![]() |
#361 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciekawe jak moja dzidka... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I okoliczne sklepy meblowe. Cytat:
![]()
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2016-04-14 o 11:00 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Co do tych sutów to ja dzis miałam taki mały masażyk i prosze czytam ze trzeba robić huhu
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przez ostatnie 3 tygodnie przybyło mi zaledwie 0,2 kg (do tej pory przybierałam regularnie 0,5 kg na tydzień). Lekarz mówi, że to ok, bo +10kg przez całą ciążę to wystarczająco, a ja i tak się trochę tym martwię. Zastanawiam się, czy zamówić ręcznik z kapturkiem za 45zł czy jakiś tańsze. Już jeden kupiłam za podobną kasę, ale to w sumie zakup na lata, więc może nie warto żałować... w dodatku mająładne aplikacje i fajne wykończenie... z drugiej strony powinnam liczyć każdy grosz. Rany, rany...
![]() |
#364 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest ok, nie brudzi się i jest lekka. Cytat:
2 łyżki kawy mielonej + lyzeczke cynamonu zalewam gorąca woda ale tak żeby zrobiła się tylko taka papka gęsta, do tego dodaje łyżkę Oliwy lub jakiegoś innego olejku, i dodaje żel pod prysznic żeby konsystencja była taka zwarta, glutowata i masuje osobno nogi, zmywam, brzuch zmywam itd. Dzięki temu nie ma sprzątania po tym ![]() ![]() I zapach przepiękny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Moderatorka z pazurem
|
Poprasowalam troche a teraz przerwa na relaks. Listonosz przyniosl paczke z Ali, niektore rzeczy nawet fajne, o jedna zalozylam spor bo miala byc bawelna a jest straszny plastik, no i 1 brakowalo wogole w paczce.
Mona, okres powiadasz? ![]() Acid, dobrze ze nie wywinelas orla ![]() Mia, a moze masz na nogach te buty, ino juz stop nie widzisz? ![]() Lambada, gratki. Jestes mistrzem zaciskania nog ![]() A co do wody z imbirem...predzej beczke soli zjem niz tkne imbir. Toz ja codzienne konwulsje mialam do 26tc! Imbirem tez zwracalam ![]() Kręć suta, kręć oł jeaaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dostalam od tesciowej satynowa narzute plus poszewki. Jak ktoras lubi to moge oddac za darmo. Bezowo brazowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzmi super, ale teraz kawe musze kupic, cynamon musze kupic haha ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Kupilam jakas tania torbe w primarku to dopakuje rzeczy dla dziecka, bo mnie juz strach dopada.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
AnneMarie - banał, nalewasz sobie do miseczki oleju ( jakiego zapragniesz ) dodajesz kawę mieloną ( u mnie w domu kupujemy tylko ziarnistą i sami mielimy - co za zapach ! ) i dodajesz cukier. Możesz dać jeszcze sól. U mnie wszystko szło na oko. Mieszasz i hm ... pilingujesz się
![]() Piling powinno robić się raz w tygodniu,nie częściej bo naskórek złuszcza się własnie co 7 dni. Roses - było niebiezpiecznie ![]() Edytowane przez aciddisco Czas edycji: 2016-04-14 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wciaz musze kupic ta kawe haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Ale jesteśmy dzielne! Dziś 14ty i nikt nie rodzi
![]() ![]()
#370 |
Zakorzenienie
|
No i przypomniałyście mi ze ja szukałam namietnie narzuty na łóżko poki nie czepiłam sie za kupowanie samych dzieciowych rzeczy.
Trzeba wrocic do starych zapomnianych zakupów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Mam pake
![]() ![]() ![]() A Małą będe musiała przebierać 10 razy dziennie aby we wszystkim pochodziła ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aros fajna sprawa, kupowałam u nich ksiazki dla cory. Ceny maja piekne ![]() Cytat:
Udalo mi sie wyciagnac core na dluzszy spacer. Grazyna i pachwiny daja mi sie teraz we znaki, a tak przyjemnie bylo sie przejsc po polach.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My po wizycie ![]() Generalnie wszystko gotowe do porodu - pozostaje czekać na skurcze. Młody waży ponoć 3600 ![]() ![]() Ja przytyłam tylko 1 kg ![]() Na to coś w moczu co wyszło dostałam tylko globulki dopochwowe bo gin stwierdziła że mam tam dużo śluzu i to z tego może być... no mam nadzieje ze wie co robi!!! W sumie mogłabym w weekend urodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Raczkowanie
|
AnneM - tam jeszcze zrobiłam edita co do czestotliwości pilingów. To możesz zrobić sam cukrowy, cukrowo solny, z płatkami owsianymi ...
JA to mieszam tylko z olejem, nie daję żelu pod prysznic bo po co tą chemię ładować na siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko gotowe mówisz aaaaaa super. Jesteś tykającą bombą! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej laski!
![]() Daga, ja polecam tę metodę, odkrywcza nie jest - dziecko ciasno w kocyk, bujanie i szuszanie. Jak jest najedzone, to smoczek. Na youtubie jest całe szkolenie ;-) Bidna Ty ![]() Cytat:
[QUOTE=Lambadaa;58920406]My już po wizycie ![]() ![]() ![]() Położna mi się kazała od jutra bawić brodawkami ![]() Podobno trzeba je tak wyciągać, żeby były odstające i żeby dzidziuch mógł sobie łatwiej złapać.. To takie troche dziwne i zboczone.. co mam leżeć i se kręcić sutem? ![]() ![]() Brawa dla dzidziusia ![]() ![]() Co do kręcenia suta.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Połowa kwietnia to była granica od mojej gin do zaciskania nóg, udało się ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lourose Czas edycji: 2016-04-14 o 11:34 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||||
Konto usunięte
|
Jestem z siebie dumna!
![]() Cytat:
Cytat:
Ja właśnie dostałam zdjęcie od kumpeli, z 2 stosami ciuszków dla młodego. A ja już w komodzie miejsca nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wagi zazdroszczę! Ja już sie nie waże :/ Za duży stres dla mnie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Ledwo dolazlam do domu, wiatr mi wial w oczy i sie poplakalam, bo mnie to denerwowalo.. Hormony przestańcie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Chrzanie to kręcenie, brzuch mnie boli!
![]() |
#381 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zebys wiedziala ze nie widze ![]() Co tam kupilas na Ali ciekawego ??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No mamuska pieknie dokarmilas swego synka ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
![]() ![]() Wytłumaczcie proszę blondynce sprawy z ZUSem. Jak urodzę, to dostaję (załóżmy) przez te pierwsze pół roku 100% podstawy wynagrodzenia. Jak liczy tę średnią do podstawy? Wiem że za ostatni rok - miałam 3 szalone podwyżki. Tyle że mam wątpliwości do miesięcy, gdzie byłam na L4. - jeśli, załóżmy, w październiku i listopadzie byłam na L4 i dostałam mniej kasy, czy do średniej na zasiłku macierzyńskim liczy się na pomniejszona pensja, czy to co mam na umowie? - jeśli jestem na L4 w kwietniu i maju (bo rodzę pod koniec maja), to czy do tej średniej ten kwiecień i maj też liczy się pomniejszony o L4? |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Jadeee na przeglad! Eloo
#385 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() Ciuszki dla panny, takie na potem. Ale dupy nie urywaja. Niby byly polecane na grupie fb, ale jak dla mnie to slabiutkie. Najciekawsze z calej paczki ale duze to strasznie. Bedzie dobre za rok ![]() Baby Girl Cartoon Romper Jumpsuit Infant Toddler Boy Sleeveless Button Baby Suit http://s.aliexpress.com/f2iIVbUJ (from AliExpress Android) ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2016-04-14 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A moje zamówienie z ali jeszcze w kosmosie jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powodzenia! ![]() Rose, truskawkowe coś podbiło moje serce ;D koniecznie jak ubierzesz w to małą to chcę zobaczyć fotę ;D Ja bym chyba kupiła wszystkie! ^^ Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-04-14 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moze to przez Twoje imie - bo ja tez w goracej wodzie kapana, jak cos wymysle to chcialabym miec teraz w tej chwili zrobione- a moj maz skutecznie mi przeszkadza bo jego ulubione slowa to "zaraz"(czyli za kilka godzin) albo "pozniej" ![]() Zazwyczaj jak to uslyszalam to sie gada nie prosilam tylko wszystko sama, przez ciaze musialam sobie usiasc na tylku i czekac na jego zlitowanie... ![]() Ja tez czekam na zamowienie z ali-tyle ze tym razem nic dzieciowego ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-04-14 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Moderatorka z pazurem
|
Szkoda, ze nie mam Madlenkowego misia do testow...juz by byl truskawka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiem czy temat już był ale co sądzicie o falbance do łóżeczka z Ikei? Bo mam łóżeczko z szufladą i wszystko widać, co tam powkładane
![]() ![]() ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90319701/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.