Panny Młode 2017 cz. 16 ! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-12, 21:12   #3991
oljaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 16 !

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Nie przepadam, ale jak zrobiłam z tego przepisu to wszyscy oprócz mnie się zajadali
Ja raczej gotuję na spontanie. Dzisiaj była zupa z pora i brokuła, bo akurat to miałam. Często tworzę przepisy w oparciu o to co aktualnie mam w lodówce, bo nie chce mi się iść do sklepu :P
Prawdziwa carbonara nie zawiera śmietanki! ale jak to bez śmietany?!
Dziękuję za pomysł

Cytat:
Napisane przez verkasok Pokaż wiadomość
ja robię tak:

przysmażam na oliwie jakąś kiełbaskę, najlepiej ostrą np. chorizo, albo wędzoną ostrą co tam będzie, bo nie przepadam za boczkiem

gotuję makaron który solę normalnie, biorę 2-3 jajka, sparzam je po minucie we wrzątku, rozbijam do miseczki, mieszam jak na jajecznicę i doprawiam, solą i pieprzem, często pieprzem Cayenne tak troszeczkę...
jak makaron się ugotuje, to wylewam wodę i nie przelewam już wodą z kranu, makaron musi być wrzący....
taki gorący makaron daje spowrotem do garnka, wrzucam kiełbaskę i wlewam mieszankę jajeczną i szybko mieszam, wszystko się pięknie ścina od gorącego makaronu, włączam delikatnie gaz i wrzucam starty ser, obojętnie jaki...wszystko się ścina i smakuje pysznie!!!!bardzo łatwe do zrobienia....
można na koniec dodać świeżej pietruszki...
Ja też mało kiedy używam boczku, raczej jakąś szynkę wędzoną muszę gdzieś zapisać Twój przepis
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:13   #3992
malgosiaw123
Zakorzenienie

A jeszcze co do wymyślania sobie chorób to jednak gorszy jest moj tata. On naprawde ma powody by narzekać. Ma nadciśnienie,choruje na serce i ma kręgosłup 80-letniego starca,ale NIGDY nie powie,ze się zle czuje. Strasznie nas to w domu wkurza,bo nawet nie będziemy wiedziały jesli nie daj Bóg trzeba będzie jakos poważniej zareagować. A on taki,ze nie powie tylko się meczy. Na szczęście mama go na tyle zna ze juz widzi kiedy jest zle. Ale taki typ człowieka tez niedobry.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:15   #3993
verkasok
kizia_mizia

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Wiesz verkasok brzmi smakowicie Chyba kiedys zrobię jak bede pamietac rano zeby go spisac
jest pyszniutkie, robiłam z torebki i mi nie smakowało, dopóki nie sprobówałam sama zrobić...

a przecież makaron i ser, to to co tygryski lubią najbardziej
Stary 2016-04-12, 21:16   #3994
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez verkasok Pokaż wiadomość
ja robię tak:
ja też zapisuję bo brzmi pysznie
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:16   #3995
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie po prostu nie byloby stać na to wszystko kurczę systematyczne rzęsy,hybrydy,fryzjer-chciałoby sie ale na razie to niemożliwe
Na szczęście mam cięcie kosztów bo hybrydy sama sobie robię, rzęsy miałabym po koszcie produktów, a do fryzjera chodzę jak muszę. Nigdy nie farbowałam włosów, a końcówek teraz nie tnę, bo nie mam czego
Stary 2016-04-12, 21:18   #3996
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest
a taki dziwny ten tydzień ale to nie będe tu pisać

jak tak czytam jak piszecie o tych rzęsach i tak sobie myślę o przyklejaniu ich to aż mnie bolą oczy wiem głupia jestem

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:20   #3997
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
jak tak czytam jak piszecie o tych rzęsach i tak sobie myślę o przyklejaniu ich to aż mnie bolą oczy wiem głupia jestem
Miałam okazję parę razy przyklejać komuś jak i również jak ktoś mi przyklejał. Bardziej bolał mnie tyłek od przyklejania komuś niż oczy jak ktoś mi przyklejał
Stary 2016-04-12, 21:22   #3998
koolorowana
Zakorzenienie

[QUOTE=luna_laula;58837576
Widzę, że wieczorową porą poruszyłyście moje ulubione tematy Nie byłabym sobą, gdybym się nie wtrąciła Obecnie mieszkam w domu, który był zajmowany przez księży. Odkąd się tu przeprowadziłam zaczęły mi się przytrafiać ciekawe rzeczy. Na początku były to odgłosy spadających przedmiotów, otwierające się bez przyczyny drzwi, tupanie. Rodzice twierdzili, że zmyślam, a ja, że coś chce nas do tego domu zniechęcić... Moja kumpelka widziała tu w domu nawet postać Spałyśmy razem, a ona obudziła mi dzikim wrzaskiem...powiedziała, że już więcej nie będzie u mnie spać.
[/QUOTE]
masakra, srakę bym miała
Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór; )

Pochwal się ze suknia wybrana zapłacona jest moja; ) aż się wzruszylam
super !
Cytat:
mnie też nigdy nie miałam doklejanych rzęs, robionej henny na brwiach, hybryd itd

Edytowane przez koolorowana
Czas edycji: 2016-04-12 o 21:23
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:25   #3999
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
To super; ) może cię spotkam w nim jak będę szukać farb i fug
Zapraszam

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Ekstra! Strasznie sie ciesze! twoja ostatnia praca to bylo jakies pieklo! Nalezalo ci sie cos lepszego!
Dzięki!
Stary 2016-04-12, 21:25   #4000
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Miałam okazję parę razy przyklejać komuś jak i również jak ktoś mi przyklejał. Bardziej bolał mnie tyłek od przyklejania komuś niż oczy jak ktoś mi przyklejał
ja nigdy nie miała dlatego takie głupie skojarzenie

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:26   #4001
renia92
Zakorzenienie

Vin cieszę się, że jesteś zadowolona z pracy. Oby było tam jak najlepiej
Stary 2016-04-12, 21:28   #4002
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja nigdy nie miała dlatego takie głupie skojarzenie
Pamiętam swój kurs i pierwsze klejenie rzęs dziewczynie. Tak mnie tyłek bolał, nie mogłam wysiedzieć w miejscu. Siedziałam i kleiłam 5 godzin! Dziewczyna wyszła ze strasznymi rzęsami, a ja ze strasznymi wspomnieniami odrzuciło mnie od tego, ale wracam bo widzę, że to całkiem dobry biznes
Stary 2016-04-12, 21:31   #4003
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam swój kurs i pierwsze klejenie rzęs dziewczynie. Tak mnie tyłek bolał, nie mogłam wysiedzieć w miejscu. Siedziałam i kleiłam 5 godzin! Dziewczyna wyszła ze strasznymi rzęsami, a ja ze strasznymi wspomnieniami odrzuciło mnie od tego, ale wracam bo widzę, że to całkiem dobry biznes
o matko..pewnie dziewczyna była wkurzona.. jak ona wysiedziała tam 5 godzin ?
Stary 2016-04-12, 21:33   #4004
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Zapraszam
Rzadko się zdarza, żeby ktoś po pierwszym dniu tak dobrze czuł się w pracy Chyba nie jesteś z tych co się stresują, co nie?

Jeszcze raz wrzucam zdjęcia tej sukienki, którą mierzę w piątek. I ponawiam pytanie, czy myślicie że da radę ją zmniejszyć o ok. jeden rozmiar? Nie wiem jak taka koronka się zachowuje.

Może w sobotę będę miała już sukienkę i salę Albo sukienkę i czarną dziurę zamiast sali. Albo jedno wielkie nic i doła. Zobaczymy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia opole.jpg (41,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia opole 2.jpg (41,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia opole 3.jpg (57,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia opole 4.jpg (49,7 KB, 7 załadowań)
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:34   #4005
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
o matko..pewnie dziewczyna była wkurzona.. jak ona wysiedziała tam 5 godzin ?
Ona leżała a poza tym wiedziała na co się pisze, to był mój pierwszy raz
Stary 2016-04-12, 21:34   #4006
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po drugim dniu w pracy. Czuję się tam jak u siebie. Myślę, ze w końcu znalazłam coś co mi odpowiada
Super. Gratuluję!
Stary 2016-04-12, 21:34   #4007
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
Byłam na dniu próbnym w tym spa i zostaję tam
Cytat:
Ja po drugim dniu w pracy. Czuję się tam jak u siebie. Myślę, ze w końcu znalazłam coś co mi odpowiada
Super dziewczyny!
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:35   #4008
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze raz wrzucam zdjęcia tej sukienki, którą mierzę w piątek. I ponawiam pytanie, czy myślicie że da radę ją zmniejszyć o ok. jeden rozmiar? Nie wiem jak taka koronka się zachowuje.
:
Myślałam, że to sukienka laula_lula
Pamiętam ją. Sukienka przykuwa uwagę

Edytowane przez oljaa
Czas edycji: 2016-04-12 o 21:37
Stary 2016-04-12, 21:36   #4009
VinVinara
Zakorzenienie

Magdenka, zawsze się bardzo stresowalam. Dużo mi dała jednak praca w spożywczym. Nabrałam pewności siebie i jest dużo lepiej. W życiu prywatnym jednak dalej jestem skryta
Stary 2016-04-12, 21:38   #4010
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Rzadko się zdarza, żeby ktoś po pierwszym dniu tak dobrze czuł się w pracy Chyba nie jesteś z tych co się stresują, co nie?

Może w sobotę będę miała już sukienkę i salę Albo sukienkę i czarną dziurę zamiast sali. Albo jedno wielkie nic i doła. Zobaczymy
A taaa sukienka Nie wiem,jeden rozmiar to dość duzo...
Stary 2016-04-12, 21:40   #4011
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym zapytała krawcową.. jeden rozmiar to duża różnica
Stary 2016-04-12, 21:43   #4012
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ja bym zapytała krawcową.. jeden rozmiar to duża różnica
Dziewczyny dobrze, że mnie uświadomiłyście. Myślałam, że jeden rozmiar na sukni ślubnej to wcale nie tak dużo mam górę 36, a dół 34/36 i myślałam, że będą na mnie pasować 34/36 jaki i 36/38
Stary 2016-04-12, 21:47   #4013
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Moj tż pracuje od 8-16, pn-pt. Ja tak samo zawsze pracowałam, a ja wiecznie za minimalną
No ale na wszystko nie możemy sobie pozwolić
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Nie, napisałam, że są ludzie, którzy zarabiają powyżej średniej krajowej i moim zdaniem oni pewnie sobie wracają o 15. Co więcej, wiele osób w urzędach czy na stanowiskach np. księgowych itp. też tak może wracać, a nie wiem, ile zarabiają, więc tym bardziej da się mieć pracę do 15 w tych czasach.
Jako pomoc księgowej pracowałam za 1000-1100zł netto na zleceniu, w godzinach 9-17 albo 8-16 (nie pamiętam).
Potem w obsłudze klienta za 1600zł netto na umowie o pracę w godzinach 9-17, ale bywały nadgodziny, a w sezonie świątecznym zmiany 8-18 i pomaganie na magazynie.
Nie ukrywam, że z godzinami przyfarciłam, ale wcześniej pracowałam w sklepie, więc zmiany przeróżne od 6 do 10 godzinnych. A w liceum dorabiałam na Carrefourze na wystawianiu towaru w sb i nd w godzinach 6-14, bo mogłam wybrać akurat dni i godziny, które mi pasowały.

Tu w Hamburgu na szczęście bardzo wiele zawodów pracuje pn-pt, sklepy no są w soboty otwarte, ale w niedziele to prawie wszystko zamknięte. Poza dyżurnymi aptekami i ostrymi dyżurami (jedna/dwie na kilka dzielnic pobliższych), szpitalami i pewnie restauracjami to ja nie wiem co tu jest otwarte w niedziele.

Cytat:
W Warszawie dostają 3 do reki :p
Co? Gdzie? Mam wracać do Wawy?

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
No z rentą bywa ciężko, mój tata swego czasu się starał i nie dostał. Uzasadnili to tym, że faktycznie w swoim dotychczasowym zawodzie nie może pracować, ale może się przekwalifikować i pracować gdzieś indziej - powiedziane do pana grubo po 50
Mojej cioci też odebrali rentę, a miała praktycznie całe życie, bo miała dużo operacji na nogi i ma coś z tymi nogami. Jakoś udało się odzyskać tą rentę, ale nie pamiętam dokładnie co tam było.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
No
jak to usłyszałam to myślałam, że padnę myślałam, że jaja sobie robi
A jak jej powiedziałam ile my za wesele mamy to skomentowała "Ja pier$^#&@ interes życia robię."
Ja miałam komunię na ok 20 os. i miałam ją w DOMU... mama jedynie kucharkę załatwiła do pomocy.
No ale to było chyba w 2001 roku?
Ja miałam dokładnie 20 osób (z mamą przed chwilą liczyłam z ciekawości). I jakoś się zmieściliśmy w 36m2 mieszkaniu, z czego siedziało się w pokoju, który ma 18m2. I było bardzo fajnie. Komunia chyba w 2003.

Ale te ceny to pochrzanione... Tyle za komunię płacić.
Ja TŻa poprosiłam by dowiedział się od brata, gdzie oni robią komunię synowi.

Cytat:
ja kocham czipsy ale jeśli chcę mieć płaski brzuch to muszę się poświęcić.. kocham tak samo spaghetti itd.. ale jak pomyślę, że to odbiera mi szansę na pozbycie się fałdków to mi się odechciewa.. robi mi się takie myślenie jak w 2 gim..wtedy miałam początki anoreksji , potrafiam nic nie jeść. Teraz spróbuję uważać , żeby to nie wróciło . :p Bo zaczyna mi się obsesja..
Cytat:
wiem wiem, teraz jestem mądrzejsza i znam skutki anoreksji. Nie popełnię już tego błędu. Po prostu doprowadza mnie już do szału , że ciężko mi zrzucić ten choleerny brzuch Ok kończę temat
Nie wracaj do tego, nie wracaj.
Czasem z moim wyglądem (+30kg od wagi jaką miałam w 1LO) to miewam załamania i bywa, że w głowie mam powrót do bulimii, ale na szczęście bardzo szybko udaje mi się powstrzymać zapędy. Do tej pory walczę z zębami, po około 1,5 roku wymiotowania. A druga sprawa to TŻ. Nie chcę tego robić też ze względu na niego.
Najgorsze są jednak momenty zatrucia pokarmowego, bo powstrzymuję się wtedy od wymiotów jak najdłużej jestem w stanie i męczę się z przeokropnymi bólami brzucha.
Niestety zgadzam się z tym co kiedyś usłyszałam od wice-dyrektorki (planowałam zrobić pracę w formie dziennika, by odciągnąć inne osoby od bulimii czy anoreksji, więc rozmawiałam z nią o moich przeżyciach): "Dobrze, że z tego wyszłaś, ale pamiętaj, że to niestety zostaje w głowie i może chcieć wrócić." Brzmiało to o niebo lepiej, ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć dokładnych jej słów.

Cytat:
początki, w porę się ocknęłam z pomocą rodziców i przyjaciół. Czyli nie zalicza się chyba tak do anoreksji.
Liczyłam co ile kalorii ma, nic nie jadłam całe dnie.. Kanapki robione przez rodziców dawałam psom, schudłam bardzo, mdlałam. W końcu musiałam jesć przy mamie czy babci, pilnowały mnie.
Jak dla mnie już takie rzeczy podchodzą pod anoreksję.
Ja przy bulimii za to schudłam jedynie 7-8kg przez 1,5 roku, ale widać było po twarzy i żebrach, że chudłam. A druga sprawa to sama zauważyłam, że nie mogłam obyć się bez pożegnania się z posiłkiem w toalecie. Wreszcie sama zwróciłam się o pomoc do przyjaciół i chłopaka, bo chciałam to zmienić. Oni wcześniej próbowali mnie z tego wyciągnąć, ale mówiłam, że nic mi nie jest, a potem sama do nich poszłam.

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Wczoraj były moje urodziny.
Poza tym to były moje najgorsze urodziny ever
Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin.
Oby każde kolejne były lepsze.

Cytat:
ja w życiu nie kupiłabym jej, bo cena kosmiczna... ale wygrałam ją, także radochę mam niezłą
U to fajnie

Cytat:
Byłam na dniu próbnym w tym spa i zostaję tam
Cytat:
Gratki, dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Ja kiedys tez tak miałam w nocy! ale wyobraźcie sobie, że zerwała sie półka ze szklankami i wszystkie sie zbily
Raz miałam tak, że wszyscy sobie smacznie śpimy (no nie wiem z 3 w nocy była) i właśnie też hałasu co nie miara. No wszyscy się zerwaliśmy: rodzice, ja i siostra i biegiem każdy do kuchni. No myśleliśmy, że włamywacz czy coś. A to z szafki, gdy taka suszarka na naczynia stała wypadły naczynia. Pierwszy raz od jej posiadania, czyli kilkunastu lat. I o dziwo nic się nie zbiło, a to wysokość powyżej 160cm, bo wyżej niż moja głowa sięgała. Ale usnąć potem miałam problem, bo sobie historie dopowiadałam.

Co do zjawisk paranormalnych to ja niestety wierzę i staram się po prostu nie nachodzić na te tematy, bo trochę się boję. Kiedyś odważniej do tego podchodziłam. Dlatego nie więcej nic nie powiem na ten temat, bo już mnie tak ciężko na duszy jak tylko myślę o tym.

Resztę nadrobię po kąpieli.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.

Edytowane przez jaszczurka94
Czas edycji: 2016-04-12 o 22:31
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:48   #4014
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Magdenka, zawsze się bardzo stresowalam. Dużo mi dała jednak praca w spożywczym. Nabrałam pewności siebie i jest dużo lepiej. W życiu prywatnym jednak dalej jestem skryta
Też ciągle nad tym pracuję, ale pamiętam jak pierwszego dnia w jednej pracy wstydziłam się nawet wejść na zaplecze zrobić sobie herbatę. Po powrocie do domu wypiłam całą butelkę wody na raz Masz bezpośredni kontakt z klientami?

Cytat:
Myślałam, że to sukienka laula_lula
Pamiętam ją. Sukienka przykuwa uwagę
Jedyna z używanych, która mi się w ogóle spodobała, więc jeśli nie da się przerobić to

Cytat:
Trudno powiedzieć ile, bo ta dziewczyna była wtedy w ciąży. Mam nadzieję, że w ramionach będzie ok tylko w pasie i udach do zwężenia. Krój jest prosty, więc nie powinno być problemu, ale o materiał się boję. Ale sama sprzedająca zaoferowała, że możemy podjechać do jakiejś krawcowej z sukienką i zapytać
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:51   #4015
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
O gdzie wygralas? no na pewno ci sie w kąciku podkrecily bo ja tez tam widziałam najszybciej efektu
na fanpage'u mojej uczelni
musiałam m.in. potwierdzić wyjazd na Kongres Kosmetologiczny do Krakowa
Cytat:
haha, mój kurs wyglądał identycznie... siostra leżała bite 5 godzin, rzęsy wyszły strasznie... do tego dostała uczulenia na klej i na drugi dzień ściągałyśmy moje dzieło z jej oczu... tak się zniechęciłam, że raczej kolejny raz już nie ruszę rzęs 1:1 i innych takich
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-12, 21:52   #4016
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Też ciągle nad tym pracuję, ale pamiętam jak pierwszego dnia w jednej pracy wstydziłam się nawet wejść na zaplecze zrobić sobie herbatę. Po powrocie do domu wypiłam całą butelkę wody na raz Masz bezpośredni kontakt z klientami?
Mam
Stary 2016-04-12, 21:53   #4017
koolorowana
Zakorzenienie

Jaszczurka.. dla Ciebie , że wyszłaś z tego Jesteś bardzo dzielną i odważną dziewczyną Uświadomiłaś mi , że muszę się trzymać z daleka od tej granicy.. Będę uważać.
Stary 2016-04-12, 21:56   #4018
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
haha, mój kurs wyglądał identycznie... siostra leżała bite 5 godzin, rzęsy wyszły strasznie... do tego dostała uczulenia na klej i na drugi dzień ściągałyśmy moje dzieło z jej oczu... tak się zniechęciłam, że raczej kolejny raz już nie ruszę rzęs 1:1 i innych takich
PIONA! mnie zniechęciła kobieta, która przeprowadzała kurs. Odbywał się on w jej salonie kosmetycznym, koleżanka się położyła, tamta rzuciła rzęsami, przykleiła jedną i... wyszła, bo miała klientki! No ale co się dziwić, kurs z grouponu
Stary 2016-04-12, 22:00   #4019
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Trudno powiedzieć ile, bo ta dziewczyna była wtedy w ciąży. Mam nadzieję, że w ramionach będzie ok tylko w pasie i udach do zwężenia. Krój jest prosty, więc nie powinno być problemu, ale o materiał się boję. Ale sama sprzedająca zaoferowała, że możemy podjechać do jakiejś krawcowej z sukienką i zapytać
Ja bym mimo wszystko ją trochę staliowała.
Stary 2016-04-12, 22:02   #4020
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ale jestem śpiąca, nie wyspałam się przez te zakwasy, zaraz pójdę do łózka

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości