|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powiększenie piersi
muszę wam sie pochwalić wreszcie podjęłam decyzje o operacji ma być 18 kwietnia u dr kubasika w poznaniu 260 ciecie wokól otoczki wczoraj ponad dwie godziny rozmawiałam z panem doktorem na ten temat nie ukrywam czasu mam jeszcze dużo a juz sie boje chcaiałabym mieć to już za sobą ale nie ma wcześniejszych terminow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: powiększenie piersi
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzeki za pocieszenie i buzki pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
kajka1403 jak ja bym chciała sobie powiększyść piersi!!!! Ale przeraża mnie świadomość, że mam 23 lata i już robić operację plastyczną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
powiem ci tak wiek nie ma na to wpływu jesli czujesz sie z tym żle na co czekasz ja czekałam tak bo zawsze byla stosowna wymówka na to by tego nie zrobic teraz troszke żałuje że wcześnej nie zdecydowałam sie szczerze to chcałabym miec to juz za soba ale muszę czekać do kwietnia skoro masz problem rozwjaż go
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Bałabym się tego powiększania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja jestem po operacji,a dokładnie miałam ja wykonaną 21.11.07 to znaczy że nie dawno
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Frydzia77 współczuję
![]() A jaki to jest ból?? Strasznie bolą całe piersi, czy tylko miejsce gdzie było robione cięcie?? jak długo dochodzi się do siebie po takiej operacji?? Ja mam 167 wzrostu, jestem dosyć szczupła (49 kg), a biust 75 B. Może nie jest malusieńki, ale... nie jest taki jaki bym chciała żeby był. Marzę o takim pełnym C - który byłby widoczny (w sensie, że odznaczałby się) przy luźniejszych bluzkach (bo mojego nie widać). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
gratuluje ci noych nabytkó chcałabym tez juz to miec i czuc sie soper odpoczywaj i racaj do zdrowia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
WITAM!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST TO ŻEBY ZROBIĆ TO TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA SAMEJ SIEBIE A NIE TAK JAK NIAKTÓRE DLA FACETA...TO JEST DECYZJA NA CAŁE ŻTCIE A JAK WIEMY ROZSTANIA SIE CZASEM ZDARZAJĄ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam Was,
ja jestem 5 dobę "po". Wkładki konturowe anatomiczne 295mg pod mięsień większy. Zabieg robiłam w Swarzędzu w klinice Kolasińscy. 19 rano miałam zabieg w dniu następnym o 10 jechałam do domku ![]() Opieka jest cudowna, bardzo troskliwa i dokładna, świetne warunki. Nie używałam środków przeciw bólowych, ból był baaaardzo mały. Dla kobiet które karmiły-porównywalny z nabieraniem mleka w drugiej dobie ![]() Wieczorkiem pierwszej doby z pomoca Pielęgniarki wstałam. Drugą dobę jak dojechałam do domku- leżałam. Trzecia też się oszczędzałam. W myciu, ubieraniu w pierwszych 3 dobach potrzebna pomoc osoby drugiej. Dziś, obrzęk zszedł w dużej mierze, piersi jeszcze troszkę twardsze niż byc powinno ale to dopiero 5 doba ![]() Nie miałam żadnych drenów. Jestem bardzo zadowolona z kliniki z Lekarza-bardzo miła aparycja, profesjonalizm i całokształt ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ayeme na awatorku Twoja nowa pierś??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.