|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Dobry wieczór dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko w szkole bylam do 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za duzo pisalyscie nie wiem , od ktorego watku zaczac hmmmm Pomidorko powodzenia z dziennikami i hmmm kolezankami ![]() Kasiu jak nie zapamieta to mu podrzuc kalendarz ![]() ![]() ![]() No prosze, prosze Nikitko widze, ze zabiegi sa bardzo pomoce ![]() ![]() Asiu opowiada, co z ta praca ![]() Agatko zycze udanego wypadu do knajpy, widze ze T. nadrabia hmmm Misi i Kini życze szybbbciutkiego powrotu do zdrowka ![]() Kachulka widze, ze pichcisz kuchni ![]() ![]() ![]() Życzenia dla wszystkich Katarzyn beda jutro ![]() ![]() Trzymajcie za mnie jutro kciuki o 16 jak bede pisac zaliczenie z rachunkowosc ![]() Pozdrawiam wszystkie bez wyjatku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ok to o 16 jutro trzymamy mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
ja już zacznę
![]() ![]() Daj znać jutro jak poszło A ja dość mocno chudnę z buzi i ud . Ale bebech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
kinia sie pojawiła
![]() Ja bede niebawem sie zmywac lulu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
55kg to Ty szczuplutka jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie wiem jak to jest sie odchudzac wiec sie nie wypowiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę dziewczynki pogadać z J. i sie douczyc ![]() ![]() ![]() Życzenia jutro ale juz dzis zycze udaych imprez ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja niska jestem 150cm wiec waga troche mi wadzi ![]() ![]() ale mój M mnie kocha taka jaka jestem i nie musze sie odchudzac i wpedzac w kompleksy a te zabiegi to dał mi kase zebym ja lepiej sie czuła bo jemu pasowało jak wczensiej byłam, a że ja sie nie akceptowałam do konca to kochanie dało kase i sa efekty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja mykam do łóżeczka i tam będę czekać już na TZ
Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko pomyslnego egzaminu
Kasiusiar dobranoc Kinus odewij sie kochana jak tam zdrowko? A ja biegam miedzy kompkiem a kuchnia,jeszcze 2 salatki musze zrobic ale to juz chyba jutro bo dzis juz padnieta jestem
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochanienkie
![]() nadrabialam, co napisalyscie dopiero zrobili internet ![]() ![]() jejku az nie wiem, co napisac, tyle naskrobalyscie ![]() Nikitko czuje sie juz o wiele lepiej, nawet w pracy codziennie wszyscy sie mnie dopytywali, czy dobrze sie czuje ![]() ![]() Marcelko trzymam kciuki ![]() Kasie moje Kochane, zycze Wam wszystkieco o czym tylko sobie zamarzycie ![]() Asiu ciesze sie, ze po rozmowie z lekarzem humorek Ci sie poprawil, ja wierze, ze uda Ci sie urodzic dzidziusia bez operacji ![]() Ray na pewno wyniki beda dobre ![]() a ja dzis dzwonilam do fotografa i spotykamy sie z nim w przyszlym tygodniu, zeby wszystko obgadac ![]() a dzis w kolko slucham piosenki "Strangers in the night" Franka Sinatry i coraz bardziej mi sie podoba, musze teraz przekonac TZta, zeby to byla wlasnie nasza piosenka na pierwszy taniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mieliśmy piosenke Bryan Adamsa piosenka z Robin Hooda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Kinus dziekujemy za zyczonka
Fajnie ze juz lepiej sie czujesz No to widze ze Wyjuz wiekszosc macie zalatwione z Waszym slubem a przynajmniej te najwazniejsze rzeczy,to fajnie bo pozniej moglo by byc juz troche pozno
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Dobra kobietki ja powolutku mykam pod prysznic i do lozeczka bo padam juz dzis na buzke papa
Milej nocy kochane zycze pa
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=Pomidora;5871306]Biedna Misiu, ale masz traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa
![]() ![]() ![]() Dziekuje Pomidoro odrazu mi lepiej z ta swiadomoscia ze niebylam sama ![]() [quote=gizelcia;5871810]Dziewczynki ja tylko na chwilke ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze wieczor sie udal ![]() Cytat:
![]() Gratulacje Nikitko Marcelinko juz trzymam ![]() Kiniu to juz prawie wszystko macie zalatwione,a kiedy sukienke bedziesz kupowac?bo jakos mi umknelo ![]() Kasiasiar ale pysznosci przygotowalac ![]() Ja tez zmykam spac tylko jeszcze verwex na noc wypije i ide sie kurowac z Tz ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Misiu to nie ja to Kachulka potrafi tak świetnie gotować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim Kasieńką życze zdrówka, spełnienia marzeń, pomyślności i dużo dużo miłości.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Wtajemniczenie
|
A to przepraszam za pomylke
![]() Wszystkim Kasienka zycze spelnia najskrytszych marzen,duzo zdrowka,milosci no i pomyslnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Wtajemniczenie
|
Jak przyszlam to maluchy spaly
![]() ![]() Rodzice poszaleni wczoraj i wrocili po 4 godzinach ![]() ![]() Oby wiecej takich wieczorow z dzieciakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super że ci sie taki wieczór trafił, książka przeczytana dzieci grzeczne a pare euro wpadło, czy funtów? Ja ucze synka angielskiego bo jutro ma lekcje w szkole i na dodatkowych zajęciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Kasie moje Kochane jeszcze raz zycze Wam wszystkiego dobrego z okazji Waszego swieta i mykam juz, bo zaraz przyjedzie po mnie TZ i wracamy do Szczecina
![]() do zobaczenia jutro, bo pewnie dzis juz nie uda mi sie zajrzec na wateczek, milego dzionka i wieczorku ![]() trzymajcie sie cieplutko, papapa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W moim przypadku funty ![]() Fajnie ze potrafisz syna uczyc sama angielskiego,bo ja niestety zaczynalam od zerowego poziomu w Uk,bo na moja niekorzysc uczylam sie niemieckiego przez cala moja edukacje ![]() Kiniu no napewno zmieni ci sie figura choc szczerze powiedziawszy bo fotkach nie wygladasz na osobe ktora tego potrzebuje ![]() Tobie rowniez udanego wieczorku ![]() A ja zmykam po marchewke do sklepu bo jak zwykle brak,a rosolek sie gotuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Kasieńki wszystkie, które mają dziś imieninki: Wszystkiego co najlepsze w życiu, użo miłości i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń Wam życzę
![]() Marcelinko, to my jeżeli o figurę chodzi mamy tak samo ![]() ![]() ![]() Kiniu, bardzo się cieszę, że już się lepiej czujesz. Masz rację, że czekasz jeszcze z kiecą. Nie dlatego nawet, że figura, ale przede wszystkim gust może ci się zmienić ![]() ![]() Misiu, to masz przyjemne wieczory z dzieciaczkami ![]() Ciekawe, jak tam Agatka po wyjściu ![]() Kachulko, napisz jak ci wyszła łopatka ![]() a ja w końcu sama w domku siedzę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Misia ja uczyłam się dość długo angielskiego ale stałam w miejscu bo ciągle powtarzałam podstawy, ale nigdy nie miałam okazji sprawdzić na ile umiem się dogadać, jedynie jak byłam w trasie z M w UK na parkingu i pytałam o WC dla pań kobieta sie usmiechneła i odpowiedziała a ja podziekowałam ładnie ![]() Pomidorowa dzieki, fajnie ze jestes wreszcie sama mozesz odetchnac troszke, a dzieci w szkole nie mecz za bardzo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko dziekuje
A łopateczka pycha wlasnie zjedlismy ja przed chwilka na obiadek,a ten sosik z tej zupki borowikowej to naprawde strzal w dziesiatke
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super Kasiulku że takie pyszności ci wyszły ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Wtajemniczenie
|
No to super Pomidoro ze wkoncu sobie odpoczniesz
![]() Kachulo przeslij troche tych pysznosci ![]() Nikitko to musisz czesciej z mezem do Uk jezdzic w celu sprawdzenia jezyka ![]() Ja musze sie wziasc za sprztanie bo jutro goscie przychodza.a ja pracuje do popoludnia wiec nie bedzie kiedy...ale mi sie niechce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.