![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aborcja - wątek zbiorczy. Część 2.
te komentarze na fejsbuku zostały usunięte.
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
BAN stały
|
Cytat:
Powikłania, niektórzy w ogóle nie chcą mieć dzieci. Ale nie będę się zagłębiał temat, według mnie powinna być zakazana oprócz wyjątków typu zagrożenie życia matki czy duże wady płodu. Natomiast wracając do aktualnego tematu, to z tymi badaniami to totalna głupota według mnie. I w sumie mógłbym iść na taką manifestację, jakoś bym wytrzymał w towarzystwie podobnych tej zezowatej z farbowanym sercem. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-12 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciążę usuwają nie tylko ludzie którzy nie chcą nigdy miec dzieci. Tak więc gdybym zaszła w ciążę dzis to może rozwazalabym aborcję, ale za pięć lat może już nie. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
BAN stały
|
A projekt?
Cytat:
Nie wyglądało. Cytat:
Również. Nie Ty decydujesz, kto się będzie rozmnażał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Naczelna Nastolatka
|
https://www.facebook.com/ceilingsejm...02680133205351
poczytaj se dopelganger, może ci się rozjaśni w głowie.
#397 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdzieś napisałem, że decyduje ? Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-12 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
DopplegangerEddarda wiesz, że ryzyko powikłań po aborcji jest dużo mniejsze niż po porodzie? Nawet w wywiadzie ten lekarz z Niemiec o tym mówił. Jakoś kobiet się na każdym kroku nie informuje, że będą mieć nietrzymanie moczu oraz rozciętą, rozciągniętą pochwę i mogą nosić pieluchę do końca życia, gdy mówią, że chcą być w ciąży. Prawda?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#402 |
Konto usunięte
|
Czy masz świadomość że twoja babcia i matka mogą być po skrobance? Jest to wielce prawdopodobne, wiesz o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, macie jakieś uzasadnienie na to, dlaczego podejmujecie rzeczową rozmowę z osobnikiem, który m.in.:
- reaguje entuzjastycznie na wizje przerzucenia całej odpowiedzialności za wychowanie dziecka na kobietę - gdyby ta zechciała urodzić dziecko z wpadki, którego nie życzy sobie facet, - tłumaczy wam na czym powinien polegać feminizm i jakie istotne korzyści niesie akceptacja tego, że pozwolicie się nazywać "puszczalskimi szmatami", - przyznaje się do fantazji o mordowaniu ludzi, - jest pozytywnie nastawiony do skrobania płodów znajdujących się w niewłaściwych z jego punktu widzenia macicach, - obraża kogoś w każdym poście, - obraża was w co trzecim poście, - stwierdza, że pierwsza pomoc w razie gwałtu to pędzenie do apteki po tabletkę po, - zawsze unika odnoszenia się do tych fragmentów wypowiedzi, które są dla niego niewygodne, - łże (bo nie da się pogodzić sprzeciwu wobec krzywdy "niewinnych dzieci" i chęci decydowania o tym, kogo należałoby wyskrobać). - pisze wam (za błogosławieństwem moderacji nie wprost, ale z wcześniejszych wypowiedzi wynika, co ma na myśli), że żałuje, że was nie wyskrobano. Tak z czystej ciekawości - pasuje wam to, co on postuluje i chciałybyście, żeby się składniej wyraził? pasuje wam część z tego? czy przymykacie na to oko i czekacie wesoło aż ktoś wam je podbije? |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Konto usunięte
|
Mnie poniosły emocję, już mi lepiej i wracam do milczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ante Pante
|
a ja zauważyłam, że im więcej w ignorach mam prawdziwych menszczyzn wizażu, tym lepiej korzysta mi się z forum, szkoda czasu na czytanie głupot wyplutych przez wojowników z próżnią między uszami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Może i to dobry pomysł, tak więc też już zamilknę.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#407 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||
BAN stały
|
Cytat:
A Ty co ? Uczęszczałaś na zajęcia z nadinterpretacji i manipulacji prowadzonej przez TVN ? Ale dobra. Stracę te 5 minut. 1. Reaguje entuzjastycznie. Nadinterpretacja. Uważam, że takie kobiety mają przewalone. Ale cóż. Mężczyzn nikt o zdanie nie pyta kiedy kobieta robi aborcję. 2. Nie na czym powinien polegać tylko na czym się skupiać by przeciętny Kowalski nie kojarzył feminizmu z taką Szczuką. 3. Co ? XD 4. Przykład ? 5. Przykład ? 6. Iż tabletka PO może skutecznie zastąpić aborcję oszczędzając kobiecie cierpień fizycznych i psychicznych. 7. Przykład ? 8. To było "filozoficzne" porównanie dwóch opcji. 9. Z Twoich wypowiedzi wynika, że przydałby się kurs czytania ze zrozumieniem oraz nauka kultury i zaprzestania nadinterpetacji. Może ty masz jakieś fantazje, że tak nadinterpetujesz, mania prześladowcza, białe myszki ? Oczywiście wolisz pisać te wypociny, trollować oraz wykazywać się swoją inteligencją i kulturą. niż zgłosić do moderatorki żeby oceniła to na własną rękę. Ale cóż...to nie pierwszy raz. Chyba nie którzy ludzie po prostu nie chcą się nauczyć. Dałbym Ci ignora ale za parę lat wylądujesz w podręczniku do trolowania i manipulacji, wtedy pokażę potomkowi. Patrz, kiedyś miałem do czynienia z człowiekiem od którego uczą się teraz komunistyczni dziennikarze. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
A to jest coś czym można się chwalić ? Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-04-12 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
A to jest cos czego nalezy sie wstydzić?
Jesli nie powiedziały ci o ewentualnej aborcji: a) nie było jej b) swoją postawą pokazujesz ze nie spotkalyby sie ze zrozumieniem z twojej strony, więc po co ci cokolwiek mówić Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
BAN stały
|
Odpisałem. Powtórzę, moją przyjaciółkę. Tabletka po, kumpel płacił jakoś niecałe 140 zł (pożyczyłem mu trochę), ogromna dawka hormonów zapobiegająca zapłodnieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, on nigdy nie chce. on Cię zwyzywa od lewaków, ale że nie jest przedstawicielem o IQ naleśnik i używa polskich znaków, przecinków oraz zwykle nie przeklina wprost, to mu wszystko uchodzi płazem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też masz zablokowanego? ![]() Sprawdź jak działa progesteron. Sprawdź również jak działa tabletka po, gdy dojdzie do zapłodnienia, ale nie zagnieżdżenia się zarodka. Pamiętaj, że w projekcie jest mowa, że ochrona jest od momentu poczęcia, nie zagnieżdżenia.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Podejrzenia bazują na rozmowach z modkami sprzed kilku miesięcy
![]() A do tego mizogin, katonaziol, antyaborcjonista i w ogóle ch**!
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Konto usunięte
|
Od kilkudziesięciu stron nie dyskutujesz, tylko zajmujesz się animowaniem tej dyskusji, stawiając pytania jak sędzia na debacie, skłaniając się raz w jedną, raz w drugą stronę. Co jakiś czas odstawiasz kilkupostowe cyrki, niby to zgorszony tym, że jakaś wizażanka wzięła Cię za przeciwnika aborcji jakiejkolwiek. Wszystko to przeplatając okazyjną kokieterią w nieadekwatnym do tego temacie.A Twoim zdaniem wystarczy nie być mizoginem, oszalałym katolem, nazistą i ch**em, aspirującym do decydowania za kobiety, czy muszą/mogą robić, żeby być pozytywnie odbieranym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.