![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Co do GBS to nie ma znaczenia sposób porodu. Przy cc tez można zarazić dziecko.
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja z rana
![]() Mnie również dzisiaj dopadł skurcz łydki, niestety mój facet jest niezdara i nie wiedział co ma zrobić - więcej bólu mi sprawił niż ulgi ![]() Ja proponuję teraz przenieść termin rozpakowywania na 20 ![]() Mona melduj się żeś dalej w dwupaku!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jak na razie skończyłem dwie paczki M&M’sów i czekoladowe ciasto. Od razu czuję się lepiej." Edytowane przez gingerbre Czas edycji: 2016-04-15 o 07:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Eeejjj Mona daj spokój z tym 15tym :P
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Ja wieczorem tez czułam, że mogą mnie skurcze łapać więc siup przed snem 2 tabletki i obyło się ![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też z rana skurcze ale mąż dał radę i wymasował ładnie Tylko potem przy śniadaniu mnie wkurzył i nie chce mi się już z nim gadać dziś. Dobrze że poszedł do pracy a ja mam cały dzień dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem sama i nawet nie ma mi kto pomoc ale jak mialby zaszkodzic to moze i lepiej ![]() Wstalam z lozka i coo i brzuch mnie ciagnie do ziemi zawiasy juz nie tegez ![]() ![]() Fab- czym Ci gad podpadł??? Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-04-15 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- A jeszcze odnośnie tego urzędu, to skargę chyba można wysłać droga elektroniczna czy listownie? Ja bym tego tak nie zostawiła z myślą o innych kobietach w ciąży ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#549 | ||||
Konto usunięte
|
Siemanko
![]() ![]() ![]() Zgagi znowu miałam takie, że myślałam że pawia już puszczę.. Skurcze też dostałam :/ Ale stwierdziłam, że pewnie przejdą więc leżałam i jak takie stękadło "łeeee booooliiii... " Mój mąż dostanie order za wytrwałość, po całym tym bałaganie ![]() To teraz kawa i was nadrabiam Cytat:
![]() A w ogóle to Ty tu nie cuduj! ledwo 15 strzelił i tak Ci się na porodówke śpieszy? ;D To pewnie od tego kręcenia sutem ;D Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Jak kupowalismy łóżeczko to pani nam ochraniacze przy takim maluchu odradzala i teraz trafiłam na taki artykuł http://www.babyboom.pl/blog/szczegol...strzegaja.html
---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Monitor oddechu, warto? Czy to będzie już zbytnia przesada i takie urządzenie może zaszkodzić dziecku? Nie wiem czy częste są te przypadki śmierci lozeczkowej...
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Odnosnie uprzejmosci w stosunku do kobiet w ciazy...z moich obserwacji wynika, ze przejawem ludzkich odruchow wykazuja sie:
Mlode matki ktore jeszcze pamietaja jak to bylo ciezko Mezczyzni-niektorzy to wrecz na sile nalegaja jakby sie bali uroku ciazowego rzucanego na kazdego kto nie przepusci I tyle...mlodziez to tak troche jakby sie bala ciezarowek albo jakby ciezarowka zarazala choroba zalazna a stare baby i panowie w podeszlym wieki to dla mnie totalne zakały w tym temacie. W przychodni ostatnio kolejka do lab jak na Kasprowy i pytam czy ktos bylby uprzejmy na tyle by mnie przepuscic bo na drzwiach widze na rozowo wywalony plakat z kobieta z brzuchem i napis JESLI MOZESZ PRZEPUSC. No i wiecie co...o 2.osoby bylam szybciej niz ze swoja kolejnoscia bo przepuscily mnie jakies 2 nastolatki a reszta emeryci...i oni NIE bo im sie spieszy a ja tylko pobrac krew... To jest straszne bo ja np. Jak ktos prosi to nie umiem odmowic. Tymbardziej ze widac ze brzuch duzy i musialam stac o czekac na swoja kolej...nikt nie przepusci i miejsca tez nie ustapi. Żenua. A jeszcze ciekawy temat bo np. W pracy jak w kolejce ktoras z nas widzi zawsze kobiete w ciazy to prosimy PANIA W CIAZY BEZ KOLEJKI i wtedy te babki z dziadkami takie awantury wszczynaja ze ich to nikt nie wola a sa starzy...i z laskami i na nas do okienka i na te dziewczyny. Jedna to sie az poplakala z tego wszystkiego. Ze nie chce juz poza kolejnoscia byc obslugiwana. Skad tyle jadu w tych ludziach no skad... Ps. Ale.sie rozpisalam...ale emocje mnie poniosly ;-) Lambadas ty masz na mysli skurcze lydek czy na brzuchu?
Edytowane przez urshoola Czas edycji: 2016-04-15 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym ustepowaniem miejsca to jest u mnie roznie. Ale ZAWSZE ustepowalam kobietom w ciazy. Dla mnie to jest pierwszenstwo przed wszystkimi. I mysle tak samo, ze gdyby moje dziecko stalo sie takim chamem to dla mnie tez bylaby to wielka porazka.. A mona pewnie spi! No nie mogla nam tu pierwsza pasc ![]() Nie wiem czy rusze sie dzis z lozka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Monitor kupiłam, sama miałam bezdech w dzieciństwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie starosc nie jest powodem do ustepowania miejsca, przepuszczania. Aczkolwiek choroby zwiazane z tym wiekiem juz tak, ale tak samo chory moze byc 15 latek, wiec... i latwo zauwazysz kto takiego miejsca potrzebuje, a kto nie.. A jak juz wczesniej napisalam ciezarne to zawsze dla mnie byly pierwsze jak juz kogos przepuszczam,ustepuje. Emocje to chyba normalne w tym temacie :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Moderatorka z pazurem
|
Fab, a to dziad wstretny! Mozesz uzyc klatwy ciezarnej i napedzic mu myszy! Moj chlop caly czas sobie zartuje, ze nie moge sie na niego wkurzac, bo on nie chce gryzoni w domu
![]() Lambada, bo dzieci sie biora od lezenia w lozku. Tez kiedys lezalam i teraz bede miala taka jedna szkrabinke mala ![]() My kupujemy monitor. Prawdopodobnie Babysense. Angelcare podobno wycofany. Niby mozna go kupic, ale na stronie producenta sluch po nim zaginal...dziwne to. |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Mona by gołębia wysłała gdyby się coś zaczęło także spokojnie dajmy się jej wyspać
![]() Z tymi ochraniaczami to moim zdaniem przesadzone teorie. Ja spalam tak czujnie że każdy ruch corci wyczuwalam nawet z drugiego pokoju... widziałam wiele artykułów że dziecko wcisnelo główkę między szczebelki i to już dla mnie jest bardziej niebezpieczne |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Nie da się na chwilę odejść,bo stukacie tych postów ogrom.
Dajcie spokój z tą skargą,może dostawała po uszach od innych klientów,że kolejka,różnie jest. Wiem,że to jej praca ale więcej wyrozumiałości z rana dziewcxyny ![]() Na mnie kiedyś klientka zlożyła skargę,całkowicie nie słuszną. I jakbym miała jakiegoś durnego szefa to co? Zwolnilby mnie,bo nakłamała jakaś laska?
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
AnneMariie nie smutaj ;-)
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ic,600291.html O zaklinowaniu miedzy szczebelkami, hmmm wydaje mi się, ze bezpieczne łóżko powinno mieć gęsto te szczebelki i problem z głowy.
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobrek. Zapomniałam wstać a maz mnie budził o 8ej- naiwnie wierzył że juz nie zasne i nie sprawdził.
Aaaale mi sie nie chce jechac do tego labu,iść też nie. Nic mi sie nie chce. Znowu plecy mnie bolą. Tez tak macie ze zanim sie wysikacie (a czasem to i sikanie nie jest regułą) to z boku na plecy i odwrotnie nie mozecie sie odwrócić??? Kłucie i ból nisko niesamowity. U mnie jeszcze standardem jest jak sie odwracam z boku na plecy to od razu mam skurcz i brzuch w trojkat. To juz chyba nasz koncowy strumień czasu... Moooonaaa wróć bo sie worek otworzyyyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Moderatorka z pazurem
|
W h&m znowu promo na stronie. Rabaty 10,15,25% w zaleznosci od koncowej kwoty. Kody widoczne na stronie
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Nie, ale nerwy mogą ponieść w takiej skardze. Ja napisałabym ogólnie o znaczku, aby kobiety w ciąży były obsługiwane bez kolejki jak coś.
![]() |
#565 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
A ta sytuacje tez bym opisała, ale nie wskazywała palcem konkretnej osoby ![]()
Jak na razie skończyłem dwie paczki M&M’sów i czekoladowe ciasto. Od razu czuję się lepiej." Edytowane przez gingerbre Czas edycji: 2016-04-15 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Ginger jak tak mowisz to pozazdrościć formy ciążowej.
![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Asta poszłaś już do tego labu czy czekasz na mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
A jaki kupiłaś?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#569 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ochraniacz planuje jak juz dziecko bedzie szalec w lozeczku ![]() Monitor - tak chcialabym naczytalam sie o tym bezdechu inie potrafie przestac myslec, ze nie kupie i bede zalowac, u mnie nikt w rodzinie nie mial i dzieci zyja dlatego nikt mnie nie rozumie, czasami lekarze zalecaja jesli dziecko po porodzie ma problemy z oddychaniem lub jest wczesniakiem. Uwazam ze to nie powinno tyle kosztowac- takie urzadzenie powinno byc mozliwe do kupienia dla kazdego rodzica a nie kazdego stac wydac te 400zl .... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-04-15 o 08:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Zostawić Was na jeden wieczór i zatonąć w postach można, która pójdzie na porodówkę to nie ma szans tego dogonić
![]() U mnie wczoraj szalony dzień, ale mamy autko, historia taka, że jakby mi ktoś opowiedział to bym nie uwierzyła! Aż musieliśmy olać dietę cukrzycową i w ramach świętowania zeżreć prawdziwą pizzę i zapić pepsi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.