|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drogeria Natura - cz. V
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba że tak. Bo informacji o -50% przy Essie ani przy Life nie było (przy innych tak)
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Jenak Essence i Catrice są objęte promocją, co prawda niewielką bo 20%, ale zawsze
![]() Trochę się obkupiłam
|
|
|
|
#3694 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja kupiłam tylko 3 rzeczy: od WnW szminkę w kredce Rico Mauve i lakier Hannah Pinktana, oraz micel Delii, bo za 4,50 żal nie brać.
Już nie było Garniera z olejkiem /a pozostałe były / i różanego toniku.A poszłam dość wcześnie. |
|
|
|
#3695 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Pierwsze zdjęcie z dzisiaj, a drugie z poprzedniej promocji
|
|
|
|
#3697 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Robisz bardzo ładne zdjęcia ![]() To teraz czekam na testy i opinie na blogu
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie intensywnie testuję paletkę 5 cieni (naprawdę jest godna polecenia) oraz czwóreczkę do konturowania Kobo. Ostatnio mam fazę na bronzery i rozświetlacze ![]() Jednak na opinie będziesz musiała trochę poczekać
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
A co powiecie o kredkach do oczu sensique? Chodzi mi o jakas czarna. Do tej pory uzywalam z wibo ale myslw czy kupic jakas z sensique. Warto?
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, znacie delikatne żele do mycia twarzy Green Pharmacy? Mój Ziajki powoli się kończy, a widzę że te są w promocji po 4,19 zł. Pojemność spora, więc żal byłoby nie wypróbować
|
|
|
|
#3702 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajne jasne pudry ma Ingrid. (są np. w Hebe) I Catrice all mat plus. Tylko obydwa są pow 15 zł. Poniżej to jedynie sensique. Brązowe kredki- eveline, golden rose. I lovely z rossa. Poza tym essence ![]() Cytat:
Poza tym w Rossie różowy -też po 10,9. W hebe są chyba po 12-13zł. Jak byłam dziś w sp to w ogóle nie było wywieszek -50%. Tak jakby tylko dla wtajemniczonych ![]() A na poszczególnych szafach nalepki -40, -45% itp. Specjalnie się pytałam. Jest promocja na wszystko z kolorówki, 14-19, bez podziału, wszystko na raz. Z kartą, limit 5szt. Jak go wyczerpiesz, a chcesz jeszcze coś dokupić to są aktualne promocje (np. Loreal oczy-40%, Maybelline twarz- 45%, Astor usta- 40% i inne wymienione w gazetce). I one są do końca kwietnia. ![]() Z natury wzięłam tylko wkłady do cieni kobo. Z sensique jakoś nic mnie nie interesowało. Z my secret mam jeszcze cienie matowe w starym opakowaniu. Rozświetlacz też mam. Essence, catrice było wymiecione, mogłam pomyśleć o kredkach do oczu, ale mogę je kupić też bez promo. To tylko 20%. ![]() Ze smart girls nawet mi się podobały róże, ale przez brak oświetlenia wszystkie wydawały mi się dosłownie takie same. ![]() Wet n wild w ogóle nie było oznaczone. Ekspedientka była zdziwiona, że była na nie też obniżka. podobno nie dostały żadnej rozpiski na wet'n wild. Z WnW podobała mi się szminka w kredce, chyba ją kupię. I jeszcze kupię eyebrow set lub pojedyncze cienie do brwi. Jeszcze nie wiem. Prestige i Pierre Rene akurat w tej naturze nie ma. I fashion color w kredce. Może jeszcze uda mi się dorwać 2 wkłady kobo. Tylko muszę pojechać do innej natury, a kompletnie mi nie po drodze. Odkąd zlikwidowali najbliższą mi naturę, mam kawał drogi. I rzadko się tam pojawiam. Ostatnio to chyba byłam ponad pół roku temu. Jak pomyślę, że mam spędzić ponad godzinę na rozjazdach, to mi się odechciewa. |
||
|
|
|
#3703 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też jestem bladolica, nawet jesli nie widac tego na zdjęciach ![]() ![]() My Secret ma bardzo fajne kredki do oczu ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Cytat:
A do mnie nowości z Sensique: trio do konturowania i lakiery nie przyszły ![]() ![]() Ale za to przybyły nowości z Essence i kupiłam sobie 3 rzeczy z nowych produktów ![]() Podczas ostatniej promocji na hasło tez kupiłam sobie kilka rzeczy z Catrice....i tak sobie te nowości na razie zbieram i zacznę je używać od maja ![]() Zastanawiam się jeszcze nad kupnem nowego odcienia różu z Essence. Kusi mnie ich róż od dłuższego czasu, ale na żaden z odcieni nie mogłam się wcześniej zdecydować i wydaje mi się, ze ten o numerku 100 będzie idealny A także ciekawi mnie bronzer z Sensique. Tylko nie wiem który numerek wybrać
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r.
Edytowane przez nutusia16 Czas edycji: 2016-04-14 o 20:16 |
||||
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta to róż i rozświetlacz ![]() W pierwszej palecie coś mi te bronzery nie do końca grały, a do tego rozświetlacz nie był rozświetlaczem a zwykłym jasnym pudrem, a o to mi nie chodziło
Edytowane przez Silloe Czas edycji: 2016-04-14 o 19:15 |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podoba nu 107 i 109, i nie wiem na który się ewentualnie skusić Wydaje mi się, że oba są matowe
|
|
|
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś kpiłam tylko puder Sensique matujący nr 1 ( to przez was ) i konturówkę Essence nr 15Wreszcie dojechały nowości z Essence i Catrice i były te nieszczęsne olejki do ust teraz w promo jak już kupiłam buuu Chociaż te 20% dali zawsze coś
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-04-14 o 20:16 |
||
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapytaj się przy kasie, niech sprawdzi. Powołaj się na gazetkę. Czytam, że -30%. Być może, nie sprawdzałam, a nie pamiętam wyjściowej ceny kredki 13, 14zł? Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2016-04-14 o 20:15 |
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natura sprytna, zrobili promocje przed Rossem. SP zresztą tak samo.
|
|
#3712 |
|
goniąca własny ogon..
|
Pudry Sensique widzę cieszą się powodzeniem, i ja jutro kupię sobie pewnie ze dwa
![]() No ja się obłowię trochę w Naturze teraz, a potem 'dobije' się w Rossie
|
|
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy puder transparentny z Kobo jest dobry?
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Ten tonik różany Evree jest dobry? Ktoś używał?
|
|
|
|
#3715 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy cień Kobo- glam bronze-220 jest dostępny? I czy jest też we wkładzie?
Ma któraś z Was nowe cienie do brwi Kobo pojedyncze- eyebrow colour? Jak one się mają do paletki do brwi? Czy są takie same jak w paletce? |
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak zapomniałam, że w gazetce był pokazany WnW. Najlepsze że mam 2 prasowane w użyciu, tylko oba ciemne (Manhattan Clear Face 77 natural i Eveline Celebrities transparentny, który z transparentnością nie ma nic wspólnego bo daje brzoskwiniowe wykończenie lub pomarańczkę jak kto woli ) Niedawno kupiłam też sypki My Secret bo skończyłam poprzedni, lubię jego zapach Teraz przynajmniej będę miała jeden jasny w kamieniu.
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet próbowałam używać go jako bronzer, ale dał zbyt pomarańczowy efekt. Jutro muszę iść na miasto to wejdę do N. na zwiady
|
|
|
|
|
#3718 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W Naturze nie opłaca się kupić marek takich jak Rimmel, Astor, Maybelline czy Loreal. W SP- jest teraz promocja fakt, ale można kupić tylko 5 szt. Jak ktoś planuje większe łowy i tak trafi do Rossa. Poza tym w Naturze są ''marki własne'' inne niż w Rossie. Także każda z Nas skubnie po trochu z poszczególnych drogerii. A, w Hebe, notabene też jest do -40% na Maybelline, Loreal (kolorówka i pielęgnacja), Garniera i Mixę. Loreal się szczególnie opłaca. Tusze Loreal VML- 29,9 , wingsy trochę droższe coś pow 30-32. Cena wyjściowa jest mniejsza niż w SP i Rossie. Cytat:
Transparentny to na pewno nie jest, bardziej pomarańcza na twarzy wychodzi. I ciemnieje z czasem. Z Manhattanu fajny jest Soft Compact Powder. Dla bladziochów- 0 lub 1. Fajne są też pudry w kamieniu Ingrid. Ma fajne jasne kolorki. |
||
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i inne marki są w Naturze, dlatego ja dzisiaj polazłam i w tych szafach właśnie szukałam czegoś dla siebie. Chociaż gdybym potrzebowała czegoś z innej szafy to pewnie też bym kupiła bo w N. jest spokojniej podczas takich promocji niż w R., przynajmniej w moim mieście i mniej jest otwierania wszystkich produktów, mniej ludzi ogólnie i jakby zaopatrzenie lepsze (w drugiej z tych drogerii na poprzedniej promocji nic mi się nie udało kupić bo półki puściuteńkie już pierwszego dnia promocji były). No ale to już zależy co kto chce kupić, mnie akurat wiele kolorówki nie potrzeba.
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdanie bardzo dobry i skład ma ok, kupiłam ok. 2 miesiące temu i jeszcze mi zostało ok. 60 % czyli jest bardzo wydajny a psikam twarz 2 razy dziennie
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

/ i różanego toniku.

A może znajdę jakiś dobry, jasny puder matujący poniżej 10 zł?