|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Ja tez jakos nie moge sie przekonac do owoców morza....
Jadlam tylko paluszki krabowe i bardzo mi nie smakowały. Poza tym nie wyobrazam sobie aby jeść coś, co ma oczy i na mnie patrzy ![]() Ale teraz jestem tak głodna, że chyba i kraba bym zjadła ![]() a jeszcze 1,5h
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślimaki są obślizgłe. Kraby, krewetki, kalmary itp. są dla mnie takie gumowate a smak taki rybi.edit: Ines odrazu przypomniał mi się kawał ![]() Facet przychodzi do restauracji a kelner mu proponuje ozory w galarecie, a on na to, że nie będzie jadł tego co ktoś miał w gębie. I zamówił jajka. ... (cóż z tego, że z doopy )
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny nie moge z wami
![]() tak zescie mnie ubawily tymi swoimi tekstami o zawodach i owocach morza ze ![]() ja wlasnie bylam na szybkich zakupach, z malym dzis spoko (mama go postraszyla ze na moje miejsce zatrudni taka nianie co bije dzieci-bylo o niej w tv) to byl grzeczniejszy ![]() potem ucielam sobie 30min pogawedki z jego mama wlasnie. fajna kobieta, jezu wlasnie sobie uswiadomilam, ze zapomnialam o jej imieninach no nic.. ![]() a podrzutek kupil dzis swojemu chrzesniakowi wózek za 180 zł i powiedzial, ze najwyzej zrezygnuje z czegos dla siebie. jestem pod wrazeniem! ![]() no i wracajac z zakupu zajechał do KFC.. cale szczescie niewiele mu zostalo w tym kubełku... uff
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po obiadku
. Ale zmykam do rodziców. Wpadnę później
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
dzem dobry..Snieg spadl i Olsztyn sparalizowany
|
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy sie wspierać Cytat:
![]() Ja owoców morza nie lubie zaś mój pluszak je codzinnie jada ![]() sałatki, pizze z krewetkami, ostrygi, on to uwielbia. Ja zawsze mu mówie że niech sobie pzemysli mnie jako materiał na żonę bo ja mu tego przyrządzać nie będę, a on na to: ja jestem samowystarczalny, będę sobie robił sam ![]() Ale u mnie pieknie i biało, tylko trochę ciapa na drogach. I senna jestem, ide się zdrzemnąć. Do wieczora
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Łoooooojjjeeejjj... Was nadrobić to pół dnia człowiek straci
![]() Jakiś fajny dziś dzień mam w sumie. Kolokwium z Organizacji chyba całkiem nieźle mi poszło ale nie zaliczyłam dziś na gimnastyce wymyku i odmyku wogóle jakoś nie radze sobie z gimnastyką... No ale będę ćwiczyć i mam nadzieję, że do końca semestru pozaliczam wszystko. Trzeba myśleć pozytywnie ![]() No to Navi niedaleko mojej uczelni mam nadzieję będziesz pracowała Tak wogóle to dziękuję za pamięć i zdjęcia ![]() Obiecałam Aneczko, że napiszę coś więcej, więc pisze Obecnie mieszkam na Żoliborzu. Dokładnie to wynajmuje pokój u dziewczyny co jest na 3 roku też wychowania fizycznego. Ogólnie to fajnie jest dobrze mi sie z nią pomieszkuje. Ostatnio strasznie dużo imprezuję np. w tym tygodniu będę balować w czwartek, piątek i sobote (szaleństwo jakieś), ale po 4 kolokwiach (2 już za mną ) należy się to można poszaleć troche
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie też zaczęło strasznie sypać
. Tylko że wszystko szybko się rozpuszcza... Ale mój powrót z pracy w tych warunkach to jakiś koszmar . To będzie dla mnie naprawdę bardzo ciężka zima. Jeśli przezyję ją bez stłuczki, to będzie to ogromny sukces... I cud.
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u mnie też sypie i sypie są problemy z dojazdem gdziekolwiek, rano do pracy jechałam 50 min!!potwornie się spóźniłam, ale luzik
|
|
#1900 |
|
Raczkowanie
|
Buuuu.... A u mnie na żoliborzu nie pada śnieg
Swoją drogą to co tu tak cicho się zrobiło...
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie pospałam
![]() Z moim pluszakiem, teraz siedzę już sama. Jutro muszę wstać wcześniej, bo ide do pracy piechotką. Ale za to taki spacer mi dobrze z rana zrobi.
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robi mi cofke ![]() no tak, bede przejezdzala koło Twojej uczelni (o ile.... )moglybysmy sie kiedys spotkac! najlepiej ja, Ty , Rayne i Ines a reszta by zazdrościła hehe ![]() ![]() oj chyba sie głodna zrobiłam ![]() ![]() Ines, nie katastrofuj mi tu |
|
|
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak tak tak
trzeba się spotkać, któregoś pięknego dnia ![]() No to trzymam kciuki, abyś jednak przejeżdżała
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
I'm back
![]() posiedziałam troszkę u rodziców, podkradłam im pomidory do wieczornego wieśniaka i zabrałam tacie skakankę zaraz sobie poskaczę![]() Navi fotki cudne, nie wspomnąc o podrzuconym Zeusie pasuje do niego ten strój bo jak dla mnie coś ma z Grekamyślałam, że więcej naspamujecie edit: właśnie mój mąż wrócił i odrazu dostał telefon że musi wrócić do pracy, buuuuuuuuuuuuuuu ![]() ![]()
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2007-11-27 o 21:20 |
|
|
|
#1905 |
|
Wtajemniczenie
|
Spadaj Navi Ty wstręciuchu. My sobie tu też zrobimy spotkanie na południu. A niech tylko się ciepło zrobi to zobaczysz, i tak będziesz musiała się za mną spotkać
![]() ![]() ![]() A ja wróciłam z kina, film ok ale nie powalił
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
aaa ja wróciłam ze spacerku a co
zimno strasznie ![]() wczesniej troszkę poleniuchowałam i już spac mi sę chcę no u mnie też pada dajcie spokój to straszne navi planuje spotkanko hm... to musimy dojechac a co nie ma to tamto hihih chętnie bym was zobaczyła ![]() sweet hm... owoce morza czasami lubie cos zjeść ale tak nie za wiele ![]() ines spokojnie ja własnie też zaczynam naukę zimą br... aż się boje bo szklanka na dworze ale damy rade a i dziękuje że już wysłałaś komlecik
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() no to do was zajrzałam ![]() dzieki! ![]() sweet jak sie skakało?? ![]() on cos z greka?? greka to on chyba udawac moze a ten Twoj mezus to sie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() jesssssu karaa spacer w ten ziąb?? podziwiam
|
|
|
|
|
#1908 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś mówiłam tylko dzień dobry, to i powiem dobranoc - cały dzień z małą przerwą byłam w pracy
Pogoda fatalna, nogi mi przemokły, czas zatrudnić kozaki do mokrej roboty chociaż nadal nie mam w sumie do nich spodni.Z dobrych wieści to nareszcie udało mi się zapuścić grzywkę i brwi - było to bardzo potrzebne po wyczynach jednej fryzjerko-kosmetyczki nareszcie będę wyglądać jak człowiek...Cytat:
A co do spotkania to: Zmykam obejrzeć nowe Desperatki i spać - jutro na szczęście na 10.00 ![]() Aha, Ines, widziałam Twoją recenzję Weledy na noc, cieszę się, że pasuje
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór.
ja tak z późna, bo włosy farbuję, tym razem całość. ale firma bez zmian Garniere. zobaczymy co z tego będzie. idę się spłukać
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
navi my lubimy chodzić
łapki troszkę zmarzły ale co tam daliśmy rade a troszkę się przewietrzyć trzeba nie chce nam się siedzieć całe dnie w domcii ![]() ka.si pokaż włoski z rańca herbatka pomarańczowo - mandarynkowa hihihi aaa co , zimno strasznie ale najważniejsze że śnieg nie pada tylko szklanka na dordze dziś też jadę po oponki i już wszystko bedzie załatwione aaaa jutro ide na pazurki hihi już się doczekać nie mogę
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
No cześć
A tutaj znowu nie ma śniegu, świeci slonko... ![]() Cytat:
ja też się cieszę opłaca się czasem zajrzeć na biochemię A co do spotkania to musimy w końcu coś zorganizować. Trzeba napisać jak z nasza dyspozycyjnością i wtedy poszukać jakiegoś wspólnego wolnego terminu...
|
|
#1912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o Twojego podrzutka to nie wiem dlaczego moze przez ta brudke albo przez te ciemne wlosyŁ kurde znikly mi polskie znaki z klawiatury i na miejscu Z mam Y i na odwrot![]() a moj maz wrocil do domu o 22. 30, dobrze ze tylko tyle musial siedziec a tak wogole to dyein dobry
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
co za dzień .. wstałam w nocy specjalnie na licytację na allegro i ... przegrałam ![]() A dzisiaj jakaś taka nie teges jestem, zapomniałam (tak wyleciało mi z głowy) się pomalować jakimś pudrem czy fluidem, w dodatku też zapomniałam telefonu i numeru TŻta szukałam mailowo od jego kolegi. Eh, co za dzień, przynajmniej dzisiaj już nie zaliczyłam gleby w drodze do pracy
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
eno co z Wami
gdzie się wszystkie podziewacie?
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Sweet jakoś się to przestawia ale nigdy nie pamiętam jak... jakimiś klawiszami... ctr+ coś tam.... ![]() A ja jem wieśniaka i ciemną kromeczkę. Muszę się w końcu po skakankę wybrać. Ryane które Desperatki oglądasz??
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj na kolację obiadłam się wieśniakiem z pomidorem i cebulą z przyprawami, mąż nie chciał mnie całować bo mi waniało z pyska cebulą
|
|
#1917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hallo
Cytat:
) ale ja nie umiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co to jest ta Welenda ![]() termin moge ustalac, rzuccie jakas datkę ![]() sweet musisz zmienic na pasku zadan z jez angielskiego na polski, musisz gdzies miec taki kwadracik z jezykami obok tego znaczka "PL". to sie tak czasem przestawia, moze jakis skrot na klawiaturze za to odpowiada i nie chcacy sie czasem wcisnie ![]() Cytat:
![]() to Ty numeru TŻ na pamiec nie znasz? edit: sweet ja juz na posterunku ![]() wlasnie dlatego rzadko jem cebule przy podrzutku,bo potem nici z całowanka
|
||||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma numer zaczynający się od Krzysiek
![]() Pamiętałam, prawie pamiętałam, ostatnią cyfrę ubzdurało mi się, że 1 ale całe szczęście posłałam maila do jego kolegi z pracy i mi sprostował na 9 ![]() To wszystko wina tego, że nie wybieramy numerów tylko nazwiska ![]() Miałabym go dzisiaj na GG i tel nie potrzebny, ale ma urlop bo z autkiem na jakieś badania pojechał.
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edt: dziś czeka mnie szukanie przepisów i spisywanie co trzeba kupić na sobotnią imprezkę imieninową
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Taką normalną cebulę do tego wieśniaka jecie?
Ja to jestem jakaś skrzywiona, muszę zacząć poznawać nowe smaki. A wczoraj Basia miała urodziny, ale już nas nie lubi, nie zagląda wcale
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

Ale ja to jestem taka, że jak mnie coś trochę brzydzi to nie da rady.
Ale może kiedyś się skuszę. Choć nie wiem nawet jak się takie rzeczy je... A nie są obślizgłe?

. Ale zmykam do rodziców. Wpadnę później

robi mi cofke 

podziwiam