|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
no to perfecta to dax cosmetics
dziekuje
|
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi
podpis przy moich imieninach ![]() Fajny pomysł.Zdjęcia obejrzałam kowbojuuu
|
#1803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się wygłupiam, w sumie w ogóle nie myślę o moim wieku...a teraz idę wypić melisę Cytat:
![]() A ja fotki pewnie jutro dopiero odbiorę, tlen mi nie działa ![]() Idę się wykąpać i spać - jutro pobudka 5:30
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe no szeryf jak sie masz ![]() Rayne wiem ze to zarty ![]() 5:30 starsza nie starsza-w tej chwili marsz do łozka!!
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze już, dobrze - zmykam Dobranoc.
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
no!
5h snu, wspolczuje ![]() mojego szefa jutro nie ma, ale nie wiem czy jego syna nie bedzie ![]() dobra, wstane sobie tak 8:40, swiat sie nie zawali ![]() jak zmienie ta prace to nie wiem jak bede wstawac tak zeby dojezdzac tam na 9 ![]() jakas 6:40 codziennie.. nieeeeeee no nic, zobaczymy. dobrej nocki dziewczęta |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam zawiadomic osoiscie iz....wstałam
![]() ale nie wiem o co biega ![]() buziole ![]()
|
|
|
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
Tak więc dzień dobry, kawa, herbata, drinki czy co kto tam rano pija i myk do pracy... a chce mi się jak jasna cholera.Miłego dnia
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Ale śniegu u mnie i cieszę się z tego jak wariatka ![]() Pieknie biało i zimowo ![]() Navi, ty to masz życie, spać do 8.30 ![]() Marzenie moje ![]() A fotoski cuuudne, zmieniłaś sie po buzi! bardzo Chudziuteńka jesteś, śliczny zielony masz sweterek, i jakie ciacho [jedno i drugie] ![]() WSTAWAĆ ŚPIOCHY
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
No i znowu w pracy.
Czy ja już mówiłam, że nienawidzę zimy, nienawidzę jak jest ślisko?! No więc pierwsza gleba tej zimy zaliczona, można by się pośmiać nawet, gdyby nie to, że upadając wykręciłam sobie chorą nogę, tzn tą gdzie miałam operację kolana. Boli ![]() Buty mam dobre, bo się nie ślizgają, tylko ten parking przed pracą ... Rayne, ja się zapisuję z moim kolanem do emerytów chyba jednak
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ja tylko tak na chwilkę buziaczki dać bo niestety szefowa jest![]() odezwę się później
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie nadal nie ma śniegu Warszawa w tym roku mocno opóźniona.
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby to było mi po drodze to bym się przeprowadziła
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
haloooooo
jestem w pracy już i bede już na bierząco pisac cały czas cosik Navi super z tymi urodzinkami widzę że 3 laseczki ze mną z grudnia a najmłodsza to tu chyba ja jestem Kobietki herbatka owocowa mniam i jakies śniaddanko trzeba zjeśc bo już głodna jestem aneczko niee martw sie tą pizzą mnie też Tż ostatnuio wyciągnął a wiecie co ide dziś po kozaczki trzymajciu kciuki bo te mi przemakają i musze zareklamować bo mi sie rozkleiły wiecie ile u mnie śniegu masakra !! musze zimówe oponki kupić szybkciutko bo dzis to nawet autka nie ruszałam bo strach
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
I do zobaczenia popołudniu, bo spadam na uczelnie ![]() Edit: Navi pewnie, że was kocham i nie zapomniałam o Was
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
navi Kochana wiesz co piękna jesteś
w ogole te focie cudne są bardzo mi się podobają hihi i świetnie byliście przebrani hihihih to musiała być ładna impresssskaaa ![]() muszę się pochwalić łaaaaaaaaaaaaa dostałam 800 zł nagrody :d matko jak sie ciesze
<<< Chcesz Być Kimś Zacznij Być Sobą...>>> 3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną Edytowane przez karaa86 Czas edycji: 2007-11-27 o 09:06 |
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Kara, gratulacje
Czemu ja takich nagród nie dostaję
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, ja też nie, buuu...
Karaa, również gratuluję ![]() Dziewczyny, korzystacie z usług poczty polskiej? Czy ja mam zwidy czy wysyłanie paczek jest teraz tańsze? W pazdzierniku placilam za priorytet 10 zł, a teraz widze na stronie w cenniku, że jest 8 zł. // za paczkę do 1kg
|
#1819 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
noo narzeczony ... kiepsko ale jak piszą dziewczyny , nie był Ciebie wart, ciekawe tylko kiedy mu się odwróci ? bo stwierdzi że 17nastka niedojrzała ![]() no i gratuluje AWF wogóle to dzień dobry jest ziiimno pada śnieg
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
ines jak ostatnio zapłacilam 5,20 za wysłanie torebki
napisałam Ci pw z prośbą o dane za piorytet oczyiście bo wszystko zawsze wysłam piorytetem żeby szbko było ![]() matko nawet nie wieice jak sie ciesze że dostałam po prostu masakra
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakim cudem .Widziałam PW, ale dopóki nie sprawdzę dokładnie ile kosztuje przesyłka, nie powiem Ci ile musisz mi przelać.
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
ines wiec podaj mi dane i w ogole ja Ci swoje już dałam chyba co nie
i jak wyślesz to od razu powiesz mi ile zapłaciłaś razem i od razu przelew zrobię witamy ka.si u nas to samoooo brrrrrrrrrr.....
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem czemu wtedy płaciłam to 10 zł... To była przesyłka za pobraniem...
Karaa, powiedz mi tylko czy ty chcesz prirytet czy normalną przesyłkę... Nie mów że "jak mi wygodniej" bo dla mnie to żadna różnica
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
jestem znowu
![]() Navi zdjęcia obejrzę w domu, żeby nikt mi przez ramię nie podglądał naszej piękności ![]() Wczoraj Wam mówiłam, że mężuś dostał rybkę od kolegi prawda? tak więc to nie była ryba tylko rybisko nie chciałam jej smażyć by była zdrowsza więc stwierdziłam, że ją upiekę, tak więc musiałam ją wsadzić do największej brytwanki na ciasto piekłam ją półtorej godziny ale była tego warta, pyyyycha TŻ aż zrobił fotkiKaraa gratuluję nagrody ![]() a i żebym nie zapomniała... WITAJ ZNOWU GIOVANNA
|
#1825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heeej
Cytat:
![]() tylko ze jesli zmienie prace to się skonczy błogie spanko... ![]() ale o tym sie pozniej rozpisze ![]() a czemu mi sie buzia zmienila dziekuje za komplementy ![]() xal, ojej! uwazaj biedactwo ![]() Cytat:
mojego szefa nie ma co i tak nic nie zmienia, ale moge chociaz spokojnie nawalac w klawiature i nie pyta co tam robię ![]() u mnie na prowincji sypie ![]() karaa Ty sie ciesz, ze taka mloda jestes ![]() a nagrody gratuluje!!! ![]() ja dziwnym trafem tez mam malo czasu do spamowania z domu.. a tutaj hulaj dusza piekła nie ma ![]() a ja o Tobie nie zapominam, posłałam Ci fotki, ale chyba za duzo ich na Twoja poczte. wysle w dwoch czesciach zaraz ![]() Cytat:
i kolega powiedzial:wybacz, ale po raz pierwszy Twoj chlopak wyglada seksowniej od Ciebie ![]() Cytat:
![]() wiecie co, na tej rozmowie wczoraj koles sie pyta jakie fora przegladam w necie. to mowie jakies mądre branzowe nazwy, a on : a z takich nie z branzy? i co mu mialam powiedziec, wizaz.pl?? powiedzialam ze wiadomosci na gazecie, bo to tez prawda. ale smiac mi sie chcialo ![]() edit: sweet to faktycznie rybisko pokaz foty |
||||
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Navi jak nie zapomnę to wstawię
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
ines niech bedzie piorytet
szybciej bedzie ![]() navi leniuchu w ogole sie nie wysypiam w ogole hihih no no widzisz jakiego masz podrzutka superowego furore zrobił a kiedy masz tą druga rozmowe ?? mów tu szybko a co do nagrody to takie wiesz przed świętami żeby coś było a mi się przyda na maxa sweet dawaj focie rybki hihihi matkoo też bym jakoś zjadła coś nie coś ww pacy nudy jak flaki z olejem
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Karaa u mnie też nudy a jeszcze tyle czasu do końca.
Już zapakowałam prezent dla TŻ i położyłam pod łóżkiem (tam nie zagląda) i jak tylko zadzwoni mi budzik w piątek tak mu szybko wręczę z buziakiem w ten zaspany ryjek, pewnie się zdziwi
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie wiedzialam, ze laski mu beda zagladac pod to przescieradło i pytac czy ma cos pod spodem no i tak bylo o matko, smiechowa impreza ![]() a rozmowe nie wiem praca jakos po 5.12, wiec pewnie niedlugo... ale nawet nie wiem ile jest konkurencji w II etapie ![]() Cytat:
ale fajna niespodzianke bedzie miał mezus
|
||
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że rano czasu brak, że będzie tylko buziak![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

podpis przy moich imieninach 

ale moze sie rozmysle, bo jestem tu prawie najmłodsza sasasasa 

I do zobaczenia popołudniu, bo spadam na uczelnie
// za paczkę do 1kg

praca jakos po 5.12, wiec pewnie niedlugo... ale nawet nie wiem ile jest konkurencji w II etapie