Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-12, 18:35   #1321
olenkasz
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Zaparzyłam pokrzywę a teraz jedyne o czym marzę to kapsułki wiesiołkowe. Czy to się leczy?

HAHHAHAHA
wizaż w pigułce
Stary 2016-04-12, 18:37   #1322
Radzka
Zadomowienie

Mam nadzieję, że Operator wybrał inny podkład niż ten, który Aggie używa na co dzień (14:34 min)
A, ok. Aga mówi, że wziął inny

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3

Edytowane przez Radzka
Czas edycji: 2016-04-12 o 18:39
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 18:38   #1323
201604250941
Konto usunięte

hehe tez wlasnie zaparyzlam herbate, ktorej nie ruszalam od dawna

ja mam wiesiolek 2x dziennie, ogolnie zaczelam brac 5 suplementow, ktorych mi niby brakuje, stwierdzilam, ze na probe faktycznie sobie je kupie i zobacze czy jest jakas roznic, i kurcze nie wiem, albo jej nie widze, albo jej nie ma

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2016-04-12 o 18:43
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 18:40   #1324
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Cytat:
Zaparzyłam pokrzywę a teraz jedyne o czym marzę to kapsułki wiesiołkowe. Czy to się leczy?

Jak się dowiesz czy da sie to leczyć to daj znać, właśnie czytam o działaniach wiesiołka
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 18:47   #1325
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

wiesiołek drogo wychodzi, bo tak dużo trzeba go brać, a brałam kiedyś i lepsze miałam paznokcie i skórę, potem nie miałam kasy i na tym się moja suplementacja zakończyła

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 18:53   #1326
201604250941
Konto usunięte

oh noes, to ma nazwe

Stary 2016-04-12, 19:08   #1327
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
mam 1,80 i kupuję w kappahlu, czasem w C&A.

Nie wiem czemu tak bardzo mnie to zaskoczyło! Miałam Cię za drobinkę malinkę

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:

dziewoje, od dzisiaj powzięłam postanowienie picia pokrzywy (pycha! kocham zioła). czy któraś z was pije? albo piła?

Piję czasami w pracy, jak mi się przypomni. Od jutra postaram się bardziej regularnie

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Tak myślałam Sęk w tym, że nie ma takich info jakie podajesz, ale trafiłam na coś takiego http://www.bibula.com/?p=25192
Szukaj lepiej i intensywniej, takie przypadki się zdarzają i są okropne. Nie bądź ignorantką jeszcze bardziej, nie warto, poważnie.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Może lepiej, że nic nie mówiły... Bo jak u mnie na uczelni wychodzi temat feminizmu to czuję, ze dziewczyny zaraz mnie pożrą. "Jak to feministki... Ohyda..."
To przykre, u mnie lwia część najlepszych wspomnień ze studiów, to właśnie dyskusje arcymądre o feminizmie na przedmiotach silnie związanych z tematem. Było kilku odwróconych, ale siły argumentu nie mieli, a od mądrych i oczytanych można było wynieść kilosy wiedzy. Filologia mocno mnie zaskoczyła tym aspektem, najpozytywniej zdecydowanie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:13   #1328
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Tak! Ale ja już na wylotach wszelkich, i na spokojnie odpowiedzi nie mogę skonstruować. Na lotnisku skonstruuję, co mnie od rozpaczy odciàgnie :/

Nie pali sie a tymczasem ściskam mocno 3>
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:14   #1329
aimra
Rozeznanie

Cytat:
dawaj z nami, mamy już kilka dziołch na wątku, będziemy pokrzywić w grupie
Dobra, właśnie wypiłam pierwszy kubek ^^ (nawet mam jeszcze zapasy w słoikach z poprzedniego zrywu).
Cytat:
Pjona! Zwłaszcza wizja wyblurowanej twarzy brzmi kusząco

Ja też miałam olenkasz za niską osobę i lekko się zdziwiłam, jak przeczytałam o tych 180 cm

Edytowane przez aimra
Czas edycji: 2016-04-12 o 19:18
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:16   #1330
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Wiecie co, z jednej strony serce mi sie łamie słysząc (bo akurat w moim bezpośrednim otoczeniu sie z tym nie spotykam - na razie przynajmniej) zwykłe codzienne historie o nietolerancji i uprzedzeniach wynikających z czyjejś płci, rasy, wyznania, orientacji seksualne... I sie zastanawiam czy kiedyś sie jako kraj ucywilizujemy. Z jednej strony wątpię, z drugiej szukam właśnie mojej różowej buffki, bo jutro u niemęża w pracy dzień solidarności z mniejszością lgbt (dumę lub wsparcie można okazać ubierając coś różowego). I tak patrzę i mi sie przykro robi, jak ogromna przepaść jest miedzy przejawami nietolerancji a takimi małymi gestami jedności. Taka myśl z tyłka, buffki jak nie było tak nie ma, wsiąkła.
Coś fantastycznego u mnie w pracy nie do pomyślenia, ze względu na charakter i specyfikę miejsca pracy, ale nawet na tak niewielką skalę - takie inicjatywy gdzieś tam mnie cieszą.
Czasami albo i częściej wspominam sobie Prague Pride, która była czymś nie do opisania dla mnie. Czesi są niesamowici, starsze osoby machające z radością z okien okolicznych kamienic, śpiew, zabawa, zero stresu i agresji - kolory, słońce, muzyka, radość w oczach. Każdemu życzę choć jednej w życiu takiej imprezy, jak ten pochód niedługi, dla mnie na spontanie przebyty

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
To wysyłam konkubenta do apteki po wiesiołek Pokrzywę też mam, ale póki co leży - ona chyba moczopędnie działa, nie?
Wchodzę w PMS, tak brzydka się dawno nie czułam, zeżarłam dzisiaj tost z pieczarkami z Maka i placek ziemniaczany do tego, potem w domu napadłam na resztkę chipsów, dwa żelki Maoam i kilka sztuk nachosów. Waham się czy wbijać to w My fitness pal czy oszukiwać samą siebie Wczoraj w Lidlu znalazłam ukochane greckie batoniki nugatowe, ale jak zobaczyłam ile mnie kosztowały dwie sztuki kalorii i cukru to mi humoru to nie poprawiło. Co nie zmienia faktu, że dzisiaj i tak jednego jeszcze zeżarłam. Oszaleję przed okresem, zeżrę konkubenta.
A u mine okres spóźnialski jakiś, trochę się martwię, bo ciąży nie wróżę, a bardziej stresa mam, że coś nie tak w środku ;< Aczkolwiek ilość pochłanianych jedzeniowych pozycji sprawia, że nadzieja mnie nie opuszcza, co do rychłego jego nadejścia.
Stary 2016-04-12, 19:21   #1331
Radzka
Zadomowienie

Ewa o owalach.
Nie sprawdził jej się OV2, do tego złamany, ale mówi, że to wina upadku (od 2:20)

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:24   #1332
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magmeg Pokaż wiadomość
Tak w ramach filmowego offtopu, czy ktoś widział "Skóra w której żyję"? to jeden z tych filmów, które zrobiły na mnie wrażenie. Mocno pokręcony. Siadł mi na psychikę. A nie widziałam chyba, żeby ktoś o nim wspominał I jeszcze wspomniana wcześniej Oszukana. Tego filmu nigdy chyba nie zapomnę. Natomiast polecane przez Munkę Zniknięcie i Chained w ogóle mi nie podeszły. Wynudziłam się strasznie i w ogóle mnie nie ruszyły Ale za to Hidden i El Cuerpo super Lubię jak w filmie jest ten element zaskoczenia
Tak, śledzę Was od dawna i wszystko zapisuję

"Skóra w której żyję" wisi mi na liście, widziałam swego czasu chyba 3 filmy porównywane fabularnie do tego właśnie, ale nie mogę sobie przypomnieć, o które chodziło. Może o "Słodkich snów"? Nie wiem, ale jeśli nei wiedziałaś - zobacz. Sugerując się tym, że podobał Ci się "El Cuerpo", możesz być zadowolona
Dla mnie "Chained" był świetny - szkoda, że już go widziałam.
"Hidden" ciekawy zaskoczenie bez wątpienia.

Ja często mam ochotę na zaskakujące kino z wieloma zwrotami akcji ( tu jeszcze Ci polecę "La Cara Oculta"), ale generalnie jestem z lubiących rozciągnięte filmy milczące. Dlatego chyba uwielbiam na przykład "Mullholand Drive" czy "Ich seh Ich seh", w których mimo gry ciszą, nie nudzę się ani przez moment - ale dla wielu to nudne propozycje.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
Uwielbiam film "Fanny i Alexander". Uzbrój się w czas, bo to długi film. Podczas oglądania zwróć uwagę na grę kolorów. W jaki sposób barwy odzwierciedlają nastrój, sytuację bohaterów.
Na pewno zwrócę na to uwagę Dzięki!
Wiem, że Bergman nie uznawał krótkich filmó i sam takich nie kręcił, stąd odkładam jego pozycje na dzień wolny, kiedy będę miała mocno otwartą głowę i chłonną.
Stary 2016-04-12, 19:26   #1333
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aimra Pokaż wiadomość
Dobra, właśnie wypiłam pierwszy kubek ^^ (nawet mam jeszcze zapasy w słoikach z poprzedniego zrywu).

Pjona! Zwłaszcza wizja wyblurowanej twarzy brzmi kusząco

Ja też miałam olenkasz za niską osobę i lekko się zdziwiłam, jak przeczytałam o tych 180 cm

ja dzisiaj dwa kubki

haha, dziołchy no, 180 jak w pysk strzelił, nie chce być inaczej
Stary 2016-04-12, 19:36   #1334
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Wiecie co, z jednej strony serce mi sie łamie słysząc (bo akurat w moim bezpośrednim otoczeniu sie z tym nie spotykam - na razie przynajmniej) zwykłe codzienne historie o nietolerancji i uprzedzeniach wynikających z czyjejś płci, rasy, wyznania, orientacji seksualne... I sie zastanawiam czy kiedyś sie jako kraj ucywilizujemy. Z jednej strony wątpię, z drugiej szukam właśnie mojej różowej buffki, bo jutro u niemęża w pracy dzień solidarności z mniejszością lgbt (dumę lub wsparcie można okazać ubierając coś różowego). I tak patrzę i mi sie przykro robi, jak ogromna przepaść jest miedzy przejawami nietolerancji a takimi małymi gestami jedności. Taka myśl z tyłka, buffki jak nie było tak nie ma, wsiąkła.
Kiedyś nie zdawałam sobie sprawy z tego braku tolerancji, nienawiści itd. Teraz pląsam sobie z facetem po siłowni i mijam kolesi w koszulkach z napisem "FUCK ISIS", którzy wzrokiem dają nam do zrozumienia, że nas tam nie chcą i jedyna nasza reakcja to śmiech, oraz " wow.. brachu super tshirt"
Najlepsze jest to, że na siłce zna się większość ludzi z widzenia i szczególnie przykra jest ta jawność przekazu.
Raz, gdy mój luby przyszedł do mnie do pracy, to później pewna pani nie chciała być przeze mnie obsługiwana... serio???
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:40   #1335
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

ale generalnie jestem z lubiących rozciągnięte filmy milczące.
"Under the Skin"(2013)... jaki klimat
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:41   #1336
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Nie sprawdził jej się OV2, do tego złamany, ale mówi, że to wina upadku (od 2:20)
Myślałam, że będą peany na cześć OV2. Przynajmniej się z niego wyleczyłam
Stary 2016-04-12, 19:42   #1337
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Ja często mam ochotę na zaskakujące kino z wieloma zwrotami akcji ( tu jeszcze Ci polecę "La Cara Oculta"), ale generalnie jestem z lubiących rozciągnięte filmy milczące. Dlatego chyba uwielbiam na przykład "Mullholand Drive" czy "Ich seh Ich seh", w których mimo gry ciszą, nie nudzę się ani przez moment - ale dla wielu to nudne propozycje.
"Nudne" filmy bardzo w moim klimacie <3 Prosta historia Lyncha, filmy drogi wciągają mnie najbardziej.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:43   #1338
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mango bzik Pokaż wiadomość
"Under the Skin"(2013)... jaki klimat
Zaznaczone, dzięki!
Stary 2016-04-12, 19:44   #1339
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:

dziewoje, od dzisiaj powzięłam postanowienie picia pokrzywy (pycha! kocham zioła). czy któraś z was pije? albo piła?

Dołączam do picia porzywy i ja. Póki co rozkochałam się w torebkowej wersji z Biedry Pokrzywa&Jeżyna ale jak wykończę susz czystka to planuję zaopatrzyć się w miętę dla urozmaicenia - poza tym na lato to jak w morde strzelił dobra zamianka smakowa

Podoba mi się Ewa w wersji z wiankiem a te ovale to chyba nikomu się nie sprawdziły i w sumie cieszę się, że nie kupiłam.

Dla mnie Laura tak często wygląda eterycznie i powabnie ale jak skonfrontuje się to z jej "prawdziwą naturą" to wychodzi

Sprytne babki - tradża lvl milion. Jedna wydaje się spoko - żona Klamera. Reszta dla mnie żenua roku. Szczególnie Pani, która w odcinku tadka niejadka pokazała jak bardzo widać źle dobrany podkład. Ona go chyba z tych naturalnych barwników sobie robi...

Uśmiałam się z tego :

Lubie nosić dłuższe pazury sama i znam ten ból z włozeniem maleńkich pierdólek w maleńkie ich miejsce przynależności lub wyskrobywanie grosiaków z jakiś dziwnych lado-podkładek no ale to juz przesada takie szpony Wolverina w wersji glam ^^

w temacie feministek...
Może, ja się nie będę za dużo wypowiadać bo nie jestem tak oczytana w temacie jak niektóre z Was ale... Najbardziej denerwuje mnie jak ktoś/coś na potęge publikuje takie głupoty, wygłaszane przez element który robi więcej złego niż dobrego... Przykład:

Czemu nie upubliczniają i dywagują na temat tych rozsądnych zdań, poglądów, wyjaśnień?? Czemu tylko kuzwa nabijają sobie kabzy takim cudakiem, zamiast edukować w dobrą strone? Tak wiem, to bardziej sprzedajne i dochodowe... Irytuje mnie to niesamowicie, nie tylko w kwestii feminizmu ale i wielu innych.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:45   #1340
201604250941
Konto usunięte

jest zimno i paskudnie, leje, a ja musze wyjsc zanim zamkna sklepy, bo nie bede miala jutro co jesc i musze ruszyc d na silownie
umowilam sie do dietetyka i wiaze z tym nadzieje odcinek 1000000 500 100 900
Stary 2016-04-12, 19:46   #1341
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Zaznaczone, dzięki!
Jestem bardzo ciekawa opinii Ja nie mogłam się oderwać.
Stary 2016-04-12, 19:46   #1342
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
"Nudne" filmy bardzo w moim klimacie <3 Prosta historia Lyncha, filmy drogi wciągają mnie najbardziej.
Sissy Spacek <3 przypomniałaś mi o czymś ważnym. Długo kiedyś myślałam, o jakim filmie zapomniałam, a który mnie intrygował. To był on, dzięki mifulu
Stary 2016-04-12, 19:50   #1343
fableux
Zadomowienie

Cytat:
kapsułeczki

cera robiła się równa, gładka i nawilżona, taka promienna. mam wrażenie, że własnie podczas intensywnego łykania wiesiołka i tranu włosy rosły mi najszybciej ale u mnie głównie wygladzenie cery

dziołchy, mam was tyle już na instagramie, że muszę jednogłośnie stwierdzić, że nie ma brzydkich wizażanek wszystkie jesteście piękniaste więc teoria jutuberek o wizażankach-brzydalach obalona raz na zawsze

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

ile już pokrzywek się tu zebrało

Czekaj, zaraz ja Cię dodam, może zmienisz zdanie
Stary 2016-04-12, 19:51   #1344
mango bzik
Zadomowienie

Moja lubiana szybkosłowna i kremsy.

Ale mi powiedźcie, czy ja się czepiam, znów jak zwykle, czy lepiej by wyglądała z inaczej umalowanymi gałami ? Zwłaszcza dół ?
Stary 2016-04-12, 19:51   #1345
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
jest zimno i paskudnie, leje, a ja musze wyjsc zanim zamkna sklepy, bo nie bede miala jutro co jesc i musze ruszyc d na silownie
umowilam sie do dietetyka i wiaze z tym nadzieje odcinek 1000000 500 100 900
mi wizyta u dietetyczki duzo dala
trzymam kciuki
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 19:52   #1346
e_ina
Raczkowanie

Vlog Laury z powrotu, w zasadzie nic się nie dzieje, oprócz tego, że zjadły we Frankfurcie:
https://www.youtube.com/watch?v=x6V6...&nohtml5=False
Stary 2016-04-12, 19:52   #1347
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]
w temacie feministek...
Może, ja się nie będę za dużo wypowiadać bo nie jestem tak oczytana w temacie jak niektóre z Was ale... Najbardziej denerwuje mnie jak ktoś/coś na potęge publikuje takie głupoty, wygłaszane przez element który robi więcej złego niż dobrego... Przykład:

Czemu nie upubliczniają i dywagują na temat tych rozsądnych zdań, poglądów, wyjaśnień?? Czemu tylko kuzwa nabijają sobie kabzy takim cudakiem, zamiast edukować w dobrą strone? Tak wiem, to bardziej sprzedajne i dochodowe... Irytuje mnie to niesamowicie, nie tylko w kwestii feminizmu ale i wielu innych.

Tak to jest niestety, hajsy ważniejsze.

Co do bohaterki tej produkcji, której nie obejrzę, bo się nie jestem w stanie dzisiaj tak denerwoać - nie wiem, czy ktoś jej płaci, czy ktoś na niej nabija sobie kabzę, ale to jest paranoja.

Inna rzecz, że społeczeństwo wielką rozwagą i pomyślunkiem się nie wykazuje, jeśli myśli, że to jest przedstawicielka feminizmu w Polsce i koniec - tak wyglądają i zachowują się feministki. Tak, to wszyscy mądrzy, że media kłamią, ze TVN kłamie, że nas oszukujo - a jak rzucają jakąś babeczkę oszołomeczkę to nagle część ślepo wierzy - TAK, TO FEMINISTKA WYPISZ WYMALUJ hehee. Duża część tych osób tak jak im wygodnie robi, wiadomo, że kucowi lepiej powiedzieć, że 'w końcu widzicie co to jest feminizm' widząc to. Ale pytanie - kto tu się stawia w złym świetle?

Inna rzecz, że naprawdę to przesmutne, że teraz znowu schematy powielone milion i krzywdzące stereotypy dwa miliony.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-04-12 o 19:53
Stary 2016-04-12, 19:55   #1348
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
mi wizyta u dietetyczki duzo dala
trzymam kciuki
to nie pierwsza moja wizyta u specjalisty, poprzednie byly niestety niezadowalajace, ale patrzac po edukacji tej pani moze cos wykombinuje
ogolnie ciezko znalezc lekarza dietetyka, wszyscy albo po kursie albo dietetyce czy biologii, a to za malo dla takich jak ja
Stary 2016-04-12, 19:57   #1349
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:

HAHHAHAHA
wizaż w pigułce
Ja piję pokrzywę i biorę d3k2
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 20:00   #1350
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
byłam już po 2 opakowaniach Apteo wiec moze wystarczylo na podtrzymanie efektu

szatanica - tak jak wiekszosci rzeczy chyba, jakos po miesiacu moga byc efekty
Przetestuję, teraz znowu mam momenty suchej skóry, ale to chyba na zmianę pory roku. No nic, zobaczymy, dzięki za info!

Cytat:
oooo!
a to ciekawe, że 1/3 dawki działała może specjalnie każą brać więcej, żeby opakowanie szybciej skończyć

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

u mnie po kilku dniach ustąpiła suchość dzioba a po miesiącu widziałam, że mam mniej nieprzyjaciół i że jakoś gładko wszystko wygląda
Gorzej u mnie z suchością piszczeli, tak nisko przy stopie - dramat. Nie wiem czemu akurat tam, ale momentami mam aż takie łuski suche, peelinguję, smaruję różnymi cudami, ale ciągle to wraca. Może ten wiesiołek coś zdziała

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości