Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-10, 22:03   #4471
sabeth2
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

Cytat:
Napisane przez kamilamimila Pokaż wiadomość
Witaj, a mozna wiedziec jakie milas amh? I ile masz lat? Ja mam 42,5, moje amh robione w lutym to 0,57, tragedi;-(, a dwa lta temu bylo 1,3, takze spadlo, tyle, ze teraz jest robione innymi metodmi i odczynnikmi i pani w labpratprium powiedzial, ze nie mozna tych wynikow porownywac, i tak jest niskie. A bylas w ciazy naturalnej czy z in vitro?
Miałam 0,4 ng/ml , byłam w ciąży naturalnej, 3x w ciągu ostatnich 2 lat, bez pozytywnego zakończenia, ale dopiero od jesieni u dr P, jutro robię HCG z II stymulowanego cyklu. Mam 44 jeszcze przez 1,5 mca

Edytowane przez sabeth2
Czas edycji: 2016-04-10 o 22:06 Powód: dopisek
sabeth2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-10, 22:54   #4472
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabeth2 Pokaż wiadomość
Miałam 0,4 ng/ml , byłam w ciąży naturalnej, 3x w ciągu ostatnich 2 lat, bez pozytywnego zakończenia, ale dopiero od jesieni u dr P, jutro robię HCG z II stymulowanego cyklu. Mam 44 jeszcze przez 1,5 mca
Hej, do tej pory bylam najstarsza na forum, to mnie pocieszylas, ze bylas w ciazy 3 razy z tak niskim amh, tyle, ze szkoda, ze ciaza sie nie utrzymala, badalas moze plod, wiadomo co bylo przyczyna poronien? A masz juz dziecko? Ja od 2,5 roku, z amg 1,3 wtedy nie zaszlam ani razu naturalnie w ciazy, tylko wczesniej, bo mam 7 letni corke. A jakie masz cykle jesli sa naturalne? Bo ja mam juz bardzo krotkie, 23-24 dni, masakra, tylko przy stymulacjach byly przedluzane Duphastonem, teraz, od poronieni nie biore zadnych hormonow i sa strasznie krotkie:-( J to mysle, ze z rok to bede juz po menopauzie, Ty to amh badalas 2 lata temu? Teraz nie badalas? Mysle, ze realna szansa dla nas jest in vitro z komorka dawczyni, tylko to jest bardzo drogie, albo adopcja zrodka, top jest duzo tansze, tyle, ze zarodkow nie ma , no i moj maz sie na to nie zgodzi:-(

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Ani_ka3 Pokaż wiadomość
Justynka, Kasia, Chal, Kamilka, Asiorek dziękuje za informacje
Wg moich obliczeń 15 dc cyklu wypadnie mi ok. 5 maja. Może już gdzieś wcześniej pytałam ile trwa cała stymulacja od brania gonapepthylu?
Kamila, czy Tobie dr też powiedział, że zadzwonią do Ciebie z recepcji jak dr wróci ?
Anika, tak, tez mi tak Dr mowil, ze beda panie dzownic pod koniec maja jak wroci planowo z tych Chin, jestem 6 na tej liscie do dzwonienia,w sumie to za bardzo nie wiem po co, bo ja mam wizyte 4 maja, a pocztek stymulacji powinien mi wypasc ok 8 maja , wiec nie wiem czy jest sens tracic dlugi weekend, bo nawet nie mozna nic zaplanowac, zobacze jak mi badania wyjda, bo jutro robimy jak rano nie dostane okresu, gdyby bylo cos nie tak to trzeba jechac do Dr wczesniej. Ja od jutr, ewentulnie wtorku Marvelon. A Ty od kiedy? Pamietaj o mnie jak Ci gonpeptyl zostanie ale my chyba nedziemy isc rowno.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 07:01   #4473
Nowa_1987
Raczkowanie

Jazzjazz, kambro, iliybr i wszystkie pozostałe dziewczynki dziękuję bardzo za wsparcie. Pozostaje tylko czekać, a to najgorsze. Dziś @. Także w tym cyklu będę próbować naturalnie bez tabletek, a nóż może coś trzeba marzyć i mieć nadzieję, a bez próbowania to i tak nic nie będzie.

Tylko się ze mnie nie śmiejscie ze mnie ale myślę jechać do bioenergoterapeutki. Mam taką pewną konietę, to jest normalnie dr. Mam ochotę jechać, nie moge tak czekać i nic nie robić, jak jeszcze naszego dr nie ma.

alutka29
Mi dr Gwlik mówił,żebym przyjechała około miesiąca później po laparo na histero, bez kontaktowania się z nim, to jest zabieg 1 dniowy i nie trzeba sie zapisywac, skierowania też nie miałam. Pojechałam na oddział i powiedziałam ze dr Gawlik kazał przyjechać. Poczekałam trochę, zrobili co mieli zrobić i po 4 godz pojechałam do domu sama. Ale tak było w moim przypadku. Jak chcesz to zadzwoń do niego, będziesz spokojniejsza. Pytałam go czy jakbym zaszła po laparo czy mam przyjechać na histero powiedział, że nie. Jak będzie ciąża to nie robimy histeroskopii. ale wtedy mi nie powiedział jeszcze, że te leki co mi zapisał visanne to mi wycofają cykl i nie będę w ciąży przez 3 miesiące. a ja żyłam w nieświadomości i brałam leki, dopiero dr P mnie uświadomił, że dopóki biorę visanne nici z ciąży i na histero mogę śmiało iść.
Nowa_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 08:00   #4474
fuglonka
Raczkowanie

Alutka u mnie przyczyną i wskazaniem do laparoskopii jest przegroda. Szczerze boję się ,że po zabiegu będą kazali sie wstrzymać bo będzie nacinanie a ja już mam dość czekania. Tak bardzo chcę zacząć się już starać

Betty dziękuję. Daj znać jak kolejny weekand będziesz w pobliżu Albo napisz eska to po prostu przyjadę ,albo podeślę kuriera Dziękuję raz jeszcze
fuglonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 08:04   #4475
angela_bd87
Raczkowanie

Chal dzisiaj dopiero powtórzyłam badanie, wyniki ok godz. 16:00
angela_bd87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 08:34   #4476
marlena343
Przyczajenie

Smile Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

Witam serdecznie
od pewnego czasu WAS podczytuję i widzę że nie jestem sama z moim problemem .Starania już dobre 7 lat, u Dr P od IX 2014 . Mam 33 lata i mam 14 letniego syna (bez problemów z ciążą). Po za tym 2 razy w Dębicy i teraz czeka mnie trzeci raz . Stymulacja od maja 2015 , po pierwszej stymulacji ciąża i poronienie . Od tej pory stymulacje i beta poniżej 1,2. Czasem brak mi sił do walki , ale widzę że nie tylko ja borykam się z tym dlatego życzę wszystkim udanych wysokich bet i jestem z Wami pozdrawiam gorąco
marlena343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 09:57   #4477
sabeth2
Raczkowanie

kamilamimila amh mam z okolic listopad ub roku, cykle mam skrócone do 21-25 dni, najgorzej w ost roku, mam 3 dzieci, 2 dorosłych i 1 9 lat, płodu nie badałam, nikt mi tego nie podpowiedział, a gdy sama na to wpadłąm było za późno. W ciążę zachodziłam "na gwizdnięcie"- gdy było ryzyko byłam w ciąży, więc nie spodziewałam się wikszych problemów po 40, bo jestem zdrowa i geny mam dobre , nie myślałąm o wspomaganiu, chciałam normalnie, mam II męża i z nim też chciałam mieć dziecko, ale los pokazał mi środkowy palec. Po obumarciu III ciąży z naturalnych cykli zdecydowałam się na dr P, bo mam parcie na to dziecko, większe niż na początku. Okazało się że miałą ureaplasmę, MTHFR i coś tam jeszcze. W akcie desperacji myslaam o in vitro, ale duze ryzyko ze nic z tego nie wyjdzie, myslalam o komorce od mojej corki ( ma pol mojego DNA) ale kolezanka ginekolog mi to wybila z glowy, to byloby za duze obciazenie psychiczne dla niej. Mimo wszystko na razie probuje. Jestem na max obstawiona lekami, moze sie uda
A Ty masz jakie plany? In vitro?

Edytowane przez sabeth2
Czas edycji: 2016-04-11 o 10:08
Stary 2016-04-11, 10:11   #4478
kambro
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki
Kryniaczek masakrejszyn dobrze, że tak to się skończyło Ale tak jak mówisz przy nodze powinny być przeciwzakrzepowe.. Kurka w szpitalu powinni coś zaradzić w sensie, że w razie ciąży jakieś środki zapobiegawcze skrzepom..heh Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było oki i oczywiście żeby betka wyszła pięknie Ja taką przygodę miałam rok temu (pilnowałam chrześnicy i skakałyśmy w gumę no i ciotka tak skoczyła że pękła kostka ) w sierpniu - upał a ja w szynie przez 6 tyg...
Kamila trzymam kciuki bo zaczynasz działać - pamiętaj myśl pozytywnie
Alutka ja na histero umawiałam się po 4 tyg po laparo i tej samej formie sms i Dr Gawlik oddzwaniał i wypytywał co i jak tzn. który dzionek cyklu i wyznaczał termin. Potrzebna była karta informacyjna po laparo na izbie przyjęć...
Mia u mnie po laparo zaraz po plamieniu dostałam @ chyba o 3 dni za wcześnie ale to normalne po takim grzebaniu :jezyk:
Sabeth trzymam mocno kciuki za testowanie
Marlenka Po to jesteśmy by wpierać się nawzajem, pocieszać bo my najlepiej wiemy co czujemy Posiadamy ogromną wiedzę Udzielamy wskazówek -W kupce raźniej
Stary 2016-04-11, 10:48   #4479
sabeth2
Raczkowanie

kambro masz wielkie serducho-dobre słowo dla każdego, podziwiam! i trzymam kciuki za Ciebie!
ja jeszcze ok 4 godz czekam na bete, w zoladku mi sie juz przewraca
Stary 2016-04-11, 12:48   #4480
chal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angela_bd87 Pokaż wiadomość
Chal dzisiaj dopiero powtórzyłam badanie, wyniki ok godz. 16:00
to czekamy czekamy na piękny przyrost
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 12:51   #4481
asiorekkkk
Rozeznanie

Chal a jak Ty sie czujesz? JADorotek mam nadzieje ze wszystko wporzadku u Ciebie. Martwimy sie tu bardzo. Trzymaj sie cieplutko.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

sabeth2 trzymam mocno kciuki za pozytywna betę
asiorekkkk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-11, 13:07   #4482
chal
Rozeznanie

Cytat:
kambro masz wielkie serducho-dobre słowo dla każdego, podziwiam! i trzymam kciuki za Ciebie!
ja jeszcze ok 4 godz czekam na bete, w zoladku mi sie juz przewraca
sabeth - spokojnie trzymam cały czas kciukasy
Stary 2016-04-11, 14:11   #4483
sabeth2
Raczkowanie

Jezuuuuu, mam dodatnie beta HCG!!!
Stary 2016-04-11, 14:14   #4484
angela_bd87
Raczkowanie

sabeth suuuper gratuluję jaki wynik?
Stary 2016-04-11, 14:17   #4485
201707171038
Konto usunięte

Cytat:
to kciuki oby tak dalej
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 14:29   #4486
iliybr
Raczkowanie

sabeth gratki pozytywnej bety

angela mocne

marlena witaj

Edytowane przez iliybr
Czas edycji: 2016-04-11 o 14:32
iliybr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 14:34   #4487
asiorekkkk
Rozeznanie

sabeth2 gratulacje jaki masz wynik bety? Niech dzidzia ładnie rosnie
Stary 2016-04-11, 14:37   #4488
Kryniaczek
Raczkowanie

Kambo Dzięki w sumie dobrze, że to się tak skończyło, ale nie unikniesz wypadków tak jak Ty pisałaś, wystarczy zabawa z dzieckiem
Właśnie zobaczyłam wynik 1,2 czyli ten co zawsze! Tak chciałam wierzyć w iui, myślałam, że się uda chociaż z drugiej strony nie nastawiałam się, żeby nie ryczeć znowu. Zaczynam myśleć o in vitro, chyba wezmę sobie kredyt na dziecko
Marlena 343, ja też mam dziecko, 13 lat skończy w maju, a ja już 32 mam od marca i myślałam ,że jak postanowię, że chcę drugie to nie będzie z tym żadnych problemów, bo ja zawsze czułam ból owulacyjny i wiedziałam kiedy to i w ogóle.....a tu klapa po całości każdy cykl w cholerę ... Wyszłam drugi raz za mąż więc mój syn nie jest dzieckiem mojego męża, ale doktor P nie uważa, żeby z nim było coś nie tak, materiał ma taki, że na ulicy takiego nie znajdę (to są jego słowa) Czasami sobie myślę jak mnie dół dopada po tych porażkach, że kiedyś mąż poszuka sobie młodej, płodnej dziewczyny i mnie zostawi bo z nim jest wszystko ok , a przecież dziecko wiadomo, że by chciał, bo skończy lada dzień 35 lat. Oczywiście nawet mu o tych moich głupich myślach nie mówię, bo by się zdenerwował, bo kocha mnie i wspiera bardzo w tych niepowodzeniach jak i mój wspaniały syn
Ale się rozpisałam....trochę ulżyło, 3 litry łez poleciało
Powiedzcie mi jeszcze dziewczynki czy odstawiać już leki duphaston, luteine i crinone? Dzisiaj jest 11 dzień od iui a bete miałam robić według zaleceń doktora 13-15 więc już i tak się pewnie nic nie wykluje, prawda? Nie ma chyba nadziei, że za dwa dni beta się pokaże....? doradźcie coś. Z góry dzięki Bo leki obciążają mnie psychicznie jeszcze bardziej :/

Edytowane przez Kryniaczek
Czas edycji: 2016-04-11 o 14:38 Powód: Sabeth :))) gratuluje:) )))
Kryniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 15:06   #4489
Betty3131
Raczkowanie

Fuglonka
Odezwę się na pewno do Ciebie jak tylko będę w pobliżu
05.2014 - I wizyta u Dr-a, PCOS, niedocz. tarczycy, hiperprl, asthenozoospermia, 11.2014 endometrioza, III podejścia do IFV-MZ ; 03.2016 Zoladex 10,8, 06.2016 laparo. Dębica - jaj. udrożn., cykl Clo+Lam+Ovi=BHCG 281,630... , Allo Mlr 0%, Gen. KIR Bx.
Betty3131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-11, 15:24   #4490
chal
Rozeznanie

Sabeth Gratuluję super niech beta ladnie rośnie

Kryniaczek rozumiem cie bo ja tez mialam syna tak jak chcialam a na kolejna pozytywna bete musialam poczekac az 4 lat, ale wazne zebys sie nie podawala i walczyla a wkoncu doczekasz sie pozytywnej pieknie przyrastajacej bety i twoj syn bedzie mial rodzenstwo

Edytowane przez chal
Czas edycji: 2016-04-11 o 15:29
Stary 2016-04-11, 15:34   #4491
Kryniaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chal Pokaż wiadomość
Sabeth Gratuluję super niech beta ladnie rośnie

Kryniaczek rozumiem cie bo ja tez mialam syna tak jak chcialam a na kolejna pozytywna bete musialam poczekac az 4 lat, ale wazne zebys sie nie podawala i walczyla a wkoncu doczekasz sie pozytywnej pieknie przyrastajacej bety i twoj syn bedzie mial rodzenstwo

Dzięki za słowa wsparcia
Kryniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 15:37   #4492
angela_bd87
Raczkowanie

13dpt beta 574; progesteron 20,10
Justynko możesz wpisać na pierwszą stronę
Stary 2016-04-11, 15:50   #4493
iliybr
Raczkowanie

Cytat:
Śliczny przyrost klask i: duuużo zdrówka dla Ciebie i fasoleczki

Kryniaczek na pewno doczekasz się pozytywnej bety trzeba wierzyć że się uda
Ja jestem po 2 iui i też powoli zaczynam myśleć o in vitro, chociaż troszkę mnie ta myśl przeraża ale jak nie będzie innej możliwości to głową muru nie przebiję tym bardziej że wiek nie stoi w miejscu i czas ucieka
Jeżeli bete robiłaś w 11 dzień po iui i nie była dodatnia to niestety marne szanse że się ruszy bardzo mi przykro, ale walczymy dalej w końcu będziemy mieć te dwie krechy po prostu MUSIMY
iliybr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 16:04   #4494
tic_tac_toe
Przyczajenie

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki od kilku dni przekopuję się przez kolejne strony wątku i jestem bardzo szczęśliwa , że udało mi się trafić na to forum Jestem pacjentką dr P. od 3,5 roku. Mam już 34 lata Moja historia jest podobna do historii każdej z Was... Przeszłam dwie laparoskopie w Krk (mięśniaki macicy). Kolejny etap to były szczepienia (bo miałam allo-mlr 0%), następnie doszczepianie ( bo mlr spadało średnio po 7 miesiącach). W między czasie leczenie zoladexem i visanne. Nieudane stymulacje, 3 ciąże biochemiczne, przepłakane negatywne bety ... Ostatni etap to IVF. Pierwszy transfer 28.02 nieudany Kolejny criotransfer 31.03. Co prawda już przed transferem się poddałam (rano krwotok z nosa, później korki na trasie, spóźnienie do kliniki ponad godz, w klinice czekanie kolejną, po transferze cewnikowanie, bo miałam już zbyt przepełniony pęcherz.. ) Ale mój mrozaczek się nie poddał. Beta w 7dpt 38, w 9dpt 118 (pierwszy raz w życiu zobaczyłam takie wartości bety... ) Jutro idę na kolejną betę i przy okazji progesteron, magnez i potas.
W związku z tym mam ogromna prośbę ... bo po tych wszystkich perypetiach i tak naprawdę przekreśleniu tego transferu, nie zapytałam Naszego doktora o dawkowanie leków po pozytywnej becie...
Aktualnie biorę: 3x1 duphaston, 2x2 luteinę, 3x1 estrofem i 1x1 crinone. Do jakiej wartości bety zostać przy tym dawkowaniu, kiedy Wam doktor zaczął obniżać dawki??? Dziewczyny /mamuśki pomóżcie!
Co prawda jutro zobaczę, czy mój maluszek jest nadal ze mną ale już jestem cała w nerwach, że się nie dopytałam o to dawkowanie.. a to jeszcze tyle czasu do powrotu doktora .. Pozdrawiam Was wszystkie, a szczególnie mocno ściskam Staraczki
tic_tac_toe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 16:57   #4495
kamilamimila
Wtajemniczenie

Sabeth,gratuluje i zycze żebyś utrzymala te ciaze.Moze powinnaś brać teraz steryd,Encorton albo Metypred,na nieodrzucenie zarodka,tylko teraz nie na Dr,cY on Ci go zapisal gdybys zaszla w ciąże?Twój przypadek dodaje mi tez nadziei,bo skoro Tobie udalo sie zajac w ciaze z takim niskim amh to moze i moje szanse nie są przekreślone.Trzymaj sie i oby tym razem sie udało,jaka masz betę?
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-11, 17:03   #4496
asiorekkkk
Rozeznanie

tic_tac_toe po pierwsze ogromne gratulacje, życzę Ci aby fasolka została z Toba a po drugie co do leków do powrotu doktora spokojnie możesz zażywać te leki w takich dawkach jak do tej pory. Ja jestem w 12 tc i nadal stosuje wszystko tak jak dr zalecił od poczatku, jedyne co to schodzę z zaszczykow prolutex i z zelu estreva a tak to reszte dalej zażywam, wiec sie nie stresuj dawkowaniem.
Stary 2016-04-11, 17:07   #4497
tic_tac_toe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez asiorekkkk Pokaż wiadomość
tic_tac_toe po pierwsze ogromne gratulacje, życzę Ci aby fasolka została z Toba a po drugie co do leków do powrotu doktora spokojnie możesz zażywać te leki w takich dawkach jak do tej pory. Ja jestem w 12 tc i nadal stosuje wszystko tak jak dr zalecił od poczatku, jedyne co to schodzę z zaszczykow prolutex i z zelu estreva a tak to reszte dalej zażywam, wiec sie nie stresuj dawkowaniem.
Asiorekkkk bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Uspokoiłaś mnie byleby dotrwać w spokoju do jutra ...
Stary 2016-04-11, 17:10   #4498
justyna183
Marzenia się spełniają :)

Cytat:
Napisane przez tic_tac_toe Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki od kilku dni przekopuję się przez kolejne strony wątku i jestem bardzo szczęśliwa , że udało mi się trafić na to forum Jestem pacjentką dr P. od 3,5 roku. Mam już 34 lata Moja historia jest podobna do historii każdej z Was... Przeszłam dwie laparoskopie w Krk (mięśniaki macicy). Kolejny etap to były szczepienia (bo miałam allo-mlr 0%), następnie doszczepianie ( bo mlr spadało średnio po 7 miesiącach). W między czasie leczenie zoladexem i visanne. Nieudane stymulacje, 3 ciąże biochemiczne, przepłakane negatywne bety ... Ostatni etap to IVF. Pierwszy transfer 28.02 nieudany Kolejny criotransfer 31.03. Co prawda już przed transferem się poddałam (rano krwotok z nosa, później korki na trasie, spóźnienie do kliniki ponad godz, w klinice czekanie kolejną, po transferze cewnikowanie, bo miałam już zbyt przepełniony pęcherz.. ) Ale mój mrozaczek się nie poddał. Beta w 7dpt 38, w 9dpt 118 (pierwszy raz w życiu zobaczyłam takie wartości bety... ) Jutro idę na kolejną betę i przy okazji progesteron, magnez i potas.
W związku z tym mam ogromna prośbę ... bo po tych wszystkich perypetiach i tak naprawdę przekreśleniu tego transferu, nie zapytałam Naszego doktora o dawkowanie leków po pozytywnej becie...
Aktualnie biorę: 3x1 duphaston, 2x2 luteinę, 3x1 estrofem i 1x1 crinone. Do jakiej wartości bety zostać przy tym dawkowaniu, kiedy Wam doktor zaczął obniżać dawki??? Dziewczyny /mamuśki pomóżcie!
Co prawda jutro zobaczę, czy mój maluszek jest nadal ze mną ale już jestem cała w nerwach, że się nie dopytałam o to dawkowanie.. a to jeszcze tyle czasu do powrotu doktora .. Pozdrawiam Was wszystkie, a szczególnie mocno ściskam Staraczki
tic_tac_toe witaj wśród nas i wieeelkie gratulacje
Leki przyjmuj tak jak do tej pory, nic nie zmieniaj
Kciuki za jutrzejszy przyrost i informuj nas na bieżąco

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Angela Ty wiesz

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
sabeth2 gratulacje zdradź nam tą słodką tajemnicę jaką miałaś wartość

Kryniaczek
Stary 2016-04-11, 17:15   #4499
tic_tac_toe
Przyczajenie

justyna183tic_tac_toe witaj wśród nas i wieeelkie gratulacje
Leki przyjmuj tak jak do tej pory, nic nie zmieniaj
Kciuki za jutrzejszy przyrost i informuj nas na bieżąco

Dziękuję Justynko będę informować

Edytowane przez tic_tac_toe
Czas edycji: 2016-04-11 o 17:19
Stary 2016-04-11, 17:18   #4500
asiorekkkk
Rozeznanie

tic_tac_toe czekamy na kolejne dobre wieści, wszystko bedzie dobrze, dbaj o siebie i odpoczywaj i nie przemęczaj sie no i staraj sie nie stresować choc wiem ze to trudne tym bardziej po przejściach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości