![]() |
#1201 |
Paul's girl
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, które pamiętają serię zapachową California( a więc dluższych stażem w A.)Czy istnieje jakakolwiek możliwość, że Avon wypuści podobny zapach w przyszlości?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zadomowienie
|
Gothika i jak ten lakier??? Bo chyba w koncu nie napisalas, potwierdzalam wczoraj wieczorkiem, wiec moze nie zauwazylas w gaszczu postow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z K02 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe coś mi się przypomniało ![]() ![]() Swoją drogą mogliby wprowadzić ten zapach i jeszcze mój ukochany Scent Trend (melon, ogórek i nie pamiętam co tam jeszcze było) ale to były najwspanialsze perfumy echhh ![]() ...ale mnie na wspomnienia wzięło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie wizazanki!mam pytanie..czy ktos mial Platkie Peelingujace z kwasem owocowym?jakie sa efekty?dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Witam ja tez dostalam inny plyn sam lawendowy i napisalam do nich maila w tej sprawie,chyba sobie zarty robia jakby moja klientka chciala sam lawendowy to taki bym jej zamowila a oni sobie sami zmieniaja.czekam na odpowiedz.Nowa tresell ładny,troszke słlodki zapach jak dla mnie zdecywowanie na wieczory i chlodne dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
też dostałam zwykłe płyny lawendowe. jednej klientce nie przeszkadza, ale inna nie chce takiego bo jej wlaśnie na takim świątecznym opakowaniu zależy... też muszę do nich maila wysmarować... jak już ktoś dostanie odpowiedź w tej sprawie, to proszę piszcie!! świecznik Incense słodki, taki maciupki - bardzo mi się podoba!! zawieszka do telefonu fajna, ładnie się błyszczy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
mi oddali kasęza ten płyn i nie kazali odsyłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Ja sie kusilam na ta ta bizuterie a po fotkach realnych cos mi sie przestala podobac
![]() ![]() MA juz Emily- ale widze ze juz ktos fotki wkleil bo ja mam juz aparat- bede miec Rose Petal kolo 16 grudnia.I mam true glow bizuterie ktora tez jest w katalogach.
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Też napisałam do nich w sprawie tych płynów,bo koleżanka chciała,żeby były to właśnie te Xmas.Miała je mieć na prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
moja klientka też właśnie chciała na prezent i to w tym świątecznym opakowaniu. w takim zwykłym nie chce... a skoro oddają kasę zamiast posyłać w kolejnym zamówieniu już we właściwym opakowaniu, to może już ich nie będzie...??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
No własnie:/
Ja też dostanę ten w zwykłym opakowaniu :/ a klientka takiego nie chce, bo to ma być na prezent ... Napisałam do nich mejla co z tym zrobić... Ale chyba się wścieknę i zadzwonię tam ![]() trzy dni siedziałam nad sprawozdaniem, a wynik jest zły i chyba robota od nowa, wściekła jestem jak nie wiem co, może z takim nastrojem zdziałam coś w tym Avonie ![]() wiem, że w Łódzkim COKu można dokupić ten płyn. Ale nie wiem czy dokupować... Ale nast paczkę zamówię już z 16, a wtedy bedzie za późno na ten płyn, klientka chyba chce na Mikołajki ![]() Jak to załatwiłaś? ![]()
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bardzo i wlasnie ona nie wyglada mi tandetnie tak jak Rose Petal- widzialam fotki realne na allegro. A w Orichid nie podoba mi sie to ze naszyjnik taki duzy-duze kwiatki i dlugie kolczyki-chyba wole cos delikatniejszego.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() emily jak dla mnie średnia, klientka zamawia - będę miała fotki w piątek ![]() a rose petal, podobnie jak emily - nie powaliło mnie na kolana ![]() bardzo mi się podoba jeszcze gold bead ![]() ![]()
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie orchid i strasznie mi się podoba, myślę nawet czy nie wyskoczyć w niej na studniówce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykły lawendowy na ten swiateczny wiec problemu nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
->http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=249 Widocznie Ty wolisz wieksza bogatsza bizuterie a ja skromniejsza i perelki. Mi sie podoba jeszcze naszyjnik z perlami ten pretty cos.
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama go wklejalam tam. Podoba mi sie ale jego cena wcale mi sie nie podoba i go nie kupie ![]() Widzialam podobny na allegro za 5 zl ![]() Chyba tamten sobie kupie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Również dostałam zamiast płynu Xmas zwykły lawendowy, ponadto przysłali mi chusteczki do demakijażu z Clearskinu w podartym, otwartym opakowaniu także można je wyrzucić, a najlepsze jest to, że na fakturce mam szminkę Champagne Glow a w pudle jej nie było, był zamiast tego jakis cień z CT taki pojedynczy w formie błyszczyku- jaja sobie robią. Już sie ucieszyłam jak zobaczylam, ze mam coś za free- ten cień ( na fakturce go nie ma), ale jak nie znalazłam szminki i zobaczyłam te chusteczki ( a są dla takiej mendy, która jak się o tym dowie to wolę nie być w swojej skórze...) to się załamałam i wściekłam.
Zadzwonilam do mojej liderki- nawet nie raczyła odebrac telefonu. Wzięłam fakturkę i odnalazłam tel. do Biura Obsługi, a tam miła niespodzianka, chwilkę czekałam na zgłoszenie, miła babeczka wysłuchała moich pretensji, uspokoiła, powiedziała, że to wszystko ( pomadkę i chusteczki) wyślą mi wraz z paczuszką w drugim terminie i nie będę musiała za to zapłacić, a cień mogę sobie zatrzymać. Elegancko, ale i ta im nie wierzę, więc wysmarowałam naładowanego emocjami maila. Zobaczymy co odpiszą. Może powinnam upomnieć się o jakis prezent pzreprosinowy w ramach złagodzenia mojego stresu związanego z tym wydarzeniem? Chyba jestem pazerna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko: wklejałaś w wątku ze zdjęciami fotki szminki diamentowej Champagne Shimmer i nabłyszczającej Champagne Glow. Jakbyś je porównała? Miałam nabłyszczającą ale była za blada dla mnie
![]() (fotki widziałam, ale na ustach jest tylko diamentowa. Mogłabyś jeszcze nabłyszczającą zrobić na ustach, lub porównać)
#1224 |
Zadomowienie
|
Tez odebralam wczoraj paczke i musze powiedziec, ze Treselle Seduction jest bardzo ladna---ale spodziewalam sie zapachu mocniejszego, killera nawet, a tu mamy glownie owoce lesne przelamane paczula
![]() Zapach nie jest tez tak trwaly jak inne EDP Avonu, niemniej jednak jest to jedyna woda Avonu, ktora mi sie podoba i pewnie bede ja kupowac---zreszta kosztuje grosze to mozna ![]() Perelki rozswietlajace---w sumie uzylam tyko raz, ale tez wydaje mi sie, ze one nie sa tak rozowe jak ta wczesniejsza wersja; tamte robily ze mnie Piggy, a te nie. Zauwazylam na razie silne nablyszczenie, bez koloru, bede dalej testowac, ale podoba mi sie, ze ich roz nie jest az tak intensywny. Tyle tylko zamawialam dla siebie, a reszty nie otwieralam bo bylo dla kuzynki ![]() Wachalam rowniez obie wody Wish of.... Happiness--- lekka, cytrusowa; w ogole nie moje klimaty,ale dla kogos kto lubi bedzie fajna, podoba mi sie, ze jest slodka, a nie cierpka ![]() w sumie moze ja kupie, jest taka neutralna, nie narzucajaca sie---a takich wod w ogole nie mam ![]() Love--- same kwiaty, takie swiezo sciete z lodygami ![]() ![]() Za 3 dychy to mozna kupic, chcocby stalo na toaletce ![]()
#1225 |
Wtajemniczenie
|
Jednak zamówiłam coś z kat.15! Tusz do rzęs podkręcający z CT
![]() ![]()
![]() |
#1226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam obydwie te szminki i muszę przyznać, że diamentowa Champagne Shimmer jest zdecydowanie ładniejsza. kolorek jest troszkę bardziej intensywny, ma w sobie mnóstwo drobinek i z całą pewnością jest bardziej trwała od tej nabłyszczającej!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale jak to zrobiłaś? Po prostu Ci to wymienili tak bez problemu? Muszę spróbowac jutro, bo wtedy bede paczusię odbierała ![]() Nie było moich gwiazdeczek do dekoracji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
ja tego nie robiłam ale słyszałam że dostali pismo własnie o tych płynach żeby je bez problemu wymieniali
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.