![]() |
#751 |
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Dziewczyny wrocilam z usg.
Tadam, tadam! 37tc2d młody oszacowany na 3620g, kto da wiecej? ![]() Lozysko 2 stopien dojrzalosci, wiec spoko. Blizny lekarz nie chcial oceniac, pokazal mi ja, ale mowil, ze sie teraz odchodzi od jej mierzenia. Mowil, ze wyglada na to, ze na razie mlodemu dobrze u mnie, ale w domu doczytałam na wydruku, ze w tetnicy w mozgu przeplywy wysokooporowe, co mnie zaniepokoilo, wiec jak tylko cora zasnie pewnie bede przekopywac internety... Na koniec przelaczyl na 3D i dostalam fotke polowy buzi, bo dol zaslanial raczka i powiem Wam, ze ta gorna polowa twarzy wyglada jak miniatura mojego meza, klon po prostu. Moze z dolem buzi by to nie bylo az tak widoczne, ale ksztalt czola, lukow brwiowych i policzkow jak u mojego meza. |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na koniec podjechalismy do znajomych na imprezę przed weselem - tzw. tłuczenie butelek, zeżarłam pajdę chleba ze smalcem i potrójną porcją ogórka. OMOMOMOM.... na powrocie spacer na cmentarz, żeby znowu to spalić. Mierzenie cukru w domu i drżące ręce, ale cukier w normie. UUFF...
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo gratulacje kawał dzieciaczka. ![]() Tez nie wiem co to za przepływy ale skoro doktor nic nie mowił to nie ma powodu do zmartwien ![]() Ciekawe moj synio do kogo podobny... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Z deszczem w butach
|
Ja sie skusilam na galke sorbetu cytrynowego, ale dziewczyna nakladala ogromne porcje. Byl tak pyszng, ze przy wyjsciu wzielam jeszcze jedna.. potem godzinka w samochodzie a w domu cukier 100. Naprawde chyba powoli zaczyna mi sie to normowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uhuu! Kawal dzieciaczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Ja liczę, że mi po porodzie ta cukrzyca przejdzie. A jak nie przejdzie, to przynajmniej normy będą wyższe... ostatnio coraz trudniej.
Naklepałyście postów, a nie było mnie tylko chwilę ![]() Dagmara - gratulacje z wizyty ![]() ![]()
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale super jak tak widać podobieństwo już na usg ![]() U nas niby do mnie Ala bardziej podobna na zdjęciach 3D ale ja tam nie umiem ocenić Cytat:
![]() Chleb ze smalcem ![]() Chrzanić dietę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Mi lekarka mówiła że jak nie mam żadnego pieczenia przy sikaniu to nie ma zapalenia układu moczowego i bardziej te bakterie z pochwy są tym bardziej że mam tam teraz dość dużo sluzu
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Dagmara- pieknie dziecko wykarmilas
![]() U mnie 37t6d a dziecko 2500g. Przynajmniej bedzie mi ja lekko nosic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Mój dzieć w 32t miał 1700g, ale teraz (35tydz.) chyba trochę podskoczył...
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zakładałam, że moja będzie taką kruszynką właśnie bo ja sama jestem niskogabarytowa. Ale nie, rośnie całkiem spora bo w 33t3d ważyła już niemal 2400. Ciekawe do ilu teraz już dobiła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Martunia- lekarka mi powiedziala tak samo.. a ja czuje cos dziwnego. I w sumie nie wiem czy tylko podczas siku czy czuje tez klucie w grazynie. Bo kurcze, cos mnie piecze. I niestety musze zrobic dwa posiewy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Z deszczem w butach
|
A ja się niezmiennie zastanawiam, jakie masz cukry na czczo, gdy wstajesz o 13 :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cukier rano, jak wstaje o 8-9 mam zazwyczaj na poziomie 72-78. Dziś jak mierzyłam po szalonej WCZESNEJ pobudce, to było 69.
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Mi właśnie nic od tamtej strony nie dolega... głupie to że co lekarz to inna opinia
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Z deszczem w butach
|
To piękne. Ja niestety nie mam możliwości rano dłużej pospać, ale zawsze myślałam, że przy późnym wstawaniu pomiar wychodzi wysoki.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj synek wazyl 2800g a mowi sie, ze dziewczynki rodza sie mniejsze, wiec tez sie nie szykowalam na duze dziecko. Ja wlasnie tez mala i drobna... Mia- nie len sie ![]() ![]() Edit: Te slabe wyniki dotycza u mnie infekcje grazki. Bo jak w moczu pojawi sie sluz to wg ginki najczesciej do moczu dostaly sie bakterie ze sluzem Edytowane przez konsternacja Czas edycji: 2016-04-15 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Noooo, i takich taktownych gości to ja lubię! Dostałam piękny bukiecik róż z okazji zbliżającego porodzenia i zapowiedź wizyty w wakacje. Da się być normalnym? Da!
#773 |
Zakorzenienie
|
Za to cukier skacze po posiłkach. Tzn pilnuję się, ale generealnie mało kiedy przekracza 120. Na szczęście insulina leży w szafce nietykana.
ALE dzisiaj pani w sklepie oświeciła mnie, że chleb, który uważałam za żytni jest pszenny z domieszką mąki żytniej... Tzn ta mąka pszenna była tak na składzie wytłuszczona, że ją pominęłam. I cukry po tym chlebie były spoko. WIĘC mogę zjeść coś normalnego w końcu. ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- No a problem mojej cukrzycy był taki, ze na czczo glukoza wychodziła piękna, a ja się czułam tragicznie - wieczna senność i pragnienie, i bieganie do wc. Wiec badanie obciążenia glukozą w 18tc szybko sprowadziło mnie na ziemię. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A laski! Jakby któraś chciała kupić miesięczny zapas pampersów 1-2 lub 2 (ok 160szt.), to mogę podzielić się kuponem na 20zł.
#774 |
Zakorzenienie
|
Daga! cóż mogę napisać, brawoooooo! Chłop jak dąb
![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
Ehh ja to dziś mam pecha. Co próbuje poodpisywać to brakuje mi neta, to zaznaczone posty znikają. I teraz też
![]() O tym zakrapianiu oczu to ja też nie wiedzialam, zresztą co ja wiem ![]() O sondzie mówiła jakaś położna, że do cc się leży na płasko i treść zoładka leci do pluc czy coś jak doktory wypychają to dzieciątko i można od tego jakieś mega zapalenie płuc dostać czy coś. Ja tam nie wiem, nawet nie wiem co to dokładnie ta sonda hehe Miałam dziś mówić mężowi że coś sobie folguje ostatnio z dietowaniem, a tu wxhodze na wątek i co? I nie jestem sama ![]() Wiecie co zjadlam? Truskawki ze śmietaną przegryzione tostem z roladą ze schabu. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Wiem co miałam pytać - ta woda do przemywania pupy to musi być przegotowana? W końcu dziecko kąpiemy w zwykłej,prosto z kranu czy prysznica.
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
EEE.... chyba nie... ja bym obstawiała, że wystarczy letnia.
#777 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a te pieluchy lidlowe to są godne uwagi czy raczej niebardzo?
![]() |
#778 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Testowaliśmy Pampersy, Dada i Babydream. U nas wygrały Dada, są miękkie i tanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Ja tak paczam i paczam na tą promke od jakiegoś czasu I się zastanawiam czy warto. ..eh, rozterki młodej matki
http://www.mlekoipieluszki.pl
#780 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak one teraz, bo się zmieniły. Ale jakoś mnie nie przekonują.
A co do tego mojego kuponu rabatowego, to obniża on cenę o 20zł z tego zestawu. Więc gdyby któraś miała chęć, to niech krzyczy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.