Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-13, 16:44   #1681
azalyn
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
azalyn, podejrzałam Cię na insta, zazdroszczę widoków
ja zazdroszczę włosów!
Stary 2016-04-13, 16:53   #1682
Cytrynellka90
Raczkowanie

Właśnie byłam świadkiem zenujacej sytuacji w tramwaju. Dziewczynka na moje oko lat 10! rozmawia przez telefon z koleżanką na temat jakiegoś chłopaka, na którym chce się zemścić, jakieś tam zawody miłosne, wywnioskowalam z tego ze chłopak poleciał na dwa fronty z nimi obiema. Ona taka dobra koleżanka mówi jej to, jemu pisze smsy ze dalej chce z nim być (tak dla ściemy). Słownictwo niczym z naszych polskich seriali typu M jak miłość czy inne Barwy szczęścia. Bez przekleństw ale takie zbyt dorosłe jak na ten wiek... "Ja go nie kocham." "Kocham innego chłopaka, który mnie nie lubi" "Jestem sama, znaczy jadę tramwajem, są dookoła jacyś ludzie ale ogólnie jestem sama" Ciary żenady level hard. Zawsze zastanawiało mnie co to za uczucie jak pisalyscie ze macie po yt, mnie się wcześniej nie udało tego doświadczyć. Facet stojący za ta dziewczynka walił głową w ścianę. Modlilam się kiedy będzie mój przystanek, wysiadajac z tramwaju obejrzałam się na wspolpasazerow i wszyscy mieli minę taka sama jak ja. Boże jak wymazać to z pamięci...
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 16:55   #1683
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Piękna Karolina Zientek

Coraz wiecej mam was na insta, powoli nie ogarniam kto jest kim
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 16:59   #1684
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domcia2605 Pokaż wiadomość
Piękna Karolina Zientek

Coraz wiecej mam was na insta, powoli nie ogarniam kto jest kim

mam ten sam problem
Stary 2016-04-13, 17:05   #1685
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ja nigdy z kolei nie rozumialam jak komus cos wciskalam, np. chipsy, a on mi mowil, ze dzieki, jest po obiedzie. No i co z tego?? 10 min po obiedzie moglabym zezrec drugi, co za problem.
To ja też witam w klubie
Ja nie rozumiem jak ktoś np. je ciastka i zostawi dwa na talerzu i tak sobie leżą przed nim... ja jem aż się skoczą. Podobnie czekolada, chipsy itp.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:07   #1686
201607111017
Konto usunięte

ja to ja
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:09   #1687
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
ja to ja
ja to tez ja
Stary 2016-04-13, 17:09   #1688
hajduszoboszlo
Raczkowanie

Gdzie bylyscie Wy wszystkie, które teraz bronią Lioness, gdy odbywał się ten live i beka na wątku szła w najlepsze?
hajduszoboszlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:11   #1689
azalyn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
To ja też witam w klubie
Ja nie rozumiem jak ktoś np. je ciastka i zostawi dwa na talerzu i tak sobie leżą przed nim... ja jem aż się skoczą. Podobnie czekolada, chipsy itp.
Jestem tą osobą której nie rozumiecie kupuję ciastka bo wydaję mi się że mam na nie ochotę, jem jedno, resztę chowam do szafki i wyrzucam jak upłynie termin przydatności do spożycia, chyba że tż zje wcześniej. Też siebie nie rozumiem i nie wiem z czego to wynika, kiedyś byłam strasznym łasuchem...
Stary 2016-04-13, 17:12   #1690
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hajduszoboszlo Pokaż wiadomość
Gdzie bylyscie Wy wszystkie, które teraz bronią Lioness, gdy odbywał się ten live i beka na wątku szła w najlepsze?
Ja kosiłam trawnik i działałam w ogrodzie. Choć nie czuję, że mam się usprawiedliwiać, że mnie nie było.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:15   #1691
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja w szpitalu. Mifik w trawie. Kot w pudełku.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:19   #1692
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azalyn Pokaż wiadomość
kupuję ciastka bo wydaję mi się że mam na nie ochotę, jem jedno, resztę chowam do szafki i wyrzucam jak upłynie termin przydatności do spożycia, chyba że tż zje wcześniej. Też siebie nie rozumiem i nie wiem z czego to wynika, kiedyś byłam strasznym łasuchem...
Z poczucia zaspokojenia wszelkich potrzeb i umiejętności panowania nad sobą oraz wyrobionego smaku, który się nie daje oszukiwać ? Lub z potrzeby władzy nad światem
Zazdro
Ja powinnam, po każdej czekoladzie zjedzonej w całości, rysować na ścianie 10cm krechę, ku przestrodze.
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:20   #1693
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Psze pani, miałam inne warzne obowionzki, tu usprawiedliwienie od mamy:

