Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-26, 16:00   #1831
2007
Przyczajenie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

witam wszystkich

dostalam dzisiaj okres tzn cos co przypomina okres jest to takie plamienie ale wydaje mi sie ze to normalne przeciez przerwalam tabletki, boli mnie brzuch chociaz jeszcze wczoraj zero bolu.
jezeli chodzi o infekcje pecherza to chyba nie bo juz przestalam sikac co 5 min

pozdrawiam
ps. ja sie tylko boje ze to wyrostek
2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 16:03   #1832
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

ojej a skąd ta mysl że to wyrostek??
Stary 2007-11-26, 19:27   #1833
bezsenność
Zadomowienie

w.g. mnie to raczej nie wyrostek

2007 lec do lekarza i sie nie zastanawiaj. Co ta kosultacja może Ci zaszkodzić- a jak badzo pomóc!?

Ja nadal mam jakieś kołoobjawowe sprawy. Choć wmawiam sobie że to nadal za wcześnie.
Temp. wzrasta mi powyżej 37 choć z rana jest zdeka niższa, Ponadto z rana siusiam co 5 min ale to reguluje sie z porą dnia. Czuję lekkie bóle w podbrzuszu i taki jakby uciśk, jakbym była spuchnięta. Czekam sobie spokojnie nadal na to, co czas przyniesie.
Dziś mawet nie brałam zastrzyków, bo boję sie ze zaszkodzę fasoli
Stary 2007-11-26, 20:14   #1834
Marta17928
Przyczajenie

Hej dziewczyny
mam pytanie co do Waszych pierwszych objawów ciąży.
Takich na samym początku.
Ja jeszcze czekam z testem bo mam jeszcze klika dni do @, ale jakoś dziwnie mnie pobolewa brzuch. nigdy tak wcześnie mnie nie bolał.
Bardzo bym chciała być w ciąży.
zrobiłbym test ale boje się zawiedzenia i myślę że to za wcześnie.
Proszę o odp.

Mam jeszcze takie dziwne wybuchy ciepła.
Normalnie jestem zmarzlakiem i nie zdarzająmi się takie rzeczy.
a teraz to się czesami gotuję.
miłam także sędzenia skóry też dziwne i wyszły mi takie jakieś dziwne potówki
czy pryszczyki na dekoldzie.
Nie wiem czy nie zaczynam wariować i nie mam urojonych dolegliwości.
Prosze o odp.

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-11-26 o 21:55 Powód: post pod postem
Marta17928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 20:41   #1835
Caterin17
Zakorzenienie

GG do Caterin17 Send a message via Skype™ to Caterin17

a
Cytat:
Napisane przez Marta17928 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze takie dziwne wybuchy ciepła.
Normalnie jestem zmarzlakiem i nie zdarzająmi się takie rzeczy.
a teraz to się czesami gotuję.
miłam także sędzenia skóry też dziwne i wyszły mi takie jakieś dziwne potówki
czy pryszczyki na dekoldzie.
Nie wiem czy nie zaczynam wariować i nie mam urojonych dolegliwości.
Prosze o odp.
wszystko zalezy ile jeszcze do okresu? a co do pierwszysch objawow naprawde mozna ich nie miec, albo sa niezauwazalne, ja nic nie mialam poza troszke wiekszymi piersiami i sutkami, wiecz co mozna wziasc na przed okresem, i po prostu mialam takie dziwne uczucie ale to wiesz wszystko sobie mozna wmowic, i test zrobilam w dniu spodzianego okresu ktory nie przyszedl i nawet nie zrobilam bym go tak wczesnie ale sytuacja taka byla ze musialam wiedziec, wyszedl pozytywny i okres nie przyszedl i to juz byly konkretne dowody.
A troche mdlosci czy sikanie czestsze pojawilo sie i jeszce powiekszenie piersi pojawilo sie pozniej i takie uczucie w brzuszku inne
Stary 2007-11-26, 20:42   #1836
StruśPędziwiatr
Raczkowanie

Marta ja zanim jeszcze wiedziałam że jestem w ciąży też miałam na ok 4-5 dni wcześniej takie uderzenia gorąca, mam nadzieje że u Ciebie również instaluje się fasolinka, a z testem może wstrzymaj się do dnia spodziewanej @
StruśPędziwiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 20:54   #1837
Marta17928
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedz.
Wiem że powinnam poczekać z testami, ale wiesz strasznie mnie kusi.
Tak bym chciała w końcu zobaczyć dwie kreseczki.
Ale jak ich znowu nie zobacze to ponownie dolina.
Cały czas myślę o tym czy się udało czy nie.
Chyba to tego stopnia, że zaczynam mieć przeczucia że jest fasolka i do niej mówię.
Mój mąż by się z tego śmiał. bo on dopuki nie zobaczy dwóch kresek to nie uwierzy.

Ja do okresu mam około 6 dni.
pisze około bo mam nieregularne @.
Ale Tobie serdecznie gratuluję .
Cytat:
Napisane przez Caterin17 Pokaż wiadomość
a

wszystko zalezy ile jeszcze do okresu? a co do pierwszysch objawow naprawde mozna ich nie miec, albo sa niezauwazalne, ja nic nie mialam poza troszke wiekszymi piersiami i sutkami, wiecz co mozna wziasc na przed okresem, i po prostu mialam takie dziwne uczucie ale to wiesz wszystko sobie mozna wmowic, i test zrobilam w dniu spodzianego okresu ktory nie przyszedl i nawet nie zrobilam bym go tak wczesnie ale sytuacja taka byla ze musialam wiedziec, wyszedl pozytywny i okres nie przyszedl i to juz byly konkretne dowody.
A troche mdlosci czy sikanie czestsze pojawilo sie i jeszce powiekszenie piersi pojawilo sie pozniej i takie uczucie w brzuszku inne
I dziękuję WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-11-26 o 21:53 Powód: post pod postem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-26, 21:03   #1838
Caterin17
Zakorzenienie

GG do Caterin17 Send a message via Skype™ to Caterin17

6 dni do okresu musisz jakos przetrzymac, wiesz test mozesz zrobic juz teraz i moze wyjsc cos,ale lepiej poczkac do okresu to juz nie dlugo nie mysl o tym szybko zleci, bede trzymac kciuki
Stary 2007-11-26, 21:11   #1839
Marta17928
Przyczajenie

Dzięki.
Jakoś muszę wytrzymać.
ale będzie ciężko, teraz to mi się czas wlecze.
Stary 2007-11-26, 21:13   #1840
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

No to juz chyba mogę zrobic test bo @ sie spóźnia już tydzien ale nadzieje moją gasi to że przez tabsy mam teraz rozstrojone okresy!! Jejku pierwszy sik rano i test robię... raczej sie nie spodziewam ale az mam dreszcze na pozytywnyn wynik!!! A jak nie to próbujemy dalej..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 21:19   #1841
Marta17928
Przyczajenie

Życzę powodzenia.
Na pewno będą dwie kreseczki.
daj znać
Stary 2007-11-26, 21:22   #1842
Moniska84
Raczkowanie

Madziwnia trzymam kciuki!
Powiedzcie mi dziewczyny czy podwyższona temperatura zawsze występuje ? Bo ja mam 36.6, żadnych objawów ciążowych, tylko wielką nadzieję że @ nie przyjdzie....
Moniska84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 21:27   #1843
madziwnia
Zakorzenienie

Dzieki za ksiukasy!!! Jutro testujemy dwie, ja i Taurusek z wątku " Próbować do skutku" dam Wam znac na pewno ale powiedzcie mi bo niedługo spac ide jesli mierzy sie temperature dowcipnie to jest podwyzszona?? wiec jaka temp. powinna wskazywac np. na ciąże??Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam..

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Edytowane przez madziwnia
Czas edycji: 2007-11-27 o 13:19
Stary 2007-11-26, 21:39   #1844
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moniska84 Pokaż wiadomość
Madziwnia trzymam kciuki!
Powiedzcie mi dziewczyny czy podwyższona temperatura zawsze występuje ? Bo ja mam 36.6, żadnych objawów ciążowych, tylko wielką nadzieję że @ nie przyjdzie....
Słonko - ciążę po temperaturze można wywnioskować jeśli przez cały cykl mierzyło się tempkę i to zgodnie z pewnymi zasadami...
Generalnie w fazie luealnej cyklu temperatura wzrasta i utrzymuje się przez klka do kilkunastu dni (ja przykładowo w ubiegłym miesiącu miałam w FL temp. 37,1 - 37,3 przez 16 dni i co... @ przylazła) - świadczy to, ze owulacja była, skoczył progesteron i ciałko żółte ładnie pracuje, ale co do wysokości tej temp. nie ma reguły - widziałam wykresy ciążowe, gdzie tempka była ok. 37,3 - 37,6 przez cały pierwszy trymestr dłużej, ale są i takie, gdzie temp. nie przekracza 36,7. Każdy organizm jest inny Najlepeij poczekać i testować w dniu spodziewanej @

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 10:52   #1845
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

Witam. tak czytam sobie wasze wypowiedzi i chciałabym poznać wasze zdanie...otóż rozpoczęliśmy z mężusiem starania o kolejnego aniołka. Dodam że z pierwszą Niunią udało sie za pierwszym razem wiec byłam pełna nadziei, że i tym razem tak będzie...a tu...jeśli chodzi o pierwsze objawy to myślę, że mogę zaobserwować u siebie: powiększone i bolące piersi. ból podbrzusza, senność i ogóle rozdrażnienie czyli prawie tak jak ze pierwszym razem...Oczywiście okres spóźnia sie cztery dni więc robimy test...a tu co?? tylko jedna kreseczka.
Dodam, że wizyta u lekarza jest na razie niemożliwa ponieważ półtora miesiąca temu przeprowadziliśmy się na stałe do Irlandii więc wszystko jest w trakcie załatwiania.
Więc co myślicie o tej mojej niby ciąży?? bo ja już sama nie wiem...pomóżcie
Kamilka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 12:39   #1846
martuko
Wtajemniczenie

KAmilka mi sie wydaje że takie objawy to i przed miesiączka moga być... Ale ciekawa jestem odpowiedzi na Twoje pytanko, podobno testy myla sie w 1% chyba że za szybko zrobilaś...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 13:20   #1847
madziwnia
Zakorzenienie

Witam!!! niestety obie mamy na tescie jedna grubaśną krechę!!! i brak @ nadal !!! Ale Nastepny cykl nastepne możliwości i głowa do góry

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2007-11-27, 13:45   #1848
jusali
Rozeznanie

Mam do was koffane parę pytań...
Szczerze to nie znam się na dniach płodnych itd. Wcześniej stosowałam tabletki antykoncepcyjne, ale musiałam zrobić przerwę miesięczną. Dzisiaj jest wtorek, a ja powinnam była mieć @ już tydzień temu w poniedziałek(gdybym brała tabletki). Tak więc już 8 dni spóźnia mi się @, choć wiem, że tak może być przez odstawienie tabletek, @ może być później...Dodam, iż nigdy nie uprawiałam stosunków do końca tylko przerywany( wiem, że w preejakulacie też są plemniki), tak samo w tym tygodniu...bez żadnych innych zabezpieczeń.
Byłam ostatnio przez 3 tygodnie na diecie, zdarzało mi się podczas brania tabletek mieć biegunkę i inne dolegliwości. Po skończeniu opakowania tabletek i na parę dni przed miesiączką także uprawiałam stosunek przerywany...nie wiem czy ma to wpływ na obecny mój stan.
Tak więc czuję się od jakiś 2 tygodni jakbym była przed miesiączką.
Miewam pobolewanie lekkie przy jajnikach
Odczuwam senność
Jem bardzo dużo (więcej niż zwykle)
Odczuwam lekkie mdłości
Często oddaję mocz
Mam takie dziwne przeczucie, że może jest fasolka, nawet śniło mi się to dzisiaj.
Strasznie zła chodzę lub smutna...:/
Mam temperaturę podwyższoną (przy braniu tabletek miałam zawsze temp. 37,0), a teraz mam od chyba paru dni 37,4 a czuję się dobrze, w sensie nie jakbym chora była.
Śluz gęsty, biały i papkowaty od około 2 tyg.
Czasami osłabienie

Co dziwne, nie mam nabrzmiałych piersi i obolałych...choć czuję, że mi rosną, ale to może być dlatego, że skończyłam dietę...:/ No i chcę dodać, że ogólnie mam mało czułe piersi, mało kiedy mnie bolały, są nieczułe.

I to chyba wszystkie objawy...
Jutro rano chyba zrobię test sobie... mój TŻ kupił mi pre-test i trza sprawdzić z pierwszego moczu...nie mogę się już doczekać na wynik...
Napiszcie mi kochane co o tym sądzicie, czy to może być fasolka...?
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 13:52   #1849
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez Kamilka86 Pokaż wiadomość
Witam. tak czytam sobie wasze wypowiedzi i chciałabym poznać wasze zdanie...otóż rozpoczęliśmy z mężusiem starania o kolejnego aniołka. Dodam że z pierwszą Niunią udało sie za pierwszym razem wiec byłam pełna nadziei, że i tym razem tak będzie...a tu...jeśli chodzi o pierwsze objawy to myślę, że mogę zaobserwować u siebie: powiększone i bolące piersi. ból podbrzusza, senność i ogóle rozdrażnienie czyli prawie tak jak ze pierwszym razem...Oczywiście okres spóźnia sie cztery dni więc robimy test...a tu co?? tylko jedna kreseczka.
Dodam, że wizyta u lekarza jest na razie niemożliwa ponieważ półtora miesiąca temu przeprowadziliśmy się na stałe do Irlandii więc wszystko jest w trakcie załatwiania.
Więc co myślicie o tej mojej niby ciąży?? bo ja już sama nie wiem...pomóżcie
Kamilko w związku z przeprowadzką i zmianą klimatu, możesz mieć trochę rozchwiany cykl i jeśli jajeczkowanie nastąpiło kilka dni później niż zwykle to test może jeszcze nie wykryć ciązy bo za małe jest stężenie Beta HCG. Powtórz test za kilka dni
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 15:53   #1850
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

tylko,że miałam już tutaj okres i było bez zmian tj. tak samo jak w Polsce czyli idealnie po 26 dniach a moje powiedzmy "ciążowe" objawy trwają około półtora tygodnia ale oczywiście nie wykluczam, że przeprowadzka może troszkę go opóźnić w sumie jeśli go dostanę to mam nadzieje, że w przyszłym miesiącu nam się uda przecież próbowanie to czysta przyjemność... No ale wiadomo..mam nadzieję, że faktycznie test zrobiliśmy za wcześnie i że jest w moim brzuszku małe Szczęście. A co do powtórnego testu to chyba jeszcze poczekam.

dziękuje i pozdrawiam
Stary 2007-11-27, 18:16   #1851
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
Tak więc czuję się od jakiś 2 tygodni jakbym była przed miesiączką.
Miewam pobolewanie lekkie przy jajnikach - to może być objaw ciąży często występuje delikatne pobolewanie w dole podbrzusza i "napięcie" bardzo podobne do tego jakie ma się przed okresem
Odczuwam senność - sennosc i zmęczenie często występują w pierwszych tygodniach ciąży bo organizm daje sygnał ze potrzebuje więcej czasu na regeneracje bo dużo energii zużywa na maluszka
Jem bardzo dużo (więcej niż zwykle) - zwiekszony apetyt tez moze byc objawem ciąży, jest to sygnał ze potrzebujemy wiecej energi i wiecej niektórych składników odżywczych,
Odczuwam lekkie mdłości - wraz z każdym kolejnym dniem ciazy zwiększa się w organizmie poziom hormonów hcG bedacych odpowiedzialnymi za występowanie mdłości u ciężarnych
Często oddaję mocz - na początku ciąży powiększająca sie macica lekko uciska na pęcherz moczowy stad częściej potrzebuje sie korzystać z toalety.
Mam takie dziwne przeczucie, że może jest fasolka, nawet śniło mi się to dzisiaj. - u niektórych kobiet uruchamia się 6 zmysł i po prostu wiedzą ze sa w ciąży
Strasznie zła chodzę lub smutna...:/ - zmiany nastojów jak najbardziej moga wiazac sie z tym ze sie jest w ciazy
Mam temperaturę podwyższoną (przy braniu tabletek miałam zawsze temp. 37,0), a teraz mam od chyba paru dni 37,4 a czuję się dobrze, w sensie nie jakbym chora była. - podwyzszona temperatura jest objawem ciąży, i mimo jej podwyższenia nie ma się uczucia ze jest sie chorym.
Śluz gęsty, biały i papkowaty od około 2 tyg. - gesty, ciapkowaty, biały mętny śluz i zwiększona jego ilosc czesto występuje w pierwzych tygodniach ciąży

Czasami osłabienie - tez może być objawem ciąży

Co dziwne, nie mam nabrzmiałych piersi i obolałych...choć czuję, że mi rosną, ale to może być dlatego, że skończyłam dietę...:/ No i chcę dodać, że ogólnie mam mało czułe piersi, mało kiedy mnie bolały, są nieczułe.- nie wszystkie kobiety reagują identycznie u niektórych z dużym opóźnieniem występują zmiany w piersiach i czasami nawet do połowy ciazy nic ma żadnych zmian ani w wielkości ani w wrażliwości

Napiszcie mi kochane co o tym sądzicie, czy to może być fasolka...?
Tak to może być ciąża. Wszystkie wymienione powyżej objawy mogą być objawami ciąży, ale tez nie muszą. Jedyne co jest teraz słusznym rozwiązaniem to jest zrobienie testu.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 19:29   #1852
kamilam3
Raczkowanie

Witajcie. Razem z moim TŻ staramy się o dzidziusia. no i wydaje mi się, że mogę być w ciąży, bo towarzysza mi te objawy. Co prawda do @ mam tydzień, ale postanowiliśmy zrobić test, no i ......
nic, to znaczy na tescie nie było ani jednej kreseczki. Następny test zrobię jak @ nie przyjdzioe, ale prosze Kochane powiedzcie, gdzie zrobiłam bład robiąc test
POZDRAWIAM
Stary 2007-11-27, 19:53   #1853
jolineczka
Wtajemniczenie

Jeśli nie było ani jednej kreseczki, to prawdopodobnie za mło moczu dałas do testu. Ja też tak na początku miałam. Napisane było 4 to dałam 4 krople i nic. Następnym razem powoli wpuszczaj kropelki aż pasek będzie mokry
Ja tydzień przed planowana @ też czułam, ze jestem w ciązy jednak test pokazał 1 kreseczkę. Dwa dni przed @ powtórzyłam i wyszły dwie tylko jedna bardzo blada. W dniu spodziewanej @ zobaczyłam dwie piękne krechy
Powodzenia życzę i troszkę cierpliwości
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-27, 20:06   #1854
kamilam3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Jeśli nie było ani jednej kreseczki, to prawdopodobnie za mło moczu dałas do testu. Ja też tak na początku miałam. Napisane było 4 to dałam 4 krople i nic. Następnym razem powoli wpuszczaj kropelki aż pasek będzie mokry
Ja tydzień przed planowana @ też czułam, ze jestem w ciązy jednak test pokazał 1 kreseczkę. Dwa dni przed @ powtórzyłam i wyszły dwie tylko jedna bardzo blada. W dniu spodziewanej @ zobaczyłam dwie piękne krechy
Powodzenia życzę i troszkę cierpliwości
To ile mam wpuszczać tego moczu?? Cały pojemniczek?? Rozumiem, że chodzi o ten paseczek, który pokazuje 2 krechy?? Bo mi wcale ten paseczek nie zrobił się mokry.

Gratuluje zafasolkowania
Mam nadziję, że okres nie przyjdzie i zagnieździ się u mnie fafolka
Stary 2007-11-27, 20:13   #1855
jolineczka
Wtajemniczenie

Jeśli to jest test kropelkowy to powoli wpuszaj krople tam gdzie jest zaznaczone. Mocz będzie widac w okienku obok. Nie cały pojemniczek - tak z wyczuciem.
Mozesz też spróbowac z testem paskowym i zamoczyć go na 10 sekund w pojemniku z moczem. Ja osobiście wolałam te paskowe testy
Trzymam kciuki
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 20:17   #1856
kamilam3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Jeśli to jest test kropelkowy to powoli wpuszaj krople tam gdzie jest zaznaczone. Mocz będzie widac w okienku obok. Nie cały pojemniczek - tak z wyczuciem.
Mozesz też spróbowac z testem paskowym i zamoczyć go na 10 sekund w pojemniku z moczem. Ja osobiście wolałam te paskowe testy
Trzymam kciuki
A jaka jest różnica w cenie między kropelkowym a paskowym testem??
Stary 2007-11-27, 20:39   #1857
Moniska84
Raczkowanie

Ja dziś zrobiłam test bo powinnam dostać @, jedna gruba krecha, żadnych objawów przepowiadająćych @ a już tym bardziej ciążę...Powoli tracę nadzieję... Dopada mnie dółłł...
Moniska84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 00:44   #1858
Kamilka86
Raczkowanie

GG do Kamilka86

Mam do Was jeszcze jedno pytanko... czy podczas pierwszych tygodni ciąży miałyście coś w rodzaju plamienia? Moja pierwsza ciąża była jak to mówił lekarz prowadzący wprost książkowa więc nie miałam żadnych problemów, wątpliwości że jest we mnie malutka Fasolka zresztą też nie... a tym razem już sama nie wiem co myśleć... A i jest to pytanko czysto teoretyczne...Okresu dalej nie ma
Stary 2007-11-28, 07:40   #1859
loll
Raczkowanie

ja miałam plamienia od samego początku czyli od dnia przewidywanej miesiączki..było to małe krwawienie, takie brudzenie i od razu wiedziałam, że coś nie tak no ale u mnie przyczyną był polip który pojawił się wraz z ciążą
loll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 10:21   #1860
jusali
Rozeznanie

Zrobiłam wczoraj test...przeczytałam, że moge zrobić o każdej porze jeśli jest się po terminie miesiączki...jedna gruba krecha wyszła...:/
Objawy dalej występuja, niestety, nawet mi doszły zawroty głowy...
A może mam już po prostu jakieś urojenia????
Wczoraj też był stosunek, ale nawet nie do końca(czyt. nie przerywany) tylko tak o...
Zaczynam myśleć, że może w ciągu tego tygodnia coś zaskoczyło czy cuś:P
Ostatnia miesiączkę miałam od 22 do 24 paździrnika, dostałam @ zaraz po odstawieniu tabletek. Niby 19 listopada powinnam mieć następnć @ (gdybym brała pigułki), a tu nic...
Już wcześniej robiła sobie przewy w tabletkach,a @ spóźniał się o 3-5 dni. Wówczas inaczej się czułam niż teraz.
Teraz jak siedzę to mnie jajnik lekko kłuje prawy i głowa dziwnie boli. Cokolwiek zjem to mi źle, ale nie wymiotuję...
Kiedy powinnam znowu zrobić test?
Nie wiem czy w ogóle robić, pewnie i tak znowu nic nie pokaże...:/

Dopisek: Mam temperaturę dzisiaj 37,6...To może być przez ciążę czy może raczej przed miesiączką??

Edytowane przez jusali
Czas edycji: 2007-11-28 o 11:42
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości