Pończoszano -rajstopowy wątek ZBIORCZY - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-24, 18:52   #91
Miguell
Raczkowanie

Dot.: Czy nosicie pończochy?

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Bardzo lakoniczne te wypowiedzi...
Kasia to nie były wypowiedzi tylko reakcja na wypowiedzi innych osób

Miguell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-26, 09:25   #92
rochi
Przyczajenie

Witam. Fajnie że znalazłem ten wątek bo kocham pończochy. Moja żona również uwielbia nosić pończochy - (oczywiście zaczęła gdy ją namówiłem) Teraz nie ma już w swojej garderobie żadnych rajstop i nosi tylko pończoszki! Preferuje tylko samonośne najlepiej w kolorze cielistym. I co najważniejsze zakłada je do mini spódniczek i wogóle się nie przejmuje że ktoś może zobaczyć wystającą koronkę bo przy krótkiej spódniczce się to zdaża. Ubiera się tak często i nie tylko na specjalne okazje ale i na codzień. A że w większości ma krótkie spódniczki albo takie z rozcięciem z tyłu to nie raz się zdażało że inni widzieli że ma pończochy. Mnie takie sytuacje bardzo ekscytują a jej nie krępują i jest super
PS: Kiedyś nawet widziałem jak jakiś chłopaczek robił jej fotkę telefonem gdy szła w mini i w pończoszkach Fajne przeżycie, z resztą sporo miałem przeżyć związanych z jej pończoszkami i mam nadzieję że jeszcze wiele przede mną
Pozdrawiam
rochi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-26, 15:01   #93
Miguell
Raczkowanie

Rochi to ja zazdroszcze Ci takiej kobiety ja niestety nie moge za bardzo mojej do tego przekonać.
Stary 2007-11-26, 20:33   #94
Miguell
Raczkowanie

Stary 2007-11-26, 20:43   #95
Papiszynka
Zakorzenienie

Omg jakby moj maz napisal, ze go ekscytuje jak chodze z tylkiem na wierzchu i jak mi jeszcze obcy ludzie tego tylka zdjecia robili... to bym go chyba z domu wyrzucila
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-26, 20:45   #96
blackcoffee
Raczkowanie

noszę, oczywiście,że tak sa bardzo wygodne i seksowne
blackcoffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-26, 20:46   #97
rochi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Miguell Pokaż wiadomość
Rochi to ja zazdroszcze Ci takiej kobiety ja niestety nie moge za bardzo mojej do tego przekonać.
Chyba nie ma co przekonywać. Moim zdaniem to kwestia temperamentu i stylu każdej kobiety. Ja swojej nie musiałem specjalnie długo namawiać żeby się tak ubierała Ale są na pewno takie które nigdy się tak nie ubiorą... niestety

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 07:32   #98
lilith1234
Rozeznanie

GG do lilith1234

eh zalamka

pani rusycystka
teraz też pani żona

czyli BIOCHEMIA WCIAGA

lilith1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-27, 08:29   #99
rochi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Omg jakby moj maz napisal, ze go ekscytuje jak chodze z tylkiem na wierzchu i jak mi jeszcze obcy ludzie tego tylka zdjecia robili... to bym go chyba z domu wyrzucila
A powiedz mi w którym miejscu napisałem że moja żona chodzi z tyłkiem na wierzchu? Może najpierw przeczytaj a później komentuj a nie napinasz się od razu i wypisujesz farmozony. Eh szkoda gadać jacy ludzie na tych forach piszą, wszędzie widzę to samo. I może trochę tolerancji. To że tobie się coś nie podoba to nie znaczy że i całemu światu też musi.
Stary 2007-11-27, 08:40   #100
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez rochi Pokaż wiadomość
A powiedz mi w którym miejscu napisałem że moja żona chodzi z tyłkiem na wierzchu? Może najpierw przeczytaj a później komentuj a nie napinasz się od razu i wypisujesz farmozony. Eh szkoda gadać jacy ludzie na tych forach piszą, wszędzie widzę to samo. I może trochę tolerancji. To że tobie się coś nie podoba to nie znaczy że i całemu światu też musi.

Rochi, zgadzam się z Tobą. Papiszynka chyba nadinterpretujesz słowa Roshiego. On napisał, ze kręci go, kiedy rąbek pończochy wystaje spod spódnicy. Nie chodzi o to, że jego żona chodzi po ulicy ubrana jak Dita von Teese.

A propos tematu - lubię i to bardzo, z tymże raczej wiosenną porą. Baaardzo podobają mi sie modele z Leg Avenue.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-27, 13:43   #101
Miguell
Raczkowanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 15:02   #102
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Rochi, masz racje!!
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-28, 11:22   #103
Miguell
Raczkowanie

Stary 2007-11-28, 12:21   #104
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Miguell, piszesz dosyć lakoniczne posty. 11 z 25 wiadomości któe napisałeś na tym forum skladają się jedynie z ikonki ""
Wygląda mi to na nabijanie licznika.
Stary 2007-11-28, 13:10   #105
volje
Raczkowanie

dziwna sprawa z tym Twoim wypytywaniem Miguell'u
to trochę tak brzmi, jakbyś potrzebował relacji dziewczyn z noszenia pończoch, żeby móc sobie co nieco powyobrażać [sorry, ale takie jest moje nieodparte wrażenie].
Może łatwiej będzie zajrzeć na odpowiednie strony www, które przewidują takie rozrywki?

Oczywiście istnieje też opcja, że rzeczywiście próbujesz nakłonić do tego swoją dziewczynę - w tej sytuacji nie widzę sensu szukania odpowiedzi na forum. Rozmawiałeś z nią chociaż raz poważnie, że tak bardzo Ci na tym zależy? Bez jakichś mało zrozumiałych aluzji? Jeśli odmawiała nie raz, to może to zaakceptuj?
Stary 2007-11-28, 13:34   #106
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez volje Pokaż wiadomość
dziwna sprawa z tym Twoim wypytywaniem Miguell'u
to trochę tak brzmi, jakbyś potrzebował relacji dziewczyn z noszenia pończoch, żeby móc sobie co nieco powyobrażać [sorry, ale takie jest moje nieodparte wrażenie].
Tylko trochę?
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-28, 15:46   #107
Mia22
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. Fajnie że znalazłem ten wątek bo kocham pończochy. Moja żona również uwielbia nosić pończochy - (oczywiście zaczęła gdy ją namówiłem) Teraz nie ma już w swojej garderobie żadnych rajstop i nosi tylko pończoszki! Preferuje tylko samonośne najlepiej w kolorze cielistym. I co najważniejsze zakłada je do mini spódniczek i wogóle się nie przejmuje że ktoś może zobaczyć wystającą koronkę bo przy krótkiej spódniczce się to zdaża. Ubiera się tak często i nie tylko na specjalne okazje ale i na codzień. A że w większości ma krótkie spódniczki albo takie z rozcięciem z tyłu to nie raz się zdażało że inni widzieli że ma pończochy. Mnie takie sytuacje bardzo ekscytują a jej nie krępują i jest super
PS: Kiedyś nawet widziałem jak jakiś chłopaczek robił jej fotkę telefonem gdy szła w mini i w pończoszkach Fajne przeżycie, z resztą sporo miałem przeżyć związanych z jej pończoszkami i mam nadzieję że jeszcze wiele przede mną
Pozdrawiam
moim zdaniem ponczochy sa po to, zeby ich nie bylo widac. a nie do latania z wystajaca koronka na wierzchu :/
co w tym seksownego? dla mnie to troche zenujace. bo seksownosc ponczoch to nie pokazywanie ze sie je ma na sobie calemu swiatu :/

nie sadzisz ze ktos robil zdjecie bo sie nabija?
moi kumple tez robia takie fotki, jak widza taka panne, bo to smieszne jest. po prostu.

zgadzam sie z papiszynka.

ja lubie ponczochy. ale nie do mini spodnicy, jeszcze brakuje wystajacego pasa i mamy dode
Mia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-29, 18:33   #108
Miguell
Raczkowanie

Stary 2007-12-02, 13:51   #109
Miguell
Raczkowanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-02, 14:57   #110
_totally_
Zakorzenienie

Nie masz niczego więcej do napisania?
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-03, 00:29   #111
Czekolada83
BAN stały

ja kiedys nosilam, glownie dla mojego ex bo lubil. teraz naszla mnie chcec i kupilam w zeszlym tyg pas i teraz czas na jakies ladne czarne ponczochy, moj TZ jakos bez entuzjazmu zareagowal na zakup pasa (dziwne.. ) no ale dla siebie chce je nosic bo czuje sie w nich okropnie sexyyyy
no i sa 100 razy wygodniejsze od rajtuz!
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-03, 01:27   #112
atka83
BAN stały

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ktoś tu się zaciął????

Nie chodze w pończochach,wole rajstopy.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-03, 12:19   #113
TheCuteOne
Zadomowienie

Cytat:
Moja dziewczyna niestety krępuje się zakładać pończochy, mówiła mi że krępuje ją to, że ktoś inny może zobaczyć to, że ma je na sobie. Napiszcie mi co o tym sądzicie i jak to wygląda u Was.
Sądzę, że to niedorzeczne.
Jak ktoś mógłby zobaczyć, że ma na sobie pończochy?
Pończoch przecież nie nosi się do mini i krótkich szortów, tylko do ubrań w których nie widać ich zakończenia. Czasami przy ołówkowych spódnicach wyłazi mi koronkowe zakończenie, ale chowam je bo wg. mnie to wygląda głupio.

Nosze pończochy prawie codziennie, bo mam dość długie nogi i zazwyczaj rajtuzy są na mnie zbyt krótkie, a jeżeli pasują na długość to znowu na szerokość nie. Są też dla mnie wygodniejsze i ładniejsze.
Najbardziej podobają mi się te bez silikonów, do pasów, ale inne też czasami nosze (przy obcisłych sukienkach/spódnicach, kiedy odznaczałby się pas i ewentualna podwiązka).
Nie uważam ich za coś niesamowicie wyjątkowego, zależnego od wieku (nosiłam je jako 14 czy 15 latka). Poprostu są ładne, dla mnie wygodne i tyle. Jeżeli Twojej dziewczynie wydają się brzydkie, źle się w nich czuje to niewiele możesz zrobić .
Stary 2007-12-06, 18:05   #114
Miguell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheCuteOne Pokaż wiadomość
Sądzę, że to niedorzeczne.
Jak ktoś mógłby zobaczyć, że ma na sobie pończochy?
Pończoch przecież nie nosi się do mini i krótkich szortów, tylko do ubrań w których nie widać ich zakończenia. Czasami przy ołówkowych spódnicach wyłazi mi koronkowe zakończenie, ale chowam je bo wg. mnie to wygląda głupio.

Nosze pończochy prawie codziennie, bo mam dość długie nogi i zazwyczaj rajtuzy są na mnie zbyt krótkie, a jeżeli pasują na długość to znowu na szerokość nie. Są też dla mnie wygodniejsze i ładniejsze.
Najbardziej podobają mi się te bez silikonów, do pasów, ale inne też czasami nosze (przy obcisłych sukienkach/spódnicach, kiedy odznaczałby się pas i ewentualna podwiązka).
Nie uważam ich za coś niesamowicie wyjątkowego, zależnego od wieku (nosiłam je jako 14 czy 15 latka). Poprostu są ładne, dla mnie wygodne i tyle. Jeżeli Twojej dziewczynie wydają się brzydkie, źle się w nich czuje to niewiele możesz zrobić .
TheCuteOne dzięki za tak szczegółową wypowiedź.
Pytałaś jak ktoś może zobaczyć to, że dziewczyna ma sobie pończochy a później sama napisałas, że Tobie czasami widać przy niektórych spódniczkach to, że masz je na sobie. Niekoniecznie musi to być przecież mini aby było widać pończochy może to być np. spódniczka z rozcięciem albo w sytuacji kiedy dziewczyna siada lub schyla się a ma na sobie spódniczkę krótszą niż do kolan.
Stary 2007-12-07, 10:44   #115
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
niekoniecznie musi to być przecież mini aby było widać pończochy może to być np. spódniczka z rozcięciem albo w sytuacji kiedy dziewczyna siada lub schyla się a ma na sobie spódniczkę krótszą niż do kolan.
Więc nie nalezy się schylać, ale kucać, siadać elegancko i... nie obracać się w towarzystwie podglądaczy
hihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-07, 11:32   #116
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Więc nie nalezy się schylać, ale kucać, siadać elegancko i... nie obracać się w towarzystwie podglądaczy
Dokłądnie - podglądaczy.

Miguell, mam niedoparte wrazenie że wyciągasz te informacje po to aby moc sobie conieco powyobrażać. Może wejdź na forum gdzie różne panienki przy odpowiedniej opłacie będą ci z rozkosza opisywały co mają dzisiaj na sobie.
Stary 2007-12-07, 11:34   #117
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dokłądnie - podglądaczy.

Miguell, mam niedoparte wrazenie że wyciągasz te informacje po to aby moc sobie conieco powyobrażać. Może wejdź na forum gdzie różne panienki przy odpowiedniej opłacie będą ci z rozkosza opisywały co mają dzisiaj na sobie.
L_V aż taka ostra byc nie chciałam, ale myśle, że trafiłaś w sendo, bo dla większośc ludzi pończochy to najnormalniejszy na świecie element garderoby...
Stary 2007-12-07, 12:43   #118
volje
Raczkowanie

no cóż, słowo się rzekło
Stary 2007-12-07, 12:47   #119
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez volje Pokaż wiadomość
no cóż, słowo się rzekło
Bo to kwestia czasu była, aż komus nerwy puszczą
Stary 2007-12-07, 12:48   #120
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Bo to kwestia czasu była, aż komus nerwy puszczą
No podejrzany ten wątek dla mnie od samego początku.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości