![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Listopadowo - grudniowe mamusie 2007 II
Link do starego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178780
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe mamusie 2007 II
pierwsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
druga
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ostatni beda pierwszymi
![]() Czesc Brzuchatki ![]() ![]() ![]() Ale zapewniam Was, ze ten stan baaardzo szybko mija ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2007-11-26 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A nie prawda bo ja byłam pierwsza tylko coś mi Wizaż zaszwankował
![]() ![]() ![]() ![]() No ale mniejsza z tym moge was przepuścić ![]() Halo Primavera!! Gdzie jesteś?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
No to ja też jestem
![]() I dzięki dziewczyny za pocieszenie ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witajcie kobitki!
Co za koszmarna noc. Prawie całą noc przesiedziałam, a jak wreszcie rano poszlam do wyrka to i tak nie moglam spac i ciągle sie budziłam. Tak okropnie mnie plecy bolały i młode naciskało na dole brzucha. Co przysnęłam to ten ból okropny mnie budził. Postanowiłam, że zobacze jak czesto sie pojawia i spojrzalam na zegarek ale następnego nie doczekałam i zasnęłam ![]() ![]() ![]() A u nas słoneczko i śnieg leży, cieniutka warstwa ale tak na spacerek wystarczy, przejdę się, dotlenię to może będzie pozytywniej. Inka współczuje fizyki! Ja byłam zagrożona z fizyki, pamiętam jak odpowiadalam na dwóje no i na maturalnym mam dwóję. Nic i tak z tego nie pojmuję. To byl jakiś przedziwny kosmos dla mnie ![]() Zaraz wstawię liste coby była tutaj w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mamusie:
1. Ag_nes - termin 27 pazdziernika; ur. 5.10.2007, chlopczyk Oskar, 2100g; CC 2. agi_kn - termin 24 listopada; ur.20.10.2007, chlopczyk Hubert; CC 3. GosiaSusanka - termin 22 listopada; 24.10.2007 , chlopczyk Bartus 4. celka2000 - termin 05 listopada; ur. 26.10.2007, chlopczyk Adaś 3555g; 55 cm ; CC 5. gizelcia - termin 02 listopada; ur. 29.10.2007, dziewczynka Oliwka 3300g; 54 cm; SN 6. Paulincia - termin 03 listopada; dziewczynka Marysia 3900g; 60 cm; SN 7. kuseczka termin 9 listopada; ur. 29.10.2007, chlopczyk Jas 2570g; 48 cm; SN 8. Aniolek85 - termin 25 listopada; ur. 02.11.2007, chlopczyk Kubuś 2500g; 50 cm; SN 9. szperrr - termin 8 listopada; ur. 05.11.2007, dziewczynka Hania 3695g?; 55cm; SN 10. bb-m - termin 17 listopada; ur 07.11.2007, chłopczyk Jaś + dziewczynka Joasia 2950 g i 2750g ; CC 11. Medusia - termin 14 listopada; ur 09.11.2007, dziewczynka Melania; SN 12. szprotusia - termin 06 listopada; ur 10.11.2007 dziewczynka Marysia 57cm; 4630g; SN 13. *misia*- termin 20 listopada, ur 13.11.2007, chłopczyk Mateusz 58cm; 3260g; 14. ewcia123 - termin 24 listopada; ur 15.11.2007 chlopczyk Piotrek3550g; 54 cm 15. afiliks - termin 20 listopada; ur 18.11.2007 dziewczynka Kasia 49 cm; 2365g; 16. bingo30 - termin 17 listopada; ur 21.11.2007 dziewczynka Emilka 53 cm; 3400g; SN 17. bubbel - termin 3 grudnia; ur 24.11.2007 chlopczyk Nathaniel 53 cm; 3580g; SN 18. ann_Lee - termin 7 grudnia; ur 25.11.2007 dziewczynka Zuza 3330g; SN Lista przyszłych mamus listopadowo - grudniowych: 1. Laura_85 - termin 03 listopada; chlopczyk Patryk 2. betka72 - termin 20 listopada; dziewczynka Aleksandra 3.Yoolia - termin 21 listopada; dziewczynka Małgosia 4. Monikak24 - termin 22 listopada 5. mili78 - termin 25 listopada 6. martka83 - termin 25 listopada; chlopczyk Marcel 7. koletynka - termin 1 grudnia; chlopczyk Sebastian 8. Fiona_80 - termin 4 grudnia; dziewczynka 9. primavera - termin 6 grudnia; niespodzianka 10. Sławka2 - termin 8 grudnia 11. InKa29 - termin 16 grudnia; chłopczyk Antoś 12. jolanta.g. - termin 24 grudnia dziewczynka Alicja 13. Tulis - termin 24 grudnia; dziewczynka Oliwia 14.Ifriti - termin 25 grudnia; 15. vino - termin 27 grudnia, dziewczynka 16. juk-ka - termin 30 grudnia; przeczucie: chlopczyk 17. puszina - termin 31 grudnia; chlopczyk Marek 18. a.k - termin 2 stycznia, dziewczynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja własnie pogrzebałam w papierkach i wynikach z usg.
