Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-16, 22:36   #2581
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIX

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
laski, kojarzycie pakola? miałam dzisiaj przezabawną sytuację w empiku
Opowiadaj! aż za bardzo kojarzę jego produkcje :P
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:36   #2582
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Ja mam działkę, cały czas eksperymentuję co jeszcze można posadzić. Nie sądziłam, że można wyhodować arbuzy, a od kilku lat mam swoje na działeczce A np. bazylię czy pomidory sadzę w doniczkach i stoją na parapecie (w środku mieszkania) i też rosną
W domu odpada, bo koty zjedzą ;p
Stary 2016-04-16, 22:37   #2583
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
dziękować za poprawienie

dziwne to mało powiedziane.... ciekawe jak to na żywo wygląda
Czy widać tę część z klejem? Czy widać włoski spod spodu? No ciekawe...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:37   #2584
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://www.instagram.com/p/BEQjCY0qlAY/

u Bogu pod fotą rozkminy czy wykorzystuje Bartka do robienia jej fot, gdy ten ma skręconą kostkę
On ją tylko wypuścił, poza tym dużo odpoczywa, a nawet melanżuje! https://www.instagram.com/p/BERcNPDK...niolnaresorach
A propos Aniołka - nie wiem, czy było - komentarz na ig:
anetareliga Kiedy planujecie dzidziusia ? Ostatnio prawdziwy Babyboom wsrod youtuberow Mysle że filmik parentingowy , niepełnosprawnej mamy byłby wielkim wsparciem dla innych kobiet, które boją się czy podołają

Kiedy, kiedy, no kiedy dzidziuś?!? i filmiki parentingowe???
niektórzy naprawdę mają sieczkę w głowach.
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:37   #2585
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Może to tak dla podkręenia oglądalności. Więcej osób kliknie widząc chwytliwy tytuł i zapłakaną Julkę,a dzięki histerii przez 15 minut utrzymała jakoś uwagę widza
Ciężko mi uwierzyć, że 22-letnia mama jest aż tak emocjonalna. Większość osób, której ją ogląda to nastolatki. Moze zachowaniem się do nich dostosowuje, zeby wydawać się bliższa. Jak koleżanka ze szkoły przez co chętniej ją oglądają
Uwierz mi, ze ona się tak zachowuje. W jednym vlogu opowiadała o tym, że zalała klawiaturę w Macu i że przestała działać-też płakała. Tak więc taka już jej natura.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:38   #2586
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
powinien, szpinak i rucola ladnie rosna na zlej ziemi nawet, ale szpinak wlasny to trzeba na surowo jesc, bo jak przynioslam swoj do domu, w dwoch reklamowkach, to na pol lazanii starczylo, on sie strasznie kurczy jak tylko sie go podgotuje, tego kilka lyzek bylo
ja sie staram wyhodowac amarantusa, raz wyrosl, piekna roslina, ale juz nigdy wiecej nie wyrosl
Za rukolą nie przepadam, dla mnie smakuje jak mlecz. Wsiałam 2 krótkie rządki szpinaku, może za mało? Ale bardziej się kurczy niż ten ze sklepu w liściach? Dziwna sprawa..
Stary 2016-04-16, 22:39   #2587
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
To wszystko takie subiektywne... wy mnie chwalicie, a ja mam dysmorfofobię + ciągle myślę o tym, że moja mama też wyglądała tak młodo, a potem 47 lat, pół roku i znikła. Mam na tym punkcie fobię jakąś. Do tego nawet życie nasze podobnie się układa, w moim wieku też jeszcze dzieci nie miała. Do tego jestem do niej podobna...
Też różne rzeczy słyszę na co dzień, ja Ci nie pomogę, bo i bez tego mam o sobie raczej kiepskie zdanie. Ale kiedyś kasjerka myślała, że jestem w zaawansowanej ciąży.
Dziś mam ochotę skoczyć po lody do sklepu, ale... mi wstyd, że ktoś spojrzy na mnie i powie, że nie dość, że tak wygląda, to w sobotę wieczór jeszcze lody kupuje.

beznazwy2901, trzymam kciuki za Ciebie, też jestem w sytuacji,w której chyba kończy się mój związek, na Twoim miejscu wątpliwości bym nie miała, jedna kwestia to luźne podejście do wierności, podziwianie kolegi... a druga rzecz, że on nie chce stałego związku, to właściwie konkret...
Słonku wiesz, że tulę najmocniej!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:40   #2588
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
W domu odpada, bo koty zjedzą ;p
No to szkoda... mój kot jest tak leniwy, że nie interesuje się parapetem. Tylko miską i odpowiednim miejscem do leżenia
Stary 2016-04-16, 22:41   #2589
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Może czeka aż ktoś jej zaproponuje nowy telefon przecież vlogerzy dopiero co reklamowali Play, Nju, to ona też może, za telefon
Nie oglądałam tego vloga ale widziałam na jej FP, ze akurat wczoraj czekała na ważny telefon więc może dlatego?

Tutaj cytat z FP:
"INFO DNIA. Zgubiłam telefon. Wypadł mi pod żłobkiem z kieszeni. Wróciłam 2 minuty później i już go nie było. Dzisiaj. Czekając na najważniejszy telefon ostatnich miesięcy a może nawet 2 lat Zdjęcia, numery telefonów. Wszystko.
A to miał być najpiękniejszy dzień ostatnich miesięcy...."
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:43   #2590
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Uwierz mi, ze ona się tak zachowuje. W jednym vlogu opowiadała o tym, że zalała klawiaturę w Macu i że przestała działać-też płakała. Tak więc taka już jej natura.
Potwierdzam. Ostatnio obiecałam sobie, że przestaję ją oglądać, bo to bez sensu. Nie umiem i nadal oglądam...
Stary 2016-04-16, 22:44   #2591
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Nie oglądałam tego vloga ale widziałam na jej FP, ze akurat wczoraj czekała na ważny telefon więc może dlatego?

Tutaj cytat z FP:
"INFO DNIA. Zgubiłam telefon. Wypadł mi pod żłobkiem z kieszeni. Wróciłam 2 minuty później i już go nie było. Dzisiaj. Czekając na najważniejszy telefon ostatnich miesięcy a może nawet 2 lat Zdjęcia, numery telefonów. Wszystko.
Sama nie wiedziała czy czeka na telefon czy na maila. We vlogu powiedziała, że może zadzwonią do jej taty jeśli jej numer nie będzie odpowiadać. Przy innych okolicznościach zareagowałaby pewnie równie histerycznie
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:44   #2592
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam działkę, cały czas eksperymentuję co jeszcze można posadzić. Nie sądziłam, że można wyhodować arbuzy, a od kilku lat mam swoje na działeczce A np. bazylię czy pomidory sadzę w doniczkach i stoją na parapecie (w środku mieszkania) i też rosną
arbuzy? i slodkie sa? a jak, na polu czy w namiocie/szklarni?

Cytat:
Za rukolą nie przepadam, dla mnie smakuje jak mlecz. Wsiałam 2 krótkie rządki szpinaku, może za mało? Ale bardziej się kurczy niż ten ze sklepu w liściach? Dziwna sprawa..
nie wiem czy bardziej, ale tak beznadziejnie bardzo, wiec gotowanie go to moim zdaniem strata przestrzeni na polu, do tego lepiej kupic mrozony
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 22:46   #2593
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Opowiadaj! aż za bardzo kojarzę jego produkcje :P

stoję sobię i szperam, żeby wydać na coś ostatni grosz, i nagle słyszę, że ktoś niemiłosiernie nadziera papaja. jakaś dziołcha krzyczy na cały sklep. stoi między półkami z zabawkami i drze się, że
ONA MUSI TO KUPIĆ, OMG, CHYBA TO WYCOFUJĄ, SZYBKOOO WOLAJ OBSŁUGĘ, JA NIE MOGĘ ALE JAJCA
co pomyślałam, to pomyślałam, jaki jest koń każdy widzi. szperam dalej. ale papaj ciągle nadzierany, ja zupełnie zrezygnowana i rozproszona...myślę- idę tam i spojrzę w oczy, najwyżej głowę ukręcę wrzeszczącej hydrze.
laska wyglądała jak laska, biały kok na środku głowy, mina tęga, a obok niej jakiś niższy kolo-lolo ciągle ją ucisza i uspokaja. wstyd mu, aż uszy czerwone.
w końcu przyszedł pan empiczny i doradza, i słucha. a papaj krzyczy wciąż o tej piłce sakramenckiej, krzyczy i krzyczy. w końcu! decyzja podjęta, piłka zostanie nabyta drogą kupna. dziewoja raźnym krokiem ku kasom, a chłopak rakiem przed sklep, cały w sromocie. patrzę, a to nikt inny jak wesoły pakuś. idzie, przemyka właściwie.
finał był taki, że papaja zatrzymały pipczące bramki, przyszła obsługa, a ona krzyk (jakby inaczej)
DALEJ BO JA SIĘ SPIESZĘ, SZYBKO, RUCHY RUCHY, JEZU KARWA DALEJJJJJ
wszyscy ludzie gały wlepione w niebogę, a ta krzyczy... że kiedyś dużo kradła, ale już nie kradnie, ale gdyby ukradła, to by się nawet nie skapnęli, bo ona miała taki NAWYK KRADNIĘCIA.
patrzę, a pakola przed sklepem już nie ma.
ućknął.
Stary 2016-04-16, 22:48   #2594
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
nie wiem, niestety, widziałam je tylko na półce, ale nie przyglądałam się cenom.

Tulę wszystkie dziewczyny, które tego potrzebują

Mnie kolejny dzień udaje się walczyć z lenistwem. Kilka minut codziennie się rozciągam, do serialu kręcę hulahop, a dzisiaj do biedry zamiast jechać samochodem, pomaszerowałem na nogach. Wiem, że to drobiazgi, ale dla mnie - osoby, która ostatni rok przeleżała w łóżku i nie miała motywacji do niczego to powód do dumy

Cudnie!
Ja zawaliłam kilkoma dniami ćwiczenia z osatniego miesiąca. Jem, piję, jem, piję, leżę, siedzę, jem i piję - supcio

Ale przynajmniej #teampokrzywa
Stary 2016-04-16, 22:49   #2595
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
arbuzy? i slodkie sa? a jak, na polu czy w namiocie/szklarni?

nie wiem czy bardziej, ale tak beznadziejnie bardzo, wiec gotowanie go to moim zdaniem strata przestrzeni na polu, do tego lepiej kupic mrozony
Urosną normalnie na polu, ale nauczona doświadczeniem przykrywam włókniną wtedy rosną większe (co nie jest konieczne). Rosną tak samo jak dynie czy kabaczki. Są słodkie
Nie kupuję mrożonego szpinaku, tylko w liściach, no on się zmniejsza podczas duszenia, zobaczę jak to będzie wyglądać jak urośnie
Stary 2016-04-16, 22:50   #2596
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Tutaj cytat z FP:
w połowie kwietnia miał byc wyrok chyba w rozprawie z ojcem Alexa, moze o to chodzi
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 23:03   #2597
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Urosną normalnie na polu, ale nauczona doświadczeniem przykrywam włókniną wtedy rosną większe (co nie jest konieczne). Rosną tak samo jak dynie czy kabaczki. Są słodkie
Nie kupuję mrożonego szpinaku, tylko w liściach, no on się zmniejsza podczas duszenia, zobaczę jak to będzie wyglądać jak urośnie
kurcze, nie wiem gdzie wygospodaruje miejsce, ale mam ochote sprobowac
w sumie to on pewnie powinien rosnac na 'śmietniku', przy kompoście, tak jak dynie

jeju powinnam ruszyc tylek i wypic pokrzywe
Stary 2016-04-16, 23:09   #2598
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
kurcze, nie wiem gdzie wygospodaruje miejsce, ale mam ochote sprobowac
w sumie to on pewnie powinien rosnac na 'śmietniku', przy kompoście, tak jak dynie
Polecam spróbować
Stary 2016-04-16, 23:20   #2599
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

stoję sobię i szperam, żeby wydać na coś ostatni grosz, i nagle słyszę, że ktoś niemiłosiernie nadziera papaja. jakaś dziołcha krzyczy na cały sklep. stoi między półkami z zabawkami i drze się, że
ONA MUSI TO KUPIĆ, OMG, CHYBA TO WYCOFUJĄ, SZYBKOOO WOLAJ OBSŁUGĘ, JA NIE MOGĘ ALE JAJCA
co pomyślałam, to pomyślałam, jaki jest koń każdy widzi. szperam dalej. ale papaj ciągle nadzierany, ja zupełnie zrezygnowana i rozproszona...myślę- idę tam i spojrzę w oczy, najwyżej głowę ukręcę wrzeszczącej hydrze.
laska wyglądała jak laska, biały kok na środku głowy, mina tęga, a obok niej jakiś niższy kolo-lolo ciągle ją ucisza i uspokaja. wstyd mu, aż uszy czerwone.
w końcu przyszedł pan empiczny i doradza, i słucha. a papaj krzyczy wciąż o tej piłce sakramenckiej, krzyczy i krzyczy. w końcu! decyzja podjęta, piłka zostanie nabyta drogą kupna. dziewoja raźnym krokiem ku kasom, a chłopak rakiem przed sklep, cały w sromocie. patrzę, a to nikt inny jak wesoły pakuś. idzie, przemyka właściwie.
finał był taki, że papaja zatrzymały pipczące bramki, przyszła obsługa, a ona krzyk (jakby inaczej)
DALEJ BO JA SIĘ SPIESZĘ, SZYBKO, RUCHY RUCHY, JEZU KARWA DALEJJJJJ
wszyscy ludzie gały wlepione w niebogę, a ta krzyczy... że kiedyś dużo kradła, ale już nie kradnie, ale gdyby ukradła, to by się nawet nie skapnęli, bo ona miała taki NAWYK KRADNIĘCIA.
patrzę, a pakola przed sklepem już nie ma.
ućknął.
nie wiem, czemu na początku myślałam sobie - biedny pakol, co on z taką babą robi... przecież to pakol
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 23:21   #2600
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Polecam spróbować
a moge spytac o wojewodztwo? bo nie wiem, czy Pomorze nie jest nieco za chlodne na to
Stary 2016-04-16, 23:21   #2601
heater
gonna heat

O matko, dopiero zobaczyłam, jakie koszulki Julia Kobus sprzedaje http://kobusjulia.cupsell.pl/produkt...LA-WIDZKI.html
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 23:23   #2602
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
O matko, dopiero zobaczyłam, jakie koszulki Julia Kobus sprzedaje http://kobusjulia.cupsell.pl/produkt...LA-WIDZKI.html
Jeżu kolczasty
Stary 2016-04-16, 23:24   #2603
RudeOne
Użyszkodniczka

A propo tutoriali

https://www.facebook.com/AngelinaWil...81/?permPage=1
Stary 2016-04-16, 23:26   #2604
Munkaa
Zakorzenienie

Khloe i totaaaaalnie seksi zdjęcie
https://www.instagram.com/p/BEQ_7LFh...hloekardashian
Stary 2016-04-16, 23:27   #2605
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
zabijcie mnie, jeśli tak nie wyglądają instagramowe filmy xD uwielbiam to na poziomie pustosłowia kylie jenner
te pozy, te miny, totalne zblazowanie
Stary 2016-04-16, 23:27   #2606
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki moje, jadłyście kiedyś?
http://www.beef-jerky.pl/Nasze-produkty/

Jest to gdzieś stacjonarnie dostępne?
Stary 2016-04-16, 23:27   #2607
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
bardzo się postarała unikatowy, skomplikowany wzór
Stary 2016-04-16, 23:33   #2608
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
uwielbiam to od kilku tygodni prawie codziennie to sobie puszczam po kilka razy
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 23:37   #2609
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Khloe i totaaaaalnie seksi zdjęcie
https://www.instagram.com/p/BEQ_7LFh...hloekardashian
czy to jest normalne, ze tylek jest na linii pepka?
Cytat:
zabijcie mnie, jeśli tak nie wyglądają instagramowe filmy xD uwielbiam to na poziomie pustosłowia kylie jenner
te pozy, te miny, totalne zblazowanie
sama nieraz nie ogarniam jak widze te filmiki z konturowaniem i przepoczwarzanie sie level kijanka, co dopiero taki facet musi czuc, nie bedac w temacie

https://youtu.be/JkchboG7i1E?t=1m36s
https://www.youtube.com/watch?v=rvtVa92BaNI

omg https://www.instagram.com/p/BEP4hG5rzAA/
Stary 2016-04-16, 23:37   #2610
night prowler
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki moje, jadłyście kiedyś?
http://www.beef-jerky.pl/Nasze-produkty/

Jest to gdzieś stacjonarnie dostępne?
Tej konkretnie marki nie znam, ale ostatnio beef jerky widuję w takich piwiarskich sklepach monopolowych i Lewiatanach .

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości