|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
|
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie byłam świadkiem zenujacej sytuacji w tramwaju. Dziewczynka na moje oko lat 10! rozmawia przez telefon z koleżanką na temat jakiegoś chłopaka, na którym chce się zemścić, jakieś tam zawody miłosne, wywnioskowalam z tego ze chłopak poleciał na dwa fronty z nimi obiema. Ona taka dobra koleżanka mówi jej to, jemu pisze smsy ze dalej chce z nim być (tak dla ściemy). Słownictwo niczym z naszych polskich seriali typu M jak miłość czy inne Barwy szczęścia. Bez przekleństw ale takie zbyt dorosłe jak na ten wiek... "Ja go nie kocham." "Kocham innego chłopaka, który mnie nie lubi" "Jestem sama, znaczy jadę tramwajem, są dookoła jacyś ludzie ale ogólnie jestem sama" Ciary żenady level hard. Zawsze zastanawiało mnie co to za uczucie jak pisalyscie ze macie po yt, mnie się wcześniej nie udało tego doświadczyć. Facet stojący za ta dziewczynka walił głową w ścianę. Modlilam się kiedy będzie mój przystanek, wysiadajac z tramwaju obejrzałam się na wspolpasazerow i wszyscy mieli minę taka sama jak ja. Boże jak wymazać to z pamięci...
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna Karolina Zientek
Coraz wiecej mam was na insta, powoli nie ogarniam kto jest kim
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten sam problem
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie rozumiem jak ktoś np. je ciastka i zostawi dwa na talerzu i tak sobie leżą przed nim... ja jem aż się skoczą. Podobnie czekolada, chipsy itp.
|
|
#1686 |
|
Konto usunięte
|
ja to ja
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie bylyscie Wy wszystkie, które teraz bronią Lioness, gdy odbywał się ten live i beka na wątku szła w najlepsze?
|
|
|
|
#1689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kupuję ciastka bo wydaję mi się że mam na nie ochotę, jem jedno, resztę chowam do szafki i wyrzucam jak upłynie termin przydatności do spożycia, chyba że tż zje wcześniej. Też siebie nie rozumiem i nie wiem z czego to wynika, kiedyś byłam strasznym łasuchem...
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w szpitalu. Mifik w trawie. Kot w pudełku. |
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zazdro Ja powinnam, po każdej czekoladzie zjedzonej w całości, rysować na ścianie 10cm krechę, ku przestrodze. |
|
|
|
|
#1693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu fascynujące jest dla mnie to zjawisko. Każda się dobrze bawi, doda swoje 3 grosze, połowa z tego wątku swoją szpileczkę wbije. Potem przychodzi nagle 1 osoba, która nie zgodzi się z resztą. I jest takie BUM! Każda potem że nie, że to nie tak, że o co innego chodziło! Że mi to jest tak na serio szkoda Lioness, że biedna, że widać że mówienie o braku znajomych jest dla niej ciężkie, że jak reszta tak może! Żeby tylko nie być winnym.. Nie chce rozpętać tu c***dramy, tylko smutne to trochę..
Edytowane przez hajduszoboszlo Czas edycji: 2016-04-13 o 17:24 |
|
|
|
#1695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1696 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadzam się z właściwościami na lato, choć to też nie ideał. I na pewno nie wart aż 400 zł jak to widziałam w jednym sklepie. Spotkałam się z tym, że wiskoza z sieciówek szybko staje się szmatą. Ale stamtąd to chyba nawet jedwab by się zeszmacił. Cytat:
Ale jednak coś we mnie pękało i pęka gdy babcia lub mama wytykają mi, że nie mam koleżanek. Zawsze to było mówione w taki sposób jakby coś ze mną było nie tak, jakby nikt mnie lubił bo jestem zła, bee i najlepiej mnie unikać. Dlatego z wiekiem dla wielu "nowych" byłam bardzo miła, szczera, otwarta. I co? Te osoby i tak szybko o mnie zapominały, zaproszeń na imprezy nie dostawałam, to nie mi się wypłakiwały, nie ze mną dobrze bawiły. Więc doszłam do wniosku, że zła nie jestem skoro się starałam. Ale inni wiedzą lepiej - nie masz dużo znajomych to pewnie jesteś głupia czy coś. Najgorsze, że rodzina potrafi to wytknąć. Dziwną mam rodzinę, niby miłość a jednak czasami jak wbiją szpilę to aż dziw, że to rodzina a nie wredna znajoma z pracy. |
||
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1700 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to chyba też zależy od jakości wiskozy. Bywa, że jakiś ciuch już w samym dotyku mnie odpycha i aż się marszczę na twarzy. A czasami jest ok i kupuję, mimo że to wiskoza. Myślę, że najsurowiej oceniam wiskozę gdy wcześniej dotknę coś z bawełny. Wtedy ta różnica robi na mnie negatywne wrażenie. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Już pal licho ploteczki o chłopaku. Gdzie rodzice?
|
||
|
|
|
#1701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, to jest bardzo smutne. |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy pijecie do mnie, ale ja się nie czuję, żebym zrobiła coś złego. owszem, byłam na tym livie i zadałam jej pytanie o jogurt, ale to nie było równoznaczne z tym, że się nabijam z tego, że nie pracuje czy studiuje.
i nie wiem, miałam milczeć i nie mówić co myślę w temacie problemów z kontaktami z otoczeniem? bo to w jakiś sposób chyba niektórym się nie spodobało. a ja tylko wyrazilam swoją opinię i zwróciłam uwagę na to, że takie problemy występują i że to niekoniecznie musi być nieżyciowość jej rodziców.
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam oglądnąć RLM o oval, ale nie daje rady. Mam wrażenie, że jestem jakaś przygłupia jak ją oglądam, nie mogę zdzierżyć jej sposobu mówienia. Coraz częściej słyszę to też od innych, w sumie przypadkowych osób, jak np. wczoraj na rozmowie o prace, kobieta podzielała moje zdanie. Szkoda, bo kiedyś bardzo ją lubiłam
Mam kubek pokrzywy i ja! |
|
|
|
#1704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, czy chciałaś uniknąć, pisząc "gdzie były te i owe". to nie wygląda jak próba uniknięcia, raczej wzywanie do tablicy.
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
Pociągnę jeszcze offtop ubraniowych bejzików. Przeglądając zalando trafiłam na to. Stylówa ala dopadło mnie stado dobermanów tylko za 719 zł. Kontrowersje, ah te kontrowersje.
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Konto usunięte
|
Sądzę, że moje pytania też były grzeczne i jak już wyjaśniałam nie chciałam nimi jej urazić, wyśmiać tylko zrozumieć dzięki nim pewne jej zainteresowania.
A to, że walnęła parę zabawnych wypowiedzi chyba pozwala na parę heheszków? Czy już jest po totalną ochroną? Poza tym przykładem jej nie wyśmiewałam, a w temacie rodziny i jej pasji starałam się być jak najbardziej delikatna i wyrozumiała. Jeżeli ktoś uważa, że ją tym obraziłam, to przepraszam, starałam się tego uniknąć. |
|
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

)
Już pal licho ploteczki o chłopaku. Gdzie rodzice?