|
|
#1171 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Puder jest w puszku
. Też się zdziwiłam, kiedy go zobaczyłam po raz pierwszy. Właśnie dlatego tak usilnie próbowałam zrobić zdjęcie pudru na skórze, żebyście zobaczyły jak wygląda. Niestety na zdjęciach drobinki były w ogóle niewidoczne.
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję za życzonka
a prawko zdałam równe 2 tygodnie temu udało mi się
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazłam na niemieckiej stronce Avonu takie kolorki szminki z musem, jak myślicie, czy dobrze są tu oddane te kolory?
Bo wg. mnie wyglądają bardziej rzeczywiście niż fotki z katalogu. http://www.avon.de/PRSuite/cafe/what...dex=1&article=
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
isa moim zdaniem tez sa bardziej rzeczywiste niż te w naszych katalogach chociaż i te moim zdaniem nie do końca oddają prawdziwe kolorki... najlepiej je przeytestowac na żywo... gorzej jak się nie ma COKu w pobliżu tak jak ja np... :/
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dolanczam sie do prosby kolezanki ![]() Czy nadal sa w brakach podklady o konsystencji musu? Z góry dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Konto usunięte
|
mi przychodza.
|
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
uuuu... no to teraz mnie zaskoczyłaś!
chyba nie ma w co uderzyć by podbić troche zamowienie? ..a dzis skladam |
|
|
|
#1179 |
|
Konto usunięte
|
no jak chcesz to ryzykuj,j a nie namawiam, bo mi w piatrek do coku przyszly
|
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
nie bede ryzykowac w takim razie
dziekuje kolezanko za pomoc
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja mi przyjdzie w piatek wiec zrobie jej zdjecia.
|
|
|
#1182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JA dostałam dziś paczkę no i mi się nowe tressele nie podoba ![]() zamist żelu spa dostałam maseczkę sake i ryż i jestem zadowolona bo ją bardzo lubię i na pewno mi się przyda
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
a ja czekam i czekam i paczki nie ma
![]() Scarlet ja też z Krakowa termin dostawy paczki miałaś na dzisiaj?![]() o której najpóźniej zdażyło Wam sie dostać paczke?
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w 2 terminie też dają jakieś "gratisy" czy to tylko na 1szy termin było?
Zastanawiam się czy iść juro do COKu na zakupy czy zamawiać paczkę na odbiór.
|
#1185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja zawsze dostaje dzień wcześniej, wiec nie wiem od czego to zależy.. w takim razie czekam skoro ty zwykle dostajesz normalnie a ja zawsze wczesniej to moze jeszcze do mnie przybedzie
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki. Ja swoją paczuszkę odebrałam we wtorek tydzień temu i wyobraźcie sobie że w tym samym dniu zamknęli mnie w szpitalu
na WYROSTEK ROBACZKOWY co to były za straszne chwile a Avon leżał nietknięty w domu a wszelka literatura w mojej szpitalnej szafce no ale przeżyłam i dopiero teraz opisuję wrażenia po obejrzeniu rzeczy z paczek. A więc*perełki rozświetlające- świetne, użyłam raz i strasznie podobal mi się efekt, jestem zadowolona * treselle seduction- fajny ale nie w moim stylu * szkatułka - wszystkim się podoba, taka fajna, elegancko wygląda, nie śmierdzi :P * świecznik- malutki a zapach taki jak wkład do tego białego świecznika, podoba mi się ![]() * oczywiście dostalam żel pod prysznic w prezencie * nie dostałam Surrender dla Niej w COKu ![]() A tak to spodobał mi się katalog 02 oraz netto będą wydatki ![]() Karolinko wszystkiego naj i gratulacje zdania prawka
|
|
|
|
#1188 |
|
Rozeznanie
|
caroline_1988 wszytkiego naaaaj
Byłam dzis na świątecznym spotkaniu okręgu i pokazały nam nawet troszę z natępnych katalogów (aż do 2/08!) OMSki mówiły o czekąjących nas przywilejach i będzie tego troszkę Np w 2 będzie program motywacyjny na nowe męskie wody: kupując 2 dostaje sie opust 45% czyli jedna woda wychodzi nas ok 27 zł!mam nadzieję,ze zapach będzie ładny to i TŻ będzie miał z avonu korzyść ![]() Dostałyśmy też do powąchania Wish of Love. Taki dosyć lekki,słodki zapaszek. Troszkę mi przypomina taki stary zapach avonu, nie pamiętam nazwy,zakrętka flakoniu była fioletowa w kształcie serducha... Miło i przyjemnie zapowiada sie nowy avonowy rok
|
|
#1189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mam fajnie ..klienta kupuje te mini perfumki ze str 104 - 1 sztuke za 27.90. A ejst oferta że jak kupisz dwie to placisz 39.90. I ja zrobie tak że zamówie dwie (jedna klienta jedna ja ) i wyjdą mi perfumki za 39.90-25%= 29.92 i 29.92-27.90= 2,02 Chyba skuszę się na Far Away ![]() Widziała któraś z was torebkę Delicate?? Bo mam możliwośc zamówić ja za 19.90 ale jeśli to jakis bazarowy szajs to nie,dziękuję ;]
|
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5887317]mi przychodza.
[/quote]o kurcze a które kolory? i kiedy zamawiałaś bo podbiłam sobie cream i ivory i nie wiem czy nie zmienić...
|
|
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
caroline_1988 wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Dzisiaj dostałam paczkę, a w niej brak jednego szamponu AT pomimo, że zafakturowany już do nich napisałam i mam nadzieję, że przyślą mi go w następnym zamówieniu, bo nie mam zamiaru go dokupywać na własny koszt...Świecznik Incense wykonany ładnie ale zapachy stożków mi się niestety nie podobają. Zamówiłam też parasolkę ze starej oferty demo i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona jest solidna, materiał szybko nie nasiąka (dzisiaj już sprawdziłam podczas śnieżycy) i szybciutko się suszy. Jedyne co mi przeszkadza to to, że ciężko się ją wsuwa podczas zamykania (może to tylko w tej jednej sztuce, a gdyby nie to i tak nie jest to wielka wada). Gdyby ktoś się wahał czy kupić to naprawdę polecam |
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieram sie niedługo do Krakowa - może wkońcu będzie mój dypom mgr do odebrania więc obadam ten puder. pamietam tą wcześniejszą wersję - tzn pamietam że rzeczywiście był to puszek pełen pudru (nie jest takie opakowanie jak pudru sypkiego czy podkąłdu z minerałami - nie ma pojemniczka, sitka i oddzielonej gąbeczki). Efektu natomiast nie pamiętam - dlatego pytałamScarlet, irmandara - ja też jestem E - paczuszkę dostalam już w sobote (jak zwykle, choć zdarzyło się raz czy dwa ze dostałam w piatek ).
|
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostalam dzis paczke i zamiast tego zelu dostalam maseczke japonska sake i ryz
|
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dostałam paczuszki tym razem wyjątkowo wczesnie, powinna być jutro a Pan przyszedł dziś i to już po 16
![]() wrażenia: Treselle S. piekny zapach chyba sie skuszę na cały flakonik ![]() biżuteria Emily przepieknie się świeci szkatułka bardzo ładnie wykonana i moje egzemplarze śmierdza ![]() bizuteria Orchid też bardzo ładna i w fajnym pudełeczku limitowana Pur Blanca ma przesliczny flakonik, naprawdę przeuroczy po obejrzeniu katalogu 01/2007 stwierdzam że woda wish of happiness to jest to samo co było kiedyś pod nazwą joyfull yellow w takich małych 30ml flakonikach z żółtym kwiatem (były jeszcze fioletowe i czerwone o ile dobrze pamiętam) i generalnie ten katalog mi sie nie podoba wygląda mało zachęcająco w papierowej wersji.. acha.. zamiast żelu dostałam maseczkę sake i ryż, no i oczywiście dostałam lawendowy płyn do kąpieli w zwykłym opakowaniu..znaczy rzekomo alternatywny :/ |
|
|
|
#1195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item275018896_nowa...lii.html#photo http://allegro.pl/item271856554_avon...sc_.html#photo ładnie się prezentuje ![]() edit : http://cgi.ebay.co.uk/eBayISAPI.dll?...ayphotohosting hymmmm A jak zkolczykami z netto - kolczyki serduszka?? ma ktoraś?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-11-26 o 22:22 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
ehh no i ja niestety dzisiaj paczki nie dostałam.. a tak na to liczyłam
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opust 45% przy zakupie dwóch wód Lacroix obowiązuje w kat.16 - taka jest informacja na tylnej okładce Nova Ty nr.13 ps. jakim sposobem doliczyłaś się, że za sztukę wyjdzie 27zł ???? bo z moich obliczeń wynika, że 59,95zł |
|
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamiescilam w KAtalogach Avonu fotki srebrnego eyelinera CT, bizuteri ENCHANTING i ORCHID, zawieszki do telefonu oraz lusterka z rozowa wstazka
![]() A po powachaniu zapach Treselle S. na pachnacej stronie to wrazenia pozytywne nawet baardzo podoba mi sie
|
|
|
|
#1199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 49,90-45%=27,45
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
to dziwne bo ja na skanie widzę inną cenę http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5846551 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

. Też się zdziwiłam, kiedy go zobaczyłam po raz pierwszy. Właśnie dlatego tak usilnie próbowałam zrobić zdjęcie pudru na skórze, żebyście zobaczyły jak wygląda. Niestety na zdjęciach drobinki były w ogóle niewidoczne.

a prawko zdałam równe 2 tygodnie temu

dziekuje kolezanko za pomoc