|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Witam dzieczynki moje kochane
Jak ja za Wami tęsknię!! A w pracy spamowanie się skończyło ![]() Aneczko!!!!! jak mi się morda śmieje, wiesz jak się cieszę?????? Gratuluję kochana, z całego serducha mojego ![]() Wspaniale!!!!! Kara, ale przejścia z tymi butami miałaś, nie dziwię się, że się wkurzyłaś, choć ja tak samo kiedyś miałam, i oddać nie mogłam!! To było dopiero wkurzenie na maxa!! Navi, przecież ty masz cerę jak marzenie, piekna, gładziuchna! Co ty chcesz leczyć niby co?? Ines, czterocyfrowa sumka ![]() Ja nie smiem marzyć o takim, ja nic nie oszczędzam i jeszcze na debecie jestem Kurde samą siebie powinnam ubiczować za to wydawanie kasy! Może mi się od nowego roku coś uda, na wakacje odłożyć ![]() Ka.si, czekam na zdjęcie Twojej pięknej fryzury ![]() Aaa, u mnie na obiad nic dobrego nie było więc zjadłam wieśniaka pysznego z łyżeczką powideł i orzechami i rodzynkami, mmmm, poezja mówię Wam
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja mam wielką nadzieję,że się bardzo nie zawiodę.
![]() A spamować będę na razie z domu. Kurcze sama siedzę i nie mam się z kim podzielić moją radością ![]() ![]() Vibesko dzięki. Nie znoszę rodzynek. Boże ale ja jestem wybredna
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka gratuluje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BRAWO!
|
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko, jak to nie masz z kim, z nami
![]() No to kobity, pijemy dziś : ![]() :winko :Anusia, Twoje zdrówko, owocnej pracy Ci życze kochana
|
#1986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ale Wy kochane jesteście
![]() ![]() No to ja stawiam ![]()
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wrócę do domu to aż sięgnę po tą moją najulubieńszą nalewkę
i wypiję za twój sukces . Jak uda mi się dojechać w tych cholernych zimowych warunkach.... Ale najpierw jade do TŻ pracy po jakiś komputer dla niego
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Anuś juz czekam na twoje jutrzejsze wieści ![]() Tylko wiesz, negocjuj z nimi ile się tylko da
|
#1989 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe. No kokosów się nie spodziewam
no ale każdy grosz się przyda.Aha i jeszcze jedno- mieliśmy dziś rozprawę o alimenty i zapadł wyrok zaoczny. I przyznali nam sporo kasy. Dopóki ojciec się nie odwoła. I jeszcze ojciec musi pokryć koszty sądowe. Ciekawe czy się odezwie w ogóle. Także dobry dzień dziś jest.
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
ANECZKO GRATULUJĘĘĘ
a ja dotarłam właśnie do domu i dopiero wstawiłam obiad, jestem potwornie głodna, a dopiero się ugotuje gdzieś za jakąś godzinę
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Sweet
![]() No właśnie to jest najgorsze na diecie, jest się głodnym a trzeba trochę czasu poświęcić na przygotowanie posiłków..
|
#1992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tezzzzz.... ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja robie na kolacje tortille ![]() z nami |
||||
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Navi to co za problem?
|
#1994 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, najpierw sie trzeba oswiadczyn doczekac
![]() a przyszly maz do jedynie zasiłek dostaje, a nie zarabia i sam rozpuszcza na prawo i lewo i ma długi, wiec wiecie... |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
No to widzę, że sobie razem nie pooszczędzacie
![]() Ale ja znam ten ból-jestem bardzo rozrzutna. Sama nie wiem co z kasą robię. Eh.
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już dzisiaj wydałam ponad 200 zł, na benzynę w sumie 170 zł a to ciągnie najbardziej
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
ehh on gdyby mial co, to moze by i oszczedził.
ale co dostanie kase to musi ja oddac ![]() no ale niedlugo sie to skonczy. dzis dostalismy propozycje sylwka nad morzem.. mieszkanie 150zł od os. na 3 noce+transport i jedzonko.. sama nie wiem ![]() cos za duzo propozycji w tym roku sie sypie... 3 wyjazdowe, 2 imprezy..a znajac zycie w koncu na lodzie zostaniemy sweet no wlasnie, ta benzyna.. to jeden z powodow dla ktorych mi sie nie spieszy z samochodem ![]() a wlasnie, Ines, samochod mojego podrzutka to jest nic innego jak wielka SKARBNICA, juz nawet nie skarbonka, pieniedzy ... ![]() ide szykowac mięsko na tortille ![]() ![]() edit: juhuu podrzutek juz do mnie jedzie wiec ja uciekam ![]() milego popoludnia, wpadne wieczorkiem |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że to mało, ja bym się skusiła no jeśli też towarzystwo fajne bo to w sumie najważniejsze
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Aneczko gratulacjeeeeee !!!!!!!!!!! wiedziałam to wiedziałam !!!! cieszę się jutro wszystko nam powiedz co i jak sie udało ![]() o navi fajna ta propozycja tylko troszkę droga eh... ja chyba bym się nie zdecydowała jednak ... a wy nie mieliście już sylwka gdzies zaplanowanego ?? wiecie co sie stało !!!! matko rodzice powiedzieli że nie muszę im oddawać za naprawy ani pierwszą rate autocasco znowu zaoszczędziałam 1300 zł mam sobie tylko zime oponki kupić ale jestem szczęśliwa lalalalala...
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh super Kara to dziś jakiś dobry dzień chyba jest
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam 2 fotki na naszej-klasie i już więcej nie mogę
znacie te fotki bo innych nie mam
|
#2004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie raz tak zrobiłam i poźniej z bólem serca musiałam zmniejszać tą wymarzona kwotę... Ale jak już ją zmniejszałam to ... Ciągle musiałam sobie czegoś odmawiać. Kosmetyków, wypadów do knajpek, butów, torebek... Wszystkiego . No ale przyszedł moment kiedy spotkała mnie za to nagroda . Cytat:
. Mój też zbyt oszczędny nie jest Co my się z nimi mamy ...No i mój nieprędko mi się oświadczy bo zanim znajdzie pierścionek w moim stylu i w moim rozmiarze, to upłynie kilka lat . Cytat:
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
No wreszcie ułożyłam menu na sobotnią imprezkę:
- udka z kurczaka w miodzie i pomarańczach - sałatka gyros - morele w winie nadziewne wołowiną i pietruszką - koreczki z salami, serem żółtym i śliwkami w occie Do tego na stół wyłożę wędlinkę, jakieś chipsy (dla tych co lubią a ja nie przepadam), jakieś dodatki i podam też lody. I chyba starczy, bo zawsze jak więcej robiłam to nieszło.
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale numer. Przed chwilą dzwonili do mnie z innej pracy, że chcą mnie przyjąć...
I co ja mam zrobić... Praca nr.1-siedzę sobie sama w biurze, zajmuję się papierkami, praca w centrum szkoleń z unii... Większy luz, ale też większa odpowiedzialność i więcej się można nauczyć. Praca od pon do pt. w stałych godzinach. Praca nr.2-biuro zatrudniające ludzi do pracy czasowej, biuro jest czynne od 6 do 18, w weekendy też, także godziny niestabilne, siedzi się w kilka osób w takiej jakby recepcji... Kasa pewnie podobna. Sama nie wiem, chyba zadzwonie rano do pracy nr 2 i przesunę godzinę spotkania (bo chcieli się spotkać o 9 a w pracy nr 1 jestem umówiona na 11), bo praca nr 1 jakaś lepsza mi się wydaje...
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojacie nigdy nie jadłam żadnej z tych potraw o których napisałaś ![]() Ale wszystko brzmi bardzo smacznie goście na pewno będą w siódmym niebie ![]() Aneczko, dowiedz się jak z kasa i ewentualną możliwością awansu/podwyżki. To dosyć istotne. No i pomyśl, czy lepiej się bedziesz czuła z ludźmi czy sama. Wydaje mi się, że samotność w pracy też nie jest zbyt przyjemna... Ale to zależy co kto lubi
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
a moj moze oswiadczy mi sie niedlugo..tylko ciekawe co uslyszy...dzis kolega powiedzial mi madra rzecz...
" wszyscy jestesmy romantykami, chodzi o to, czy potrafisz ten romantyzm obudzic, sa kobiety, ktorym chce sie dawac kwiaty, sa takie, który nie.. bo nie masz takiej potrzeby.I to nie jest kwestia wygladu kobiety, charakteru- tylko tego czy cos miedzy wami jest naprawde. Wiem jak to jest sam tak mialem, przez 5 lat tkwilem w czyms, niby ok ale bylismy obok siebie, nie razem.. heh niby razem ale kwiaty dalem jej tylko raz- nieswiadomie, a widze to dopiero teraz" metafora kwiatow...ladne..u mnie jest tak samo, wiele razy wam pisalam, nie wiem czy warto przymykac oko tlumaczac sobie ze to mala wada...co bedzie za 10 lat? wypale sie.. eh. |
|
|
|
#2009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko mam już wypróbowane więc się uda
|
|
#2010 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro zadzwonię do pracy nr 2 i przesunę godzinę spotkania, żeby najpierw mieć szansę na rozmowę w pracy nr 1. Bo praca nr bardziej mi pasuje chyba, więcej możliwości, więcej się nauczę. No i weekendy wolne.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

dzięki. 

.

najpierw musisz mieć cel... Tzn. ustalić do kiedy chcesz ile zaoszczędzić.

znacie te fotki bo innych nie mam
.