|
|
#1711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5
Cytat:
O dzieki zrobię takie leczo! Co do czekolady: Od mca nie miałam cukru w ustach i MILKA MI SIĘ SNI... |
|
|
|
|
#1712 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha, u mnie też
![]() chudziaszek, ja też nie mam śpiochów. Jeżeli dostanę to będę mieć, jeżeli nie to nie ![]() Smoczków przy starszakach używałam z aventu i były ok. Teraz miałam kupić te soothie ale ostatecznie kupiłam znowu te co poprzednio. australia, widzisz i już Madzia się zaoferowała do pomocy. Ten koncert to jeszcze nic straconego
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam za dużo ciuszków
ALe kupilismy troche na początku, jak nie wiedzieliśmy, że tyle dostaniemy a teraz to mam w workach poupychane bo mi sie nigdzie nie mieszczą, myślę, że 2 komody będą potrzebnea co do śpioszków to ja mam tylko te co dostałam a sama bym nie kupiła jakoś mi sie po prostu wizualnie nie podobaja ![]() Smoczki mam 2 z Lovi i 1 z BabyOno |
|
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogłaszam dziś dzień lenia - nie zrobiłam nic poza wykąpaniem się i nastawieniem prania -no i wyjedzeniem połowy lodówki
zmuszam się, żeby wieczorem na ćwiczenia iść ale taką niemoc mam na razie, że leże i ogląda Salon Sukien Ślubnych
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra czas sie pożalić aby dac upust swoim emocjom
Więc biore kredyt studencki (dla niewstajemniczonych, co miesiąc dostaje transze 600zł, a 2 lata po skończeniu studiów mogę zacząć spłacać, oprocentowanie jest prawie 0%) I to jest mój jedyny dochód, robie ostatni semestr, nie mam żadnego zasiłku etc. I zawsze 10tego każdego miesiąca dostawałam te 600zł na konto, dzisiaj patrzę i nie ma. Pojechałam do banku, i co sie okazało ? Że za późno o 2 dni przywiozłam podbitą legitymacje, że niby w regulaminie jest że do 31 marca musialam a ja byłam 2 kwietnia Tylko szkoda, że wczesniej mi przez 3 lata nikt o tym nie powiedział ani babka która w banku przyjmowała ta legitymacje tego 2 I tym sposobem nie dostane w kwietniu kaski bo mi transza przepadła, a miałam już zaplanowane wydatki, i w jednym tygodniu mam 2 wizyty u lekarza 360zł i chciałam sobie buty zamówić a za miesiąc laktator.. ![]() Także podzielam los tych , które walczą z ZUSem etc. też w miesiącu będę gryzła trawę ![]() Oczywiście tż i mama da mi kase jakas ale wole zawsze mieć jakieś swoje grosze na paliwo i "waciki" |
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
Oj,ja też mam dzień lenia
z planów obiadowych na kopytka wyszła ogórkowa spałam 1.5 godziny Przyszła mi dalsza część wyprawki i oczywiście znów zapomniałam napisać jakie chce osłonki na brodawki i przyszły mi w rozmiarze L takich to ja nigdy nie będę mieć. Ale z canpolu są mięciutkie i z pojemniczkiem,więc kupię takie same tylko ze rozmiar S.rozważam komu dac te L
Edytowane przez Radena Czas edycji: 2016-04-11 o 15:59 |
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Tż ma drugie zmiany, więc dzień taki rozwalony, wszystko na szybko,a dziś jeszcze na zakupach byliśmy, więc w ogóle. Ale juz Was narobiłam ![]() Cytat:
A co do lifenesta sama nie mam doświadczenia, ale podczytywałam trochę zeszłoroczne sierpniówki i jak dobrze pamiętam, to kilka z nich miało i chwaliły. Możesz poszukać ich wątku na odchowalnii zapytać Co do smoczków mieliśmy avent, a później canpol (były w użyciu do 10msc), ale tylko te proste, tych drugich nie chciała. Teraz liczę na jakiś gratis, jak nie to kupie avent Któraś Agnieszka pisała że ma170szt ciuszków, przybij pionę samych bodziaków w rozmiarze 0-3 mam 30szt a w sumie to miałam zanim siostra nie kupiła jeszcze kilku ![]() Ciekawa ta wanienka Miqesi, a komplecik śliczny, fajnie, ze babcia ma jeszcze tak sprawne dłonie. Nosi mnie, ale nie wiem za co się wziąć, pewnie posiedzę i poczekam aż mi przejdzie
|
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co,też bym pojechała na tego Bryana Adamsa...
|
|
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
asiek121 ja pier..! Nagle się jakaś pani trafiła, która przeczytała regulamin?:/ To bez sensu, że całość Ci przepadła, a nie to jakaś część czy coś. Współczuję
|
|
#1720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy Madzia poradzi sobie z trójką maluszków naraz, no i co jej Tż na to
|
|
#1722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musiałam rownież legitymacje przynosić teraz mi zostało jeszcze pół roku dodatkowej kasy gorzej bedzie z spłacaniem hehe zapytam sie Cioci ona pracuje w tym banku z którego ja mam kredyt i czy tak jest może masz w tym samym,biedaczka
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak dzieci grzeczne będą to podejmuje się wyzwania
|
|
#1724 |
|
Rozeznanie
|
Asiek współczucie
Zmieniam lekarza na prywatnego- we środę mam wizytę. Postanowiłam rodzić w moim mieście i nie kombinować z jazdami 60km dalej, tym bardziej że możliwe że poleżę ze 2,3 tyg przed porodem w szpitalu ze względu na różne sprawy zdrowotne. A tu szpital mam pod domem właściwie i jakby Rafek usychał bez mamy, to się wyrwę na godzinkę... |
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znasz tego nowego lekarza co prywatnie idziesz czy s ciemno wybralas?Cytat:
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
Zebrah dobra decyzja, przy drugim dziecku takie wycieczki porodowe to już nie takie hop siup
A co to znaczy wyskoczysz na godzinę? Było tu kiedyś o wypadaniu włosów,a po porodzie wiele z nas to czeka, wiec wklejam to, co przed chwilą znalazłam u Sroki http://www.srokao.pl/2016/02/przypra...-wosy.html?m=1 A od siebie polecam płukanki z pokrzywy (bo czy pić można zdania są podzielone)
|
|
#1728 |
|
Konto usunięte
|
Zebrah dobra decyzja
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1729 |
|
Rozeznanie
|
Lekarz z polecenia- zobaczę jakie będzie miał podejście. Podobno troszczy się o swoje pacjentki.
No a z wyjściem ze szpitala, to jak będzie źle z Rafkiem, to przecież wyjdę na ławkę przed szpital - a na nogach to jest od nas z domu 5 minut więc mi może teściowa go podrzuci spacerkiem. Koleżankom z sali dam numer komórki do siebie- jakby była jakaś akcja z lekarzami, czy ktg to przecież zadzwonią. Tak robiła koleżanka, która musiała leżeć w szpitalu ze względu na wielowodzie- synka miała wtedy 1,5 rocznego. Przychodził do mamy "na przytulenie", pobiegał przed szpitalem, zobaczył że mamie nic nie jest i było już z nim lepiej. No, a wiadomo że takiego malucha do szpitala nie wolno wprowadzać. Cierpliwosc- no właśnie, jak ma się starsze dziecko to się myśli już o dwójce i się zaczynają schody. |
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie brzuch mam napięty.. Cały dzień robię kocyk dla starsze córki. Jestem mniej więcej w połowie, ale widzę, że będzie za krótki.. W tym tempie, to dla synka nie zdążę.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- I jak Maluchy? Wszystko ok? |
|
|
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że dużo mniej ode mnie nie masz![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dziś zarejestrować się do diabetologa i pierwszą wizytę mam za 2 dni ![]() A dziś w Biedronce udało mi się kupić proszek do koloru z lovely uwaga uwaga za 9 zł
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o przeklinanie, to my sie mocno ograniczylismy, jak bylam w pierwszej ciazy. Maluch w brzuszku juz nas dobrze slyszy
no a teraz dodatkowo Igi szybko moze podlapac, a k.u.r to tak ladnie brzmiące slowo![]() CARYCA noo chyba wychodzi bliżej
|
#1737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
HANECZKA dobrze ze skurczów nie ma
będą Cię miec w szpitalu pod okiem
|
#1739 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałaś, że tak to wygląda ![]() Ja byłam rok temu i był to dla mnie chyba najlepszy koncert w życiu, stałam pod sceną, był czad ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jaaaaa! Ciekawe czy w mojej Biedronce też taka okazja Chyba jutro ruszę dupkę i sprawdzę
|
|||||
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;58778256]Gdzię Wy takie super okazje łapiecie
Brawo [/QUOTE]Cytat:
Więc szybko go czmychnęłam i do kasy Ostatnio były po 13 zł a teraz znowu jakaś obniżka za 9 ziko Także sprawdźcie czy u Was coś nie zostało
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Mam jeszcze dużo cukinii w zamrażarce i chyba zrobię takie coś w tym tygodniu- tylko kiełbasy dodam trochę do smaku. 

i chciałam sobie buty zamówić a za miesiąc laktator.. 
z planów obiadowych na kopytka wyszła ogórkowa

Brawo
idę pod prysznic co by mnie tak TŻ nie zastał
Chyba jutro ruszę dupkę i sprawdzę