|
|
#811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Cytat:
To się cieszę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I Magic jest pudrowy- bez tego odstręczającego mnie w klasyku szklistego, obrzydliwie słodkiego miodu, pokrywającego wszystko błyszczącą karmelową, powłoką. |
||
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to podcięto mi dziś skrzydła i wtedy dzień poszedł w cholere. Usłyszałam na przerwie szkolenej od koleżanki-nauczycielki trochę starszej " Ten Twój ubiór to do pracy do szkoły się nie nadaje"
![]() Cóż miałam na sobie, czarne rurki, bluzke czarną -dekold łódka, rękawek kimono( nietoperek) i kozaczki szpilki. Pieprznęła to do mnie przy księdzu. Nie wiem dlaczego tylko odpowiedziałam" no widzisz ja z pracy do pracy biegne". W szkole nie potrafią zrozumieć że nie wszyscy fryzjerzy są tacy jak inni mówią. Wśród nas jest wiele osób wykształconych, dobrych nie tylko w fachu ale również mających serce. Ach..a teraz cisza w domu. Poprostu mnie dziś nie ma. Angelku wiem Theo , dziękuje za pomoc w kliknięciu nocnym
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Neoniu
przecież jakaś zazdrośnica nie może psuć Twojego humoru !
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 |
|
czyli Endżi
|
Koto, oj to prawda, tem miód w klasyku też mnie strasznie wkurzał. Za dużo go tam
Neo, mnie się coś mocno wydaje, że ten jadowity komentarz babsztyla nie był spowodowany zbyt seksownym czy frywolnym strojem (bo z Twojego opisu wynika, że nie ma takiej opcji. Poza tym ubierasz się z klasą
|
#818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym kupila edt, bo faktycznie edp jest niezmiernie rzadko na allegro. |
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Tak komplement.
Babsztyl Baba Jaga.
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#821 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Strachulcu, trzymam kciuki za kota Pachniałam Zagorskiem, 24 Faubourg, La Chasse aux Papillons, Crystal Aurą i Caline. A teraz wróciłam do domu i odkryłam 5 nowych próbek ![]() Ściągam sweter, zostały mi jeszcze zgięcia łokci ![]() No i lecę nadrabiać wątek
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
rude jest piękne:)
|
NEONKO chciala kobita wyleczyc własne kompleksy czyjms kosztem ,szkoda zdrowia nie przejmuj sie
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Coście się tych biednych perełek uczepiły? ;> Pachnę FdB od 13 godzin i ciągle ją mam we włosach, Theorema wytrzymuje do 10 godzin.
Najnormalniej w świecie trwałe perfumy No właśnie... pięć stron.--- W temacie, wyżej wspomniana brązowa amebka - Feminite du Bois.
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz sie przyzwyczaić, że niektóre kobiety będą Cię krytykowały, jeśli będziesz dobrze wyglądać- to zazdrość ![]() --- dziś jeszcze we włosach pachniały miss dior cherie, na szyi miałam le feu light. Cudownie się komponowały z lekką nutką cherie, którą co jakiś czas można było delikatnie wyczuć
|
|
#825 | |||||
|
Zakorzenienie
|
pachnę sobie pieknie Blonde , jednym psikiem - wystarczy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie Tobie oceniać siebie. Ja ci tu doradzam odrobinę egoizmu , a Ty chcesz świat zbawiać ![]() Humor wróci , jak skończy się listopadowa ponurosć. Głowa do góry. hehe, ja tez się tej aurze dzisiaj nieco poddałam, prawie z zyciem gotowa byłam się pożegnać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No, na poprzednim spotkaniu testowałyśmy już na kolanach , więc wszystko możliwe ![]() .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#826 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Chciałam się tak wstępnie zapoznać z zapachami, no przecież nie mogłabym wytrzymać. Na dogłębniejsze testy jeszcze będzie czas. Tak więc pachnę Black Cashmere, Diesel ++, Image, Desnudą i Rouge ![]() Przeczytane Jestem z siebie dumna.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takich wypadkach , grzecznie prosze najbliżej siedzącego młodego czowieka, czy mogłby ustapić starszej pani ( czy panu ) miejsca. Działa, ale przykre ,że taki brak wrażliwości cechuje dzisiaj społeczenstwo, szczególnie młode, że trzeba prosić. Ja sama nie tak dawno jechałam na stojąco w tramwaju z nogą w gipsie. Wkoło na siedziskach prawie sama młodzież ![]() Dzisiaj rano w autobusie wysłuchałam opowieści kilku 17-19 latek , jak ich rodzice reagują kiedy one wrócą nietrzeźwe do domu. Żałosne. Ja w ich wieku bawiłam się , chodziłam po górach, jeździłam po Polsce na rokowe koncerty, w tym do Jarocina, poznałam mnóstwo ciekawych ludzi .Praktycznie nie piłam alkoholu, a do domu wstydziłabym się przyjść po pijaku. I tak jest do dzisiaj ![]() Na dobranoc pachnę sobie, Belle de Nuit , komponuje się z poprysznicowymi resztakimi Blonde ![]() Miłych snów.
|
|
#828 |
|
rude jest piękne:)
|
DZIKA TRUSKAWKO masz zdrowie
![]() ja wczoraj poddusiłam sie casmirem ,doprawiłam dzis samsarą, a kopytka wyciagnęlam po poison ![]() ( kiedys psikałam sie nimi , a teraz niet, ni.......et) .
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
offtop, wybaczcie:
Joasiu,nie doszlo ostatnie PW? ja tu na odp. czekam
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolu, mam ( i nawet używam) gg, to się jutro przesiądziemy - bardzo mi się ta idea podoba (chociaż ja jakoś głupieję podczas konwersacji na gg)
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
ok, rozumiem
i czekam rowniez na wysmazone literki
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Grzeczna tulip, mówicie?
Wyszłam dobrowolnie na tę pogodę - pojechałam z mamą do kina, oczywiście, jak to pod koniec miesiąca, spotkałam znajomych, którzy też przyszli wykorzystać swoje wejściówki (bo szkoda jak przepadną )Dopachniłam się The Parfum, bardzo mi ładnie pachniały. Jak tam zzzziimno Dobrze, że jutro z domu wychylę tylko nos wieczorem na łyżwy. A tak będę patrzeć za okno i się cieszyć, że siedzę w ciepłym domku
|
|
|
|
#835 |
|
BAN stały
|
Serdecznie dziękuję za wszystkie Wasze słowa wsparcia w kociej sprawie
![]() Podejrzenie padło na pasożyty, mimo, że jakiś miesiąc temu kocur był odrobaczany. No ale wiadomo, jak to jest z kotami żyjącymi "pół dziko", urządzającymi sobie nocne wycieczki Oprócz tabletki przeciw pasożytom (druga za dwa tygodnie) dostaje 2 x dziennie pół tabl. Hydroxyzinum 10, na te jego "nerwy". Jest dużo lepiej - przede wszystkim ustały te napady, no i wiadomo - ogólnie kocur lekko przymulony. Mam nadzieję, że to "tylko" te robale i niedługo wszystko wróci do normy. Aha, trzeba mu przemywać rany na ogonie wodą utlenioną, ale nie wiem, czy znajdzie się odważny ![]() Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam dobre dusze |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
neonko28 nie stresuj sie dogadywaniami. Niektorzy ludzie maja juz taka nature, ze lubia sie ze czepiac, czesto nieslusznie. Widzialam na zdjeciach- masz bardzo interesujaca urode i bardzo dobrze sie prezentujesz
gryx82 Bardzo sie ciesze, ze kicia miewa sie lepiej. Pasozyty da sie wyleczyc, a zaburzenia osobowosci rzadko. ___________ A w temacie Chene.
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Pocałunek Smoka.
Niech odgoni moje smutki...
|
|
#838 |
|
Wtajemniczenie
|
poczytałam na perełkach z allegro o lutkach po poludniu i teraz z zalu mam znow fazę bezsenności..
a pachnę Must Eau Legere |
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Miłego dnia pełnego uśmiechu i dobrego samopoczucia życzę Dziś pachnę Mont Blanc Presence. |
|
|
|
#840 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja jestem wariat postrzelony, hulaka i "gorąca głowa", ale kiedy trzeba sprężam się i jadę jak buldożer. Mój mąż jest zrównoważony, poważny, taka siła spokoju, ale za to kapryśny i wygodny jak królewna. Uzupełniamy się. Teraz go nie ma. Imprezuje sobie w Irlandii a mnie jest sto razy łatwiej. Nikt mi nie marudzi, nie skarży się, nie domaga obsługi, ani akcji ratunkowych, nie wkurza nikogo mój dobry humor... ![]() Cytat:
Dziękuję. Cytat:
Cytat:
![]() Kredkę spróbuj poużywać, a jesli naprawdę Ci nie podejdzie - możesz wymienić na targowisku. Chętni sie znajdą. Dziękuję. Cytat:
Cytat:
![]() Toż to był tekst ewidentnie obliczony na speszenie Cię. Zważ, że nie bylo nic konkretnego do skrytykowania, bo gdyby w twoim ubiorze było cokolwiek niewłasciwego, owa "życzliwa" z pewnością skwapliwie wywaliłaby Ci prosto w oczy, że bluzka ma plamę, pończochy dziurę, spodnie opinają się na tyłku albo biustonosz płaszczy biust. Nie znalazła nic, no to powiedziała co mogła. A mogła, jak widzimy, niewiele. Trza jej było powiedzieć, że nie będzie Ci ani niewygodnie, ani zimno, więc strój jest doskonały. Albo w ogóle nic nie mówić należało. Bo skoro czarne spodnie i czarna bluzka nie są odpowiednie do szkoły, to co niby jest?! Fartuch, czy wór pokutny? Cytat:
Cytat:
Twoja opowieść brzmiała dramatycznie. Teraz juz chyba wet nie dopuści do nawrotu tych ataków. A dezynfekcją się nie przejmuj - kotek wyliże sobie ranki, a ślina ma działanie odkażające i przyspiesza gojenie. Cytat:
A w razie czego zawsze możesz zamówić z nami w styczniu. Wykąpię się. Skoro już spać nie będę, przynajmniej należy mi sie kąpiel, balsamowanie zewłoka (pozdrawiam Margot ) i jakiś ożywczy zapach. Zobaczymy, czego mi się zachce...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Kataklizm.

przeczytałam i pierwsze skojarzenie: lewa noga, prawa noga 

Oprócz tabletki przeciw pasożytom (druga za dwa tygodnie) dostaje 2 x dziennie pół tabl. Hydroxyzinum 10, na te jego "nerwy". Jest dużo lepiej - przede wszystkim ustały te napady, no i wiadomo - ogólnie kocur lekko przymulony. Mam nadzieję, że to "tylko" te robale i niedługo wszystko wróci do normy. Aha, trzeba mu przemywać rany na ogonie wodą utlenioną, ale nie wiem, czy znajdzie się odważny