na jednym zdjeciu z 11tc dojrzałam termin 17 listopad ![]() ![]() mam chodzic na KTG i monitorować, a w moim szpitalu jest zasada, że przyjmują po 7 dniach po terminie, tylko który termin wezmą pod uwagę ![]() ![]() zgłupieć mozna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rzabbocop
|
Yoolia ten z 6 tc
![]() im dalej tym większe różnice a 12 tc podają bo wtedy ustawowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Wstawiam kilka zdjęć, pewnie to już ostatnie z brzuszkiem. Niestety jakość pozostawia wiele do życzenia, bo robione telefonem, ale coś tam widać
![]() ![]() ![]() Strój w jakim sie prezentuje to mój codzienny domowy mundurek - w nic sie już nie mieszczę ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem.
Dziękuję za pamięć ![]() Mieszkamy już u siebie ![]() ![]() Na razie nie mam jeszcze netu, TŻ ma podłaczyć - więc wpadłam na chwilę podczytać, co u was słychać ![]() Gratulacje dla nowych mamuś ![]() Ja obawiam się, że mojemu dziecku chyba za bardzo się we mnie podoba - bo przy ostatnim tygodniu (bieganina, dużo noszenia, sprzątania, wieszanie firanek, mycie i pastowanie podłóg, cały czas na nogach) to już powinno ze mnie wyjść - a tu ani widu, ani słychu ![]() ![]() Buziaki dla was wszystkich, mam nadzieję, że jak najszybciej uda mi się do was wrócić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Joanna Małgorzata
|
no to ja tez się melduje na naszym starym nowym wąteczku ale dałyśmy czadu że na 2 część otworzyli
![]() Sławeczko dziękuje za wyrozumiałość ![]() Primciu wracaj do nas szybciutko Yoolia ty to się masz z tym terminem kurczaki ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Primaverko już sie zdenerwowałam, że wlaśnie z powodu tych wszystkich wyczynów jesteś na porodówce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dziś na obiadek mam pierożki własnoręcznie kupione przez mojego TŻ ![]() ![]() Ja miałam iść na zakupy a u nas śnieguje i śnieguje.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny my juz dzisiaj w domu jestesmy
![]() Sukces - maly dzisiaj w koncu zalapal jak ssac cycka , a juz sie balam ze nie bedzie umial i nici z karmienia piersia , ale udalo sie ![]() Oto zdjecie naszego najwiekszego szczescia, ktore ma dwa dni ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Cześć piękne Dwupaki!
