|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 5 dni po owulacji. Znowu zyje nadzieja ze moze tym razem sie uda... Narazie boli mnie podbrzusze taki tepy bol
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Hehe fajnie z tymi lodami |
|
|
|
#4923 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja wg testu owu miałam tydzień temu. Mam nadzieje ze się uda teraz |
||
|
|
|
#4924 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() iwona, efffpe będzie dobrze! Na pewno kiedyś się uda Trzeba się pozytywnie nastawić, ale nie napalać Ja jakoś mam pozytywne nastawienie ostatnio. A jaka szczęśliwa byłam jak wczoraj zobaczyłam pozytywny test owulacyjny. Pierwszy raz! Kurcze dla mnie to już coś. Wiem, że do ciąży jeszcze długa droga, ale już sama myśl, że jest nadzieja jest wspaniała Oczywiście nie dałam wczoraj mojemu TŻ spokoju w końcu nasze hasło to jak to było nabitus spermus??? No to trzeba działać
Edytowane przez krysztalek88 Czas edycji: 2016-04-10 o 14:25 |
||
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też jestem
|
#4926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
A już myślałam, że forum umarło
U nas taka piękna pogoda, zaraz wyciągam TŻ na spacerek , a wieczorem oj będzie się działo ![]() trzeba przejąć strategię MaiWiji
|
#4928 |
|
Rozeznanie
|
I ja jestem
![]() Mam wyniki hormonów: TSH 1,7 czyli wreszcie ruszyło ze spadaniem, progesteron ok, prolaktyna w normie, dużo niższa niż ostatnio. Niestety psychicznie dość słabo ostatnio się czuję :/ Wszędzie widzę kobiety w ciąży i brak mi wiary jakoś, że się uda. Tak, jak napisała maddd, dziewczyny mające już dziecko, przynajmniej wiecie, że jesteście płodne. Ja się najbardziej boję, że nic się nie uda. Przepraszam za niedzielne smęcenie, ale musiałam się wygadać. Buziaki! |
|
|
|
#4929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też tak mam ostatnio, wszędzie widzę kobiety w ciąży. Ale to pewnie dlatego, że jakoś bardziej zwracam na to uwagę... Chociaż i tak mi się wydaje, że ten największy dół za mną Ale nadal mi jakoś smutno ta w środku.. I właśnie o tą płodność się strasznie boję...
|
|
|
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my juz chyba mamy takie skrzywienie ze szybciej zauważamy brzuszki
|
|
|
|
|
#4932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każda z nas się czegoś boi. Ty się martwisz czy wgl się uda, a ja czy nie powtórzy się to co się zdarzyło. Czasami lepiej się wygadać niż trzymać to w sobie
|
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może bardziej zwracasz na nie uwagi, dlatego je widzisz? Głowa do góry, wiosna, wszystko się rodzi na nowo, zobaczysz, że się uda!
|
|
|
#4934 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteście kochane i najlepsze Dziękuję, od razu mi lepiej, że rozumiecie i wspieracie. Ehh...jeszcze gdyby nie praca, to jakoś może bardziej cieszyłabym się staraniami i nie spieszyło by mi się aż tak. To ciśnienie przecież nie pomaga, wiem o tym. A jeszcze TŻ zaczął nową pracę i się martwię z tylu głowy czy wszystko będzie ok, ma sprzedawać bardzo trudną usługę, chciałabym aby wszystko Mu się fajnie potoczyło. Niech już słoneczko wróci, to może będzie lepiej na serduszku. |
|||||
|
|
|
#4935 |
|
Rozeznanie
|
Nie zapomnijcie o mnie...
@->--
|
|
#4936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś tak pięknie na dworze. Byłam na spacerku z TŻ trochę posiedzieliśmy na słoneczku ( w końcu trzeba łapać witaminki )
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Znów mam bardzo silny ból owulacyjny. Leżę na kanapie i sił nie mam, żeby się podnieść.
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas dzisiaj ziąb i pochmurno, jakby nie pies, to bym z domu nie wyszła na sekundę
|
|
|
|
|
#4940 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5870915 6]No idzie się załamać. Ale nie możemy tracić nadzieii! 3mam kciuki 😄 Ja wg testu owu miałam tydzień temu. Mam nadzieje ze się uda teraz[/QUOTE] Kiedy robisz test? ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Głowa do góry w końcu się uda! Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
U mnie brzydko i zimno
|
|||||||
|
|
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie! U mnie już chyba po owulacji, bo dziś test owulacyjny już negatywny. No i tak jak w poprzednim miesiącu sutki mnie strasznie zaczęły boleć. Przypuszczam, że to po owulce, ale co tam szkodzi jeszcze wieczorem trochę zaszaleć i dla pewności nabić się jeszcze
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Mąż zauważył, że piersi mam gorące nie dziwię się skoro tak mnie bolą. Najgorzej jak ściągam biustonosz
|
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Wtajemniczenie
|
i ja jestem
Cytat:
i ja i ja i ja! Dziewczyny reasumując, cieszę się że jesteście. Ja jutro robie test, a wiem, po prostu wiem, ze będzie negatyw! mimo iż jest nadzieja, ale no wiem że sie rozczaruje! Czuje sie dziś fatalnie, mąż niesamowicie sobie u mnie nagrabił, teraz siedze sama przed telewizorem i popijam piwko.... Wszystko dziś było super, a potem mąz zrobił coś co mnie na maksa wkurzyło, nigdy nie byłam na niego taka zła, jak on sobie wypije to taki jest nieogrnięty że aż wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nosi mnie... i jeszcze ten test jutrzejszy tak mnie przybija. Jeszcze troche tu posiedze tak sądze.... Dziewczyny nie zostawiajcie nas, tych które siedza tu i siedzą.... Wisielczy humor ech
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem, tylko w weekendy zawsze więcej zajęć, to się mniej udzielam. Ale czytam na bieżąco.
U mnie też pogoda do kitu, bo znowu leje. Coś się nie może ta wiosna rozpędzić, ale może za tydzień już będzie ciepło i słonecznie. Ja jeszcze pewnie jakiś ponad tydzień poczekam, żeby się dowiedzieć, czy się udało. A i tak się fatalnie czuję - rzadko mnie tak wcześnie przed @ zaczyna brzuch boleć. Ale równie dobrze to może być jakaś grypa żołądkowa, bo w ogóle mnie coś łapie. Ostatnio przy tym dziwnym cyklu wydałam majątek na testy, więc teraz czekam aż mi się @ będzie spóźniać. Oczywiście mam nadzieję, że się udało, ale to akurat nie pierwszy cykl, więc nie chcę się nakręcać za bardzo. |
|
|
|
#4947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie po owu same sutki mnie zaczęły boleć. Potem przeszło a teraz to już całe piersi mnie bolą.
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
muszę poczytać czym smarować, zwłaszcza, że dostaję wysypki po niektórych produktach.---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Poluje na styczeń w takim układzie :P A co będzie to już tylko Bozia wie

Ja jakoś mam pozytywne nastawienie ostatnio. A jaka szczęśliwa byłam jak wczoraj zobaczyłam pozytywny test owulacyjny. Pierwszy raz! Kurcze dla mnie to już coś. Wiem, że do ciąży jeszcze długa droga, ale już sama myśl, że jest nadzieja jest wspaniała 

każda z nas się czegoś boi. Ty się martwisz czy wgl się uda, a ja czy nie powtórzy się to co się zdarzyło. Czasami lepiej się wygadać niż trzymać to w sobie