![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Do mnie doleciał Bentley Absolute i... faktycznie Gustaw
![]() Nieco bardziej rozwodniony, bardziej pieprzny w otwarciu, ale reszta podobna jak w mordę strzelił ![]() Ładny i cena mega kusząca, ale mam juz flachę Black Cdg i Bois Noir leci, trzecia na to samo kopyto mi nie potrzebna ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-12 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jeszcze mi sie Midnight podobał. Ale nie az tak. Migdał mnie wnerwiał momentami ![]() HP miałam flaszkę, do momemntu az syntetyczna wanilia prawie mnie udusiła i zbyłam ![]() Slonika kcem. I byłam w SP i zapomniałam oblookac po ile 30- ki som ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1503 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
A dzisiaj przyszły próbki szyprów (! ![]() Cabochard EDT - obożeżtymój jakie to straszne jest, "babskie"! Brr. Aromatics Elixir po reformie - no kurde, oponą na mnie daje i tyle. Ale będę męczyć. Czarny Dali PH - niezłe, ziołowo-mroczne tylko dość kolońskie, za bardzo daje facetem. Magie Noire po reformie - yyy, ładne, miodowe, żadnego pazura... chyba mu sporo ucięli... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
![]() Bentley mi się już odwidział, słodko-mdląca baza równie męcząca jak w guciu, łeee ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-12 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż młodsza mnie zaskakuje np miłością do wędzonej herbaty i owoców morza ![]() a ja brei niet ![]() za to molekularnie bym żarła ![]() https://www.facebook.com/59866751351...1/?pnref=story ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-04-12 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
fryzjerka nie chciała się wdawać w dywagacje tylko kazała mi szybko zdecydować co chcę robić, więc kazałam wpisać, że odrosty, po czym przeżułam temat, że się poczułam źle potraktowana i postanowiłam sama zafarbować, mam jeszcze poprzednią jasną intensywna miedź, dokupiłam ciemny miodowy blond i zobaczę co wyjdzie
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() idę gotować kaszę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Niewyczymie.
|
Rozpoczęłam Akcję Odgruzowywania Domu. Od dzisiaj, co tydzień będę się starała niepostrzeżenie wyrzucać wszelkie niepotrzebne/nieużywane graty Chłopa, ale tak, żeby nawet nie wiedział. Na pierwszy ogień idą ubrania, których to Chłop ma więcej niż ja i Iryt i sąsiedzi razem wzięci. Łącznie z jeansami które nosił jako nastolatek (jakieś dobre 20 lat temu), i twierdzi że 'przecież są jeszcze dobre, nie mogę wyrzucić!' - a czy muszę dodawać, że nigdy ich nie nosi?
![]() I te różne dziwactwa... jakieś srebrne brokatowe spodnie-rurki i niewiadomocojeszcze... łoj, pójdzie to wszystko do śmietnika, łoj pójdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1510 |
grozi wypollizowaniem
|
hej hej, przyszlam powiedziec ze jesczze zycje jakby sie ktos zastanawial ;-)
#1511 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś przegrałam z czekoladą w kształcie pomarańczy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak tam zlecenia? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Niewyczymie.
|
Dzisiaj nie mam szczęścia do próbek
![]() Notorious jest ok, ale ma w sobie coś, co mnie drażni. Takie nic specjalnego z jakąś gorzkawą nutką, której nie lubię. Vanille Absolu to koszmarek. Wanilia, owocki, 10 łyżeczek cukru i... benzyna. Przysięgam że czuję benzynę. A Amber Elixir Night ledwo czuję, ale wydaje mi się, że mi się podoba. ![]() Eh, to się pożaliłam. Edit: Amber Elixir Night pachnie mi... Big Makiem. Musi to przez cionsze... Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-04-12 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak ja bym miała pretensję o wywalenie czegokolwiek bez mojej wiedzy... może przesadzam, no tak mam i cierpię z przepełnienia Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Całe szczęście - a czemu tak mało Ciebie? A do mnie przyszły próbki z Olibere - i zdecydowałam się na Mignight Spirit - wetiwer lekko śmignięty skórą z nutką wina, razem to daje efekt lekko pikantny, niezbyt zielony, tylko taki... ja wiem... tajemniczy...? Strasznie się cieszę ![]()
![]() |
#1517 | ||
Panaroja
|
snad kawusi i spania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Spaaaaaać ![]() melduję, że kaszę ugotowałam wczoraj wg barowych zbiorczych wskazówek i wyszła jadalna ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Niewyczymie.
|
Jedyne, czego mu nigdy nie wyrzucę, to rzeczy do gitary i roweru. Mamy wielką szafę na całą ścianę, z czego 3/4 jest zapełnione jego starymi, nienoszonymi ubraniami, a reszta jest dla mnie i dla młodego. Niestety, skończyły mu się czasy beztroskiego kawalerstwa, kiedy mógł mieć sobie cały dom gratów. Mamy kolejne dziecko w drodze które też będzie potrzebowało miejsca na swoje rzeczy.
Próbowałam prosić błagać i namawiać, ale wszystko jest mu 'potrzebne' i wszystko 'przydasię'. A ja nie zamierzam mieszkać w składowisku gratów. ![]() ![]() W sumie wątpię, żeby się wkurzył. On jest taki, że jeśli ma coś wyrzucić, to go to strasznie boli. Ale jeśli ja coś wyrzucę pod jego nieobecność, to po prostu przechodzi z tym do porządku dziennego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Ktoś z Was używa dzbanków z filtrami Brita? Jakieś różnice? Bo w cenie są i owszem, nie chodzi mi o dizajn ale o hmmm jakość filtracji? Coś filtruje mocniej? Coś słabiej? W sklepie są opatrzone gwiazdkami np 3 * 5 * (i dwukrotną ceną), jak hotele, i nie wiem czy się tym sugerować, czy to moc filtracji, czy po prostu "lepszy" dizajn?
Mam jakiś dziadowski dzbanek no-name, używam najtańszych filtrów, wodę mam składającą się głównie z kamienia ![]() ![]() Pytam, bo na stronie producenta, jako i na opakowaniach piszą tylko ogólniki, nic co by wyjaśniało różnice w działaniu poszczególnych filtrów. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-13 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Nindżopesz
|
Że się tak znowu z perfumowym wątkiem wtrącę - testuję Vi Et Armis i o bosz, jaka henna! Znaczy niefajnie i mnie głowa rozbolała. Capnęłam też próbkę Dune i znowu jestem zachwycona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Może to kwestia aplikacji - w sensie, ze w wersji "lanej" układa się fajnie, a z atomizera - fuuuj! ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
Piers do przodu
|
Rachel - ja używam zwykłego 3,5 l dzbanka z filtrem Maxtra zakupionego za cale 79 zeta w Tesco i jestem zadowolona
![]() ![]() Miłego dnia Baru ![]()
#1525 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie strasz, bo własnie zanabyłam flachonik na lato i póki co pachnie tak samo, jak i z odlewki ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-13 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Nindżopesz
|
Ten szampon to i w vintage był więc się nie martw. Teraz mam próbkę nowego wypustu i szamponu póki co brak. Może właśnie na lepsze zmienili? Aldehydów szamponowych ucięli?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Niewyczymie.
|
Dune na 100% po reformie, ale wg. mnie teraz jest lepsze, bardziej 'noszalne'. To dalej Dune, ale oprócz tej suchości ma w sobie coś takiego... jakby kremowego(?). Podoba mi się, bo wersja sprzed reformy była dla mnie nie do noszenia, zbyt sucha, zbyt ostra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam ku pamięci, ale nie noszę. Nie lubię pachnieć hmmm suszoną łąką? I faktycznie szampon familijny. ![]() Dla mnie Dune, jej ostrość, surowość i hmmm "historyczność" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale wnioskuję, że to po prostu rodzaje dzbanków, a filtry są jedne, takie same do każdego, chyba że różnią się wielkością. Tak to jest? Thnx. ![]() Cisnę tak, bo może istnieje jakiś model filtra, który nie wiem bardziej filtruje niż inne? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-13 o 15:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Pure Posion wrócił ze mną
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.