Wszystko o Avonie II - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-24, 22:05   #1051
illusija
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
SKŁADAŁAM ZAMÓWIENIE WE WTOREK, NA FAKTURZE BYŁ BRAK PŁYNU DO KAPIELI XMASw zamian miał przyjśc altermnatywny.
Mam to samo. Długo przeglądałam zamówienia szukając kto zamawiał płyn lawendowy.
Wpieniłam się strasznie, napisałam do klientki maila, nie wiem czy go przyjmie ale kurde CO TO MA BYĆ????? Jaja jakieś? Prima Aprilis?
Napisałam przed chwilą maila, bo nie zamierzam tolerować takiego lekceważenia. Wrzucą Ci do paczki byle co a Ty potem się tłumacz konsultantko!
Zobaczę co mi odpowiedzą (pewnie dopiero we wtorek), ale nie daruję. No nie daruję!

Edytowane przez illusija
Czas edycji: 2007-11-24 o 22:07 Powód: literówka
illusija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:08   #1052
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pojemniki sa takie same tylko zakrętka czarna zamiast granatowej.

Skoro podkładu jest tyle co pudru po 2 latach (czyli o połowę mniej niż pełnego opakowania pudru) to zakładając że podkład jest cięższy od pudru, po zważeniu podkład powinien być ok 2 razy cięższy niż połowa pudru, prawda? A różnica była niemal zerowa, no minimalna
Zgadza się
Dobrze, że jesteś czujna...
Trzeba na nich uważać, żeby nie być stratnym i żeby nie świecić oczami przed klientkami...

Daj znać co Ci odpiszą...

A jeszcze jedno pytanko: co w takim razie robić z takim "alternatywnym" produktem, który mi/klientce się nie podoba?

Nie odsyłałabym na własny koszt, bo nie mam na to wpływu...
Jak zazwyczaj rozpatrują takie sprawy?

Kiedyś koeżanka-konsultantka zamówiła dla swojej klientki zestaw szczotek (z tego co pamiętam)... miał być w takiej ładnej kosmetyczce, przyszedł alternatywny - kosmetyczka była z takiej grubej "folii" i żarówiasto-zielona.
Nie każdemu by się spodobała....
Stary 2007-11-24, 22:08   #1053
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
jeszcze go nie używałam, jutro pomaluję to powiem ale będzie napewno taki jak inne np Flourine metallic - mój kolor. Czyli perłowy, szybko schnie i równomiernie się rozprowadza. Jak będziesz chciała żebym potwierdziła to(lub nie) jutro, to napisz
Dopiero wrocilam i odczytalam Tak, bardzo Cie prosze o opinie (zreszta jak mozna nie chciec, ja tam chetnie widze kazda )
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:11   #1054
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Wyżej wkleiłam zdjęcie mojego pudru - po 2 latach uzywania niemal codziennie jest go połowa
No tylko ja jak zamawiałam ten sypki dla babci to już od nowości była go połowa(ew. 3/4, ale myślę, że tak pomiędzy połową a 3/4). Bo nawet pamiętam, że babcia zwróciła na to uwagę, że dadzą takie pudełeczko a nie napełnią do końca.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:15   #1055
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
No tylko ja jak zamawiałam ten sypki dla babci to już od nowości była go połowa(ew. 3/4, ale myślę, że tak pomiędzy połową a 3/4). Bo nawet pamiętam, że babcia zwróciła na to uwagę, że dadzą takie pudełeczko a nie napełnią do końca.
Hmmm to może "nie dospypali" Bo ja miałam prawie pełny - połowę mam po 2 latach używania. Eh... Teraz to juz trzeba będzie szminki mierzyć linijką

