|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Rozeznanie
|
Hania
https://www.instagram.com/p/BELvdV5N...=digitalgirl13 Ale wczoraj i przedwczoraj poleciałyście ze stronami
|
|
|
|
#2013 |
|
Rozeznanie
|
Jak się u was sprawdziły kosmetyki: 3 kroki Clinique( jaka wersję miałyście), meteoryty Guerlain( który odcień), podkład Max Factor skin luminizer i którą wersje zapachową perfum z C- Thru i B.U polecacie, a którą odradzacie?jakie perfumy sa waszymi ulubionymi?
![]() Edytowane przez Zamarzona Czas edycji: 2016-04-14 o 16:40 |
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
clinique nie polecam-bardzo zle składy, toniki na alkoholu, kremy na parafinie. kiedyś miałam nr 3 (bo sądziłam, że mam skórę tłustą) i nie było poprawy, było pogorszenie cery, przesusz i wysyp.
|
#2015 |
|
Kawaii strona mocy
|
A ja za to Clinique'a polecę, przynajmniej niektóre produkty - używałam tonik 1 i 2 i ten drugi jest dla mnie zdecydowanie lepszy, po pierwszym miałam wrażenie za słabego odświeżenia twarzy, jakby nie doczyszczał do końca. Żółty nawilżacz w porządku, ale wg mnie nie ma szału, tzn nawilża w porządku, ale przez niego cera bardziej mi się świeci. Za to moja mama, która ma suchą skórę, jest bardzo z niego zadowolona
|
|
|
|
#2016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Muszę to komuś oddać, bo oczywiście podjarana kupiłam większe pojemności jak była promka i tak stoi teraz i się kurzy :/Teraz używam ysl black opium ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Czocher trzymam kciuki,żebyś jednak dostała się wcześniej :/ W ogóle to miałam najgorszy sen ever i od rana mam zły humor. Mąż mi się śnił, znaczy Gerard Butler, szliśmy sobie taką drogą za miastem, ogólnie słońce świeci, atmosfera miazga, a nagle on do mnie ''dlaczego Ty tak blisko mnie idziesz i się ramieniem ocierasz o mnie? dobra, wracaj do miasta, ja pójdę dalej sam''No wtf ? Gerard whyyyyyyy Ale ale, sny się tłumaczy na odwrót nie? Czyli jak go spotkam to się zakocha od pierwszego wejrzenia, ew przejde obok niego dwa razy. C'nie? Czyli wszystko wg planu.
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-04-14 o 17:21 |
|
|
|
|
#2018 |
|
Konto usunięte
|
Siedzialam w maku przy kawie, i slysze takie stanowcze, nieznoszace sprzeciwu 'nie jest frytek, mienso jedz'. Myslalam, ze yebne, heh ziemniaki zostaw, tylko mienso zjedz. Pacze, oczywiscie panie 50+ i dziecko oko 5-6.
|
|
|
|
#2019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam pianke?> (zel?) nie pamiętam z tych 1-2-3- do cery tłustej/mieszanej i nigdy nie wróciłam A może miała któraś z Was Clinique dramatically moisturizing krem? Zastanawiam się nad nim, ale może zapycha?
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, chyba się skuszę, bo chodzę już koło niego długi czas ![]() A jeszcze szybkie pytanie, polecicie kredkę którą można by rozświetlić łuk and ustami i dolną powiekę pod rzęsami, coś ala te kredki trzy do konturowania, ale może być kredka do oczu normalna byleby dawała fajne rozświetlenie bez drobinek. I żeby była dostępna w Rossmanie albo Douglasie
|
|
|
#2023 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet jakbym spotkał księcia Monako, co mnie zabierze na rejs jachtem, po drodze wygramy w lotto złoża złota całego świata, a na koniec mi się oświadczy na tle zapadającego się, w wyniku katastrofy naturalnej, Manhattanu, to opowiem to w dwóch zdaniach i zakończę "no to właśnie to się wydarzyło; różnie bywa". Po prostu Cytat:
![]() Uwielbiam Goshico i mam ich 3 torebki od 2010; niezniszczalne, mimo że robię wszystko aby je wykończyć - no tyle że ja pokochałam te ich pierwsze, folkowe wzory. Teraz czaję się na tą: http://folkstar.pl/products,show,135...lk-koguty.html To co prezentuje Bogu i ta nowa totalnie inna twarz marki...no nie rozumiem.Dla mnie bazar. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Konto usunięte
|
Wiktoria Basaj1 godzinę temu
Madzik ale po co ten filmik? Bo ani to śmieszne ani praktyczne. :| MadzikLifestyle47 minut temu byś się uśmiechnęła <3 Madzik, taki apel z mojej strony, ja Ci będę codziennie wysyłać swoje uśmiechnięte selfie, tylko Ty nie nagrywaj więcej takich głupich filmów, ok? Perfum <3 Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-04-14 o 17:48 |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
I u mnie piąteczka! W pracy dzień zaczęłam i zaczynać będę pokrzywą
|
|
|
|
#2028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U Szusz wychodzi brak poszanowania klienta. Z takim podejsciem kariery nie zrobi, bo jak wiadomo slepe fanki lykna, ale inne juz nie. |
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Czocher, nie wiem, na jaki oddział chcesz się dostać, ale może idź prywatnie do lekarza, który tam pracuje i Cię przyjmie wcześniej? Ja tak byłam i czekałam 1,5 miesiąca tylko, z czego po drodze były święta i oddział był zamknięty.
|
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
O ironio, na takim folkowym charakterze, projekcie, materiale, firma się właśnie wogóle wybiła. Dlatego tym bardziej dziwi mnie całkowite odejście od źródeł. Ciekawe czy Goshico je wszystkie Bogu sprezentowała, ob jednak ta cena odstrasza; jak za taki materiał i ..hmm..projekt.
I najchętniej wypunktować, albo w kilku zdaniach i do widzenia. |
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
U Madzika oczywiście pierwszy komentarz znów Najlepszej Kumpeli (Onthelinewithalex): 'Ty szalony krejzolu super filmik'. No bardzo szczera dziewczyna i super przyjaciółka
Staram się nie wtrącać Wam w prywatę, bo na tyle nie udzielam aktywnie, ale: Czocherku serc milion milionów za podejście do SORu. I oczywiście trzymam kciuki za szybko zwolniony termin
|
#2032 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szusz nie szanuje nawet swoich widzów (m.in. poprzez kasowanie komentarzy i nazwanie widza debilem). Ciekawe jak długo jej kariera będzie się ciągnąć, skoro ma takie nastawienie do osób, dzięki którym chce zarabiać. |
|
|
|
|
#2033 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba jednak te pierwsze kupiła, wydaje mi się, że o tym mówiła. Reklamę im robi niezłą, ja Goshiko w ogóle nie kojarzyłam. Dla mnie te torebki wyglądają jak kosmetyczki i to niezbyt gustowne - a ceny rzeczywiście nienajniższe. Co ciekawe, w poprzednim numerze magazynu Uroda Życia można było dostać jedną z 2 wersji kolorystycznych małej torebki Goshico do prenumeraty. Pudrowo-różowa wyglądała na zdjęciu trochę jak torebeczka dla małej dziewczynki z wieszaka H&M. |
|
|
|
|
#2034 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
A ona nie miała już kiedyś sklepu?
|
|
#2036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
D przybijam piątkę wszystkim pijącym pokrzywę! Piłam dłuższy czas, pozniej wypadłam z rytmu i dzięki Wam wróciłam .Tyle tu jest Was aktywnych fizycznie, a ja zawsze miałam słomiany zapał. Teraz postanowiłam, że codziennie przynajmniej 30 minut spędzam aktywnie - basen, hula hop, szybki marsz. Może tym razem mi się uda poprawić kondycję
|
|||
|
|
|
#2037 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czocher, dla Ciebie mentalny przytulas |
|
|
|
|
#2038 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak moj pies mial okres ze mniej szczekał to babcia dala mu w kielbasie cofepiryne (na bol glowy, bo pewnie go boli i dlatego nie szczeka ) i rutinoskorbin (na wzmocienie) I wiecie ze pies zaczal znow szczekac |
|
|
|
|
#2039 | |
|
no witam
|
Cytat:
Mam tę gąbkę z h&m i jest super, chyba moja ulubiona, bo jest idealnej twardości. Beauty blender i deni carte są trochę za miękkie dla mnie, może dlatego, że się już wcześniej do twardszych przyzwyczaiłam Ale polujcie, polujcie, warto U mnie w Złotych Tarasach było ich sporo, nie wiedziałam, że taki problem z dostaniem ich jest.
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Laura ma nowego faceta, skomentuje to krótko: no wreszcie!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Muszę to komuś oddać, bo oczywiście podjarana kupiłam większe pojemności jak była promka i tak stoi teraz i się kurzy :/