Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-10, 14:58   #721
Wiraccocha
Raczkowanie

GG do Wiraccocha
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cześć dziewczyny,

Z tej strony podczytująca od wieków, ale właśnie robię porządki na kompie w zdjęciach/dokumentach itd. i znalazłam fotkę z Łódzkiej Masy Krytycznej z Szusz na rowerze (2013 r). Tak patrzę i się zastanawiam co to ma być?! a tu Szusz haha i przypomniało mi się jak czytałam wiadomości z łodzi na naszemiasto bodajże i było o Masie, a na zamieszczonym zdjęciu właśnie Szusz, więc zassałam tą fotkę (w sumie nie wiem po co). Więc się dzielę po prostu.

Uwielbiam ten wątek (i Was też ) ale zawsze nadrabiam w stronach i jak już chciałabym coś dopisać to wywlekałabym posty z daaaleka i po prostu nie chcę siać nieporządku, więc tylko czytam, zawsze spóźniona...(teraz pewnie się wcinam w dyskusję bez sensu, no ale musiałam wam tą fotkę podrzucić, do katalogu rzeczy dziwnych i osobliwości)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 526a3bcdc4281_k1.jpg (35,6 KB, 404 załadowań)
Wiraccocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 14:59   #722
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
ta scena jest porażająca, nie warto przeglądać grafiki google przed oglądaniem, bo niestety najczęściej ten kadr tam jest.
A jak Ci się widzi całokształt, straszna kicha?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Ja czasem mówię piweczko, od Mariki załapałam ;( bardzo słabo?
Ale rzadko, raczej po prostu mówię KUP MI PIWO
Myślę, że siła tego filmu tkwi właśnie w montażu, w niskim budżecie. Nie wiem czy uderzyłoby mnie to tak mocno, gdyby główną rolę grała znana aktorka, z genialnym warsztatem.

Ja też robię czasem odstępstwa od klasycznego "piwo", ale tu nie wystarczy sama modyfikacja. Liczy się cała wypowiedź. Kiedy "piwko" zestawimy z "dla kurażu" lub "dla relaksu, hehe" - wtedy można zacząć się obawiać. :-D

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2016-04-10 o 15:07
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:06   #723
201607131110
Konto usunięte

http://kafkaconcept.pl/

zakochałam się w tych butach. Jakbym miała kasę i chciało mi się żyć, to brałabym <3
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:17   #724
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
http://kafkaconcept.pl/

zakochałam się w tych butach. Jakbym miała kasę i chciało mi się żyć, to brałabym <3
Anniel Black, cuuudo!

Edytowane przez ladybird1395
Czas edycji: 2016-04-10 o 15:23
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:23   #725
vilet784
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale przez brak cytatu nie kojarzę o co może chodzić. Coś palnęłam gdzieś czy jak?
Nie no to ja właśnie palnelam chodziło o to imię - Saba, napisałaś że pochodzi z Biblii. Wybacz ten brak cytatu, ale chyba się nie da na tapatalku wielocytować

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
vilet784 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:24   #726
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość

W Szczecinie są dostępne w jednym małym butiku ale w twoich okolicach to niestety, nie orientuje się. Kosztują ok 70 zł, stacjonarnie więcej ale warto. Jakość materiału dużo lepsza od legginsów z gatty które mi się już dawno zniszczyły a kosztowały stówkę .
Co do rozmiarów, musiałabyś się pomierzyć, na mnie pasuje S chociaż zawsze noszę M-kę
http://www.cudmoda.pl/produkt/cm1917...skie-granatowe
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:26   #727
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Również skusiłam się na "Megan is missing". Scena kiedy Amy zobaczyła Megan (nie będę zdradzać okoliczności,dla tych, którzy są przed seansem)- jakby mi ktoś przywalił w głowę. Takie filmy powinny lecieć na godzinach wychowawczych.
Chyba jestem jakaś bez uczuć, ale Megan is missing nie zrobiło na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia. Obejrzałam z zainteresowaniem i tyle. Gdyby nie to, że tutaj tyle się o tym filmie mówiło, to pewnie już bym go nie pamiętała
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:31   #728
Yoooko
Zadomowienie

Offtopem polecę. Dziewczyny biegacie? Biegałam może 5 lat temu, później nabawiłam się poważnej kontuzji. Chciałabym wróć, póki co, pomalutku - rower.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:33   #729
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domcia2605 Pokaż wiadomość
<3
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:37   #730
polewka
Raczkowanie

[QUOTE=ladybird1395;586964 21]https://www.instagram.com/p/BD_tAUzii1M/
Olfaktoria i Karolina Stylizacje. Dorota pięknie wyszła, w ogóle coraz bardziej się do niej przekonuję

Ja ją oglądam na snapie i niby wszystko ok, ale czasami jak coś powie, to mi wstyd za nią. Ostatnio znowu mówiła o brzydkich feministkach. Blech. Na bank nie dogadałabym się z tą dziewczyną. Natomiast sama fota jak fota Nie widzę nic złego w tym jak wyszła Karo.

Cytat:
Napisane przez yunis3001 Pokaż wiadomość
https://www.instagram.com/p/BD_0FrTJyak/
Bartolomeo i jego kolejne wypracowanie. Prawie jak reklama werthers original 😍
Borze, jak się uśmiałam

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ja chyba strasznie naiwniacko podchodzę do tematu, bo dla mnie takie zdjęcia to prosty przekaz "jesteśmy razem, świetnie się bawimy, zobaczcie!", a nie jakieś obliczone działanie marketingowe i przymus analizowania, czy wyszłam jak z reklamy, czy może wyszlam tak o, po prostu, naturalnie.
owszem, jakby mnie albo koleżance wyszedł siódmy podbród albo coś żenującego, to nie wstawiałabym, ale w tym przypadku?
nie wiem, nie lubię takiego skupiania sie na wyglądzie i myślenia tylko o tym, jak wyglądać.
To samo mam. Często atak odpieram, że jakies paskudne zdjęcie publikuję. A ja brzydoty nie widzę. Raz nawet zostałam "ukarana" publikajcą mojego NA PRAWDĘ niekorzystnego zdjęcia. To było chamskie:/ Ale od tamtej pory fot innych ludzi nie publikuje. #życienafejsie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Trochę szydziłam
Mistrzynią takich bezcelowych fotek marketingowych jest Święta Florence. Leży na kołdrze i patrzy melancholijnie. Miłego dnia, kochani podpisuje. Jutro będzie zdjęcie tarasu. Pojutrze Florki leżącej, z podpisem. Bo "ale ładnie wyszłam", to wstawić trzeba.
Noo. Florcia to taki biały puszek, kryształek, beżowy piaseczek wyczyszczony z zanieczyszczeń. Wstaje z czystej pościeli, chowa się za mleczną firankę i szepcze "dzień dobry, instagramie"...

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Szukaj, szukaj, fajnie mi sie na razie go ogłada. Realizacja jest świetna, czuć na skórze duszne, gorące lato końca lat 60tych w CA. No i Duchovny gra tak, ze nawet mu wybaczę Archiwum X (ten ostatni sezon, którego istnienie wypieram z pamięci).
Poszukam również. Co do Archiwum X mam podobne odczcucia. Najbardziej z tego wszystkiego podobał mi się odcinek z jaszczurką-człowiekiem
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:37   #731
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Offtopem polecę. Dziewczyny biegacie? Biegałam może 5 lat temu, później nabawiłam się poważnej kontuzji. Chciałabym wróć, póki co, pomalutku - rower.
Biegam, ale teraz mam przerwe z powodow technicznych. Rano przed praca ucze sie (sesja <3), a wieczorem jestem strasznie glodna i marze, zeby zjesc obiad po robocie, wiec potem juz nie moge biegac Jak tylko napisze egzaminy, to wracam do biegania rano. Moim zdaniem po bieganiu szybko widac efekty, no i czlowiek ma mozliwosc sie dotlenic.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 15:49   #732
RudeOne
Użyszkodniczka

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;58712881]Biegam, ale teraz mam przerwe z powodow technicznych. Rano przed praca ucze sie (sesja <3), a wieczorem jestem strasznie glodna i marze, zeby zjesc obiad po robocie, wiec potem juz nie moge biegac Jak tylko napisze egzaminy, to wracam do biegania rano. Moim zdaniem po bieganiu szybko widac efekty, no i czlowiek ma mozliwosc sie dotlenic.[/QUOTE]

Zaczynam 5 maja, kończę 19stego, a Ty?
Stary 2016-04-10, 16:08   #733
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość

Zaczynam 5 maja, kończę 19stego, a Ty?
26 kwietnia-12 maja
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:10   #734
RudeOne
Użyszkodniczka

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;58714206]26 kwietnia-12 maja [/QUOTE]

Zazdro, wolałabym mieć szybciej z głowy ;< Trzymam kciuki za nas wszystkie zdające jakiekolwiek egzaminy

Stary 2016-04-10, 16:11   #735
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Szukaj, szukaj, fajnie mi sie na razie go ogłada. Realizacja jest świetna, czuć na skórze duszne, gorące lato końca lat 60tych w CA. No i Duchovny gra tak, ze nawet mu wybaczę Archiwum X (ten ostatni sezon, którego istnienie wypieram z pamięci).
Jestem po 1 odcinku i jest Ok, właśnie na takie leniwe niedziele kiedy nie wiadomo co oglądać Trochę mnie jakoś razi partner detektyw, jakby z innego okresu trochę...Lubię Duchovnego i dla niego będę oglądać głównie, a ostatni lub ze dwa sezony kończące Archiwum chyba odpuściłam, bo nic nie pamiętam może nie chciałam sobie smaku spsuć Fajny był też w Californication ale również ten serial porzuciłam gdzieś w środku może wrócę teraz
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:11   #736
olenkasz
Zakorzenienie

dla fanatyczek lodów z lidla- jest magnum double peanut butter! i jest pysznościowy
Stary 2016-04-10, 16:26   #737
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość
Jak zawsze 3bulki w pol do chleba sie witam spozniona. Oczywiscie obejrzalam w koncu Megan is missing. Siadlo mi na glowe. Znaczy sie poplakalam sie. Okropny. Masakryczny. A jako ze film o Megan skonczylam ogladac o 2 w nocy wlaczylam sobie jeszcze "3096 dni" jak ktos lubi tematyke porwan i relacji porwany-porywacz to polecam.
Też go ostatnio obejrzałam i naprawdę mnie zszokował, wydaje mi się że niespieszne tempo niektórych scen dają ten efekt wiarygodności. Niestety, jak już alma mater powiedziała, nastolatki takie są i mimo że film ma wiele nieścisłości, to primo w życiu większość sytuacji, tych zwłaszcza dramatycznych jest wynikiem właśnie mieszanki omyłki, błędu, pecha, fatalnego zbiegu okoliczności oraz niepomyślunku , wymieszane z czyjąś premedytacją, secundo, traktuję ten film jako szkic, przykład, to byłby świetny materiał pedagogiczny dla młodych ludzi.

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
A same przeprosiny też średnie. Przeprosiła nie dlatego, że była tu na wątku i zobaczyła, że jednak prowadzimy dyskusję na poziomie, tylko dlatego, że przeczytała komentarze mówiące o tym, że wizazanki pisały o niej pochlebnie itp. Po co się wypowiadać o forum, na którym się nie było i nie ma o nim pojęcia?
dla mnie pomyłka jakaś. Naprawdę, jak bardzo trzeba być roztrzepanym, aby pomylić kafeterię z wizażem, zwłaszcza vlogerki urodowe, które znają te miejsca (oczywiście żadna nic nigdy i nie). A przeprosiny nastąpiły nie dlatego że właśnie te dwa portale pomyliła, czy że przeczytała, poobserwowała dyskusje nasze i sama się or-ga-no-le-pty-cznie przekonała że dyskusje są tutaj na poziomie;
Dlatego, bo dowiedziała się, że dużo dziewczyn ją poznało dzięki temu wątkowi . Więc w sumie wizaż opłacalny.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
oglądam wywiad z Maćkiem Z Dupy (ktos juz chyba wrzucał)
a w komnetarzach jak zwykle Ator węszy spisek i robi szum wokół siebie (rano nawet wstawił na swoją grupę rozpaczliwy wpis, zeby mu lajkować komentarz pod filmem XDXDXD), co jest nie tak z tym kolesiem XD
Ator jest naprawdę jedyny w swoim rodzaju; i do tego, przyznacie, KONSEKWENTNY .
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]
Nie idź.

Mam wrażenie, że udzielam się tutaj mniej niż kiedyś. Nie wszystkich lubię, niektóre osoby ignoruję - jak w normalnym życiu, nic dziwnego. Ale bardzo, bardzo się cieszę, ile fajnych dziewczyn tutaj poznałam. I cenię sobie, że od tego wątku się zaczęło, a porozmawiać sobie mogę teraz prywatnie, na fejsie czy gdzieśtam.
też zauważyłam, że rzadziej się udzielasz
#StalkerJajajamy

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość

Ja biegałam w zeszłym roku, tak mniej więcej maj-październik; oczywiście nie regularnie , ale miałam swoje porywy, mniej więcej 2x w tyg po 5 km; robiłam w godzinę spokojnym truchtem, tzn był to bieg a nie chód, ale z małą prędkością. Mam zamiar wrócić. A, no i u mnie tłem była zerowa wcześniejsza aktywność fizyczna i rozmiar 42.
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:28   #738
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
dla fanatyczek lodów z lidla- jest magnum double peanut butter! i jest pysznościowy
dobry, ale te z lidla lepsze
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:30   #739
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mango bzik Pokaż wiadomość
Jestem po 1 odcinku i jest Ok, właśnie na takie leniwe niedziele kiedy nie wiadomo co oglądać Trochę mnie jakoś razi partner detektyw, jakby z innego okresu trochę...Lubię Duchovnego i dla niego będę oglądać głównie, a ostatni lub ze dwa sezony kończące Archiwum chyba odpuściłam, bo nic nie pamiętam może nie chciałam sobie smaku spsuć Fajny był też w Californication ale również ten serial porzuciłam gdzieś w środku może wrócę teraz
Californication
Uwielbiam i mam ochotę wciągnąć wszystkie sezony od początku
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:32   #740
Takajakaya
Wtajemniczenie

Chyba nigdy Was nie nadrobię, bo jeszcze męczę poprzedni wątek

Ja tam Florkę ostatnio polubiłam. Tzn. lubię co jakiś czas, potem o niej zapominam, znów wracam itd. Jest taka wyidealiowana, ale przyjemnie pooglądać. Najczęściej oglądam jej filmiki o ciuchach bo mimo ż bardzo prosty to podoba mi się jej styl. Oglądałam ostatnio o filmikach z Zary. Szczerze to nigdy nic na ich stronie mi się nie podoba a u niej patrzę i wow. Jakbym w ogóle inne ciuchy oglądała. Nie wiem czy one są ładne czy jej we wszystkim ładnie.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:37   #741
Yoooko
Zadomowienie

U mnie rozmiar chyba "dobry" bo 34/36, ale chciałbym ujędrnić ciało. Więcej też się dotlenić, bo spędzam dużo czasu w samochodzie i biurach z racji pracy. Moimi problematycznymi miejscami są uda i pośladki, tam się nic nie trzyma kupy i zalatuje skinny fat. Pewnie nie jest źle, ale nie mam już nastu lat i trzeba się za siebie trochę wziąć. Odżywiam się dobrze uważam na to co jem, tzn. nie jestem na żadnej diecie, ale staram się zdrowo odżywiać, oczywiście czasami zjem "pice", ogólnie jem to na co mam ochotę i schabowy i zdrowy zielony koktajl, ale gardzę Mcdonaldami i wszelkimi ready mealami. Rabie to bardziej dla zdrowia nie dla figury. Niestety ograniczony brak ruchu się na mnie mści.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:39   #742
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
dobry, ale te z lidla lepsze
no niestety, ale chociaż coś
Stary 2016-04-10, 16:40   #743
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Californication
Uwielbiam i mam ochotę wciągnąć wszystkie sezony od początku
Zaczęłam wczoraj oglądać. Tylko jak ja się w coś wciągnę to oglądam i oglądam aż zmęczę wszystkie sezony. Jeszcze mnie strasznie nie wciągnęło, ale może wszystko przede mną. Cztery odcinki przerobiłam.

Stary 2016-04-10, 16:45   #744
werek serek
no witam

Pytanko do biegających dziewczyn - jak się zapatrujecie na kwestię negatywnego wpływu biegania na kondycję stawów? Trochę się na ten temat nasłuchałam, że po dziesięciu latach stawy wysiadają i można mieć duży problem i sama nie wiem, co o tym myśleć.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 16:54   #745
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mosumi Pokaż wiadomość

Mam pytanie dla użytkowniczek Bourjois CC cream. Mam jasną cerę i zastanawiam się czy Ivory będzie dobrym wyborem. Czytałam opinie na KWC i już sama nie wiem czy ciemnieje czy nie. Może jakaś dobra duszyczka z niego korzysta i napisze czy warto go kupić. Do tej pory używałam kremu BB ze Skin79, ale chciałam wypróbować coś nowego, a ponieważ nie mam gdzie sprawdzić koloru, a w internecie znalazłam go w promocji, to mam nadzieję, że mi doradzicie

Używam Bourjois CC cream Ivory 31. Jestem dość blada, na mnie nie ciemnieje, świetnie się sprawdza, według mnie opłaca się. Cały dzień wytrzymuje, nie spływa, nie ściera się.. Ogólnie zazwyczaj kupuję najjaśniejszy odcień podkładów.
Stary 2016-04-10, 16:56   #746
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
Pytanko do biegających dziewczyn - jak się zapatrujecie na kwestię negatywnego wpływu biegania na kondycję stawów? Trochę się na ten temat nasłuchałam, że po dziesięciu latach stawy wysiadają i można mieć duży problem i sama nie wiem, co o tym myśleć.
nie znam się, to się wypowiem
a tak na poważnie, mój facet biega, można powiedzieć, że dość często, bo co drugi dzień po 1-1,5 h od wielu lat (wcześniej był sędzią piłkarskim) i nic mu ze stawami się nie dzieje. Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego jak się zaczyna biegać (czyli osoby z nadwagą powinny truchtać na początku) oraz oczywiście genów
Ale wydaje mi się, że wszystko w odpowiednich dawkach jest dla ludzi
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 17:01   #747
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
jak ta dziołcha mnie denerwuje. żeby jeszcze miała jakiś wartościowy content kanału!
Oglądam ją, ale staram się odsubskrybować, po wątku na kafe otworzyły mi się oczy, że marnuje czas. Ona często prosi widzów o klikanie w reklamy, a to na coś nowego, a to na jedzenie, że chciałaby coś dobrego zjeść itp.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ja się spodziewałam mega tradży, a tam normalna Karolina. Nie widzę różnicy.
[COLOR="Silver"]
według mnie też wyszła w porządku, nie doszukiwałabym się celowego działania Olfy na niekorzyść Karoli w ustawiani pozy czy coś
Stary 2016-04-10, 17:13   #748
Takajakaya
Wtajemniczenie

Znacie jakiś fajny i niedrogi podkład, najlepiej nawilżający który nie ma spf? Obecnie używam Catrice All Mat plus i nie współpracuje teraz z moją skórą.. Może coś nawilżającego lepiej zadziała.

Stary 2016-04-10, 17:16   #749
201605301111
Konto usunięte

A ja bardzo Julkę Kobus polubiłam ostatnio. Mam wrażenie, ze jest chyba najbardziej hejtowana jutuberka ostatnio, zrzucila Bogu z piedestału. Nie bardzo umiem zrozumieć dlaczegoxd
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 17:16   #750
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Ator jest naprawdę jedyny w swoim rodzaju; i do tego, przyznacie, KONSEKWENTNY .
Tak bardzo uwielbiam ten jego mentorski ton. <3
"Maciek umiejętnie przemilcza również swój udział w całej akcji."

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
też zauważyłam, że rzadziej się udzielasz
#StalkerJajajamy

Mam traumę, odkąd przyznałaś się, że wyobrażałaś sobie mnie jako piękną i powabną Osię.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości