|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
Cytat:
Co to kogo interesuje, czy utrzymują ją rodzice, czy z nimi mieszka, czy ma chłopaka i znajomych? Niektórzy ludzie są po prostu wścibscy i złośliwi, a ona nie umie się przed tym obronić. Dlatego tak źle mi się oglądało tę transmisję. No ale cóż, skoro chce youtube traktować "poważnie", to niech sobie wyrobi twardy tyłek, może ją to nauczy, że nie warto zwierzać się ze wszystkiego ludziom, którzy najzwyczajniej w świecie mają z niej ubaw. Chyba przegapiłam pytanie o jogurty
Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-04-13 o 14:19 |
||
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo możliwe, że wcale nie wierzą, ale są tam jeszcze inne problemy, o których nie wiemy i wiedzieć nie będziemy.
być może dziewczyna jest chora. i może na tym powinno się zakończyć
|
#1593 |
|
Konto usunięte
|
Szczerze mówiąc, gdyby moje dziecko było w jakimś stopniu upośledzone i postanowiło robić z siebie pośmiewisko przed ludźmi w sieci, to bym od internetu urwała i to szybko.
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie tak tym trochę pokaleczono, bo właśnie nasłuchałam się o pracy którą się kocha, o robieniu tego co się lubi a teraz widzę, że mnie chyba żadna forma pracy nie uszczęśliwia i chyba najchętniej zamknęłabym się w domu. Niby można wciąż szukać swojej drogi ale i ja i rodzice już trafia, że jej jeszcze nie znalazłam i bujam się od bezrobocia do kolejnej pracy która mnie wkurza. |
|
|
|
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
Zapowiedź u Maxi nowych paznokci:
https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=3&theater a w komentarzach: Jak Ty wytrzymujesz z takimi długimi pazurami. Ale fajneMaxineczka one nie są takie długie. ja mam po prostu bardzo długa płytkę która kończy się wraz z długoscią palca yyyyy? Gdyby tak było, to wtedy jej paznokcie nie wystawałby za opuszki?
|
|
|
|
#1597 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, spóźniłam sie na live u trumaczowej? Da sie to na iPadzie oglądać? Niby mi pokazuje napis "na żywo" a jak klikam to jest offline
musze śmigać po lapcoka?
|
|
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Konto usunięte
|
Bogu z fizycznym upośledzeniem radzi sobie bardzo dobrze. Z tą dziewczyną jest chyba coś nie tak pod względem emocjonalno-intelektualnym, im dłużej patrzę na jej wyczyny, tym bardziej jestem do tego przekonana. A może zwyczajnie nie otaczam się bezkrytycznymi wobec siebie ludźmi, więc mnie to w ten sposób uderza.
|
|
|
|
#1600 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi to trochę przypomina lekko upośledzoną koleżankę, która miała dość starych rodziców, którzy właśnie tak całe życie traktowali ją jak małe dziecko a oni sami chyba nie za bardzo ogarniali i bgyło to chociażby widać na ich kontach na naszej klasie. Trochę klasyczne "moja babcia odkryła internet". ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ale przyznasz, że ona może budzić takie skojarzenia? |
|
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, może. ja po prostu czuję, że to nie jest u nich na zasadzie "córka robi internety, a ja siądę na zydlu i popatrzę, bo bydzie kariera". jest bardzo dużo próblemów emocjonalnych, które mogą sprawiać, że ona nie umie i nie może chodzić do pracy, studiować, utrzymywać relacji z rówieśnikami. może ten yt to jej progres, może wcześniej było z nią gorzej. ludzie sądzą, że to lenistwo, a bywa to poważna choroba, z której ciężko wyjść.
|
|
#1604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ma na myśli, że jakby je skróciła do samego brzegu palca, one pomalowane wciąż wydawałaby się długie bo ta część różowa jest długa. Dlatego, może jej wyrosnąć jedynie na 2 milimetry o palca a ma efekt długich paznokci. |
|
|
|
|
#1605 | |
|
Konto usunięte
|
Uważam, że dzisiaj dzieje się z tym wątkiem coś dziwnego, najpierw trollowanie na czacie u Lioness (serio?), a teraz roztrząsanie, czy nie jest ona przypadkiem upośledzona i czy trzeba jej odciąć dostęp do internetu oraz czy rodzicie nie powinni się przypadkiem wstydzić tak leniwej i nieskłonnej do rozwoju córki. Ja wysiadam chyba z tej karuzeli dziś.
Cytat:
Albo po prostu rodzice to zagramaniczni biznesmeni, którzy mają w garażu 10 porshe i powiedzieli "Lioness, kochanie, rób sobie te internety, jakby co, to zostawimy Ci w spadku sto bilionów, nic się nie martw!" I wiecie co? To nadal nie nasza sprawa. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-04-13 o 14:35 |
|
|
|
|
#1606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak zupełnie z innej beczki, Hania: |
|
|
|
|
#1607 |
|
Konto usunięte
|
Zadraszczam, bo moje paznocie maja od pol cm do cm, chcialabym miec dlugie.
Husky wiem przez co przechodzisz, doskonale wiem. |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie to wyczytałaś?
|
#1609 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że pomiędzy wierszami czuć ten swąd.
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2016-04-13 o 14:46 |
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
no.
w ogóle wiecie, mówiła na lajwie co planuje dziś robić i moja konkluzja jest taka: jutub i działalność okołojutubowa daje jej sens życia, napędza ją do wstania z łóżka, do działania, do umalowania się i uśmiechnięcia przed kamerą. dla niej to ważne. być może najważniejsze.
|
#1613 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, że najpierw były śmieszki heheszki, ale szybko dziewczyny się "opamiętały" i prowadzą normalna rozmowę o lioness, w niczym nie ustępującej rozmowie o oleśce i jej wiktorze niedawno...?
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, że dziewczyna jest wczesną nastolatką
|
|
|
|
#1616 | |
|
Konto usunięte
|
U mnie jeszcze dochodzi do tego świadomość, że nie jestem w niczym dobra. Niby chciałabym coś umieć świetnie ale gdzieś się w tym gubię jestem takim nikim, a w każdym razie tak się czuję. 30. prawie na karku a nic nie osiągnęłam, jak to własna matka potrafi mi powiedzieć i słyszę już prawie codziennie. Młodsze, nieletnie rodzeństwo już podbija świat a ja nic, bo się chyba tego świata gdzieś boję.
U mnie (powtórzenie ;/ ) to chyba złożona sytuacja. Od małego miałam np. problem z relacjami z rówieśnikami, permanentny słomiany zapał, strach przed nowym brak wiary w siebie i teraz to się wszystko mści na mnie w życiu dorosłym. Ja się w tym wszystkim już gubię. Czasami myślę, że za bardzo mnie rozpieszczano, a czasami, że jednak za mało dawano mi odczuć, że się mnie kocha i wspiera i też daje kopa do rozwoju. Dobra, nieważne. Cytat:
![]() Przyznaję, że śmiałam się ze stylu jej wypowiedzi i akcji z mlekiem. Ale jak też podkreślałam - mam ubogie poczucie humoru. Co nie zmienia faktu, że są rzeczy które mnie nie bawią i teraz o nich na poważnie rozmawiamy. I raczej było to widać, że dziewczyny też z tego się nie nabijały. |
|
|
|
|
#1617 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Yup. Dajcie znać na czerwono i kapslokiem, jak temat się wyczerpie i będzie można wrócić do czytania wypowiedzi osób, o których wiem na pewno, że są mądre, wyrozumiałe i znieczulica ich nie dopada. Może nie wiem, o czym rozmawiam, bo filmu osoby omawianej nie widziałam żadnego. Ale jak osoby istnienie ma mi służyć do heheszkowania tylko, to ja tak nie chcę. Żal większy niż heheszki. |
||
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
musiałam wyjść akurat kiedy odpowiadała na moje pytanie o utrzymywanie przez rodziców.. nie zadałam go w celu trollowania, chyba chciałam wyczuć co ona czuje w sprawie swojej sytuacji, czy jej to pasuje i czy jej rodzicom to pasuje... ale dowiedziałam się tylko że oszczędza pieniądze które zarabia i że "no wiecie jak to jest"...
![]() omg właśnie doszłam do momentu "szczerze? nie mam za bardzo znajomych." jest mi jej szkoda bardzo... |
|
|
|
#1619 |
|
Konto usunięte
|
ciekawi mnie jak by wyglądał ten lajw gdyby nie te złe wizarzanki?
edit: ile w ogóle dostałaby pytań? Edytowane przez 201607211122 Czas edycji: 2016-04-13 o 14:54 |
|
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
...
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2016-04-13 o 15:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

musze śmigać po lapcoka?

)