|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Jestem w szoku
Już myśłałam, że jestem jedyną kobietką fascynującą się F1, a tu ZONK Mogę się przyłączyć? Jestem fanką ferrari, red bulla i Roberta Kubicy rzecz jasna
|
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
witaj w naszych skromnych progach ![]() pewnie nie chciało Ci się czytać całego naszego wątku, więc powiem w skrócie jakie mamy obyczaje wśród starych fanek a wiec każda ma swojego ulubionego kierowce i mamy też swój kolor i emotkę, a potrzebujemy tego do słynnych tabeli angel ( moich ![]() ) które robię po qualach i treningach od razu mówię, że ja mam Roberta więc jest zajęty dobra w sumie tyle ![]() plot, a wyobraź sobie, że muszę na polskim siedzieć w 1 ławce i nie mam jak spać powinnaś się cieszyć, że mam tyle polskich to będe do przodu i mogę Ci mówić potem o co kaman w tych bzdurnych lekturach ![]() btw, zawaliłam test z hiszpańskiego i jestem ściekła na siebie, ale to nie moja wina, że przez tą pie*****ną szkołę, nie mam czasu na NIIIICC ! jezu jak to dobrze, że jeszcze połowa II klasy i maturalna i żegnaj na zawsze ( tutaj może wstawić dowolny brzydki wyraz )
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel już ci wszystko wyjaśniła więc się nie będe powtarzać.. Liliowy kolor jest mój -zastrzegam . |
|
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Hmm.. A który jest wolny?;> Podejrzewam że Kimi ma już swoją właścicielkę
Może Felipe? Kolor? Żółty, czerwony, czarny? (jakikolwiek, byle się kojarzył z ferrari Hahah Jak tam dziewczyny żyjecie bez F1?;> Ja uwielbiam skoki więc nie będzie źle
|
|
|
|
#1385 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Zlustrowałam. Troche ma nos jak kartofelek, ale ogólnie to całkiem, całkiem
![]() Szczególnie piękny na tym foto: http://www.7-forum.com/news/2006/f1/...qp006853-c.jpg Cytat:
Brzydki. ![]() Udam, że nie wyczuwam podtekstu Cytat:
(Dostać 5 z biologi graniczy z cudem, to moja pierwsza 5 w liceum ale i tak na koniec wychodzi mi 3 Cytat:
Ale nie lubię mojej nauczycielki z polskiego. Czyli w sumie teraz polski to męczarnia, szczególnie te 2 godziny pod rząd. A najgorsze jest to, że przysypiam właśnie wtedy, kiedy nauczycielka się mnie o coś pyta. I wtedy muszę improwizować. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak Cię widywałam na fitnessie i sie zastanawiałam kiedy wpadniesz do naszego wątku ![]() A ja sobie zastrzegam róż charakterystyczny dla majtek pań lekkich obyczajów, bądź butów Dody. (omg, jak to się stało, że wybrałam taki kolor? ![]() Cytat:
|
|
#1386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co z moimi propozycjami co do kierowcy, emotka i koloru? Bo nie orientuje się jeszcze kto jaki ma
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Massa chyba wolny.
Kolory też, bo u nas przeważają różowe. Do kolejnego GP zostało tylko 109 dni i niecałe 7 godzin
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
Sorry za OT, ale mamy całkiem przyzwoitą grupę na MŚ
Mogło być gorzej Czyli Massa zaklepany;P Kolor czerwony też prawie pod róż:P zostaje emotek(tutaj wszystko mi jedno, byleby buźka była wesoła:P) |
|
|
|
#1389 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się cieszę, się cieszę ale Ty się tak czy siak nie uczysz, więc za dużo mi nie poopowiadujesz o co kaman, tak jak z wallenrodem ostatnio![]() [w ogóle where are you sie podziewasz ale możesz chyba poprawić? Cytat:
Otóż to ![]() Ja skoki tak średnio, muszę sobie znaleźć jakieś inne zajęcie.. może SZACHY? Takie rozluźniające w porównaniu z F1 Cytat:
przyjemny Nie no skąd No i tego się boję ![]() Że mnie niespodziewanie wyrwie do tablicy w czasie kiedy ja będę nieświadoma niczemu wgłębiać się w głębię oczu mojego kolegi z ławki Cytat:
Troszkę przygaszony, ale nie bądźmy znów tak kontrowersyjni Cytat:
Mnie też ![]() Angel słyszałaś?! Pilnuj mnie Cytat:
Ale z tego co wiem, nikt nie posiada Massy ani barw SF ![]() hymm.. według mojego zegara 111dni ale moje to się liczy do piątkowych treningów [więc kurcze i tak mylnie] Ale się tłok zrobił na wątku, a było prawdziwe spustoszenie
|
|
|
#1390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak btw to nasz wątek od zakończenia sezonu to praktycznie ciąg off topów, więc nie krępuj się ![]() Podejrzewam że przyjdzie Angel i Twoje ParametryDoTabeliAngel zostaną przyjęte ![]() Wieciee cooo! Mój tatuś wczoraj dostał na imieniny przecudowny kalendarz BMW Sauber F1 Team na 2008 rok taki naścienny I jest taki śliczny, że od razu sobie ustawiłam zdjęcie bolidu w tunelu aerodynamicznym i powiesiłam w pokoju, mimo że jeszcze 2007 się nie skończył
|
|
|
#1391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dłuugo o nią walczyłam, ale udało się Co do skoków to popatrz sobie na Gregora Schlierenzauera - od razu chce się oglądać:P Poza tym 28 listopada zaczyna się turniej (nie pamiętam gdzie) siatkarski:P Btw już wszyscy moi znajomi myślą, że mam fobię na punkcie sportu Oglądam wszystko oprócz boksuEDIT: Prosimy o fotki kalendarza Też sobie coś muszę sprawić, bo jak na razie mam tylko czapę;P
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
weście, miałam wszystkich cytować ale po 20 minutach uznałam żebyście wszyscy poszli w cholerę
![]() no tak więc, angel wyrywa się spod groma nauki i coś skrobnie Nat, ten jest mój z tego co widziałam to chciałaś Masse, to ok da się załatwić ej a co jak ma się więcej niż 2 pary czarnych majtek, a na dodatek jeszcze kilka biustonoszów OF : ale widziałam cudowną piżame w h&m ![]() ![]() ![]() aż się coś we mnie zagotowało, że kasy akurat nie miałam ![]() no ale powracając ej a mi się wcale nasza grupa tak nie widzi czesi są mocni, nawet bardzo, bilans el. me 9 zwycięstw, 2 remisy ![]() dojcze na 2 miejscu, za czechami. do tego słowacja, słowenia i irlandia płn to mniej więcej nasz poziom. typ z irl płn zdobył najwięcej goli w el. ruch na wątku jak za dawnych czasów ![]() szkoda, aby że teraz mam ograniczony dostęp i się wzięłam za nauke może jeszcze dziś do was wpadne boże, znów wyjeżdzam na 2 tyg i pewnie jak wróce powtórzy się sytuacja z wakacji, że 20 stron mam do czytania
|
|
|
|
#1393 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstyd się przyznać, ale w szachy grać nie potrafię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bym chciała taki kalendarz, wisiałby na ścianie do końca mojego życia, nie tylko w 2008 roku btw. Ty to msz zawsze taki av, że dech zapiera ![]() ![]() A ten to już wogóle, przebija wszystko Cytat:
Cytat:
|
|
#1394 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Oki Nat, spojrzę na tego skoczka, zlustruje go zaraz w google, może obudzi się we mnie nowa pasja
Angel kochanie, więc idziemy w cholere ![]() ... I nie narzekaj na grupę, ja uważam że mogło być gorzej tak naprawdę ![]() A ja Ci coś powiem na temat tego Twojego wyjazdu! że wcale nie będziesz musiała nadrabiać wątku, bo ja Ci go osobiście streszczę ]Pozatym dziś jest niedziela i może dlatego taki tłok jak na floriańskiej ![]() Jo tyż nie ![]() Cytat:
![]() Ale obawiam się ze on jednak nic nie umie [może też przez to że zapatruje się w moje oczy, ehhh chciałabym Cytat:
![]() Cytat:
Jutro po szkole narobie fotek kalendarzowi i wstawię oczywiście Ej ale ja tak naprawdę nie lubię zespołu BMW.. Nie poczuwam się do patriotyzmu uwielbiając Kimiego ![]() Cytat:
O, a właśnie miałam go zmienić ![]() EDIT: Kasia, a ten Twój nowy av to naprawdę mnie zaelektryzował, myślałam że jakas nowa formułowiczka
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-11-25 o 19:05 Powód: zapominajka :D |
||||
|
|
|
#1395 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też ale skoki lubię ![]() Cytat:
zgadzam się Cytat:
Cytat:
mi się podoba masz tendencje do małpowania ode mnie więc pewnie też Ci się spodoba taki żarcik Cytat:
ok, trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, to tylko ja jakaś nieskokowa jestem, trzeba będzie zacząć oglądać, bo jak zaczniecie gadać o tym to nie będę w temacie
![]() Z tym, że ja chyba w sporcie mało różnorodna jestem .. Koszykówki niet, siatkówke to od pewnego czasu też niet za bardzo, zdarza mi się na eurosporcie fight club oglądnąć Ale wiecie, uwielbiam jak są olimiady zimowe/letnie wtedy to zawsze w telewizji jest na czym oko zawiesić![]() No pomijam oczywiste F1 i moje MotoGP ![]() Cytat:
Ja mam zawsze subiektywne zdanie na wszelkie tematy i nie sugeruje się że Tobie się ktoś podoba lub nie gupku ![]() ojj f A trzymaj ![]() Jej, weś chciałabym ![]() To teraz powiedz mi pani psycholog, kiedy się z tym ujawni?
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Zapalony kibic piłki nożnej, mój tato do wujka: Noo, to nasi niedawno ME zdobyli nie?
A tak z ciekawości.. Czy któraś kibicuje UWIELBIANEMU przez cały świat Lewisowi FIAmiltoPupiltoDebiltonow i? ![]() Na koniec kilka filmików, bo mam dobry humor dzisiaj ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=XtlNxwu43g8 Konferencja prasowa Czemu teraz są takie nudne?http://pl.youtube.com/watch?v=-rzW1hdWHCE Mmm... Kiedy sen stał się rzeczywistością ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=pG3oa-...eature=related Haha ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=bmHgr3...eature=related Najlepsze FIAmiltonowe momenty sezonu ![]() Btw macie jakieś nagrane Grand Prix? Ja mam kilka, do szczęścia brakuje mi przynajmniej Hiszpanii, Wlk. Brytanii i Francji Pozdrawiam
|
|
|
|
#1398 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście!
My wszystkie tu kochany Hamusia słitaśnego, biedny nie wygrał mistrzostwa ojoj ![]() ![]() Nat, u nas się nawet o Hamiltonie nie rozmawia, szkoda na niego klawiatury ![]() Ale cieszę się, że nie padłaś łupem urody murzynka [bo nie chcę wytykać palcami kto tak ubóstwia Lewisa ]Filmiki fajne ![]() A co do tej konferencji, to za czasów kiedy jeździł Mika, Schumi i JP to było jakoś śmieszniej chyba ![]() Nagranych nie mam ![]() Jakbym miała to chyba bym wracała ciągle do wyścigów Ej dziewczyny przypomniało mi się 'nasze' f-o-t-o-k-o-p-i-j-e-r
|
|
#1399 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ajj ff a będę Cytat:
ależ to oczywiste w odpowiedniej chwili ![]() Cytat:
do tej pory nie mogę się pozbierać ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozatym jestem leniem i jak widzę coś fajnego, to wiesz, chcąc nie chcąc ciekawość ![]() Ej btw, powiedz mi ile kosztowal ten Twoj ostatni plaszcz? Bo jestem na kupnie Nie pluj się ![]() fFfF ![]() a bądź! jak bullterier! jak tommy lee jones w ściganym weee alem ja nie cierpliwa dziolcha! what is a f-o-t-o-k-o-p-i-j-e-r?
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
No kto, no kto?
![]() Cytat:
stare dobre fotokopier ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Wx9D1mueU6Y http://www.youtube.com/watch?v=Ze_yJnPHAcs - Kimosław się uśmiecha.
|
|
#1402 |
|
Wtajemniczenie
|
No niewiem, niewiem
A może Ty Kasiu wiesz? ![]() ![]() widziałam to już, świetny jest, biedna reporterka Jej, śliiiiiiczne ![]() Ej a był taki filmik, teraz go znaleźć nie moge, jak Kimi mówi po włosku
|
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam gdzieś ten filmik, ale go nie mogę znaleźć Ale jak mi się uda, to oczywiście podam linka Mam za to "mojego" Felipe w stroju piłkarskim![]() http://pl.youtube.com/watch?v=yfUoDI...eature=related P.S. Kiedy on się żeni? Coś mi się zdaje, że albo końcem listopada, albo początkiem grudnia.. I co ja wtedy zrobię? Tutaj filmik z całej tej imprezy, widzę, że więcej twarzy się pojawiło PROSIMY WIĘCEJ TAKICH MECZYhttp://pl.youtube.com/watch?v=P00-NO...eature=related
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
MAM! http://pl.youtube.com/watch?v=Y7WWZT...eature=related molto, molto, molto, eee bella
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kiedy się żeni to nie mam pojęcia, ale myślę że jakoś sobie poradzisz, zwłaszcza że ja i mój Kimi żyjemy w związku pomimo jego obrączki na serdecznym paluszku ![]() Cytat:
Kosmos normalnie na początku robi takie 'eheh, ehh, heheh' jakby się miał zesrr... Oj ten Kimi
|
|
|
#1406 | ||
|
Zadomowienie
|
[quote=kas!a;5884529]http://www.youtube.com/watch?v=Wx9D1mueU6Y
oglądałam już to kiedyś ej weście sobie wyobraźcie jakbyśmy to my były taką reporterką, patrzymy Kimas, niepohamowana radość, a tu Kimuś nas tak spławia ale z drugiej strony, przecież nikt nam się nie oprze, nie słit ![]() Cytat:
nie dość, że nie jesteś pierwszą żoną to jeszcze musisz ciągle odpierać ataki Bożenki, a teraz także moje i Kasi ale na szczęście jesteś tak dobra, że sie z nami podzielisz ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1407 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo zaczęła do niego gadać "HELOŁ panie Kimosławie, prosze mnie tak nie ignorować no HELOŁ" Cytat:
nie mam zamiaru się nim dzielić, już i tak muszę puszczać go niekiedy do jego pierwszej żony o nie nie, nie myśl sobie że ja jestem taka dobroduszna, ciągle mi zarzucasz że jestem za łagodna w niektórych sprawach [ ] ale skończyło się Ty @#$%^&$#@# i jeszcze @#$%w każdym razie jak kiedykolwiek będziesz cośkolwiek od Kimiego chciała, to pytaj mnie najpierw o zdanie, a potem licz się z tym że zabiorę Ci Roberta to samo się tyczy Ciebie Kasiu i Bożenko No w sumie jak kolejny raz to słucham to brzmi też jak taki niedorobiony orgazm
|
|
|
#1408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pffff jesteś tak zaślepiona, że nie widzisz już nawet, że Cię z nami zdradza na prawo i lewo ciekawe jakim prawem zabierzesz mi Roberta zresztą moge Ci go pożyczyć na pare godzin bo my jesteśmy w związku przyjacielskim, a nie ... innym Cytat:
ahh Ty FfFf |
||
|
|
|
#1409 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() takich rzeczy sie nie mowi ej wes przykro mi sie zrobilo ohh, cios ponizej pasa i to od najblizszej mi osoby Cytat:
Cytat:
moja bielizna, mój problem! hahahahaha phifFfFf.. ![]()
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki żarcik pani Raikkonen ![]() my wierne służebnice Twoje będziemy się posłusznie i sumiennie uczyć od Ciebie jak zostaje się żoną takiego guru widzę, że jest gorzej niż myślałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Już myśłałam, że jestem jedyną kobietką fascynującą się F1, a tu ZONK
Mogę się przyłączyć?
Jestem fanką ferrari, red bulla i Roberta Kubicy rzecz jasna
)

Mogło być gorzej
I jest taki śliczny, że od razu sobie ustawiłam zdjęcie bolidu w tunelu aerodynamicznym i powiesiłam w pokoju, mimo że jeszcze 2007 się nie skończył 

Ale jak mi się uda, to oczywiście podam linka
phi