![]() |
#1411 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Popieram pogrubione. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-10 o 10:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Mother of Cats
|
Żadnych - za to będzie coś czerwonego, bo akurat ducha wyzionęła moja ostatnia czerwona bluzka, która jako tako nadawała się do pokazania ludziom. A że czerwieni w choćby minimalnej ilości potrzebuje do szczęścia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() grasz na swoje liczby? ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
piękny jest, dwurzędowy, do kolan ale jak go założyłam na swoje czarne ciuchy, to poczułam się jak biedronka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() To teraz chyba zaszalejesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() To ja tak przy niedzieli zapytam, bo mi się przypomniało, a już kilka razy miałam o to pytać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od prawie 20 lat ostatnio u chłopa zostawiłam i prawie 2 tygodnie jechałam na różnych znalezionych w domu sprayach (dove, isana, ziaja bloker i nie pamiętam co jeszcze ) i dosłownie jechałam, bo uświadomiłam sobie że się pocę. zwłaszcza w pracowych białych koszulach plam na czarnych ciuchach nie widzę, na białych też nic nie zostawia chyba jest jeszcze na promo w rossie rosół z pieczonej kaczki postawił mnie na nogi ![]() ale do pracy iść się nie chce... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Niewyczymie.
|
Ostatnio z głupa kupiłam deo w kulce z Aldika, innego już nie kupię.
![]() A w ogóle to macham snad pełnego brzucha. Wyleźlim na kąsanie do pubu, no i to było konkretne kąsanie... dobre burgery, dobre. ![]() A w ogóle to Iryt śpi, Chłopu się nie chce rozpalić w kominku (oj, bo pogrzebaczem prześwięcę...) a ja pomstuję, bo, cholera jasna, nowe spodnie dresowe po dwóch praniach się 'zkulkowały'. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
niecnotliwa dziewica
|
Zielona, aloesowa Rexona, tylko w kulce. Czarnego noszę mało, ale śladów nie zostawia.
#1420 | |||||
Panaroja
|
snad ciachnięcia w ramach wiosny kolejnych 15 cm mysiego ogona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. ![]() 3.no to dobrze że już po ![]() 4. ![]() Cytat:
![]() reszty mi nie cytło ![]() Aileenn - gratuluję czwórki ![]() ![]() Spoo - używam AA w kulce , ale one chyba blokery ![]() Ju - podryw na buty i żonę nieboszczkę boski ![]() idę remontować ręce ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i zdrówka dla dzielnego potomka ![]() Cytat:
![]() I jak tam po spotkaniu z W? ![]() Cytat:
![]() Bry po weekendzie ![]() ![]() Wczorajsza impreza minęła bezboleśnie a dziś byliśmy pierwszy raz z Didem na basenie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Niewyczymie.
|
Ależ mnie wzięło na Organzę... a nigdy specjalnie nie lubiłam. Ostatnio dorwałam próbkę Organza Indian Jasmine. Przepadłam. Zakochnęłam się. Ale to to już nie do dorwania, więc równie dobrze może być i normalna Organza... będzie setka jak nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja zaś czekam na nowego Muglera i kurka powoli cierpliwosc mi sie kończy, bo doczekać sie nie moge, a nikt w Syforowni nie umie mi powiedziec, KIEDY wreszcie bedzie
![]()
#1424 |
Niewyczymie.
|
Podobno gdzieś na świecie już jest, też jestem go strasznie ciekawa, tego Muglera, głównie przez te orzechy laskowe... UWIELBIAM zapach orzechów laskowych. Jeśli pobije moje ukochane Aomassai, to będę zadowolona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gdzieś ... polska jak zwykle na szarym końcu
![]() Ja sama nie wiem, czy chce, zeby mi się podobał - co oznacza wyskok z kasy, czy nie chce - co oznacza $ bezpieczne ![]() Z drugiej strony dotychczas wszelakie limitki Angela nijak mi sie nie podobały, ale ta ma być gourmandowa i moja ciekawość i poprzeczka sięgła szczytów ![]()
#1426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Wpisz tu zomzing
|
Orelia, z pastów to jeszcze korzenie pieczone (marchew, pietruszka, buraki) z dodatkami i np. dynia
jezd Rejcz? i jeszcze sałateczka z tych bardziej sycących: pieczone bataty, pieczona marchew (lub burak - będzie ładniejsze), rukola, kruszony wyrazisty słony ser (feta, rokfor, stilton), odrobina oliwy, balsamico i pieprzu, opcjonalnie prażony słonecznik/płatki migdałów/piniole |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Więc odpowiadam bez cytowania :
włosy ścięłam dość krótko, tzn tył krótszy sporo, przód skośnie idący - no bob taki spotkanie... mówi, że musi się przyjrzeć, ale widzi, że tył za wysoko jest jak na jego gust - tzn lubi tyły, jeśli krótkie, to nie na równo, tylko takie w łezkę - no ale w bobie musi być równo i w ogóle to nie koniec zabiegów fryz., bo pójdę do swojej fryzjerki na korektę - bo widzę, że tu i ówdzie mi kosmyki wystają, już próbowałam sama ciachać ![]() Tak, Betty - ten właśnie Aromatics od Ciebie był nad morzem ![]()
#1429 | |
Zakorzenienie
|
to się napodróżuję flachonik
ze mną ponad 2k km zrobił ![]() ja muszę znowu końce, ale ciacham co miesiąc z długości nie ubywa, bo szybko ostatnio rosną ale rozdwajają się, chyba do angielskich garnierów muszę wrócić ![]() Cytat:
zresztą wiele razy próbowałam zmienić na coś innego i zawsze lepsze wrogiem dobrego się okazywało ![]() drugie miejsce w powiatowym plebiscycie na najlepszą restaurację. cały miesiąc prowadziliśmy, zostawiając dość daleko w tyle konkurencję. a tu w ostatniej godzinie (23-24), ktoś inny nastukał ponad 5k głosów. albo kombinowali ze zmiennym ip albo 500zł poszło na smsy konkursowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Nindżopesz
|
Ad Elixira - zachciało mi się potestować skoro już zapachowo zmądrzałam i przyleci używka EDP. Ale pytanie mam, którą wersję wy wolicie i czy reforma dużo spaskudziła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Czy Warszawa nadal ma chęć na jakiś zlot?
![]()
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzmi nieźle, ale ... mam jednak do batatowych słodkości odrzut. Choć uwielbiam takie właśnie sałatki. Natomiast buraki jem non stop kolor ![]() ![]() Co do past, odnosząc się do postu Karkki. Trudna sprawa, bo przepisów na blogach mnóstwo, a tak na prawdę każdy z nich wybierze tylko to co lubi. Ja do pieczywa nie przepadam za cieciorowymi, z pietruch i marchwi też mnie nie bawią smakowo, za słodkie ![]() ![]() Spo - Co do deo, sama szukam, więc raczej to nie będzie polecenie też ![]() Fenjal kulkowy - nie brudzi, fajny, ale mało chroni. Na lato no way ![]() Nivea w kulce - całkiem spoko, nie brudzi, ale też ochrona średniawa, acz lepsza niż Fenjal. Nivea Dry sztyft - chroni super, brudzi. Fa Sport 72 h sztyft (tego nie sprawdziłam, zdążyłam się umyć ![]() Myślę, że najmniej brudzą kulki, ale też i słabiej chronią? Podobnie jak Ewuś, szukam swojej idealnej ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Ja z kolei, prowadzę nieustanne poszukiwania filtra minimum 30, ale dla cer wrażliwych, komedogennych, trądzikowych, czyli czegoś z mega dobrym składem, delikatnego, niezapychającego etc. Taka była Bioderma AR 50 Tint, jednak jest za droga i za mała 30 ml. Co prawda odżałowałam poprzednio na 2 opak na promo, albowiem kasa, którą wywaliłam w tanie acz zapychające kremy z filtrem, kompletnie zaklejające twarz, była równa tamtej, a stracona. Także pozorna oszczędność. Niemniej ufam, że gdzieś jest DOBRY i tani krem z filtrem, tak jak firma Fitomed i ich kremy. Otóż zimą szukałam kremu, który by mi odżywił cerę niczym sok pomarańczowy pity litrami dziennie, co czynię ale wiadomo, chciałąm mieć krem i basta ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-11 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Niewyczymie.
|
Henriksen niedobry?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
z dezodorantów kupiłam zachwalany w KWC adidas climaool.
Faktycznie niezły, nieco ponad przeciętną, choć nie pomaga mi, jak blokery ![]()
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy czego potrzebujesz, ale Decleor jest dobry po całości, z tego co słyszałam. Ja miałam kilka rzeczy i looooooooove. tylko fundyszy brak. Caudalie jest TRAGICZNE. Miałam masę próbek i nie-próbek, mleczka do demakijażu skończyć nie dałam rady, nikt go nie chciał aż się przedatowało, trzeba będzie wyrzucić. Czujesz? NIKT go nie chciał za darmo, badziew. Koszmarne produkty, koszmarne składy. Mam na myśli kremy wszelakie i emulsje. Może olejki sa spoko, ale ja już tego nie chcę wiedzieć. Oskia i Jurlique nie znam. Ale jakoś bardziej ufam, bazując na onlajnie wciąż, jednak intuicyjnie firmom PAI i MV Organics. Na Henriksenie się zawiodłam, bo składy miał całkiem wporzo. Nie miałam wszystkiego, raptem dwa kremy, express the Truth i Featherlight Moisturizer, żel do mycia twarzy on the go, pomarańczowy - mam wciąż, ok, ale nie ma sensu kupować za taką kasiurę czegoś ok, trochę sciąga. Serum coś tam reveal th truth to z vit C, dno, i próbka żelu pod oczy niebieskiego, to już wiedziałam że dno, bez otwierania. Klej do powiek. Wylądował w koszu. Być może słynny Sheer Transformation będzie dobrym kosmetykiem, tego nie wiem. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-11 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Niewyczymie.
|
W takim razie trzymam się Decleora.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za pomysly. ![]() Nienawidzę lata, no po prostu już jestem cała chora jak sobie pomyślę o tych wszystkich "letnich rewelacjach" Serio prościej jest nałożyć kozaki, płaszcz, szalik i popylać z gracją, niż wytrzymywać to co się, z moim organizmem dzieje latem. Włos suchy jak siano, cielsko spocone, spuchnięte, omdlenia, skóra i włosy spocone, przetłuszczone, lepkie, twarz indianina (rumień) Kłopot z utrzymaniem pionu, zrobieniem kroku ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-11 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Niewyczymie.
|
Ja też nienawidzę lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Obcięłam jeść e bardziej wlosy
![]() ![]() ![]() Byłam w sephorze, odswiezylam znajomość z Piosonami Diora i .... Chce Pure Poison ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.