|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Cytat:
w dodatku wtedy chodził z wielką czerwoną kokardą na szyi, więc zupełnie wyglądał jak zabawka. Pamiętam też jak tata poszedł z nim do jakiegoś sklepu i trzymał go na rękach i pyta się pani czy może z nim wejść a ta pani patrzy na tatę jak na głupiego, w tym momencie Smyk podnosi łeb i ziewa a ona szok i do taty "Jezu myślałam, że pan ze mnie żartuje i że ma pan na rękach zabawkowego psa"
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak zwykle mam problem jak się ubrać na jutrzejszą rozmowę.... Sweet a to jest pies normalnie z rodowodem kupiony? Pewnie drogi... Ja marzę o swoim piesku ale na razie mnie nie stać.
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak szłam do mnie do pracy to byłam ubrana w czarne spodnie w kancik, szpilki i biała bluzka i czarne korale, pamiętam to jakby to było wczoraj, ale się bałam
![]() edit: teraz Aneczko doczytałam resztę twojego posta. Tak on jest z rodowodem i muszę się pochwalić był 1 w Polsce i 2 na Świecie. Ale już nie jeździmy na wystawy by psa nie męczyć. Za każdym razem jak jechał to musiał być trymowany (to taki rodzaj usuwania martwego włosa, krótko mówiąc miał wyrywane ) bardzo cierpiał, dlatego stwierdziliśmy, że dla nas ważniejszy jest on a nie medale. Zdobył co miał zdobć i jest OK
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2007-11-26 o 21:16 Powód: dopisek |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, ale historie z tym psem, a jak sie wabi?
Aneczko, spodnie materiałowe i koszulowa, jasna bluzka, jakis żakiet na to i buty na obcasie. Myślę że tak będzie dobrze Navi bardzo dobry pomysł z tymi urodzinami, bardzo
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie miał już imię jak go braliśmy z hodowliedit: a wiesz jakie ma w rodowodzie?... Blue Dragon
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Jeuuuuuu jak mnie tu dawno nie było mam nadzieję, że nie zapomniałyście mnie ![]() W każdym bądź razie jestem i już z wami zostanę Nie miałam niestety dostępu do internetu praktycznie rzecz biorąc dlatego nie zaglądałam tu Ale wróciłam i tego należy się trzymać Cieszę się, że jestem znowu z wami ![]() Wiecie jak mi się od sierpnia życie dogóry nogami przewróciło ![]() Po pierwsze rozstałam się z narzeczonym... Przez... No właśnie przez jakąś 17-nastolatke, którą poznał na obozie i się w niej zakochał... Eh... Długo by opowiadać o tym... W każdym bądź razie przez to musiałam się wyprowadzić zamieszkać sama itp. itd. Po drugie moi rodzice postanowili się rozwieść... ![]() No i po trzecie (teraz coś pozytywnego ) zaczełam studia na AWF-ie i jest poprostu cudownie, bosko, niesamowicie A tak wogóle to schudłam do..... 63 kg a waga cały czas idzie w dół
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Navi, ja mam imieniny 21.01 a urodziny 12.08
Cytat:
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Giovanna, jeśli chodzi o rodziców to przykre, a o Ciebie to całe życie przed Tobą, zaslugujesz na lepszy model!
Uszy do góry, biust wypiąć i będzie dobrze
|
#1779 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jezu, dziś korki przeszły wszystko
Z Ochoty na Wolę jechałam półtorej godziny; na dodatek głodna byłam tak, że myślałam, że padnę. Ale przeżyłam![]() Odkryłam również, że muszę iść do dentysty i nawet nie wiecie, jakim szczęściem mnie to napawa ![]() Ja widziałam w Forcie Wola... szkoda. Cytat:
Cytat:
Czy od razu iść na wątek dla emerytów?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja za parę dni też będę rozmawiać o podwyżce, tzn. o podniesieniu stawki godzinowej. Argumenty na szczęście mam mocne
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
No i wieku nie podała ... może razem założymy jakiś emerycki
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
27
ja Ci dam emerycki ![]() ![]() Idę sobie ziołek zaparzyć
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Giovanna, my nie miałyśmy wcześniej przyjemności więc serdecznie witam
![]() Przeżyć współczuję szczerze Sweet, genialne imię, normalnie paradoks
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
powrót wariatkiiiii !!!! lalala
poleniuchowałam z Ukochanym i się rozmarzyłam o wspólnym mieszkanku itp. itd matkoooo jak ja już chce sweeet ale masz ślicznego bąbelka hihihih podoba mi się i fajne historie z Nim też myslalam ze pluszaka gdzies kupilaś ![]() navi jak tamm ?? hihih gdzie fotki bo czekam wiedziałam ze się uda czekamy na dalsze wieści aneczko powodzonka jutro trzymam kciuki od rana ![]() giovana przykro mi z powody faceta ale dobrze że teraz niż później nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło z rodzicami to szkoda ale może jakoś się jeszcze pogodzą ulala widzę że wszystki podwyżki chca to ja też chcę
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
w sumie to każdy mi mówi, że za dobra dla niego byłam i wogóle to każdy myślał, że to ja go wkońcu zostawię :P a tu taki psikus. Zresztą nie żałuję Jeszcze tyle rzeczy przedemną ![]() Vibeska ja też witam serdecznie Wogóle to witam wszystkie Wizażanki z którymi nie miałam wcześniej przyjemności ![]() Edit: Widzę, że coś o urodzinkach i imieninach piszecie To powiem, że ja obchodzę 23.02 uodziny, a 24.05 imieniny
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Giovanna no pewnie, że pamiętamy
Co do faceta to przykro mi, gadzina jakich mało. Faktycznie szkoda gadać. Co do rodziców to znam ten problem bardzo dokładnie, jakbyś chciała pogadać to moje gg stoi dla Ciebie otworem Cieszę się,że już będziesz z nami.Koniecznie coś więcej napisz, gdzie mieszkasz itp.
|
#1786 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Aneczko
Na pewno skorzystam ![]() Jutro napiszę więcej, bo póki co idę spać Dobranoc wszystkim Kolorowych snów itp. bajerów
|
#1787 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolorowych
![]() Navi widzę Cię tam na dole, gdzie zdjęcia.
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Giovanna!!!!
![]() no to faktycznie sie narobiło jestem w szoku... ![]() ale mam nadzieje, ze wszystko juz sobie poukładałas ![]() Cytat:
![]() co on, jakis nieziemsko przystojny, czy jak ![]() ![]() wlasnie zmniejszam foteczki |
|
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooo czekam.
Muszę Wam coś wyznać... Zeżarłam pizzę hut
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko, a dobra chociaż była?
A miała być dietka ![]() Idem spać dziewczyny bo się zapłacze ![]()
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
To ironia była
Widać niezbyt wyraźna Kurde, a dziś poczta na tlenie jakoś źle działa...
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra. Ale teraz mnie brzuch boli
![]()
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
jajaja ajaja amor amiio me arico ra son...
![]() ![]() ![]() siedze z maseczka gruszkową na mordzie i ogladam walki K1 bardzo krwawe;p eh jakis dobry humor mam bede zyla!! ![]() przynajmniej tak lekarzejro powiedzial
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko, ja ide w piatek do pizzy hut.. moja mama sie tam umowila z naszymi znajomymi.. tez juz nie miala gdzie
![]() Cytat:
![]() juz za momencik wysyłam ![]() guanta skonczylam liste urodzinową robie tylko poprawki kosmetyczne
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi no i gdzie te fotyy??
Guanta to super, że będziesz żyła, niezmiernie mnie to cieszy ![]() W ogóle to Guanta dlaczego mnie nie dodałaś do znajomych na naszej klasie. Baby my to już swoje dane znamy, pełne zaufanie, jak we włoskiej rodzinie się tu czuję
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
jezu co za niecierpliwce!!!
ZARA mozecie zobaczyc jak ładnie zrobiłam liste
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez
![]() ale maseczka gruszkowa boska
|
|
|
|
#1798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I podpis przy urodzinach też ![]() Czuję się staro... Guanta, a ta maska to z Daxa? ![]() Mi się jakiś zajad zrobił w kąciku ust, nie dziwne, pewnie znów mi jakichś witamin brakuje.
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
ja to tak ogolnie chcialam zrobic, ale po tej dyskusji o ziołkach bylam juz pewna, ze nie powinnam
ale moze sie rozmysle, bo jestem tu prawie najmłodsza sasasasa ![]() ![]() chociaz niektore laseczki z grudnia, wiec z roku roznicy robi sie poł roku, tak jak z aneczką na przykład ![]() wlasnie o to samo chcialam zapytac czy ta z Daxa. ja jej nie lubie ale jak juz jestesmy w temacie to ide sobie walnac maseczke z glinki ![]() do niecierpliwców: FOTKI POSZŁY
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Zajefiszcze foty
a ta maska to z gruszki![]() ![]() ![]() hahaha z Perfecty;p ide lulu baj baj |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

