|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Nie, nie był.
"Prawie od razu" to tych parę minut w czasie których większość już zdążyła sobie włączyć temat i nie gnała potem sprawdzać, czy ktoś przypadkiem czegoś nie dopisał, zwłaszcza, że się już dwa nowe posty pojawiły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
BAN stały
|
Właśnie, zapomniałam dopisać, że już to wcześniej zauważyłam.
Już się kiedyś spotkałam z takim zachowaniem w innej dyskusji. Też po jakimś czasie zauważyłam, że chłopak dopisał do swojego komentarza coś o mnie, do czego się oczywiście nie odniosłam i pewnie szczęśliwy i dumny, że lajka dostał. A on akurat z tych miłych i porządnych ubolewających nad zepsuciem świata pełnego szmat lecących na kasę, nie doceniających go. Czy takie pisdusiowate zachowanie mogło mieć coś wspólnego z jego niepowodzeniami? SKĄDŻE. Któż by to zauważył. Nie, nie był. My czytałyśmy na bieżąco i nie zauważyłyśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Konto usunięte
|
Czy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
BAN stały
|
Raczej to drugie. Zauważyłam "nieścisłości", ale wyglądają na wypieranie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2076 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówiłem Ci już, że do twarzy Ci z tym avatarem? To co Ty planujesz zrobić? ![]() Cytat:
Nie. Przez kogo innego zostałem przyrównany. Do kogo innego. Znalazło to aprobatę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zakochałem się. ![]() A tak serio to toster Ci się zepsuł. Moje pierwsze foto nie było aż tak nieczytelne. W skrócie - bez fotoszopa plis. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mówiłeś. Oj tam, nic. Ale może mi coś do głowy przyjdzie. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Taki filtr wylosowałam. I owszem, było tak nieczytelne. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | |
Konto usunięte
|
Wygodniej ich wtedy wybatożyć.
To w takim razie - pasuje Ci ten avatar. Nieliczę na Twoją inwencję. ![]() Moja schiza utrudniania rozpoznania mnie nie pozwala na podanie tej informacji publicznie. Nikt mi nie powiedział że jest odwrotnie i nigdy ![]() Raz słyszałem że jestem nieszczególny i raz że "eee ![]() Ale było głupie. Wydaje mi się że rozmowa wyglądała tak. - Nie mam za dużo fot, mam tylko na fb. - Jak Ci dam to muszę z tego fb skasować. - Zresztą są ciulowe. Cytat:
![]() Przesadzasz. Nie było rozmazane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 | |||||
Konto usunięte
|
Z pamiętnika durnia:
~20:30 Zaczęłam przeglądać zdjęcia na karcie pamięci 64gb, bo się przepełniła. ~20:45 Uznałam, że nie potrzebuję 800 zdjęć z kilku dni, bo nie chcę tego widzieć i nie chcę do tego wracać. ~20:46 Zaczęłam wciskać klawisz "delete". ~20:47 NIE! Ja chcę te foty!!! ~20:59 Ściągnęłam pierwszy program do odzyskiwania skasowanych plików, zaczęłam skanować. ~21:40 Odzyskało mi tylko podglądy wielkości awatarków. ~22:40 Dwa programy później, nadal nic. ~23:00 ![]() ~23:05 Czwarty program. ~23:20 SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ĄĄĄĄĄ!!! ~23:25 A w sumie po cholerę mi to? ~23:26 Kuwaaaaaaaaaaaaaaaa, przecież ja to zrzuciłam na clouda trzy miesiące temu. ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- Cytat:
Wiedziałam, że w końcu przestaniesz negować i przyznasz, że jesteś maso. Wiedziałam, że w końcu przestaniesz negować i przyznasz, że jesteś maso. Cytat:
Cytat:
![]() Jesteś atrakcyjny, pąklusiu. No... nie tak atrakcyjny jak Krewet, ale skalą urojeń i wyparcia gracie w tej samej lidze ![]() Te dziewczęta, które uprawiały z Tobą seks też uważały, że jesteś nieszczególny? Ooy tak. Cytat:
Cytat:
Chciałam mu też wysłać rozkładówkę, ale powiedział, że nie trzeba. Poczułam się dotknięta to stwierdził, że ewentualnie może zerknąć jak mi tak bardzo zależy. A Ty kuśfa jęczysz, bo "eee ![]() Rozdzielczość pół piksela w zadymionym pomieszczeniu, na focie robionej zza okna to jest mniej więcej ten sam poziom dosłowności. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona ma coś nie tak pod kopułą ![]() albo to może jest kolejne konto Charleny? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja dostałam punkt po 9. Potem latałam, sprawdziłam wizaż o 11:30 i on jeszcze punktu nie miał. Nie chodziło o offtopa, tylko o mój ból dupy, a wasza trójeczka dostała przeze mnie, dla towarzystwa. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Ja ze trzy tygodnie na to zdjęcie czekałam. Bo-że-niby-nie-wiadomo-co z nim zrobię. Jeszcze się tak rozpłaszczyłam, że po tym wszystkim sobie godność musiałam od nowa hodować, żeby wreszcie pokazał tego nieenrique. A potem wam kuśfa też wysłał, bez płaszczenia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |||
Konto usunięte
|
Przyorać na trzy centymetry.
Cytat:
Zara. Cytat:
Dziękuję. ![]() On też Ci wysyłał? Nie wiem co we mnie widziały ale nie było żadnego ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I jak tu go nie nienawidzić? Nigdy więcej żadnych Wizażanków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie trzeba. Przecież jeszcze nie utopiłam. Też nie mam jego rozkładówki. Nikt Ci nie powiedział, żebyś nie sypiał z ludźmi, którzy na Ciebie nie lecą? Ano nie. Twarz sobie, historie z życia sobie, ale po cyckach to mnie jeszcze kto rozpozna i będzie siara... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
on tired little feet
|
Dziewczyny, jak jesteście zakochane to czujecie "mój borze to już na zawsze, nigdy nie przestanę go kochać"?
![]() |
#2087 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
on tired little feet
|
![]() |
#2089 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
on tired little feet
|
![]() |
#2091 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"Zbierz ich wszystkich" i wybierz najmniej atrakcyjnego ![]() On jest niesamowity. Jak jęczał na wątku, że nie wie, och nie wie czemu laski na fotce nie chcą z nim gadać, to umierałam ze śmiechu na privie. Rozmawiamy o nim - spoko, dyskusja wre. Wtrącam coś o sobie - ignoruje, wraca do siebie. Znowu rozmawiamy o nim, leci. Wtrącam coś o sobie - pisze mi "aha" i wraca do głównego tematu. Napisałam mu, że rozwikłałam tę niezwykłą tajemnicę i że w życiu nie czułam, żeby mnie ktoś miał tak głęboko w dupie, i że noł łej, żadna laska z samooceną na poziomie wyższym niż -10 nie będzie ciągnąć takiej dyskusji. Z Enrique bym nawet nie zauważyła, wiadomo, ale w każdym razie napisał mi, że wcale nieprawda bo był bardzo zainteresowany. No to ok, znowu rozmawiamy o nim. I jeeeeep - cała wiadomość o mnie. Zignorował. Bezczelnie się z niego zaśmiałam. Mam wrażenie, że esencją jego odpowiedzi było, i tak nie por*cham, co się będę wysilał. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Nie, nigdy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
on tired little feet
|
![]() |
#2093 |
Konto usunięte
|
Dziewczęta, mam szokującego newsa.
Zev jest debilem. Lasencja mu powiedziała, że jest podobny do (zmiana detali) Hugh Jackmana. Jej koleżanka przyznała jej rację. Zev (bystrość umysłu lvl miliard, dedukcja na 1000) uznał, że powiedziały mu, że jest nieatrakcyjny, bo jemu się "Wolverine" nie podoba. ![]() I on się nacierpiał przez to... obraziły go... Chryste. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2094 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli to czyta, to jedyne, co wyniesie to "dobra, chyba nic nie napisały, że jestem brzydki". |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2096 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Przecież zachowam dla siebie. ![]() Cytat:
Nie napisałem że się nacierpiałem. Byłem tym zażenowany. Napisałem coś w stylu że poprzednie porównanie było chyba gorsze. To nie sugeruje że mi się aktorzyna nie podoba. Nie podobało mu się porównanie do niego, w PW masz przekazane dlaczego. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-04-16 o 00:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
BAN stały
|
I kto tu ma miękkie serce
![]() Też się dziwię. I na pewno nie wygląda jak Jonas. Kreweta nie czytałeś? One tylko rozwiązują swoje problemy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
Konto usunięte
|
*nie licząc jednego kota.
---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Tak też sobie pomyślałam. Bardzo taktownie się zachował. Cytat:
Nie napisałyśmy, ale na pewno tak myślimy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
on tired little feet
|
Krewet po tylu stronach popełnił już chyba jeden z moich ulubionych komentarzy "tak sobie pomyślałem, a co jeśli wy mnie nie klamiecie?". Juz dawno przestałam się spodziewać takiego olśnienia u zeva.
![]() |
#2100 | ||||
Konto usunięte
|
Kto tu ma serce...
Ja ze Ślicznym trzy miesiące wytrzymałam. Mam nieodwracalne zmiany w mózgu. ![]() Problemy rozwiązuje wyłącznie Krewet i jego genitalia. Innych to nie dotyczy. Nie czytałaś ze zrozumieniem, albo po prostu zamiatałaś swoje problemy pod dywan, zamiast je rozwiązać. ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Cytat:
Cytat:
Przysięgam, jak wpadniesz na to jak i zrealizujesz, to przyślę Ci cycki. Cytat:
---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Dziś już 25 znaków na minutę. ![]() Palce mnie bolą, ale warto. Jest progres. Idę jak burza, nie ogarniam entera. Nauczyłam się pisać b. Teraz mam problemy z c. ![]() ---------- Dopisano o 04:17 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Nie mogę zasnąć kuffa. Chyba naprawdę zrobię sobie nowe konto i założę wątas. Jak tak ludzie napiszą, co myślą, to człowiek od razu widzi, że się z nimi nie zgadza i w sumie to od początku wszystko wie lepiej. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.