|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
BAN stały
|
Dot.: 49 potraw z ziemniaków* - zdziwiony Andre Michelin
dziewczyny, pytanko od czapy ale liczę że pomożecie
![]() jak się wchodzi na czyjś profil na fejsie nie będąc w znajomych (lub będąc w znajomych) to ta osba widzi, że się było - czyli kto odwiedzał jej profil? klasyk gatunku, myślę by zajrzeć na profil kogoś, co udostępnia i nie chcę by wiedział ; ) ? |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzi, nawet jakbyś była jego znajomym to też nie ma opcji zobaczenia Twojej aktywności u tej osoby na profilu.
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Widzi na profilach typu LinkedIn, goldenline oraz nasza klasa :p
|
|
|
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
Hultaj, sa watki na temat facebooka, tam tez mozesz pytac.
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co najsmieszniejsze, w sobotę przed jego powrotem miałam telefon z ulotek "twój kot tu jest" biegnę, to faktycznie on, 100% podobieństwo, tyle że bez obrozki, (była z tych na "klik" łatwo rozpinajacych się, w razie zachaczenia czy uwieszenia), porownalam ze zdjęciami w telefonie i biorę się za wabienie i łapanie. Wabiony przychodzi, na próbę łapania ucieka. Daleko. Wracam do domu za godzinę znów telefon - wrócił. Znów to samo, wabie, podchodzi, proboje złapać ucieka i jeszcze na odchodne rzuca mi spojrzenie w stylu "WTF?". To był utyty kotek bez obroży. To była sobota. Poniedziałek. Dzieci mają wolne, ja idę do pracy. Nagle dzwonią do mnie raz po raz, nie odbieram, za 5 minut będę w domu. Wchodzę i krzyk " RYSIO WROCIL!" I ma obrozke. I taki chudziutki, skóra i kości. Dużo schodl, bardzo. Na razie wyglada, że jest zdrowy. Nie dość, że ogoniasty paletal się "gdzieś lecz nie wiadomo gdzie", to jeszcze o mało zlapalibysmy innego kota a potem mielibyśmy serio zonka jakby prawdziwy Rysio wrócił. Ma szlaban do pełnoletniości. O. Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Ps. Możecie mnie nazwać pupą, pozwalam. Właśnie dokonałam pierwszego własnoręcznego malowania ścian. Dumnam. Nastepny etap: drzwi szafek kuchennych. Ściany typowa biel. Szafki limonka. O. Czemu brzydko nazywać - bo robię pierwszy raz coś, co już większość ma za sobą. Najważniejsze, że myslalam, że nie podolam, a podolalam i efekt mi się podoba. I chcę działać dalej! O. Coś mi się to " O" przykleilo. PS2. Hitler to fajny człowiek był i zwierzęta kochał. Miał swoją wizję! Cenimy ludzi z wizją! Miał na siebie plan. Lubimy takich. Był przebojowy, porywał tłumy. Oooch, kochamy takich! Na szaro: tak, to był żart. Gorzki żart, ale wciąż żart. Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2016-04-09 o 03:29 |
|
|
|
|
#2826 |
|
Konto usunięte
|
Lata temu w domu rodzinnym też był kot i też nie raz wybył na tydzień-dwa i zawsze wracał jako weteran wojenny. Poobijany, pocięty, z oberwanym uchem, zabiedzony, chudy. Także znam to
ps. gratuluję remonciku
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Dzieki Ta. Fajnie będzie jak skończę. Tymczasem ja w połowie a mój urlop właśnie się zakończył. BuWysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#2828 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Wielkie propsy i lajki dla dziewczyn ze zdziwka, które dziś protestowały! Łuhuuuuuu!
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo, ze najlepsze dziewczyny sa na Zdziwku
l
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre nie do końca że zdziwka protestowaly poza Polską nawet
Edytowane przez favianna Czas edycji: 2016-04-09 o 20:12 |
|
|
|
#2832 |
|
Kawaii strona mocy
|
Na dobry początek poniedziałku i tygodnia: dziwi mnie co ona ze sobą zrobiła, była taka śliczna, a teraz wygląda jak karykatura Jessicki Rabbit |
|
|
|
#2833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
#2835 |
|
zawsze mam racje
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=96
stupid bojaca sie polamac paznokietki
|
#2836 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciemny lakier najlepiej sie sprawdza bo te psy sa tak brudne, ze wszystko wlazi za paznokcie i potem na zblizeniach na zdjeciach głaskow brzydko wyglada
|
|
|
|
|
#2837 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2839 |
|
lise-kotta
|
Nie wiem co to jest sora i czemu wrzuca to w każde zdanie
|
|
|
|
#2840 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Konto usunięte
|
to jest ta laska co sie jakimiś swoim karynowo-sebowym sprytem chwaliła na forum?
|
|
|
|
#2842 |
|
zawsze mam racje
|
czyms mi ta łza podpadla, ale juz nie pamietam czym
![]() Zaraz sie dowiemy od niej, ze jak kot ktory nie jest wypuszczany samopas tez ma zle i w ogole kot powinien siedziec pod drzewem i czekac na resztki z obiadu a nie ze siedziec w domu wiekszosc dnia jak niewolnik. Zadne zabawy sie nie licza
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-04-12 o 23:26 |
|
|
|
#2843 |
|
Konto usunięte
|
Przyszłam tylko, żeby powiedzieć protestującym, że wyglądałyście przepięknie. <3 <3 <3 <3 <3
A, właśnie, nie łapię o co chodzi w tamtym wątku z płaszczeniem się przed ołtarzem. ![]() Żeby brud nie wchodził pod paznokcie, wystarczy je zabezpieczyć miękkim mydłem. Patent sprawdza się przy pracach ogrodowych, remontowych, plastycznych i inny takich. Potem przy zwykłym myciu to mydło się rozpuszcza i wypłukuje, i nie trzeba potem szorować paznokci. Do zdjęć to się nie bardzo nadaje, ale może się komuś przyda. W sumie nie wiem po co to piszę. ![]() |
|
|
|
#2844 |
|
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;58852506]Przyszłam tylko, żeby powiedzieć protestującym, że wyglądałyście przepięknie. <3 <3 <3 <3 <3
A, właśnie, nie łapię o co chodzi w tamtym wątku z płaszczeniem się przed ołtarzem. ![]() Żeby brud nie wchodził pod paznokcie, wystarczy je zabezpieczyć miękkim mydłem. Patent sprawdza się przy pracach ogrodowych, remontowych, plastycznych i inny takich. Potem przy zwykłym myciu to mydło się rozpuszcza i wypłukuje, i nie trzeba potem szorować paznokci. Do zdjęć to się nie bardzo nadaje, ale może się komuś przyda. W sumie nie wiem po co to piszę. ![]() [/QUOTE] slyszałam o tym patencie. tyle, że jeszcze trzeba mieć mydło w kostce a nie w płynie
|
|
|
|
#2845 |
|
jestę wieszczę
|
wejść teraz na ten wątek to jak wycieczka po Czarnobylu. Złowroga cisza
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
No nie? Gdzie te czasy gdzie po jednyn wieczorze nieobecności bylo 15 stron do nadrobienia jak nie lepiej
|
|
|
|
#2847 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Konto usunięte
|
a może to cisza przed burzą
...
|
|
|
|
#2849 |
|
Konto usunięte
|
Konczy mi sie umowa z plusem w pazdzierniku (!), a oni juz wydzwaniaja. Zablokowalam numer, dzwonia z nastepnego, ktory tez zablokowalam, ale moge sprawdzic kiedy i ile razy dzwownili. Codziennie tych polaczen jest 3-4 i oczywiscie smsy, ktorych nie zablokuje. To chyba juz nękanie? :/
|
|
|
|
#2850 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żeby nie było, nie czepiam się, bo sama nigdy się nie udzielałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

kocio też niczego sobie 

Teraz ma chyba gdzieś do 25 lat.