|
|
#2641 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
raz trafił mi się tak ewenement, sam mieszkał z rodzicami ja jakoś intuicyjnie wyczulam by sciemnic ze nie mieszkam sama i dobrze zrobiłam bo nie chciał się odczepic po randce, odpowiedzil mnie pod dom, poszlam pod inny blok ;-) a na dowidzenia powiedział mi ze szkoda ze nie mieszkam sama bo by mnie wziął tak jak żaden wcześniej mnie nie wziął. W ogóle był strasznie mocno napalony, ciągle gadał o seksie i próbował mnie całować tudzież lizać po twarzy. Straszny był. Potem jeszcze pisał do mnie że konieczne musimy się umówić na seks jak będę miała wolna chatę bo strasznie go podniecam :-o A innym razem koleś mi powiedział wprost ze szuka laski z mieszkaniem bo jego nigdy nie będzie stać :-o Cytat:
Eh u mnie posucha, niby mężczyźni na około wszędzie, powylazili na wiosnę ale jakoś mam chyba depresję wiosenna i budzi się we mnie zazdrość i agresję w stosunku do tych happy par w parkach ;-) Plus koleżanka chce mnie namówić na runmageddon na Mazurach, marzenie, ale chyba wyzione ducha :-P ale wieczny odpoczynek na Mazurach to nie najgorsza opcja. |
||
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie. Ludzie sa czesto niedomysli wiec lepiej mowic otwarcie co i jak.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Oj taaaak mieszkanie to "atrakcyjny kąsek " dla Panów .... Jak słyszę ..kawa u Ciebie ?? albo może mi coś ugotujesz to mnie krew zalewa... od razu dodaje na czarna liste bez odpisania
|
|
|
|
#2644 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przestalam przyznawac sie ze mieszkam sama, no bo jak to tak sama a na herbatke nie chcesz zaprosic... puste mieszkanie dziala jak magnes
|
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
Bo kobieta mieszka sama tylko po to by móc zapraszać mężczyzn ;-) i im gotować. Aż strach takiego zaprosić bo se jeszcze nie pójdzie ;-)
|
|
|
|
#2646 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak spod klatki ciężko takiego wygonic, to co dopiero z mieszkania :p
No przecież to tylko herbatka...
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
Mnie kiedys po nocnym maratonie (na 3-4 randce ) taki jeden gdy stalismy pod moim blokiem zapraszal na herbate do siebie o ok 6 rano gdy jedyne o czym myslalam to pojsc spac..ale nie u niego.
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zasady jezeli facet traktuje powaznie i mu zalezy na danej osobie, to ocbhodzi sie z nia jak z jajkiem i raczej mysli o tym by sobie nie strzelic w stope.
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam z siostra, ale jej prawie nigdy nie ma więc też każdy zawsze pyta kiedy może do mnie wpaść na kolacje i co ugotuje. Jak dla mnie tacy faceci szukają tylko korzyści, kobieta ma pracę, mieszkanie, pieniądze, ugotuje. Wygoda i nic więcej. Potwornie mnie to irytuje, czasami na prawdę nie warto mówić z kim się mieszka.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na badoo bylo najwiecej normalnych osob. A co do zdjecia - to moze uda Ci sie zrobic ladne ujecie, tylko musisz sie postarac Nawet naprawde ladne osoby nie zawsze wychodza super na pierwszych czy niepozowanych fotach :P
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dwoch znajomych z badoo A koleżanka poznała tam obecnego narzeczonego, właśnie sie dziecka spodziewają
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda ze na portalach randkowych jest duzo starszych osob, ale to moze tez dlatego, ze mlodsze osoby troche wstydza sie tam byc. Dlatego ja preferuje badoo. Natomiast z tym wiekiem to ostatnio uswiaodmilam sobie, ze nie ma co sobie nabijac takich rzeczy do glowy. Poznalam kobiete, ktora w wieku prawie 40 lat ulozyla sobie zycie z duzo mlodszym partnerem, wzieli slub, maja dziecko. I tez tak cale zycie czekala na odpowiednia osobe, udalo sie
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
A ja się przyznaje że mieszkam sama chociażby po to żeby od razu odsiewać tych wygodnickich co sie wpraszają ...
Odprowadzać się nigdy pod dom nie daje tak czy siak a co do badoo. mialam ale tam sie za wszystko płaci
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Badoo w UK to tragedia. Sami obcokrajowcy którzy niedawno przyjechali, słabo mówią po angielsku, niektórzy od razu mówią ze szukają żony i się we mnie zakochali jak tylko zobaczyli zdjęcie. Ogólnie nie poznałam tam ani jednej normalnej osoby i usunęłam po 2 tygodniach, nigdy więcej.
Obecnie korzystam z plenty of fish, nie jest to strona idealna bo jest dużo ludzi nastawionych tylko na seks ale może kiedyś uda mi się poznać kogoś fajnego. Znam sporo osób które się poznały na plenty of fish, niektórzy mieszkają razem i maja dziecko. Wiec na pewno się da. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żeby mnie niczym nie urazić, bym sobie nic złego o nim nie pomyślała.
|
|
|
|
|
#2656 | ||
|
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
Ale też ciekawe miałaś znajomości hehe ![]() Cytat:
A z mężczyznami, którzy podczas wirtualnych rozmów piszą od razu o seksie od razu dziękuję. Nie chce marnować sobie czasu. Zauważyłam, że przyciągam może nie uległych, ale takich słabych charakterem, takich oddanych, pokornych. I właśnie tacy są mną zafascynowani, bo mam dość silny charakter. Wcześniej byłam bardzo dominująca, ale teraz jestem po prostu stanowcza i pewna siebie, która idzie na kompromis. Wiadomo, że poznaje też normalnych chłopaków, ale po prostu to nie to
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek myślę, że szybciej trafi mnie kometa albo inny meteor :P
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, ze nazwa nie brzmi zachęcająco, szczególnie jeśli nie szuka się tylko seksu
![]() Cytat:
Działa dobrze na samoocenę, ale nie jestem pewna, czy na związek też. Moja wrodzona nieufność zaraz węszy tam aktorstwo i drugą twarz.
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche dziwily mnie opinie dziewczyn z watku. No ale kazdy ma prawo miec inne doswiadczenia w koncu jestsmy inni
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że nadmieniłabym, że aby znaleźć tam normalną osobę, trzeba się przekopać przez tonę bagna i dziwactwa, a nie każdy ma na to cierpliwość
|
|
|
|
|
#2661 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czasami w zależności od nastroju, humoru, gdy mnie dziewczę "zbyt szybko" zapyta wprost czy sam mieszkam to lubię odpowiedzieć, że z rodzicami. Jak mam ochotę się mocniej pośmiać to dodaję, że lubię mieszkać z rodzicami bo sam nie mam czasu, aby gotować sobie obiady No i że jest mi tak wygodnie ![]() No ale to już robię z reguły gdy np. siedzę z koleżanką, która mnie zna, do niej dołączy jakaś jej koleżanka (czyli dla mnie obca), no i temat jakoś tam zejdzie na mieszkania. Mówię swoją "kwestię" z kamienną twarzą i patrzę na reakcje Niektórym "coś nie gra", inne zaczynają się momentalnie inaczej zachowywać. Fajnie czasem poobserwować ludzi jak jedno zdanie potrafi zrobić im mętlik w próbie zaszufladkowania nas Zwłaszcza, że od rodziców wyniosłem się dawno więc no mam spore naleciałości i nawet z zachowania, z tego co robiłem danego dnia, pośrednio wynika, że no raczej rodzice w innej lokalizacji są ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że do szukania znajomych to jako facet, na takim badoo mam łatwiej. Po prostu w skrzynce odbiorczej nie mam pierdyliarda wiadomości, nie muszę czytać wiadomości z błędami ortograficznymi, propozycjami seksualnymi itd. Sam decyduję, do której napiszę i szczerze mowiąc jakoś strasznie się nie nacinałem.Też gdybym miał oceniać to bym powiedział, że: a) sympatia - mega spina, szukanie "na poważnie" ![]() b) badoo - bez spiny c) tinder - jeszcze mniej spiny ![]() Jakbym miał teraz z czegoś korzystać to pewnie byłby to tinder ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
No chyba, że sama byłabym chętna na jednorazową przygodę. Choć mimo wszystko, nawet wtedy, preferowałabym osoby, z którym jak człowiek można spędzić godzinę na kawie i pogadać o czymś, a nie że mija 5 minut, a ten trąbi co on by tam ze mną zrobił Jako facet wiem, że z reguły dominują w tym tępaki, mitomani, desperaci Normalny facet, któremu nie obce są takie przygody, doskonale wie jak się zachować i w pewnym sensie umie zareklamować się (jeśli uzna to za stosowne), w subtelny sposób
Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-04-16 o 10:29 |
||||
|
|
|
#2662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No jest sobie dziewczyna, chętnie by poszła z kimś na kawę no bo po prostu nie ma w pobliżu żadnego sensownego znajomego, no i odpala badoo, zakłada profil, coś tam napisze, wrzuci zdjęcie i .... czyta potem tonę wiadomości. To bardziej podbudowuje (no bo jednak ktoś pisze) czy demotywuje (bo wiadomości takie, że można zapłakać) ?
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam podejście na tyle na luzie, ze po prostu dobrze się bawiłam. A jak zdarzył się jakiś sensowny no to zdarzylo mi sie umówic Z kilku randek stamtąd to całkowita porażka była 1, przy reszcie po prostu nie "zagrało". I nie byla to wina samego badoo bo gorsze ewenementy na żywo spotykam
|
|
|
|
|
#2665 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja jestem w jakimś życiowym dole
. Przed wczoraj nie zgodziłam się przyjść w drugi weekend z rzędu do pracy (wyszło by mi trzy tyg pod rząd bez wolnego ). Oczywiście wielka obraza i wczoraj ( chyba na złość) zmienili nam od poniedziałku godziny otwarcia - tak ,że nie mam dojazdu. Myślę ,że to nie zgodne z prawem zreszta jak wiele rzeczy u nas. Zastanawiam się czy iść do kumpeli do pracy ( w której nie wszystkie warunki mi odpowiadają) i w poniedziałek rzucić wypowiedzeniem czy się przemęczyć i poszukać czegoś odpowiedniego.Jeszcze wszyscy znajomi z którymi się umowiłam na weekend wysypali się z różnych powodów ,więc zostałam praktycznie bez planów. No cóż więcej czasu dla siebie i na szukanie pracy. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
,ale jeśli nie masz dystansu -oczekujesz Bóg wie czego - to można się zrazić. Kiedyś nie miałam dystansu przejmowałam się , brałam do siebie to że mnie ktoś "olał", a teraz sama olewam skoro ktoś mi nie pasuje. Jeden chłopak do dziś przysyła mi wiadomości "umówimy się / masz czas?" mimo ,że zostają bez odpowiedzi. Wiele osób pewnie powie ,że to chamski ,ale gdybym mu napisała " nie dzisiaj" to by się łudził ,że kiedyś może ,a tak wiadomo ,że nigdy.---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
,ale każdy lubi co innego. Fajnie jak się facet stara ,ale dla mnie jeśli ktoś to robi za bardzo to odpycha - mam ochotę uciekać .
Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2016-04-16 o 11:16 |
||
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie denerwuje to ze w swoim opisie na portalu opisałam to kogo szukam, czego nie szukam, jaka jestem itd.
A i tak nikt tego nie czyta i dostaje wiadomości od facetów z którymi nigdy w życiu bym się nie spotkała, np. dlatego ze oni szukają seksu a ja nie. Czy tak trudno jest poświęcić 5 minut i przeczytać ten opis? Na prawdę? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
|
|
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze to tak naprawde wina dziewczyn, ktore wstawiaja sobie foty z dziubkami czy z cyckami na wierzchu "z gory". A pozniej sie dziwia ... Pamietam w innym watku na Wizazu tez byla laska, ktora caly czas narzekala , ze faceci skladaja jednoznaczne propozycje i nie wiedziala dlaczego , a w avatarze wizazowym miala zdjecie z dekoltem i bylo widac te linie miedyz piersiami w dosc duzym zblizeniu ( w zasadzie to fota byla nakierowana wlasnie na piersi). Wiec ja tam biore duza poprawke na takie "rewelacje", bo one zazwyczaj z czegos wynikaja. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Ja akurat nie spinam sie jezeli chodzi o takie znajomosci To jest w zasadzie taka chemiczna loteria, ze nigdy nie wiadomo. Jakbym miala sie spinac, to chyba bym zwariowala
|
|
#2668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to, ze jakis erotoman, raz na jakis czas sie trafi to wiadomo Wszedzie sa tacy
|
|
#2670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem czy tego typu zachowania to norma, czy "wypadek przy pracy" ![]() Może to trochę jak w życiu. Są takie co zawsze będą narzekały, że samych frajerów trafiają, tak jak są i narzekajacy faceci, utyskujący na to, że same materialistki, nudne, bez żadnych zainteresowań im się przytrafiają. Ja te materialistki znam tylko z opowieści. Nigdy nie byłem z materialistką robiącą ze mnie bankomat ![]() Bez pasji łatwiej znaleźć, ale to juz sami wybieramy czy takiego kogoś chcemy mieć w pobliżu siebie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

A koleżanka poznała tam obecnego narzeczonego, właśnie sie dziecka spodziewają 

Żeby mnie niczym nie urazić, bym sobie nic złego o nim nie pomyślała.
Działa dobrze na samoocenę, ale nie jestem pewna, czy na związek też. Moja wrodzona nieufność zaraz węszy tam aktorstwo i drugą twarz.
. Przed wczoraj nie zgodziłam się przyjść w drugi weekend z rzędu do pracy (wyszło by mi trzy tyg pod rząd bez wolnego