w dodatku wtedy chodził z wielką czerwoną kokardą na szyi, więc zupełnie wyglądał jak zabawka. Pamiętam też jak tata poszedł z nim do jakiegoś sklepu i trzymał go na rękach i pyta się pani czy może z nim wejść a ta pani patrzy na tatę jak na głupiego, w tym momencie Smyk podnosi łeb i ziewa a ona szok i do taty "Jezu myślałam, że pan ze mnie żartuje i że ma pan na rękach zabawkowego psa"
pamietam jak go kupiliśmy i tata poszedł z nim do parku, grupka młodzieży się zatrzymała i się patrzą na niego a on jak to zwykle też zamarł i na nich się patrzy, wkońcu nie wytrzymał podniósł łapę i zrobił siku na to oni "o jezu jaka fajna zabawka i się rusza
" a po chwili chłopak "jak on jest zasilany?" ale tata miał ubaw z nich
) bardzo cierpiał, dlatego stwierdziliśmy, że dla nas ważniejszy jest on a nie medale. Zdobył co miał zdobć i jest OK

Jeuuuuuu jak mnie tu dawno nie było 

Z Ochoty na Wolę jechałam półtorej godziny; na dodatek głodna byłam tak, że myślałam, że padnę. Ale przeżyłam
ja Ci dam emerycki 

ale moze sie rozmysle, bo jestem tu prawie najmłodsza sasasasa