![]() |
#31 |
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Witajcie w nowym watku
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Ide dalej dodawac milion rzeczy na liste zyczen na Ali. Obsesji jakiejs dostalam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
AnnMarie- szkoda nerwow na takie baby...a powiedz mi, czy w Irlandii z powodu tych papierosow rodzi sie duzo chorych dzieci??
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Game of thrones, po polsku gra o tron. Taki serial hbo, ludziom odbilo na jego punkcie. Sa tez ksiazki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() ![]() Edytowane przez Baby2016 Czas edycji: 2016-04-13 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Rose-powodzenia na usg
![]() Urszula- a jakie bakterie Ci wyszly w tym pisiewie? Skoro wzrost obfity to moze zadzwon do gina i on cos poradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prysznic tez w łazience. Kto to jak wymyślił. ![]() Ciezkie to to było ale no musiałam zepchnąć. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten serial nie jest dla mnie. Zbyt brutalny. Nie dalam rady obejrzec nawet jednego calego odcinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Witam witam nowy wateczek
![]() Czuje ze będzie on mój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak. Z tego, co wiem to dosyc sporo. Tutaj tez wzgledy historyczno-genetyczne maja znaczenie, ze irlandczykom brakuje czegos (duupa z biologii ze mnie :p) i to tez ma duzy wplyw na rozowoj dzieci. Na poczatku ciazy wszystkie polozne, lekarze namawiaja na rzucenie palenia i picia, ale te glupie laski nie widza potrzeby. A wsparcie masz naprawde super jak potrzebujesz, telefony, grupy wsparcia, opieka psychologa. Dla mnie to byla oczywistosc, ze alkohol i papierosy w ciazy odpadaja, ale jak widac sa ludzie i taborety.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
GOT = Gra o Tron ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- aleeeż ja mam zapłon, zanim zdążę coś odpisać to już skrobiecie kolejną stronę ![]()
![]() |
#44 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakaś porażka te baby :/ Powodzenia dzisiaj na wszystkich wizytach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tam pokonałas pralke??? Cytat:
Nie boj sie kiedys trzeba odstawic, a dzidzia juz gotowa do przyjscia na swiat jakby co ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hmm dostałam sporo sera żółtego. Na kanapki, zapiekanki nie damy rady przejesc.
Co z niego jeszcze robić co by sie nie zmarnował? |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |||
Zakorzenienie
|
Roses powodzenia na wczorajszej wizycie
![]() Cytat:
![]() ![]() Jednak uległam wewnętrznej presji i obawie, że nie mam odpowiednich ubranek do szpitala i zamówiłam kopertowe body, kaftanik i śpiochy na 56 mimo że śpiochów nie znoszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, pewnie w mieszkaniu/domu aż miło ![]() Ja dostałam tylko przyzwolenie na zrobienie prania, wyrzuciłam też wszystkie nasze kołdry, poduszki i koce na taras żeby pooddychały świeżym powietrzem. Lecę za chwilkę na regulację i hennę brwi. Odchamię się, a co ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle w kwestii snów... to ja miałam też taki nieźle zryty.
Wklejałam wczoraj wieczorem zdjęcia ze ślubu do albumów, a że zdjęć jest dwamiliony pińćset, to oczywiście albumy się skończyły. Trza zakupić. Noo.. a śniło mi się, ze szłam przez jakiś park i tam było niby wysypisko śmieci i ktoś wywalił swoje albumy - były puste/pełne... no normalnie masa tego. W sumie to wysypisko bardziej przypominało jakis lumpeks niż wysypisko. No i ja sobie te albumy tam wybierałam i wybierałam... Coś mi się z banią dzieje ;/ Serio ![]() Dagmara - co tam kupujesz na ali? Też wpadłam w jakiś zakupoholizm, idą do mnie tła fotograficzne. Juupijajj!!
Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było. Edytowane przez _itakinie_ Czas edycji: 2016-04-13 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Mialavi pokonałam. Musiałam zepchnac bo sama nie chciała wrocic na miejsce. Przy okazji znalazłam szminke. A tyle szukałam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha lambadaa, wsparcie w rzucaniu palenia :p z alkoholem to jeszcze sobie radza. Najczesciej to sa takie szalone 20 co wpadly w klubie, albo stare kobiety ktore tez najczesciej wpadly. O dziwo nastolatki (pelno ich tu) i reszta zazwyczaj dbaja o siebie. Tutaj glownie ten problem z papierosami maja, chyba nie bardzo ogarniaja jakie to ma skutki dla dziecka... ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Henna i regulacja powiadasz... Kto robil paznokcie ostatnio? I fryzjera? Wszystkie takie piekne chca jechac na porodowke? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam zrobić listę zakupów do Ikei bo mąż pewnie sam pojedzie, ale strona się tak wiesza ze nie dam rady nic zdziałać.
Fab ja kupiłam jeden kaftanik no brzydkie to strasznie :P mam kilka sztuk body kopertowych to w szpitalu może oblece. Tez zastanawiam się co mi jeszcze brakuje i sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
dzisiaj listonosz zdzisław przyniósł mi paczuszkę od chińczyka - skarpetki z grzechotkami
![]() http://www.aliexpress.com/item/Baby-...217330257.html
#53 |
Zakorzenienie
|
Kto rozwiesił?! Martunia, ja się pytam, kto rozwiesił?!
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moj listonosz mietek to chyba mnie omija. Juz tyle czekam na przescieradełka a juz chce wstawic ostatnie Igorowe pranie. Choć po dzisiejszym to tez sie juz boje pralki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam w rossmannie, ale tak mi się spodobały, że już się rozglądam za kolejną parą ^^ Dostałam przyzwolenie na prasowanie! No to idę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
A propo brakow to wczoraj jak pakowalam Igora to stwierdziłam ze mam za mało wszystkiego. Po pare szt z kazdego rodzaju. Bodziaki to tez jakos nie duzo na 56 sie nagle zrobiło. A juz oznajmilam mezowi ze koniec zakupow jak na razie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam się. Hi hi. Dzień świstaka ![]() Było przeskakiwać jak rącza gazela...😄
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprzednio odstawiwnie wygladalo tak, ze 4-5 dni po calkowitym odstawieniu odeszly mi wody i musialam gnac na IP bo odeszly na 9 dni przed planowanym terminem cc. Dlatego boje sie, ze jak tylko odstawie to sie zacznie. A sie przeprowadzilam i jakby cos to maz bedzie do mnie jechal godzine z pracyi pewnie nastepna godzine do szpitala... W poprzedniej ciazy mieszkalismy blizej szpitala. To czekam na linka ![]() Mozesz troche zamrozic i pozniej zuzyc go do pizzy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę na stary wątek a tam tylko jedna strona do nadrobienia, już myślałam, że wszystkie rodzić poszły
![]() Tak właśnie myślę, że jak mi kociaka wykurzą na koniec kwietnia to on malutki będzie, może kurcze tych ubranek na 56 mam za mało i powinnam jakieś "tiny baby" dokupić? Szkoda, że wczoraj mi tego usg nie zrobili, może miałabym jakiś pogląd jaki on jeszcze może urosnąć, wielkiego Zdzisława nie przewidywałam, ale w terminie myślałam, że na te 56 będzie akurat. konsternacja, jak odpalisz petardę w środku dnia to korków nie będzie i śmigniecie Wałem i Wisłostradą w pół godzinki ![]() ![]() Edytowane przez pluszowy_kot Czas edycji: 2016-04-13 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.