|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
.
Edytowane przez fruzjape Czas edycji: 2016-04-14 o 22:51 |
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Zabciajs w pralce mam program SUPER KROTKI 30 min temp. NA 40©i tyle
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W życiu bym nie powiedziała, że przewijak ma 30 lat i tyle gołych pupek ogarniał
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Z deszczem w butach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
No jaha, nawet chwaliłam! Chyba muszę iść spać
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Przewijak pamięta goły tyłek mojego tż
i podejrzewam że jeszcze nie jedno będzie z niego korzystać
|
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się zastanawiałam co tam pod nim stoi, pomyślałam, że wygląda trochę jak kuweta/transporter dla zwierza, ale myślałam, że to jakiś pojemnik z przegródkami na pieluchy, więc się postanowiłam ugryźć w język Mój tata ostatnio, jak przyjechały do mnie zamówione rzeczy dla dziecka, m.in. przewijak, powiedział "Dziecko, jak Ty się wychowałaś bez przewijaków itd"
Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-04-14 o 22:56 |
||
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Wybaczcie ale tyle napisalyscie, ze dzisiejszego dnia nie nadrobie. Monanka- dziekuje za wywolanie, juz sie melduje ![]() Jestem po usg, dziecko wazy ok 2500g, wszystkie przeplywy i blizna ok. Szyjki mi nie chciala sprawdzic bo powiedziala, ze to i tak juz nie ma znaczenia. Jak sie zacznie to sie zacznie i tyle. Podsumowujac, jestem zadowolona ![]() A tak poza tym to mi sie dzis snilas! Ale we snie mialas ciemniejsze wlosy i usta pomalowane mocnym kolorem ![]() Dziewczyny prosze o porade lekarska: Wyszly mi leukocyty w moczu, troszke erytrocytow, bardzo liczne bakterie i bardzo liczne pasma sluzu... co czynic?? Posiew??? Tylko ja mam wizyte w srode a do labu moge isc dopiero w sobote. Myslicie, ze zdaza z wynikiem do srody? A jesli posiew wyjdzie czysty, tzn, ze te bakterie sa z pochwy? Bo kurcze w takiej sytuacji to dopiero 20.04 by mi pobrala lekarka material i nie wiadomo, czy do cc tez zdaza z wynikiem. Czy pod koniec nie moze juz byc latwo i przyjemnie? Co byscie zrobily na moim miejscu?? |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję osiągów malucha! ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- BTW to niesamowite jak bardzo skracają się nagle tygodnie im bliżej do TP!
Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-04-14 o 23:17 |
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kurcze ale musi sie wszystko chrzanic? To cala ciaze mialam piekne siuski a na 12 dni przed cc taki zonk:/
|
|
|
|
|
#522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przewijak jest super!! Baardzo mi sie podoba. Taki stylowy ![]() Konsternacja super, ze ok z dzieciaczkiem. A co do moczu nie pomoge, bo mi sie nic nie dzieje.. Jestem dzis tak zmeczona, ze nie moge spac. Ale naprawde padam na twarz.. No nie wiem. |
|
|
|
|
#523 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Pomysl o dzakfrucie...taki naboj to przy nim pestka
![]() Fab, ja cie podziwiam, ze nie ukatrupilas tej baby w urzedzie. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() Do posta Konsternacji jeszcze sie nie dokopalam. Jak wrocilam do domu to wzielam sie dalej za prasowanie. Oswiadczam, ze skonczylam!!!! Potem przyjechala szwagierka na ploty, a teraz probuje was przeczytac
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mam skurnole :///
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Monanka, opanuj się, nie bierz sobie tak do serca, że już po północy i mamy datę 15 kwietnia
![]() Ja juz resztką sił radzę Ci pod prysznicem to rozkurczyć. I nospę weź i wiaderko magnezu.
|
#526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sesję chciałam mieć z dużym brzuszkiem, tylko nie pomyślałam że mi się już nie będzie chciało A ja bym chciała cofnąć się w czasie i zrobić wszystko co było trzeba kiedy jeszcze mialam siły i chęci i wtedy to mogłabym nawet jutro iść rodzić bo już mi się dłuży ta ciąża
"Naucz się czekać, albo zmienią się rzeczy albo Twoje serce" Milanek Edytowane przez Jowi20 Czas edycji: 2016-04-15 o 00:20 |
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Serdecznie,jak najmocniej zapraszam
Dzień bardzo zmiejszonego wysiłku i co? Dużo gorzej się czuje,kręgosłup pobolewa,biodro,po lewej stronie brzucha coś ciągnie. A czy wcześniej stękałam?Nie! I bądź tu człowieku mądry. I tak,dni zapie.dal.ją jak skurczybyk.
|
|
#528 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ten czas leci jakby glupi byl albo co.
Dzień dobry robaczki. Mona, uspokoilas skurczybyki? |
|
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuu a myślałam ze to tylko u mnie kalendarz oszalal!
A jeszcze tyle rzeczy do zrobienia. Dziewczyny sla do cc gbs tez jest wymagany? Bo tak sie zastanawiam, we środę miałam ost wizytę u prowadzącego, teraz mam iść 28 do szpitala na ktg i tam sie spotkać z Profesorem i chyba panikuje... A w ogóle to dzień dobry oglądam porodowke właśnie
|
|
|
|
#530 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Porodowke z rana? Ale sobie do serca wzielyscie ten 15
![]() Mi gin wczoraj pobieral GBS, ale on chyba nie ogarnia ze ja mam miec cesarke. Jak juz tu ustalilysmy, dyplom to on se chyba sam narysowal. |
|
|
|
#531 |
|
Zadomowienie
|
Wstałam o 5 i teraz ziewam
![]() wczoraj uprałam trochę ciuszków, właściwie to połowę tego co mam na tą chwilę przetestowałam kolejną pieluchę tetrową, poprosiłam w sklepie o jakąś grubszą, ale i tak się pomarszczyła w praniu, trochę mniej niż niektóre (nie dające się ładnie wyprasować). Wyjdzie mi w końcu, że lepiej zamiast tych kilku po 3 zł było kupić dwie droższe
|
#532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie wykorzystanie też dobre |
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Witam, widze ze nie mozecie spac od samego rana
ja jeszcze w lozku zalegam. Obudzil mnie skurcz lydki okropny...pomimo solidnej dawki magnezu z potasem. Wszystko mnie boli. Takie pytanko...cwiczycie Kegla?
|
#534 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#535 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Asta, sprobuj prasowac na duzej emisji pary z zelazka. Tez mnie wkurzaly te pieluchy. Szczegolnie zwykle biale. Najpierw po praniu je prostowalam w reku, dopiero na suszare a na koniec ostra jazda z zelazkiem. Biale lux czyli te drozsze, juz sie tak nie zwijaly. Te najtansze pewnie szybko wyrzuce.
Co do Kegla, cwicze ale dosc nieregularnie. Monaaaaa spisz? |
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze moje dziecko nigdy nie zachowa się w ten sposób, byłaby to moja osobista wielka porażka wychowawcza. Kurde dzisiaj znowu ból głowy od rana :/ ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Śliczne brzuszki na fb
|
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
To jakaś klątwa 15go?
Ja dziś wstałam z okropnym bólem w pachwinach, próbuję go rozchodzić ale nawet pingwin robi to zgrabniej niż ja dziś Cytat:
![]() Tak sobie pomyślałam, że jeśli 30kilowy dżakfrut ma pestki to nawet one muszą być konkretne ![]() Cytat:
Po praniu nieco się zwinęły ale dwa-trzy ruchy żelazkiem i jest ok, więc póki co jestem zadowolona, zobaczymy jak się będą sprawdzać w użytkowaniu, A nie płaciłam więcej niż 3zł za sztukę Cytat:
![]() Więc nie łudzę się że to mi cokolwiek da, słyszałam że tylko regularne ćwiczenia przynoszą efekty Myślałam, że dziś dostanę dwie paczki z zamówieniami ale w trackingu nadal stoją w miejscu. Smuteczek, teraz do poniedziałku będę czekać |
|||
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja przed cesarką też miałam pobierany gbs. Siostra również. Dla bezpieczeństwa.
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- I gdzie jest Monanka...?
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Zaraz kukam jaka pogoda hmm ale w sumie po co? Nic nie wypiorę, bo styropian na zewnątrz.
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa jakie mam skurcze łydek i tak mnie bola te stawy skokowe ze zaraz sie rozplacze a to na lezaco co bedzie jak wstane ...stopy mi odpadna???
Moje dziecie mi polamalo wlasnie zebra ![]() Dziewczyny dzis 15 ale moze przeniesmy nasz termin umowny co??? Dzien dobry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.