|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
HAHHAHAHA wizaż w pigułce
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że Operator wybrał inny podkład niż ten, który Aggie używa na co dzień (14:34 min) A, ok. Aga mówi, że wziął inny
Wołali na nią: hej, Słodka! Woodstock 2013 Woodstock 2014 Woodstock 2015 Woodstock 2016 03.08.2013 <3 Edytowane przez Radzka Czas edycji: 2016-04-12 o 18:39 |
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
hehe tez wlasnie zaparyzlam herbate, ktorej nie ruszalam od dawna
ja mam wiesiolek 2x dziennie, ogolnie zaczelam brac 5 suplementow, ktorych mi niby brakuje, stwierdzilam, ze na probe faktycznie sobie je kupie i zobacze czy jest jakas roznic, i kurcze nie wiem, albo jej nie widze, albo jej nie ma Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2016-04-12 o 18:43 |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
wiesiołek drogo wychodzi, bo tak dużo trzeba go brać, a brałam kiedyś i lepsze miałam paznokcie i skórę, potem nie miałam kasy i na tym się moja suplementacja zakończyła
|
|
#1326 |
|
Konto usunięte
|
oh noes, to ma nazwe |
|
|
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu tak bardzo mnie to zaskoczyło! Miałam Cię za drobinkę malinkę ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Piję czasami w pracy, jak mi się przypomni. Od jutra postaram się bardziej regularnie ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- To przykre, u mnie lwia część najlepszych wspomnień ze studiów, to właśnie dyskusje arcymądre o feminizmie na przedmiotach silnie związanych z tematem. Było kilku odwróconych, ale siły argumentu nie mieli, a od mądrych i oczytanych można było wynieść kilosy wiedzy. Filologia mocno mnie zaskoczyła tym aspektem, najpozytywniej zdecydowanie. |
||
|
|
|
#1328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1329 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też miałam olenkasz za niską osobę i lekko się zdziwiłam, jak przeczytałam o tych 180 cm
Edytowane przez aimra Czas edycji: 2016-04-12 o 19:18 |
||
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w pracy nie do pomyślenia, ze względu na charakter i specyfikę miejsca pracy, ale nawet na tak niewielką skalę - takie inicjatywy gdzieś tam mnie cieszą.Czasami albo i częściej wspominam sobie Prague Pride, która była czymś nie do opisania dla mnie. Czesi są niesamowici, starsze osoby machające z radością z okien okolicznych kamienic, śpiew, zabawa, zero stresu i agresji - kolory, słońce, muzyka, radość w oczach. Każdemu życzę choć jednej w życiu takiej imprezy, jak ten pochód niedługi, dla mnie na spontanie przebyty ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
Ewa o owalach. Nie sprawdził jej się OV2, do tego złamany, ale mówi, że to wina upadku (od 2:20)
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Skóra w której żyję" wisi mi na liście, widziałam swego czasu chyba 3 filmy porównywane fabularnie do tego właśnie, ale nie mogę sobie przypomnieć, o które chodziło. Może o "Słodkich snów"? Nie wiem, ale jeśli nei wiedziałaś - zobacz. Sugerując się tym, że podobał Ci się "El Cuerpo", możesz być zadowolona Dla mnie "Chained" był świetny - szkoda, że już go widziałam. "Hidden" ciekawy Ja często mam ochotę na zaskakujące kino z wieloma zwrotami akcji ( tu jeszcze Ci polecę "La Cara Oculta"), ale generalnie jestem z lubiących rozciągnięte filmy milczące. Dlatego chyba uwielbiam na przykład "Mullholand Drive" czy "Ich seh Ich seh", w których mimo gry ciszą, nie nudzę się ani przez moment - ale dla wielu to nudne propozycje. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Wiem, że Bergman nie uznawał krótkich filmó i sam takich nie kręcił, stąd odkładam jego pozycje na dzień wolny, kiedy będę miała mocno otwartą głowę i chłonną. |
||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj dwa kubki haha, dziołchy no, 180 jak w pysk strzelił, nie chce być inaczej
|
|
#1334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jedyna nasza reakcja to śmiech, oraz " wow.. brachu super tshirt"Najlepsze jest to, że na siłce zna się większość ludzi z widzenia i szczególnie przykra jest ta jawność przekazu. Raz, gdy mój luby przyszedł do mnie do pracy, to później pewna pani nie chciała być przeze mnie obsługiwana... serio???
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1337 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Dołączam do picia porzywy i ja. Póki co rozkochałam się w torebkowej wersji z Biedry Pokrzywa&Jeżyna ale jak wykończę susz czystka to planuję zaopatrzyć się w miętę dla urozmaicenia - poza tym na lato to jak w morde strzelił dobra zamianka smakowa ![]() Podoba mi się Ewa w wersji z wiankiem a te ovale to chyba nikomu się nie sprawdziły i w sumie cieszę się, że nie kupiłam.Dla mnie Laura tak często wygląda eterycznie i powabnie ale jak skonfrontuje się to z jej "prawdziwą naturą" to wychodzi ![]() Sprytne babki - tradża lvl milion. Jedna wydaje się spoko - żona Klamera. Reszta dla mnie żenua roku. Szczególnie Pani, która w odcinku tadka niejadka pokazała jak bardzo widać źle dobrany podkład. Ona go chyba z tych naturalnych barwników sobie robi... Uśmiałam się z tego : Lubie nosić dłuższe pazury sama i znam ten ból z włozeniem maleńkich pierdólek w maleńkie ich miejsce przynależności lub wyskrobywanie grosiaków z jakiś dziwnych lado-podkładek no ale to juz przesada takie szpony Wolverina w wersji glam ^^w temacie feministek... Może, ja się nie będę za dużo wypowiadać bo nie jestem tak oczytana w temacie jak niektóre z Was ale... Najbardziej denerwuje mnie jak ktoś/coś na potęge publikuje takie głupoty, wygłaszane przez element który robi więcej złego niż dobrego... Przykład: Czemu nie upubliczniają i dywagują na temat tych rozsądnych zdań, poglądów, wyjaśnień?? Czemu tylko kuzwa nabijają sobie kabzy takim cudakiem, zamiast edukować w dobrą strone? Tak wiem, to bardziej sprzedajne i dochodowe... Irytuje mnie to niesamowicie, nie tylko w kwestii feminizmu ale i wielu innych. |
|
|
|
|
#1340 |
|
Konto usunięte
|
jest zimno i paskudnie, leje, a ja musze wyjsc zanim zamkna sklepy, bo nie bede miala jutro co jesc i musze ruszyc d na silownie
umowilam sie do dietetyka i wiaze z tym nadzieje odcinek 1000000 500 100 900 |
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekaj, zaraz ja Cię dodam, może zmienisz zdanie
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Moja lubiana szybkosłowna
i kremsy.Ale mi powiedźcie, czy ja się czepiam, znów jak zwykle, czy lepiej by wyglądała z inaczej umalowanymi gałami ? Zwłaszcza dół ? |
|
|
|
#1345 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
Vlog Laury z powrotu, w zasadzie nic się nie dzieje, oprócz tego, że zjadły we Frankfurcie:
https://www.youtube.com/watch?v=x6V6...&nohtml5=False
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest niestety, hajsy ważniejsze. Co do bohaterki tej produkcji, której nie obejrzę, bo się nie jestem w stanie dzisiaj tak denerwoać - nie wiem, czy ktoś jej płaci, czy ktoś na niej nabija sobie kabzę, ale to jest paranoja. Inna rzecz, że społeczeństwo wielką rozwagą i pomyślunkiem się nie wykazuje, jeśli myśli, że to jest przedstawicielka feminizmu w Polsce i koniec - tak wyglądają i zachowują się feministki. Tak, to wszyscy mądrzy, że media kłamią, ze TVN kłamie, że nas oszukujo - a jak rzucają jakąś babeczkę oszołomeczkę to nagle część ślepo wierzy - TAK, TO FEMINISTKA WYPISZ WYMALUJ hehee. Duża część tych osób tak jak im wygodnie robi, wiadomo, że kucowi lepiej powiedzieć, że 'w końcu widzicie co to jest feminizm' widząc to. Ale pytanie - kto tu się stawia w złym świetle? Inna rzecz, że naprawdę to przesmutne, że teraz znowu schematy powielone milion i krzywdzące stereotypy dwa miliony.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-04-12 o 19:53 |
|
|
|
|
#1348 |
|
Konto usunięte
|
to nie pierwsza moja wizyta u specjalisty, poprzednie byly niestety niezadowalajace, ale patrzac po edukacji tej pani moze cos wykombinuje
ogolnie ciezko znalezc lekarza dietetyka, wszyscy albo po kursie albo dietetyce czy biologii, a to za malo dla takich jak ja |
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Czy to się leczy?

Sęk w tym, że nie ma takich info jakie podajesz, ale trafiłam na coś takiego 

Wczoraj w Lidlu znalazłam ukochane greckie batoniki nugatowe, ale jak zobaczyłam ile mnie kosztowały dwie sztuki kalorii i cukru to mi humoru to nie poprawiło. Co nie zmienia faktu, że dzisiaj i tak jednego jeszcze zeżarłam. Oszaleję przed okresem, zeżrę konkubenta. 

I jeszcze wspomniana wcześniej Oszukana. Tego filmu nigdy chyba nie zapomnę. Natomiast polecane przez Munkę Zniknięcie i Chained w ogóle mi nie podeszły. Wynudziłam się strasznie i w ogóle mnie nie ruszyły