Moc gratulacji i najlepsze życzenia dla nowych Mamuś ANNLEE i BUBBELKA! ![]() ![]() AnnLee ale z Ciebie był piekny ciężarek. Zuzia podobna do Mamusi. Od razu widać,że to dziewczyneczka. ![]() Bubbelku, urodziłaś krasnalowego aniołka. ![]() Sledzę wątek i trzymam kciuki za resztę dziewczyn. ![]()
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie." B.Spinoza Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-11-26 o 22:35 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Joanna Małgorzata
|
hejka Kociaki
żadna się nie rozdwoiła jakiś zastój mamy ![]() Ja oczywiście po spacerku do przedszkola na dziś nie mam żadnych planów więc może usiądę i popiszę jakąś prace do szkoły kurcze ale się z tym ociągam Bubbelek ale slicznoch z tego Nathaniela
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() przywiatam sie tylko i ide sie szykować, bo zaraz lecę na KTG. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Jejkuś ale nam się tu robi kameralnie!! Tak mało nas już tu zostało.
I ja też ciągle jeszcze jestem, i wygląda na to że jeszcze tu trochę posiedzę i posmęcę. Wczoraj byłam na ktg i wyszło mniej więcej coś takiego ----------------------------------------------------------------------------------------- Mąż stwierdził że od linijki by prostszej kreski nie narysował!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bubbel synuś przecudny, rozpływam się nad tymi małymi noskami!! Yoolia napisz potem jak twój wykres i co w końcu z tym terminem.
Marcelek ![]() Edytowane przez martka83 Czas edycji: 2007-11-27 o 09:48 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Joanna Małgorzata
|
[quote=martka83;5890561]Jejkuś ale nam się tu robi kameralnie!! Tak mało nas już tu zostało.
I ja też ciągle jeszcze jestem, i wygląda na to że jeszcze tu trochę posiedzę i posmęcę. Wczoraj byłam na ktg i wyszło mniej więcej coś takiego ----------------------------------------------------------------------------------------- Mąż stwierdził że od linijki by prostszej kreski nie narysował!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] No cicho tu u nas ale się naśmiałam z tej linii Sorki Martko jestem okropna ale aż mi łezki poleciały Przykro mi że to się przedłuża ja mam do teinu jeszcze 19 dni a też juz mnie nosi a rozumiem jak to jest jak się termin przeciąga Ale to było dobre ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Joanna Małgorzata
|
[quote=InKa29;5890688]
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Faktycznie cisza i spokój na wątku coraz nas mniej... bubbel śliczniutkie to Twoje dwudniowe szczęście - faktycznie taki malutki krasnalek ![]() U mnie śnieżycy ciąg dalszy - siedze w domu i mam lenia ale musze sie zmobilizować bo zostało mi jeszcze troszkę do sprzątnięcia nie mówiąc o praniu i zakupach... Ech.... martko główka do góry przeciez wiecznie tam siedzieć dzidzia nie będzie pewno jeszcze nie jest gotowa. Musicie sie bardziej przyłożyć do wypędzania z mężem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rzabbocop
|
Yoolio mam nadzieję, ze KTG właśnie pokazuje skurcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Inka co Ci będę dużo mówić, sama wiesz jak jest skoro już cię nosi
![]() Eh, jeszcze pewnie kiedyś będziemy tęskniły za tą nudą ![]() Sławka też tak myślę, trzeba wziąść sprawy w swoje "ręce" ![]() A gdzie jest reszta dziewczyn z listy? Niby jest nas 18 a tak właściwie to taka mała garsteczka została. Edit: Ineczko a skąd to zdjęcie na twoim avatarku?? Czy to latarnia w Kołobrzegu bo nie widzę dokładnie?? W Kołobrzegu zaręczyliśmy się z tż...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Joanna Małgorzata
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Puszina czy ja Cię widzę na dole
![]() Inka Kołobrzeg rzeczywiście miło wspominam, oprócz pani która wynajmowała nam pokój. Przez telefon zapewniała mnie że do morza jest bliziutko, a w końcu cały czas jeździliśmy autkiem - taki hektar mieliśmy. A na Starym mieście była taka fajna knajpka i prawie codziennie wciskałam tam penne z brokułami. Pycha!!!
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Własnie wróciłam, zero skurczy, ale po badaniu p doktor stweirdziła, że mam sie zgłosić na oddział, tak więc zbieram się do szpitala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.