2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:23   #1694
hajduszoboszlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ja w szpitalu. Mifik w trawie. Kot w pudełku.
Po prostu fascynujące jest dla mnie to zjawisko. Każda się dobrze bawi, doda swoje 3 grosze, połowa z tego wątku swoją szpileczkę wbije. Potem przychodzi nagle 1 osoba, która nie zgodzi się z resztą. I jest takie BUM! Każda potem że nie, że to nie tak, że o co innego chodziło! Że mi to jest tak na serio szkoda Lioness, że biedna, że widać że mówienie o braku znajomych jest dla niej ciężkie, że jak reszta tak może! Żeby tylko nie być winnym.. Nie chce rozpętać tu c***dramy, tylko smutne to trochę..

Edytowane przez hajduszoboszlo
Czas edycji: 2016-04-13 o 17:24
Stary 2016-04-13, 17:24   #1695
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Z niej taka butoholiczka jak z koziej dupy trąba. Pamiętam jej kolekcję butów, zniszczonych, nadających się do śmietnika.
Wrzucisz linka do filmiku? Od dawna już nie oglądam Asim, choć w subach ją mam

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:24   #1696
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez azalyn Pokaż wiadomość
coś mi świta że Radzka w jednym z filmików mówiła, że wiskoza jest bardzo niedoceniana a jest to materiał naturalny tylko pozyskiwany sztucznie i ma dobre własciwości na lato.
No popatrz, a mnie ciągle mówili, że to czysty syntetyk.
Zgadzam się z właściwościami na lato, choć to też nie ideał. I na pewno nie wart aż 400 zł jak to widziałam w jednym sklepie. Spotkałam się z tym, że wiskoza z sieciówek szybko staje się szmatą. Ale stamtąd to chyba nawet jedwab by się zeszmacił.
Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość

SweetHusky :tuli: troszeczkę czuję się podobnie. Trochę mi życie spie... przez ręce a strach paraliżuje i wiem, że nie będzie mnie stać na "robienie" tego co chcę. Już za późno.
Poza tym nienawidzę jak ktoś określa status życiowy po zasobie znajomych. Jestem z natury samotniczką, nie umiem się bawić w przyjaźnie, nie znam zasad tej gry, nie znam granic i umiaru. Mało kto rozumie moją ekspresyjność i tylko z jedną osobą mogę polecieć w rozmowie tam gdzie myśli poniosą. Czasem chciałabym mieć więcej koleżanek ale jest mi całkiem dobrze tak jak jest. Chyba już mi się nie chce szukać znajomych... Choć miewam przebyłyski nadpobudliwości [sorki Husky :P]
Mnie jako tako samej ze sobą dobrze. I też mam jedną koleżankę, której ufam, która jakoś mnie rozumie. No po prostu charakterek chyba mam dla koneserów. I czasami jednak brakuje większego ale wiernego towarzystwa, a nie takiego od święta - w pracy, czy tam jak kiedyś w szkole czy na uczelni.
Ale jednak coś we mnie pękało i pęka gdy babcia lub mama wytykają mi, że nie mam koleżanek. Zawsze to było mówione w taki sposób jakby coś ze mną było nie tak, jakby nikt mnie lubił bo jestem zła, bee i najlepiej mnie unikać.
Dlatego z wiekiem dla wielu "nowych" byłam bardzo miła, szczera, otwarta. I co? Te osoby i tak szybko o mnie zapominały, zaproszeń na imprezy nie dostawałam, to nie mi się wypłakiwały, nie ze mną dobrze bawiły.
Więc doszłam do wniosku, że zła nie jestem skoro się starałam. Ale inni wiedzą lepiej - nie masz dużo znajomych to pewnie jesteś głupia czy coś. Najgorsze, że rodzina potrafi to wytknąć.
Dziwną mam rodzinę, niby miłość a jednak czasami jak wbiją szpilę to aż dziw, że to rodzina a nie wredna znajoma z pracy.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:25   #1697
hajduszoboszlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Okej, usprawiedliwiona jesteś
Stary 2016-04-13, 17:26   #1698
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Si. Na Simplicite jest to też fajnie wyjaśnione http://simplicite.pl/co-to-za-materi...lyocell-cupro/
Jaśniej niż w moim podręczniku. : )
Stary 2016-04-13, 17:28   #1699
201606201142
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

To jest śmieszne, ale moja babcia do dziś wspomina, że ona do szkoły zawsze chodziła, chyba, że akurat musiała kopać ziemniaki I nauczyciel zawsze wiedział dlaczego jej nie ma
201606201142 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:35   #1700
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Tak, z celulozy. Ale jest tak szorstka i tak gryzaca, ze po prostu nie moge. I nie wiem o jakie wlasciwosci na lato chodzi, to jak chodzenie w folii, pod spodem cala plywam.
To co opisujesz odczuwam przy poliestrze i jego mieszankach z bawełną czy jakimiś innymi syntetykami.
Ale to chyba też zależy od jakości wiskozy. Bywa, że jakiś ciuch już w samym dotyku mnie odpycha i aż się marszczę na twarzy. A czasami jest ok i kupuję, mimo że to wiskoza.
Myślę, że najsurowiej oceniam wiskozę gdy wcześniej dotknę coś z bawełny. Wtedy ta różnica robi na mnie negatywne wrażenie.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Właśnie byłam świadkiem zenujacej sytuacji w tramwaju. Dziewczynka na moje oko lat 10! rozmawia przez telefon z koleżanką na temat jakiegoś chłopaka, na którym chce się zemścić, jakieś tam zawody miłosne, wywnioskowalam z tego ze chłopak poleciał na dwa fronty z nimi obiema. Ona taka dobra koleżanka mówi jej to, jemu pisze smsy ze dalej chce z nim być (tak dla ściemy). Słownictwo niczym z naszych polskich seriali typu M jak miłość czy inne Barwy szczęścia. Bez przekleństw ale takie zbyt dorosłe jak na ten wiek... "Ja go nie kocham." "Kocham innego chłopaka, który mnie nie lubi" "Jestem sama, znaczy jadę tramwajem, są dookoła jacyś ludzie ale ogólnie jestem sama" Ciary żenady level hard. Zawsze zastanawiało mnie co to za uczucie jak pisalyscie ze macie po yt, mnie się wcześniej nie udało tego doświadczyć. Facet stojący za ta dziewczynka walił głową w ścianę. Modlilam się kiedy będzie mój przystanek, wysiadajac z tramwaju obejrzałam się na wspolpasazerow i wszyscy mieli minę taka sama jak ja. Boże jak wymazać to z pamięci...
Nawet nie wie jak ryzykowała, że usłyszy to jakiś pedofil czy inny porywacz Już pal licho ploteczki o chłopaku. Gdzie rodzice?
Stary 2016-04-13, 17:35   #1701
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Po prostu fascynujące jest dla mnie to zjawisko. Każda się dobrze bawi, doda swoje 3 grosze, połowa z tego wątku swoją szpileczkę wbije. Potem przychodzi nagle 1 osoba, która nie zgodzi się z resztą. I jest takie BUM! Każda potem że nie, że to nie tak, że o co innego chodziło! Że mi to jest tak na serio szkoda Lioness, że biedna, że widać że mówienie o braku znajomych jest dla niej ciężkie, że jak reszta tak może! Żeby tylko nie być winnym.. Nie chce rozpętać tu c***dramy, tylko smutne to trochę..

Tak, to jest bardzo smutne.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:40   #1702
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Tak, to jest bardzo smutne.
Nie wiem, czy pijecie do mnie, ale ja się nie czuję, żebym zrobiła coś złego. owszem, byłam na tym livie i zadałam jej pytanie o jogurt, ale to nie było równoznaczne z tym, że się nabijam z tego, że nie pracuje czy studiuje.
i nie wiem, miałam milczeć i nie mówić co myślę w temacie problemów z kontaktami z otoczeniem? bo to w jakiś sposób chyba niektórym się nie spodobało. a ja tylko wyrazilam swoją opinię i zwróciłam uwagę na to, że takie problemy występują i że to niekoniecznie musi być nieżyciowość jej rodziców.
Stary 2016-04-13, 17:42   #1703
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Próbowałam oglądnąć RLM o oval, ale nie daje rady. Mam wrażenie, że jestem jakaś przygłupia jak ją oglądam, nie mogę zdzierżyć jej sposobu mówienia. Coraz częściej słyszę to też od innych, w sumie przypadkowych osób, jak np. wczoraj na rozmowie o prace, kobieta podzielała moje zdanie. Szkoda, bo kiedyś bardzo ją lubiłam

Mam kubek pokrzywy i ja!
Stary 2016-04-13, 17:42   #1704
hajduszoboszlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy pijecie do mnie, ale ja się nie czuję, żebym zrobiła coś złego. owszem, byłam na tym livie i zadałam jej pytanie o jogurt, ale to nie było równoznaczne z tym, że się nabijam z tego, że nie pracuje czy studiuje.
i nie wiem, miałam milczeć i nie mówić co myślę w temacie problemów z kontaktami z otoczeniem? bo to w jakiś sposób chyba niektórym się nie spodobało. a ja tylko wyrazilam swoją opinię i zwróciłam uwagę na to, że takie problemy występują i że to niekoniecznie musi być nieżyciowość jej rodziców.
Tego chciałam uniknąć. Nie, nie mówię o Tobie. Nie mowie o X ani o Z. Mówię o caloksztalcie i samym zjawisku jako takim.
Stary 2016-04-13, 17:43   #1705
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Tego chciałam uniknąć. Nie, nie mówię o Tobie. Nie mowie o X ani o Z. Mówię o caloksztalcie i samym zjawisku jako takim.
no nie wiem, czy chciałaś uniknąć, pisząc "gdzie były te i owe". to nie wygląda jak próba uniknięcia, raczej wzywanie do tablicy.
Stary 2016-04-13, 17:45   #1706
hajduszoboszlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no nie wiem, czy chciałaś uniknąć, pisząc "gdzie były te i owe". to nie wygląda jak próba uniknięcia, raczej wzywanie do tablicy.
Przeczytaj mój drugi post jeszcze raz. Moze zrozumiesz.
Stary 2016-04-13, 17:48   #1707
mgiedogo
Raczkowanie

Pociągnę jeszcze offtop ubraniowych bejzików. Przeglądając zalando trafiłam na to. Stylówa ala dopadło mnie stado dobermanów tylko za 719 zł. Kontrowersje, ah te kontrowersje.
Stary 2016-04-13, 17:51   #1708
mango bzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mgiedogo Pokaż wiadomość
...tylko za 719 zł.
ręczna robota pewnie
mango bzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-13, 17:52   #1709
201607111004
Konto usunięte

Sądzę, że moje pytania też były grzeczne i jak już wyjaśniałam nie chciałam nimi jej urazić, wyśmiać tylko zrozumieć dzięki nim pewne jej zainteresowania.
A to, że walnęła parę zabawnych wypowiedzi chyba pozwala na parę heheszków? Czy już jest po totalną ochroną?
Poza tym przykładem jej nie wyśmiewałam, a w temacie rodziny i jej pasji starałam się być jak najbardziej delikatna i wyrozumiała. Jeżeli ktoś uważa, że ją tym obraziłam, to przepraszam, starałam się tego uniknąć.
Stary 2016-04-13, 17:58   #1710
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
Przeczytaj mój drugi post jeszcze raz. Moze zrozumiesz.

czyli jeżeli śmieszyły mnie opowiadania o coca-coli i błędy językowe, to nie mogę być zniesmaczona wypytywaniem o znajomych/wykształcenie/studia/chłopaka?
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości