|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
no witam
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX
Cytat:
najbardziej lubimy testować nowości z biedry
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przytulam Nosz kurna, czemu ja jestem uczulona na mleko? I czemu musze miec problemy jelitowe akurat kiedy jest promka na dobre rzeczy? Why? Whhhyyyyy? |
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Boże, nawet jak mamy jakieś ważne uroczystości "dla nas" to celebrujemy je jedzeniem
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Konto usunięte
|
Nie gadajcie o jedzeniu jak jestem na bieżni. Muszę schudnac, byłam u tej dietetyczki i ogólnie nie mam dużego problemu z otluszczeniem ciala, ze 4 kg powinnam zrzucić, ale mam duży problem z otluszczeniem narzadow i dopoki tego nie unormuje, to będę musiała chudnac :/ szkoda trochę cyckow, ale trudno.
Wszystkich twuerdzacych, ze jedzą co chca i nie mogą przytyć zapraszam do siebie, gwarantuje, ze utucze. Może powinnam zrobić z tego biznes? |
|
|
|
#2108 |
|
nibyżona
|
candy. to u mnie wysoki % tłuszczu, ale narzadow na szczecie jest w miare. ale i tak mnie to przerazilo
![]() ale zglodnialam przez Was. ale wypilam jedynie czerwona herbate
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuchy! jaram się maksymalnie, że pijecie pokrzywę!!!! <3 ja teź piję i zrobiłam dziś zapasy
kupiłam sobie też ulubione cukierki z Verbeny nie ma lepszych. dzisiaj padło na szałwię. czy ktoś jeszcze kocha Verbenę ?<bartek_style>Gabuson, donoszę, że nie ma gabek w poznaniu, co żeś zrobiła baba-jago?!?!?!? otakuś, nie próbowałam czarnuszki, ale mogę Czocher, ściskam cię!
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Munia, pomyślałam o Tobie, jak to zobaczyłam
:http://k-mag.pl/artykul/fascynuje-mn...t-jego-upadku/Wstrzelę się w rozmowę o jedzeniu. Do Wielkanocy byłam 5 dni w tygodniu w Zabrzu i 2 w domu rodzinnym. Wtedy jadłam porządnie, mnóstwo warzyw, owoców, syte śniadania, smaczne obiady. Teraz na Śląsku jestem niedziela-wtorek (przy czym we wtorek praktycznie cały dzień jestem na uczelni), ciągle mi się wydaje, że nie ma sensu robić zakupów, bo i tak nie zdążę wszystkiego zjeść, przez co jem OKROPNIE. Pierwszy posiłek to zwykle obiad około 15-16 - pizza albo pierogi (Munia, mam wrażenie, że się zepsuły mocno pierożki z Placu Warszawskiego (). Dużo śmieciowego jedzenia w siebie wrzucam, chrupki, czasami McDonald. Źle się z tym czuję, muszę wrócić do tego, jak jadłam wcześniej.I tak, znam to uczucie, kiedy wrzucam w siebie jedzenie, a żołądek się zachowuje, jakby nie rejestrował tych kilogramów żarcia i domaga się więcej D
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
och, jarałabym się, gdyby były te z masłem orzechowym i serniczkiem
żałoba w sercu
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarnuszkę piłam. Lniany to przy niej pikuś
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Konto usunięte
|
Lubie verbene.
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nie wszyscy tak robią? ![]()
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
tyle mówicie o Lidlu, a ja tam byłam 4 razy w życiu
(((Za to mam 4 Biedronki w promieniu kilometra od mieszkania
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
moglabym żreć te cuksy do końca żywota ![]() ech, ja właśnie zmierzam do kuchni po łyżkę lnianego. skóra cierpnie xd p.s. twoj nick to dla mnie zetuzia
|
#2117 |
|
Konto usunięte
|
Ja ogolnie jestem gotujaca, zapraszam rodzine na obiad i spędzam dzien w kuchni, to jest piękne i jakieś takie głębokie duchowo.
|
|
|
|
#2118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przyjrzę się innym modelom, bo mają chyba podobneDeynn A propos historii okołoprzesyłkowych- moja ciocia ostatnio wysłała pocztą bratu pieniądze w prezencie. Myślicie, że nie zniknęły? Z jednej strony, to trochę głupota wysyłać kasę w kopercie- z drugiej, to trochę jak ubieranie spodni zamiast mini żeby nas ktoś nie zgwałcił. |
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno działa cuda. Ja zaczynam wcierać w skalp i co kilka dni nakładam wieczorem na twarz. Zobaczymy czy faktycznie to cudotwórca, czy znowu mnie ktoś oszukał.
Boję się spróbować jak smakuje. Chociaż w Top Chefie leją do wszystkiego. ![]()
Edytowane przez otako Czas edycji: 2016-04-14 o 22:03 |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wierzę! WIELBIĘ te cuksy, ale głównie z zieloną herbatą. Ostatnio koleżanka przyniosła do pracy i jak wychodziła sikać, to podkradałam po kilka, na koniec dnia schowałam się w sweter, bo zjadłam 3/4 paczki śmiałą się, bo to miła koleżanka jest, ale no one sa wspaniałe!
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarnuszka aż gryzła w gardło. Zagryzałam ją zawsze mandarynką, żeby zabić ten posmak, ktory i tak był wyczuwalny. |
|
|
|
|
#2122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Goshico jest (było przynajmniej) małą firmą z jednym sklepem/pracownią w Warszawie, można było przyjść, poprzymierzać, porozmawiać z tymi siostrami. Z dostępnością w innych częściach kraju było w związku z tym, naturalnie gorzej. W kilku centrach handlowych/ na dworcu głównym można spotkać ich punkty sprzedaży; wiszą jeszcze te "dawne: modele i ten nowy, modernistyczny powiew , no po prostu, jak to mówi Czocherovsky, TRADŻA, te stare wyglądają jak małe dzieła sztuki w porównaniu z drugimi...np:http://www.goshico.com/sklep/modele/...-pikowana.html http://folkstar.pl/products,show,124...guty-folk.html ech, Ty już wogóle..w sumie nie wiem czy mnie załamałaś swoim rocznikiem, czy właśnie tchnęłaś we mnie ułudne poczucie nadziei, że może ja też tak młodo wyglądam ![]() no wreszcie?....nie rozumiem. Cytat:
... po czym połowę z tego w końcu sama zjadam. żenada. Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-04-14 o 22:03 |
||
|
|
|
#2123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szałwiowe to jest niebo <3 ja w ogóle kocham wszystko co ziołowe, smak, zapach, wszystko nie lubie w ogole herbat ekspresowych raczej, ale w biedronce ostatnio rzucili serie herbat ziołowych, kupiłam wszystkie xD w ogóle dziekuje wszystkim za ściski
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zajobca na punkcie olejowania wlosów, picia oleju, ogolnie ziół i naturalności, więc pewnie za kilka dni będę się tym nacierać w najlepsze xD dzięki xd
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do Lidla nie po drodze w ogóle, jak babcia jedzie na łowy, a jest to baaardzo częsty proceder, to się z nią zabieram
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u wiel biam
|
|
#2127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do gosziko to ostatnio widziałam rzecz z gosziko w sklepiku z pamiątkami w ECS |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja czarnuszkę lubie pic na bolący brzuch. Na skórę tez, tylko ten zapach
|
|
|
|
|
#2129 |
|
nibyżona
|
az musze poczytac o tej czarnuszce. bo ja tylko ziarenka wacham na katar. a mojemu tak zatoki lecze
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam je przy sobie na telefonie, na kompie w pracy, wszędzie!A co do pierogów, to nawet mnie nie strasz! To jest czasem moja 'szybka opcja' po pracy, bo mam prawie po drodze do domu! Z mięsem i z ziemniakami i kapustą były najlepsze na świecie, nieee ![]() A skąd pizzę zamawiasz w Zabrzu? Albo gdzie na nią chodzisz? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Dawno tgo nie śpiewałam, ale - mam tak samoooo jak Tyyyyy<3 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Zawsze jak obydwoje leniuchujemy na kanapie to robię się maksymalnie głodna. Jak jestem w domu rodzinnym to jem mniej niż z nim :/
najbardziej lubimy testować nowości z biedry

:

Goshico jest (było przynajmniej) małą firmą z jednym sklepem/pracownią w Warszawie, można było przyjść, poprzymierzać, porozmawiać z tymi siostrami. Z dostępnością w innych częściach kraju było w związku z tym, naturalnie gorzej. W kilku centrach handlowych/ na dworcu głównym można spotkać ich punkty sprzedaży; wiszą jeszcze te "dawne: modele i ten nowy, modernistyczny powiew , no po prostu, jak to mówi Czocherovsky, TRADŻA, te stare wyglądają jak małe dzieła sztuki w porównaniu z drugimi...np: