|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VII
Dziękuję
![]() Dzięki ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dziewczyny i chłopaku, trzymajcie kciuki ok 15 i troszkę pożniej, chociaż po jednym ![]() ![]() Przyjezdza pani ogladac działkę . Ma coś innego na oku, ale dzis jej w oko moja wpadła moja i musi ją zobaczyć na żywo. No to niech dokona dobrego i słusznego wyboru, jedynego ![]() Cena jej sie podejrzana wydaje
|
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
Stazja to podnieś cenę
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#784 |
|
Piers do przodu
|
Stazja
Duża działka za taką cenę t jest podejrzane podnieś cenę i tyle ![]() Miłego dnia Wewątki znad znaku mopa ![]() DeMonik jak tam u Cie?? Podjadasz już dziewczyno?
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Katty, z jedzeniem dużo lepiej, nadal mam mdłości ale nie wymiotuje. Doszły inne dolegliwości
Oby do września Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przy następnej ![]() Cytat:
![]() Klepneła ( tak na słowo na razie ) za taką samą kasę 15 arów, to ją trochę z tropu zbiło ![]() Ale moja jest na odludziu trochę( ja bym wolala ), a koło tamtej już coś się dzieje ![]() Zobaczymy ![]() Cytat:
Szybko zleci i będziesz się cieszyła maleństwem
|
||
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Justys
|
#788 |
|
Piers do przodu
|
DeMonik - do wrześnie przeleci migiem
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdążyłam potrzymać kciuków o 15, ale mam nadzieję, że innych podziałały
![]() Tyle terminów mi wisi nad głową, że czuję się jak tydzień przed maturą
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Wewątki, poszukuję ebooka: Kapuściński non-fiction Domosławskiego, w zamian moge przesłac Wykluczonych oraz Karla Schlogela Moskwa 1937.Terror i marzenie, to praktycznie biały kruk, ale udało mi się ją zdobyc w wersji elektronicznej
tu recenzja Passentaodpocznij od polityki... |
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Biorą
Kciuki podziałaly Od jutra zaczynają zalatwiać formalności, bo trochę to potrwa. Geodetę muszą na wlasny koszt zorganizować znajomego najlepiej, notariusza, kredyt , ale są zdecydowani To teraz kciuki,żeby wszystko poszło sprawnie itd
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Corko, jak na zlosc Domoslawskiego mam w formie papierowej. Ale jakby Ci sie nie udalo znalezc to moge Ci poslac.
Stazjo, ciesze sie, ze sie udalo z dzialka No i fajne postepy z Mala. Ciotka sie nie przejmuj, to psia rasistka jest No widzicie, jakby pies byl rasowy to mozna sie nad nim pochylic ale jak kundelek to nie. ![]() Nasz pan Solislaw jest juz u mojej siostry, jest cuuudny i grzeczniutki i w ogole. Chodzi ciagle za moja siostrzenica, mam nadzieje, ze jak przyjedzie do nas to nie bedzie za nia bardzo tesknil. Na razie jest super, grzecznie chodzi przy nodze, jak sie go zawola to przychodzi, jak sie mu powie, zeby wyszedl (z kuchni, zarlok jeden ) to wychodzi grzecznie, z kotami sie koleguje. Zeby mu tylko nie minelo jak do nas przyjedzie A mordke ma sliczniutka, moja siostra sie zakochala.
|
#793 |
|
Piers do przodu
|
Kciuki masz nieustajaco
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda potrwa to, bo trezba oddzielić fragment z warunkami zabudowy od wielkiej dzialki rolnej klasy 5, ale dziewczyna już się szybko naradzila z ciotką siedzącą w temacie i się da ![]() A jak by były jakieś przeszkody to poczekają bo bardzo im się podoba, niedawno kupili dom a to ma być na czas jak już będą na emeryturze, właśnie spacerują z dziećmi po okolicy leśniej przydzialkowej ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko,żeby chciała Ci go oddać ![]() Szybko się przekona do Was ![]() |
||
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno czyli kciuki działają
Gratulacje. Lubię czytać o Waszych zwierzakach. Poproszę też o robienie zdjęć! |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
stazjo gratki podpisuję się pod wnioskiem o zdjęcia futrzaków
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak nie chcecie dawać zdjęć Waszych piesów, to macie Teofila pod kominkiem i polującego na mrówki
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Twoich też się dotyczy ten wniosek Cytat:
![]() Najpiękniejszy kotecek na świecie, a zdjęcie przed kominkiem wymiata ![]() A dzikunia caly wieczur przesiedziała na dole z rodzicami Znaczy ja też tam caly wieczór, ale mala dzielnie rozwaliła się w kaciku i obserwowala otoczenie. Potem się rozbawiła ( nie tak jak ze mną, delikatnie w gryzienie ręki, kosteczki, kulki z gazety, co prawda tylko mojej ręki), teraz poleguje na boku z luźno rozrzuconymi łapkami nie zwinięta w kłebek A ja sobie pzyszlam na górę, a ona zostala i poleguje dalej |
|
|
|
|
#800 |
|
Piers do przodu
|
Rawito - Teofil wymiata
![]() Ja swoje nowe Futro będę mogła wkleić najwcześniej za rok
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Teofil przy kominku wymiata
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Teos przy mrowkach
Ja zdjecia mam takie sobie tylko na telefonie, siostra mi przesyla, ale jakosc kiepska. Jak juz Solo bedzie u nas to bede Was zasypywac zdjeciami. Moja siostra mowi, ze on chyba byl w domu kiedys, bo wie jak sie w domu zachowac. (No dobra, raz zrobil dwojeczke w pokoju pod oknem, ale to z pewnoscia z nerwow). Ale poza tym jest w domu bardzo grzeczny i rozumie rozne polecenia. Nie reaguje za bardzo na imie, nie dziwne, jesli wczesniej mial pewnie inne. Ciekawa jestem co sie stalo, ze stracil dom. Bo od poczatku nikt go nie szukal, nie dzwonil nigdzie, nie reagowal nikt na ogloszenia. A moj syn wczoraj byl w kawiarni z kotami w Kioto, mam zdjecia, wstawie Wam wieczorem.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2016-04-12 o 11:24 |
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno niestety na razie nie. Pies mieszka w zupełnie innej części domu, większość czasu spędza na dworze, więc nie mają naturalnego kontaktu, tylko "w odwiedzinach", które ciągle wyglądają tak samo: syczenie i stroszenie sierści.
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !!
Piękne kocisko z tego Teofilka, dorodne .A i jak Lubcia już się nie mogę doczekać aż Solo zawinie do swego portu. Ależ będzie Wam dobrze .Co do dwójeczki to ja mam 16 letnią psiunię - babunię i naprawdę nieźle się trzyma - tylko z tą sprawką od pewnego czasu są kłopociki - tak gubi sobie czasem jak za późno się poderwie za potrzebą na dwór ![]()
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Kutfa , no musza robić pod gorę, musza.
Potrzebuję geodety na wczoraj, takiego co do końca kwietnia wyrobi się z dzieleniem . Uruchomiłam goraca linię po znajomych, tzrymać kciukasy ![]() ![]() Musi być po znajomości, co rzuci wszystko ![]() Chyba,ze mamy na sali geodetkę/geodetę co mi tyłek uratuje albo co podpowie ? Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-04-12 o 14:24 |
|
|
|
#807 |
|
Piers do przodu
|
Stazja ja bym poruszyła Tigrisa
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pindole, chyba sie wykończe psychicznie
![]() Wlaśnie dzwonila kobietka, maja geodetę, rzuca wszystko bierze się za nas. Wyrobi sie, wszystko liczy się od dziś, siedzą w biurze , sprawa w toku. A ja za godzinkę mam spotkanie z kuzynka kolegi, po nastu telefonach, tak żeby się dokladnie wypytać jeszcze o wszystko, czy na pewno się da, czy tamtych nie wkręcają, czy nowy nadciągający przepis nie zablokuje wszystkiego itp itd, no jak ja nie lubie takiego szaleństwa ![]() Kciuki mile widziane w dalszym ciagu ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Dla czemu nie widziałam o tym wczesniej ? Ol, idę mu glowę na pw zawracać |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykluczonych i Terror i marzenie, kcesz? cześć ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- kciuki, Stazjo! |
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki stazjo
i parówa pod inkubatorem na dobranoc ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Oby do września