|
|
#3991 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-12 o 21:16 |
|||
|
|
|
|
#3992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam mało koleżanek z ttakimi zajawkami więc nie raz wielkie oczy robią raz nawet usłyszałam że jak to matce dwójki dzieci to nie wypada chyba całe życie mam przeżyć wycierając dzieciom tyłki bez realizacji własnych pasji wg. niektórych A ja uważam że jak jestem szczęśliwa " prywatnie " to tak samo i szczęśliwe są moje dzieci i rodzina Cytat:
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Takie. Wycieraczke posiadaja :p
|
|
#3994 |
|
Przyczajenie
|
Umiem,ale to jak napisałem-siedzę tylko przy garniakach,jak ojciec. Z damskimi ubraniami się nie będę bawił,bez przesady
![]() Z tymi kobietami,to ta ostatnia,dzięki której zacząłem czytać to forum była kumulacją wszystkich moich obaw,jeżeli chodzi o poruszanie się na drodze. Spotkałem ją jak wracałem do Słubic,widziałem,że klęczy nad rozjechanym psem,który ledwo sapał. Postanowiłem jej pomóc,bo pies ważył z 15-20kg. Pojechaliśmy do weterynarza i powiedziała mi w poczekalni,że to ona go rozjechała <podoba jechała przepisowo i droga była pusta>. Potem,jak zaczęliśmy ze sobą chodzić starałem się nie dopuścić jej do kierownicy. Raz mnie tylko wiozła. Byłem u kumpla i schlałem się,bo była okazja-dziewczyna go rzuciła i czul że musi to uczcić. Jak się dowiedziałem,że moja ex ma po mnie przyjechać to wytrzeźwiałem w jednej chwili,bo wiedziałem że to mogą być ostatnie chwile mojego życia. Jechała max 50km na godzinę,bo bała się szybko jeździć w nocy |
|
|
|
|
#3995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do prowadzenia pojazdow- niektorzy maja predyspozycje a inni nie. To dla Ciebie jakis warunek przy wybieraniu partnerki, czy jak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Waski- współczuć takich babek
![]() ale w sumie to po części wina facetów . Z racji że ja wyjeżdżam dużo rodzinnie to napisze ci z moich doświadfczeń . z tego co widzę , to dużo kobitek ma prawko w celu - przywieź dzieci ze szkoły , jedź do biedronki po zakupy ./.. a jak sie jedzie np. wakacje itd to ja kierowca król drogi pojadę itd ... mam kilka znajomych co mają prawko na naszą miejscowość , bo już za nią nie wyjadą i nigdy nie wyjechały Mój mąż za to inny typ , od zawsze jeździłam ja , bo jemu się nie chciało takim sposobem narobiłam kilometrów przez pół europy i się nauczyłam co do kobiet w serwisach , to znam kobitę szefa serwisu mercedesa i to nie osobówek u męża w firmie w tym roku najlepszym sprzedawcą w calej Polsce aut została kobieta , widzialam też kilka pracujących jako doradcy serwisowi i tez sobie radzą super .
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze rok temu byłam takim leszczem na drodze, że jak teraz o tym pomyślę, to mi wstyd. Ale życie mnie zmusiło i teraz sobie radzę, chociaż nadal uważam, że mam lepsze aspiracje w życiu niż zostanie babskim Kubicą ![]() Btw. dzięki częstszemu jeżdżeniu autem lepiej mi się też szyje (bo w końcu pedał do pedała podobny ).Cytat:
To są tzw. baby z jajami. BTW. jak przyjeżdżają do nas kontrahenci i widzą mnie w moim labie pomiędzy hektolitrami oleju, smarów i smrodów, w smrodzie i brudzie (różnie to bywa) noszącą kanistry z cieczami ważące połowę mnie to też się dziwią, że nie mamy od takich rzeczy chłopaka. A ja to tyle lat już robię, że się zwykle wtedy zastanawiam o co chłopu w ogóle chodzi... I tylko kalosze w kwiatki burzą obraz (szef chciał dobrze, kupił "ładne"). |
||
|
|
|
|
#3998 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to zawsze uważałem,że najbardziej pociągający w kobiecie jest mózg. Moim ideałem od wczesnych lat młodości jest Ellen Ripley z Obcego. Odkąd zacząłem się interesować motoryzacją, postawiłem sobie pewien wymóg, że chciałabym mieć kogoś z kim będę mógł swobodnie porozmawiać o motoryzacji. Wiecie, ja nie wymagam nie wiadomo czego, tylko podstaw typu: co oznacza np. 0w30, 1ow40, dlaczego do jednych silników leje się taki olej a do drugich inny, co to jest podsterowność i nadsterowność, do jakiego koncernu motoryzacyjnego należy Bugatti, co to jest Polestar, AMG. No same widzicie, że to nie jest trudne. Jak zderzyłem się z rzeczywistością, zacząłem wymagać tylko umiejętności kierowania pojazdami. A co do kobiet pracujących w branży motoryzacyjnej, to naprawdę zasługują na podziw.Sam pewnie bym nie oderwał oczu od takiej, jakbym taką spotkał. Baby z jajami są na wagę złota. Kiedyś byłem się tankować na stacji paliw i chłopak z obsługi podszedł do dziewczyny, bo miała problem z zatankowaniem LPG. Ona do niego powiedziała "instrukcja zakładania pistoletu jest źle napisana, trzeba ją zmienić", chłopak się nic nie odezwał, a ja odpowiedziałem: "trzeba zmienić auto na benzyniaka". Renia, a byliście już z Wujem Stefem na jakiejś wycieczce w tym roku? Wy raczej turystycznie jeździcie nie? |
|
|
|
|
|
#3999 | |||
|
Rozeznanie
|
Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Cytat:
Ja tam uwazam ze nie ma co obniżać poprzeczki z powodu chwilowego braku dostępności towaru. Moze warto troche poczekac... ? Cytat:
W tym roku jeszcze nie byliśmy, planujemy Hiszpanie lub Norwegie ale zobaczymy czy sie uda bo ja rozkręcam interes i jeśli będą zlecenia to urlop dopiero za rok. Zwiedzanie europy z perspektywy motocykla jest niesamowite, wszystko przezywa sie mocniej, obrazy zapadaja w pamieci jak fotki, do tego mozna poznac fajnych ludzi na trasie. W zeszlym roku w Serbii wlasciciel hotelu stawial nam alko przez caly wieczor i tak sobie opowiadalismy nasze przygody ![]() Wybralismy motocykle pod kątem wygody i dynamiki jazdy wiec zarowno w trasie jak i na miejscu niczego nie brakuje. A na codzień jak chyba każdy motocyklista lubimy poprostu za***rdalać Troche poterroryzować Kraków, troche pościgać się ze sobą nawzajem no a najprzyjemniej z kimś obcym kto akurat jest chętny, najlepiej na fajnych winklach![]() Jak się trafi jakiś bufon z przerośniętym ego to tymbardziej fajnie go sprowadzić na ziemię, tym zajmuję się ja, Stef lubi sobie popatrzeć ![]() A Ty jezdzisz gdzies dalej czy tylko tak popylasz po okolicy? Po Polsce, za granice? I jak sie ten Twoj sprzet sprawuje? Jaki to rocznik?
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-13 o 17:33 |
|||
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty też mam męskie, też 40, piąteczka ![]() W lecie jeździłam w samym żółwiu, przy 35 stopniach po prostu nie ujadę w skórze, a już zwłaszcza na R6, na SVce zdecydowanie mniej grzało. Była dzisiaj dziewczyna oglądać R6. Ma przyjechać z kolegami, z podkarpackiego forum, więc może ich znam (wiem, że oni mnie tak). I trochę się niepokoję, dziewczyna jeździła na litrowym gixie, ale nie jej, czyli nie wiem, czy przejechała 5 m czy 500 km a ta R6 ma być jej pierwszym własnym moto... i mam mieszane uczucia, wiem, że w zasadzie nic mi do tego, ale zawsze jakąś idealistką trochę byłam jeśli chodzi o umiejętności i ogładę na motocyklu i to mi nie współgra...
|
|
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Justyna- w koncu kazda z nas kiedys wsiadla na pierwsze/mocniejsze/lepsze/ inne moto. Jakos sobie radzilysmy lepiej lub gorzej
![]() Kazdy popelnia wlasne bledy, jak nie kupi Twojej to wezmie inna... Ja bym raczej byla spokojna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2016-04-13 o 20:27 |
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
także życie mi te moje szmaty szybko zweryfikuje ![]() na razie się cieszę że mi się udało je za dobrą kasę kupić - bo to starsze kolekcje
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Renia, to fakt, masz rację
Ania, ja sobie bardzo tekstyle chwaliłam co też mi się bardzo przydało później, bo gdyby nie skóra to bym przy glebie na torze zdarła cały kombinezon
|
|
|
#4004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez 1qazse4 Czas edycji: 2016-04-14 o 01:05 |
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Przyczajenie
|
Renia,to rocznik 2012. Fajne moto jestem bardzo zadowolony,nigdy mnie nie zawiódł. Elastyczny silnik,motocykl ogólnie przyjemny w prowadzeniu z dobrymi hamulcami. Stylistycznie bardzo mi się podoba,ma w sobie ta agresję
Trasy najwyżej do 150km w jedną stronę,czasem wyjeżdżam do Niemiec,tak jak pisałem wcześniej.Qazse,to nie są durne wymagania. Ja tylko napisałem co rozumiem pisząc o tym,że można porozmawiać swobodnie o motoryzacji. Akurat to co napisałem to nie wiedza encyklopedyczna,tylko dostępna w pierwszej lepszej gazecie motoryzacyjnej. A skąd ty wiesz,że szukam dziewczyny? Ani razu tak nie napisałem,tylko używałem formuł 'chciałbym mieć' albo 'podoba mi się' itp. To że ktoś marzy np.o własnym mieszkaniu nie znaczy,że w danej chwili na nie odkłada pieniądze. Wiem,że to nie portal randkowy. |
|
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
Waski-calkiem swiezy ten Twoj szpej
Pozycja chyba srednia na dalsze trasy, fakt. Mnie sie niezbyt podoba ten nowy design, jakies za krotkie dla mnie, wygladaja troche jak srajacy pies ![]() Justyna- wlasnie mi kumpela opowiadala ze po slizgu w tekstylu jej facet ladnie sie skomponowal ze spodniami, na stałe:/ Do tej pory bylam fanka tekstylnych ciuchow ale po tej barwnej opowiesci zmienilam zdanie. Czeka mnie nowa kurtka, chyba sie przeprosze ze skora ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie w późniejszym okresie kupię na razie za dużo wydatków było ![]() Mój TZ i tak się nabija z mojej szafy , bo zamiast nowych kiecek wiszą szmaty na moto , a obok szmaty na koń ![]() A kiecka nie przybyła ostatnio żadna ... ba nawet butów żadnych nie kupiłam no skóra na upał średnia frajda , tym bardziej że ostatnie lata były upalne Na kursie dołączyły do mnie jeszcze dwie dziewczyny
|
|
|
#4008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam problemow z kupowaniem zwyklych ciuchow bo wprost tego nie znosze i zwyczajnie na ciuchowe zakupy nie chodze Czasem wpadam na 'polowanie' do szmateksu a np jeansy w sklepie kupuje jak juz mi dziury na doopsku świecą. Wchodze, kupuje, wychodze, mowy nie ma o weekendach w sklepie! Dziewczyny, czy wy tez tak macie ze dostajecie padaczki na mysl o pojsciu do galerii handlowej, czy to ja jestem nienormalna?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szmaty kupuje jak już w pracy jestem i potrzebuję . ciucholandy też bardzo lubię . No ostatnio9 zamiast kupić coś na tyłek takiego do łażenia , to przytragałam bryczesy i czapsy Weekendy spędzone w galeri handlowej zdecydowanie nie dla mnie i nie ze względu na pracę , nigdy tego nie lubiłam
|
|
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
czyli nie tylko ja
|
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, tak serio, ja lubię kupować ciuchy, ale najlepiej przez internet, nienawidzę łazić, przerzucać wieszaków, mierzyć.
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
czyli wszystkie mamy inaczej pod kopułą
![]() Już was lubię
|
|
#4013 |
|
Rozeznanie
|
Jak to? Dopiero teraz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
He he dobra ze 4 stro9ny temu
![]() Właśnie kończę pracę .. dobra pora
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ekipa widzę w miarę stała
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Rozeznanie
|
Czesc! Dawno Cie nie bylo
![]() Mialysmy przez chwile rodzynka ale juz chyba go odstraszylysmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie przepadam za zakupami - po pierwsze przez ceny (jak widzę jakąś głupią szmatę za 100 zł to mnie słabi) a po drugie przez ludzi - snują się takie zombie po całej galerii tempem pierd. się żółwi i trzeba ich omijać z każdej strony. No i nigdy nic nie mogę znaleźć jak już szukam konkretnie... Gdyby nie te powody to chyba bym nawet lubiła łazić po sklepach. Jedyne, co mogłabym kupować w kółko to buty
![]() Świniaczek - co tam u Ciebie! |
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Dwa lata temu poszłam na swoje (cudze swoje, bo wynajmowane
) :P, co w efekcie finansowo po jakimś czasie przymusiło do sprzedania GSa Rok temu kupiliśmy mieszkanie, więc już całkiem swoje, w sierpniu rodzę :P , chłop mi obiecał, że kiedyś tam coś mi kupimy na dwóch kółkach , więc temat nie umarł (ufff). Z tym, że po sprzedaży GSa ryczałam 2 tygodnie jak tylko o nim myślałam , więc temat nie miał i nie ma prawa umrzeć.I ostatnio się wkurzałam, bo ja taka trochę łamaga jestem (teraz podwójnie, pachwina mnie ciągle rwie i nawet nogi bym tak wysoko nie podniosła ), a brat przyprowadził gsa swojego kumpla, ale o wiele młodszego od tego co ja miałam i kilka razy nim jeździłam, a teraz to się kurna bałam, bo z moim talentem bym się wyrżnęła w najbardziej nieszczęśliwy możliwy sposób ![]() Mignął mi rodzynek, też bym z takiego babińca zwiała na jego miejscu :P Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-04-15 o 09:28 |
|
|
|
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
Swiniaczek- ty tez sprzedalas...? Niedlugo tu nikt jezdzacy nie zostanie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

raz nawet usłyszałam że jak to matce dwójki dzieci to nie wypada

także życie mi te moje szmaty szybko zweryfikuje