![]() |
#3932 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Jak bede miala okazje przymierzyc i okaze sie ok to sie zglosze ![]() Ile mniej wiecej ważą? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
oj tego malowania już nie ma w sprzedaży. zerknij na ZAYTUN. waga 1350g
![]() |
#3934 |
Przyczajenie
|
Wiadomo,że kobieta może dosiadać wielkich sprzętów, ale chodziło mi bardziej o to,że Wy zwracacie na pewno większą uwagę co do gabarytów maszyny, aby było Wam wygodnie i nie było odczucia, że motocykl jest zbyt ciężki.
Renia, a co do mojej wypowiedzi na twój temat, to zależało mi,żeby zabrzmiało to jak najbardziej pozytywnie, ale jak widać,średnio wyszło, skoro się zastanawiasz nad zachwytem ![]() Nie wiedziałem, jak to napisać, bo rzadko spotyka się kobiety takie jak Ty-pewne siebie, mające "jaja" i odważne. Nie wiem, czy moje wyobrażenie o tobie jest słuszne, ale właśnie na Ciebie zwróciłem uwagę czytając ten wątek i wydałaś mi się silna i można powiedzieć niezależna. To coś u Ciebie, to właśnie ta siła. Twój facet ma na pewno trudne zadanie, aby być u boku kogoś takiego charakternego, jak Ty. Myślę, że wygrał los na loterii i zdaje sobie sprawę z tego,że jesteś wiele warta. Ja jakbym miał taką kobietę, patrzyłbym z przyjemnością jak ujeżdża jakiś wielki motocykl, bo jest to niesamowicie podniecające. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Justyna - zapraszam
![]() No i tak, jak pisałam. Trzymam kciuki za oba powody ![]() Renia - pedalstwo czy nie, w końcu chłopców lubisz, więc co to za problem ;-) ja teraz też mam pedalskie malowanie bo w rushoffe gwiaxdeczki, ale mi to lotto. Od środka nie widać ;-) w ogóle zauważyłam, że sporo takich typowo damskich ciuchów na moto ma jakieś różowe elementy ozdobne. Albo w ogóle jest różowe. Nawet buty mi gość ostatnio w sklepie wyciągnął różowo czarne, jako jedyne krótkie 36. My mieliśmy teraz na moto lecieć do Wawy, ale ze względu na różne poboczne tematy musieliśmy wziąć auto i w sumie dobrze, że tak wyszło, bo tak lało, że chyba byśmy musieli się wracać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3936 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
Tak se tu rozpaczamy i chlipiemy nad R6, a nie wiadomo, może za jakiś czas kupię R1...
![]() Paula, Jezu, nie pisz mi o nasionkach, bo mam niedobór nasion i czasu ![]()
![]() |
![]() |
#3938 |
Rozeznanie
|
Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Klepsydra- szkoda
![]() ![]() Paula, justyna- tez mam chilli i moge sie podzielic nasionkami 1qazse4- tez czesto zmieniam, wlasnie mysle na co wymienic fazera ![]() Waski- dobra juz dobra, czuje sie dowartosciowana, wspaniala i w ogole jedyna, udalo Ci sie, zaraz mi klata wlosami porosnie ![]() Dziewczyny, musze sie komus pochwalic wiec sie pochwale: od zeszlego weekendu jako 3-cia kobitka w PL jestem certyfikowanym European Treeworker-em ( jesli ktos wie co to znaczy). Pękam z dumy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-11 o 05:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, dorwać 749 w dobrym stanie to cud ![]() Cytat:
![]() cokolwiek to znaczy, gratuluję!! ![]()
![]() |
![]() |
#3940 |
Raczkowanie
|
w porównaniu z tym co jest na allegro to drogo ale to wersja poliftowa (2006) za którą 3 lata temu dałam 18500 ale ma też sporo wizualnych niedoskonałości
![]() Edytowane przez 1qazse4 Czas edycji: 2016-04-11 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci mogę rozhodować do etapu sadzonek. No problem. Daj tylko znać a 3-4 tygodnie później zapraszam po odbiór ![]() Cytat:
![]() Co do nasionek - mi w tym roku wystarczy. Mam 5 odmian, za kolejne to by mnie już chyba mąż z domu wyrzucił. Tym bardziej, że wczoraj sobie załatwiłam kolejne graty na balkon... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Rozeznanie
|
Dzieki! Na razie hoduje wlosy na plecach, klata w nastepnej kolejnosci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-11 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
hahaha...
![]() jeszcze o nogach nie zapomnij! Chociaż wiesz... przy gładkich nogach to się ergonomiczniej jeździ w najmodniejszym outficie sezonu - klapeczki i szorciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3944 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ergonomicznie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
w sumie... opływowość to podstawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Rozeznanie
|
No i muchy sie latwo zmywa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
przy odpowiednim podejściu same odpadną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3948 |
Rozeznanie
|
Podobno mądrzy ludzie żyją w brudzie
![]() Dobra, dosc juz tego offtopu bo zaraz nas ktos opluje. Dobrze ze to babskie forum, uff! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie, straszna lipa. Szukałam w zeszłym roku zbroi jakiejś sensownej, no i niestety... damskie co lepsze czarno-różowe... z kombinezonem też się oszukałam, żeby nie trafić na takiego z ciulowym tribalem albo kwiatkiem na cyckach ![]() Cytat:
![]() W ogóle dajcie mi na PW swoje numery telefonów (Pauli chyba mam), jak będę w Krk to się odezwę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to skąd pomysł ze kobiety- motocyklistki kochają róż? Ja tam wole pomarańcz lub żółty, wesołe kolorki a nie kojarzą sie z Panną Piggy... Bez urazy,te dziewczyny ktore kochają róż, ja uwazam ze to swietny kolor i niektorym bardzo pasuje Paula- wiem co powiesz, moj kask jest fioletowy, w rożnych odcieniach, i tego sie trzymajmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-11 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja mam ciuchy czarne z jakimiś elementami odblaskowymi , nawet nie myślałam żeby coś nabywać babskiego ![]() Ba nawet w małżona w firmie nie widziałam takich ![]() jedna damska skóra wisiała to była brązowa z białym . różu brak .
![]() |
![]() |
#3952 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam zbroje męską, ochraniacz klatki do kombinezonu, który sobie kupiłam też mam męski, bo jak założyłam damski to z takimi wielkimi plastikowymi cyckami pod kurtką wyglądałam jak kretynka
![]() ![]() Edytowane przez 1qazse4 Czas edycji: 2016-04-11 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Numeru jakbyś nie miała to pisz, dostaniesz ![]() Z tą głupotą to ja sobie wypraszam! Ja to conajwyżej z tych średnio rozgarniętych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
Przyczajenie
|
Ja nie chcę być nieuprzejmy, ale moim zdaniem te przedpotopowe czasy, kiedy motocyklistki były zmuszone ubierać się w motylki, tribale i różowy, już dawno minęły.Podobnie, jak to kiedy jeździły w męskich strojach. Teraz rynek jest przygotowany na kobiety z większym biustem, dłuższymi nogami, czy o wzroście krasnoludka. Teraz to kwestia tylko i wyłącznie wyboru. Była rozmowa o zbrojach, sam się pofatygowałem,żeby sprawdzić, czy jest tak źle. Oto co znalazłem <każda z tych nie ma w sobie nic różowego i są z różnych półek cenowych>:
-Dainese Light Wave -Alpinestars Stella Bionic PRO -Demon Flex Force Pro <ta jest co prawda do sportów zimowych, ale ma bardzo bogaty komplet ochraniaczy wykonanych w technologi SAS TEC) Nie trzeba narzekać, tylko poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
Rozeznanie
|
Ania- Treeworker to jest taki człek-małpa troche
![]() ![]() Waski- to sprobuj z nasza figura wbic sie w niektore z tych 'babskich motochuchow'. Moze i projektowane toto dla bab ale na bank przez chłopa ![]() Ehh... Nie masz cycka ani biodra to nie wiesz chłopie ![]() Justyna- tez mam powyzej 170 i tez wode w piwnicy mimo ze spodnie rok temu zmasakrowaly moj portfel ![]() Przynajmniej nie sa rózowe. Btw: to chlopy w ogole rozrozniaja róż i fiolet?! Ja slyszalam ze znaja tylko 3 kolory: za**bisty, **ujowy i pedalski ![]() Tak powiada Wuj Stef Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-12 o 05:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jedym masz racje. Kombinezony produkują teraz skracane/przedłużane (np dainese i rst), są też kombinezony na wymiar (ale kosztują wszystkie pieniądze świata). Także jeżeli ma się troche gotówki, można dobrać pod siebie. Fakt, skrzydła, różyczki produkuje już chyba tylko TSCHUL. Jak przychodza klientki to zazwyczaj chęci swoje, gabaryty swoje. Często muszę zamawiać spodnie i kurtke osobno żeby to grało ze sobą, a nie wisiało i odstawało na górze czy na dole
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2016-04-12 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Głupie ochraniacze na kolana - chciałam sobie kupić takie fajne, z żółwikami, ale co z tego, skoro mi rzepa brakuje a pod skorupę mogę spokojnie obie ręce włożyć. A nie mam jakichś turbochudych kolan... Kupiłam dziecięce. Damskie nie istnieją podobno. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3960 |
Przyczajenie
|
Justyna, Alpinestars Stella Bionic Pro to nie Stella z fioletowymi wstawkami. To inna zbroja czerwono-czarna, która jest bardzo podobna do męskiej. Stella Bionic Pro tak wygląda:
![]() A przedział cenowy różnorodny: Demon 499-699, Stella Bionic 699 i Dainese 1200. Przecież jest tyle możliwości, można jeszcze kupić elastyczną koszulkę z ochraniaczami klatki i ramion od Leatt i do tego dokupić żółwia oraz ochraniacze na łokcie i jest opcja za 600-800 zł w zależności co się wybierze. A przesadzacie z tym,że nie da się w nic wejść. Ja nie mam odstających pośladków ani wydatnych piersi, ale piszę to na podstawie jednej z moich bardzo dobrych koleżanek. Bylem z nią kilka razy na zakupach motocyklowych. Ma wzrost około 176-77, ma wydatne uda i biodra, to tego cienka w pasie i biust jak Kim Kardashian. Nie powiem,że nie miała problemu- zdarzało się że podczas mierzenia kurtki podniosła ręce i kurtka nagle podwinęła się pod pępek i ogólnie nie była komfortowa. Ale nie narzekała. Po prostu musiała trochę poszukać i znalazła. Wiadomo,że odzież motocyklowa to nie tak jak odzież cywilna, którą można znaleźć w nie wiadomo ilu rozmiarach (chociaż i cywilna jest robiona dla niskich i wysokich kobiet, w zależności jaką sobie wybierze rozmiarówkę). Weźmy na przykład marynarkę i dwie dziewczyny, jedna ma 155 a druga 175. Wiadomo,że na jednej z nich nie będzie wyglądała najlepiej i ona zdecyduje się na poszukanie innej. Tak samo jest z odzieżą motocyklową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.