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:28   #1056
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

ja tez dzis dostalam paczke i tez mam "alternatywne" lawendowe ktorych nie chce, bo niby dlaczego daja inny zapachw koncu duzo z nas zamawialo wlasnie dlatego ze nie byla to sama lawenda, ale wlasnie ta lilia a tu..wrr
klientka brala szminke z musem odcien capucino, dzis jak ja wyjelam z pudełka to cos w niej klekoczewy tez tak macie? moze ona jest uszkodzonazamow ilam tez dla siebie perelki rozswietlające i niestety nie daja takiego efektu jakiego po nich oczekiwałamzrobilabym zwrot ale demo chyba nie możnapo raz kolejny stwierdzam ze demo to wcale nie takie luksusy, w katalogu po opuscie wychodzi minimalnie drozej ale ma sie wiecej praw
Stary 2007-11-24, 22:28   #1057
bryczek18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez illusija Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może będziecie w stanie mi coś wyjaśnić.
We wtorek składałam zamówienie, jeszcze w tej sam dzień miałam wystawioną fakturę. We środę moja mama kupiła w COK jakiś tam krem, a ja dziś na fakturze wtedy wystawionej widzę, że naliczyli jej 15% opustu. A wypracowałam 30%. Czy to normalne, czy ktoś mnie tu w wuja robi???
w COKu jest opozniony system i jesli twoja mam nie powiedziala ze juz robila zakupy w tym katalogu a oni nie mieli podgladu faktury w swoim systemie to naliczyli jej tylko 15 % opustu!!!!w COku jest jeden głowny komputer w ktorym mozna podglad faktury jest od razu i Panie moga dobic ta kwote jak robicie zakupy. Ja jestem z Poznania i zawsze mi dobijaja kwote mojego zamowienia na paczke jak jeszcze nie ma podgladu faktury a chce cos kupic i wtedy normalnie mam swoj wypracowany opust.
bryczek18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:33   #1058
Nillette Flow
Raczkowanie

Dziękuję bardzo asiuchnie z katalog numer 2.
Katalog jest ciekawy, ale rozczarowywuje mnie to, że wycofują kolejny zapach z naturalsów. Najpier miód i cytryna, a potem mango i passiflora. Ten pierwszy wydaje mi się, że ma rok, a mango weszło w wakacje, mogę się mylić. Przeprszam jeśli którąś z was obrażę, ale czereśnia i mleczko sojowe czy też waniliowe to dla mnie zwykłe śmierdziele, a jeżyna nie ma nic z jeżyny. Oby ta mandarynka z aloesem okazła się przystępna, bo nie bedę miała w czym wybierać z mgiełek.
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:38   #1059
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm to może "nie dospypali" Bo ja miałam prawie pełny - połowę mam po 2 latach używania. Eh... Teraz to juz trzeba będzie szminki mierzyć linijką
Z tego co pamiętam to wszystkie, które w mojej "avonowej karierze"(1,5 roku) zamawiałam nie były pełne. I nikogo to w sumie nie dziwiło Znaczy klientek.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:43   #1060
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co pamiętam to wszystkie, które w mojej "avonowej karierze"(1,5 roku) zamawiałam nie były pełne. I nikogo to w sumie nie dziwiło Znaczy klientek.
Hmmm ... W swojej 5 letniej "karierze" co prawda nie miałam wielu zamówień na ten puder (3 może 4) i było wiecej niż pół - bliżej pełnego niż połowy. W przeciwnym razie nie zdziwiłabym się zawartością pudełeczka z podkładem

Ciekawi mnie ta sprawa Skoro roletki napełniali do połowy to do pudełek to tez "mogło" się im sypnąć mniej

Już pomijam fakt że wizualnie jest połowa opakowania - jak w takim razie wytłumaczyć, że podkład waży niewiele więcej niż puder którego uzywam 2 lata i jest go znacznie mniej niż po kupieniu Zobaczymy co odpiszą.

Instagram

Stary 2007-11-24, 22:46   #1061
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dałam pare fotek do wątku "Katalogi Avonu".

Co do cieni poczwórnych Frech Cut Greens, to są bardzo wyraźne na powiece - widać je. Naładniejszy jest ten drugi jasny Ładnie błuszczy. Są trwałe.

Tressele Seduction, jak już pisałam - zamawiam w katalogu flakonik Zapach ciekawy, na początku czułam miodową mgiełkę Naturals, a potem zapach się rozwijał Na ładniejszy

Portfel Brianna - dobrze wykonany, niestety nie dla mnie, więc nie mogę powiedzieć czy wytrzymały może klientka później powie co nieco
ale wygląda ładnie.
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 22:47   #1062
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nillette Flow Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo asiuchnie z katalog numer 2.
Katalog jest ciekawy, ale rozczarowywuje mnie to, że wycofują kolejny zapach z naturalsów. Najpier miód i cytryna, a potem mango i passiflora. Ten pierwszy wydaje mi się, że ma rok, a mango weszło w wakacje, mogę się mylić. Przeprszam jeśli którąś z was obrażę, ale czereśnia i mleczko sojowe czy też waniliowe to dla mnie zwykłe śmierdziele, a jeżyna nie ma nic z jeżyny. Oby ta mandarynka z aloesem okazła się przystępna, bo nie bedę miała w czym wybierać z mgiełek.
póki co z nowych Naturals Mandarynka&Aloes jest tylko balsam, nie powiedziano że mgiełka będzie również z tej serii zapachowej

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ja tez dzis dostalam paczke i tez mam "alternatywne" lawendowe ktorych nie chce, bo niby dlaczego daja inny zapachw koncu duzo z nas zamawialo wlasnie dlatego ze nie byla to sama lawenda, ale wlasnie ta lilia a tu..wrr
klientka brala szminke z musem odcien capucino, dzis jak ja wyjelam z pudełka to cos w niej klekoczewy tez tak macie? moze ona jest uszkodzonazamow ilam tez dla siebie perelki rozswietlające i niestety nie daja takiego efektu jakiego po nich oczekiwałamzrobilabym zwrot ale demo chyba nie możnapo raz kolejny stwierdzam ze demo to wcale nie takie luksusy, w katalogu po opuscie wychodzi minimalnie drozej ale ma sie wiecej praw

też dostałam te lawendowe, podejrzewam że klientka z nich zrezygnuje a zamawiała 2 szt - już napisałam do avonu co o tym myślę........

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-11-24 o 23:16 Powód: połaczenie postów - prosze korzystać z opcji edytuj i multicytuj
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-24, 23:11   #1063
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

teraz tak czytam formularz przesylki zwrotnej i w punkcie "co nie jest objete gwarancja Avonu" nie ma wymienionych produktow z demo czy ktos robil zwrot z demo?
Stary 2007-11-24, 23:13   #1064
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
No i byłam dziś w cok,ale niestety nie było oczekiwanego czarnego cienia
Widziałam kredki do ust, które wchodzą w k16 i to właściwie taka nieco twardsza szminka upchnięta w grubą kredkę, podejrzewam,że temperowanie czegoś takiego to nic fajnego.
Eh i nowe Treselle intryguje,po ponownym psiknięciu pachnie lepiej,ale chyba szkoda mi kasy na to. Ale choc na mgiełkę Be...Sensual mam chętkę chyba od roku. Miała ją może któraś z Was? Kupiłabym ją i którąś z wód za 9,9 dla TŻ w k16
Jezeli lubisz typowo kwiatowe zapachy to mgielka Be...Sensual powinna Ci sie spodobac i o dziwo jest dosc trwala.Osobiscie jestem nieco nia zawiedziona bo liczylam na pizmo,ktore w opisie nut sie znajduje a tu zonk-za to jest slodko-kwiatowy aromat.

Do temperowania kredek do ust wystarczy dobra temperowka z dwoma rozmiarami na kredki i po sprawie Mialam z innej firmy takie cuda i jak ogolnie nie przepadam za pomadkami to bardzo wygodnie korzytsalo mi sie z kredek.Ale wiadomo,kazda z Nas ma inne upodobania.

Hosenko,jakie sa nazwy kolory tych podkladow mineralnych,ktorych wrzucalas foto?

Najbardziej interesuja mnie perfumy,ktore pojawiaja sie w K2-stylizacja podobna do Chance Chanel-przynajmniej flakon,ciekawe jak z zawartoscia
Stary 2007-11-24, 23:18   #1065
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Jezeli lubisz typowo kwiatowe zapachy to mgielka Be...Sensual powinna Ci sie spodobac i o dziwo jest dosc trwala.Osobiscie jestem nieco nia zawiedziona bo liczylam na pizmo,ktore w opisie nut sie znajduje a tu zonk-za to jest slodko-kwiatowy aromat.
Dla mnie Be Sensual pachnie herbatą

Cytat:
Hosenko,jakie sa nazwy kolory tych podkladow mineralnych,ktorych wrzucalas foto?
z lewej jest puder sypki Beige a z prawej podkład mineralny Bisque. Bisque będzie dla mnie lepszy bo puder Beige jest za żółty

Instagram

Stary 2007-11-24, 23:29   #1066
Hexxana
Zakorzenienie

Cytat:

z lewej jest puder sypki Beige a z prawej podkład mineralny Bisque. Bisque będzie dla mnie lepszy bo puder Beige jest za żółty
Dziekuje Nie potrafie sie zdecydowac na kolor tego pudru Przeczytalam wszelkie mozliwe opisy,opinie i.....jestem w kropce.
Jakiego koloru zwykle uzywasz kiedy siegasz po podklad?

Cale wiekii temu jak mialam podklad z Avonu to idealnie pasowal mi odcien Almond jednak nie wiem jak on sie ma do podkladu mineralnego w tym samym kolorze

Bisque jest cieply czy chlodny?wpada w tonacje z domieszka rozu czy moze to bardziej neutralny roz?
Z Twojej fotki wyglada ze bylby dobry dla mnie ale powiedz mi jeszcze czy kolor jest wiernie oddany?
Stary 2007-11-24, 23:35   #1067
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Nie potrafie sie zdecydowac na kolor tego pudru Przeczytalam wszelkie mozliwe opisy,opinie i.....jestem w kropce.
Jakiego koloru zwykle uzywasz kiedy siegasz po podklad?

Cale wiekii temu jak mialam podklad z Avonu to idealnie pasowal mi odcien Almond jednak nie wiem jak on sie ma do podkladu mineralnego w tym samym kolorze

Bisque jest cieply czy chlodny?wpada w tonacje z domieszka rozu czy moze to bardziej neutralny roz?
Z Twojej fotki wyglada ze bylby dobry dla mnie ale powiedz mi jeszcze czy kolor jest wiernie oddany?
Z tymi minerałami to sprawa jest taka że trzeba go osobiście przetestować na skórze inaczej raczej nei dobierzesz dobrego koloru. W pudełkach one sa ciemne (opórcz Ivory który jest niemal biały) ale jaśnieją na twarzy. Bisque nie jest różowy - może taki sie wydaje przy Beige. Jest chłodniejszy niż Beige - Beige jest żółty (dla mnie za żołty, ale przez te 2 lata zdązyłam się przyzwyczaić ) . Warmest Beige jest zdecydowanie ciemny, a Buff - ciepły pomarańczowy (na mojej twarzy) - zdecydowanie rózni się od mojej skóry - wyglądałąm jak Indianin

Bisque w pudełku jest ciemniejszy niż na twarzy - tak jak pisałam trzeba je wypróbowac na skórze bo wtedy jasnieją.

Co do "klasycznych" podkładów/fluidów to jeden jedyny jaki mi pasuje i jest moją drugą skórą to karmel Nature Matte Lirene - żaden inny, niezależnie od ceny, nie pasuej mi tak dobrze. Zostane więc mu wierna mimo, iż za dobrze nie matuje (tzn obecnie dobzre matuje, bo cera mis ie uspokoiła i już się nei przetłuszcza)

Instagram

Stary 2007-11-24, 23:53   #1068
Hexxana
Zakorzenienie

Dziekuje Hoisenko za pelny opis Przejrzalam jeszcze raz zdjecia i porownalam,zdecyduje sie na odcien Bisque-mam nadzieje,ze bedzie trafiony
Stary 2007-11-25, 07:27   #1069
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5871632]wydaje mi sie ze ta peseta ma slaby uchwyt do lapania wloskow[/quote]

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Vanillawklejała zdjęcie tej pęsety, to może mogłaby napisać jak się sparawuje
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5871714]jest na poczatku watku o tym. ;-)
a co do pesety, to serio wydaje mi sie ze bedzie zla.[/quote]

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5871802]co to znaczy czula peseta? [/quote]
Z pesety jestem bardzo zadowolonachwyta nawet najmniejsze włoski, jest bardzo precyzyjna-za takie pieniadze to az dziwne
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 08:41   #1070
witch_18
Zakorzenienie

Ja też dostałam jako alternatywny zwykły lawendowy płyn do kąpieli Dzisiaj zobaczę się z koleżanką to zobaczymy co na to powie,bo to aż 2 szt.
Pozatym mój puder mineralny był też napełniony do połowy pojemniczka i w mojej pomadce z musem też coś 'klekocze' w środku
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 08:43   #1071
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee
co do pudrow mineralnych. widzialam wszystkie w coku i stwierdzilam ze nie kupie ale jednak mnie kusza. akurat jak ostatnio bylam to byla pani od makijazy i jej sie spytalama ktory bylby dla mnie. odpowiedziala ze dla mnie nie ma odcienia, stanowczo odmowila ivory bo wygladalabym w nim jak trupo natomiast gdybym juz starsznie chciala to zebym brala almond ale nakladala go cienka warstwa. no to ja stwierdzilam ze wezme i ivory i almond i sprobuje w domu wymieszac te kolory to moze wyjdzie cos pomiedzy zeby ladnie wygl;adalo na twarzy. a jak nie to zwroce i mam nadzieje ze odechce mi sie pudrow mineralnych z avonu

Cytat:
wiecie co, ja pracowalam [wiecie bo juz wiele razy o tym pisalam] w fabryce kosmetykow avonu i pudry tez robilismy. po pierwsze puder jest dozowany tzn tyle samo wlatuje do kazdego pojemniczka. owszem moze sie zdarzyc ze do jednego wleci mniej a do drugiego wiecej ale to jest wychwytywane na biezaco.

a po drugie przeciez do samego kraja pudru nigdy nie nasypia bo najnormalniej w swiecie go nie wydostaniecie ze srodka, po drugie przeciez puder ma to plastikowe z dziurkami ktore tez wchodzi w opakowanie wiec juz ubywa od kraja gdzies z 0,5 cm. wg mnie pudrow jest dobrze nasypane a wy szykacie dziury w calym. zastanowcie sie tez nad tym ze wiadra z pudrem wam nie dadza a i tak tego pudru jest tyle ze spokojnie mozna uzywac kilka lat.

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-11-25 o 10:29 Powód: prosze korzystać z funkcji edytuj i multicytuj
elffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 09:40   #1072
Basienka27
Raczkowanie

Ja jutro bede miala paczke z kat15 zamowienie mialam ponad 1700zl ale nie przyjda mi 2 zestawy today,mam nadzieje ze na 2 termin beda bo bardzo mi na nich zalezy jeden jest dla mnie,i nie moge sie poczekac tego nowego tresell.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 09:55   #1073
Nillette Flow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
póki co z nowych Naturals Mandarynka&Aloes jest tylko balsam, nie powiedziano że mgiełka będzie również z tej serii zapachowej
Zazwyczaj pojawienie się pojedynćzego produktu mozna było uznać za zapowiedź całej lini.
Nillette Flow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 10:31   #1074
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
wiecie co, ja pracowalam [wiecie bo juz wiele razy o tym pisalam] w fabryce kosmetykow avonu i pudry tez robilismy. po pierwsze puder jest dozowany tzn tyle samo wlatuje do kazdego pojemniczka. owszem moze sie zdarzyc ze do jednego wleci mniej a do drugiego wiecej ale to jest wychwytywane na biezaco.

a po drugie przeciez do samego kraja pudru nigdy nie nasypia bo najnormalniej w swiecie go nie wydostaniecie ze srodka, po drugie przeciez puder ma to plastikowe z dziurkami ktore tez wchodzi w opakowanie wiec juz ubywa od kraja gdzies z 0,5 cm. wg mnie pudrow jest dobrze nasypane a wy szykacie dziury w calym. zastanowcie sie tez nad tym ze wiadra z pudrem wam nie dadza a i tak tego pudru jest tyle ze spokojnie mozna uzywac kilka lat.
Elffee... Ale zwróc uwagę na to, że Hosenka napisała, że jak dwa lata temu kupiła PUDER to był napełniony CAŁY, a jak teraz kupiła PODKLAD to jest go tylko POŁOWA...
Skoro pudru mogli napełnic "po brzegi" to z podkladem też chyba tak mogą

Tak mi sie wydaje...

roletki były napełnione do połowy...

Jest to wszystko dozowane automatycznie, ale wiadomo...
Maszyna to maszyna, komputer zawsze moze zawodzić...

Wiem, że wszystko musi by6ć wychwytywane na bieżącą (tak samo jest z produktami spożywczymi na linii produkcyjnej - tez za pomocą promieni podczerwonych wychwytują zepsute czipsy, źle zrobione pizze, czy coś w tym stylu).
Ale zawsze zdarzy się, że do obiegu wejdzie coś, co jest wadliwe

I dlatego lepiej się dowiedzieć co i jak, niż być stratnym
Stary 2007-11-25, 10:34   #1075
Hosenka*
Zakorzenienie

elfee - po pierwsze nie pisz post pod postem tylko korzystaj z "edytuj" i "multicytuj"

po drugie - mój kolega tez pracował w tej fabryce i opowiadał jakie cyrki się tam dzieją, jakie ludzie "kawały" robią osobie która otrzyma dany kosmetyk.

Skoro mogła trafić trefna seria roletek, to może się to zdażyć z każdym innym kosmetykiem.

Skoro pudru sypkiego po 2 latach mam pół opakowania to raczej nie miałam tyle samo od nowości, prawda?
Poza tym pisałam, że ważyłam oba pudełeczka Jeśłi wagowo pudru używanego 2 lata (z hakiem) jest niewiele mniej niż nowego to chyba coś nie tak

Wysłałam maila - jeśłi napiszą że tak ma być, to ok. Chyab lepiej się upewnić, prawda?

Instagram

Stary 2007-11-25, 10:39   #1076
corx
Raczkowanie

Zwracam się z tym pytaniem do dziewczyn, które korzystają z karty kredytowej dla konsultantek. Czy oprócz tej korzyści, że przez chwilę nie wydaje się swoich pieniędzy, dają się zauważyć jeszcze jakieś znaczące?
Stary 2007-11-25, 11:04   #1077
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Z pesety jestem bardzo zadowolonachwyta nawet najmniejsze włoski, jest bardzo precyzyjna-za takie pieniadze to az dziwne
Ok namówiłaś mnie Dziękować
Stary 2007-11-25, 11:21   #1078
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

ja jednak wole pozostac przy mojej, kupilam w drogerii chyba za 5 zl, a wydaje mi sie lepsza.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 11:42   #1079
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
elfee - po pierwsze nie pisz post pod postem tylko korzystaj z "edytuj" i "multicytuj"

po drugie - mój kolega tez pracował w tej fabryce i opowiadał jakie cyrki się tam dzieją, jakie ludzie "kawały" robią osobie która otrzyma dany kosmetyk.

Skoro mogła trafić trefna seria roletek, to może się to zdażyć z każdym innym kosmetykiem.

Skoro pudru sypkiego po 2 latach mam pół opakowania to raczej nie miałam tyle samo od nowości, prawda?
Poza tym pisałam, że ważyłam oba pudełeczka Jeśłi wagowo pudru używanego 2 lata (z hakiem) jest niewiele mniej niż nowego to chyba coś nie tak

Wysłałam maila - jeśłi napiszą że tak ma być, to ok. Chyab lepiej się upewnić, prawda?
JA zamaiwałam mineralny buff i też nie był do pełna jakięs 2/3 napełniony ale się nie zastanawiałam czy to dobrze czy żle i nie przyszło mi do głowy że powinien byc cały Ciekawa jestem co Ci odpiszą
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 11:57   #1080
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

moj jest do polowy napelniony.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości