zakończenie
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 09:06   #2997
micia00
Wtajemniczenie

Heeeeej
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 09:23   #2998
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cześć

W którymś wątku była mowa o paskach wybielających na zęby. Nie chcę się przekopywać, więc piszę zapytanko.
Jakie paski polecacie, gdzie kupujecie i czy wiecie jakie są przeciwwskazania?

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 09:37   #2999
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Dzien dobry jade do sklepu ogladac kafelki. Bo oczywiscie jak w internevie patrzylam to nie moglam znalezc zadnych bialych kwadratowych plytek na sciany tylko na podlogi
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 10:01   #3000
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna - pocisnęłam magisterkę!
Jednak noc w moim przypadku jest produktywna teraz idę spać, wieczorem mamy spotkanie z foto i video mam nadzieję, że podpiszemy umowę
Dobranoc
brawoo i powodzenia wieczorkiem

Dzień doberek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości