Scent Bar LIX - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-15, 16:34   #1591
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Eee, takie typowe jaki słyszę na mieście? Idzie chav mamuśka z chav didem i się drze: 'KEISHAAAAAAA! TALISHAAAA!!! COM'ERE BEFORE I BATTER YA!'
Wszelkie Jessiki, Chantelle, Courtney, Jay, Chelsea, Alesha, Lily-Mae, Lacey, Kasey, a już tym większy lans im bardziej wymyślna pisownia : Chelsee, Lacyee, Kasyee, Aimee, Maisee, Mawgan (org. Morgan) i inne takie... straszne straszności.

Bardziej 'posh' mamuśki (z którymi szczerze mówiąc wolę się zadawać, bo nie są tak strasznie głośne) nadają dziewczynkom imiona w stylu: Charlotte, Olivia, Hazel, Florence (śliiiicznie!), Isabelle, Hannah, Phoebe, Emily, Alice, Marianne, Grace... takie normalniejsze, klasyczne ale nie archaiczne.

A ja się właśnie zastanawiam nad Grace, Alice albo Elaine (po teściowej)... hmmm.
1. No tak. Czyli jednak optuję za tradycją.

2. Jednej z wizażanek-Barowiczek byłoby zapewne przemiło!
Florence cudne zaiste! Mi się kojarzy z piosenkarką/zespołem. Rockowo!

3. A i nie uwierzysz mi teraz, ale serio serio, słowo harcerza () chciałam proponować Elaine (czyli jednak jutuby i filmy sa na bieżąco)
Nie wiem czemu, ale uwielbiam to imię i kojarzy mi się wybitnie angielsko! no i punkty u teściowej?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-04-15 o 16:36
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 17:09   #1592
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad piątku i niechcieja
u mnie też niechciej, ale się szykuję na imprezę u kolegi, parapetówa pewnie będzie do rana

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-04-15 o 17:10
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 17:43   #1593
MotherDivine
Niewyczymie.

Chyba w takim razie będzie Elaine.

Mam chorego Chłopa. Biedny, leży jęczy i umiera na Męską Grypę. Jego temperatura to 36.5 C... jak myślicie, wzywać już karetkę?
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 17:53   #1594
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mam chorego Chłopa. Biedny, leży jęczy i umiera na Męską Grypę. Jego temperatura to 36.5 C... jak myślicie, wzywać już karetkę?
1. Iiizzzzzzzzzii, jeszcze nie raz zmienisz zdanie. Jest czas. Ja robię takie symulacje wielokrotnie mówię na głos dane imię, sprawdzam czy mnie nie Irytuje Wyobrażam też sobie, że to ja miałabym być tym dzieckiem, i że do mnie tak będą mówić in da future, czy coś zgrzyta czy jest miło, taki test na sucho.

2. Może mieć anginę, ale tfu tfu, oby tylko tymczasowy spadek kondychy.

Czas edycji: 2016-04-15 o 17:54
Stary 2016-04-15, 17:58   #1595
MotherDivine
Niewyczymie.

W sumie takie choróbska to też mają swoje dobre strony - przynajmniej jest w domu, a to się nieczęsto zdarza.
Stary 2016-04-15, 18:20   #1596
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Biedny, leży jęczy i umiera na Męską Grypę
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 21:47   #1597
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Ja bym katalog trumien podsunęła oraz zaczęła poszukiwać organizatora efektownych uroczystości pogrzebowych , oczywiście wybór miejsca pochówku pozostawiając ofierze , pardon , choremu
ale ja to zua kobieta jestem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 21:51   #1598
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym katalog trumien podsunęła oraz zaczęła poszukiwać organizatora efektownych uroczystości pogrzebowych , oczywiście wybór miejsca pochówku pozostawiając ofierze , pardon , choremu
Stary 2016-04-15, 21:59   #1599
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Skoro Irytek jest Peter, to może drugi może być... John?
A dla dziewczynki w ogóle nie mam pomysłu.
Colin lub Corin

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 23:14   #1600
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ooo, brzmi super! Jakby coś piszę się na przejęcie flakonu
Nie ma co się śmiać, bo po globalnym noszeniu już wiem, że pójdzie w dobre rence - znaczy jeszcze do mnie nie dotarł, próbkę przetestowałam

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Brzmi kapitalnie, wyobraziłam sobie ten zapach
To mogloby być chyba to twoje, choć wydaje mi się, że czuję Iso w podbiciu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Mój ostatnio nauczył się obracać na brzuszek i teraz robi to co chwila po czym wymyśla że na brzuchu jest jednak niefajnie i się drze więc trzeba go obrócić z powrotem

Poza tym jest coraz bardziej kumatym słodziakiem
Ale fajnie

Cytat:
Rejcz, dla Cię dokumentacja zdjęciowa
O rany, jakie fajne dzieciaki! Ależ ma oczy ta twoja dziewczyna

Rejcz, a propos "wiem, czego chcę" - wchodzę do Quality z zamiarem poznania zapachu typu "druga skóra", nieinwazyjnego, mojego, takiego "podstawowego", po czym wychodzę z szaleństwem w oczach i zamiarem nabycia Akowy, która wali WD 40 i benzyną oraz plastikiem

Nie to, żebym się JUŻ zdecydowała, ale myślę nad : Daim Blonde (ta uwodzicielska, kobieca nutka), Akową (ta zasuwa w smarze!), Mon Numero 10 L'Artisana (Słoń, ale w dyskretniejszym, szlachetnym wydaniu), Gentlewoman JHaG (świetlisty cytrus z plastikowym kwiatem pomarańczy) i Tobacco Toscano Santa Maria Novella (pudrowy, nostalgiczny) - więc tak wygląda moje zdecydowanie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-15, 23:38   #1601
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Rejcz, a propos "wiem, czego chcę" - wchodzę do Quality z zamiarem poznania zapachu typu "druga skóra", nieinwazyjnego, mojego, takiego "podstawowego", po czym wychodzę z szaleństwem w oczach i zamiarem nabycia Akowy, która wali WD 40 i benzyną oraz plastikiem

Nie to, żebym się JUŻ zdecydowała, ale myślę nad : Daim Blonde (ta uwodzicielska, kobieca nutka), Akową (ta zasuwa w smarze!), Mon Numero 10 L'Artisana (Słoń, ale w dyskretniejszym, szlachetnym wydaniu), Gentlewoman JHaG (świetlisty cytrus z plastikowym kwiatem pomarańczy) i Tobacco Toscano Santa Maria Novella (pudrowy, nostalgiczny) - więc tak wygląda moje zdecydowanie
Nieeee, winem pachnieć nie chcę.

2. Mogłabym się zlewać benzyną Jednak, plastik na mnie źle leży WD 40 pachnie cudownie!

3. Ale w tym szaleństwie jest metoda, po prostu każdy reprezentuje lubianą przez Ciebie grupę/kategorię zapachową. Skutecznie poprawiasz mi nastrój Przy Tobie, moje niezdecydowanie to pikuś

Jest nadzieja, że w poniedziałek wreszcie wybędę na jakieś spokojne testy, ale tylko nadzieja.

Czas edycji: 2016-04-15 o 23:41
Stary 2016-04-16, 01:07   #1602
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeee, winem pachnieć nie chcę.

2. Mogłabym się zlewać benzyną Jednak, plastik na mnie źle leży WD 40 pachnie cudownie!

3. Ale w tym szaleństwie jest metoda, po prostu każdy reprezentuje lubianą przez Ciebie grupę/kategorię zapachową. Skutecznie poprawiasz mi nastrój Przy Tobie, moje niezdecydowanie to pikuś

Jest nadzieja, że w poniedziałek wreszcie wybędę na jakieś spokojne testy, ale tylko nadzieja.
Ja w końcu się zdecyduję - z pełnym przekonaniem, że dokonałam najlepszego wyboru... na jakiś tydzień - a potem

Bo ja bym chciała taki zapach :
-charakterny
-uwodzicielski
-nowoczesny, ale nostalgiczny
-niebanalny
-żeby był produkowany
-złożony - nie dający się łatwo sklasyfikować
I ze względu na szlachetność na pewno niszowiec.

Stary 2016-04-16, 09:28   #1603
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie ma co się śmiać, bo po globalnym noszeniu już wiem, że pójdzie w dobre rence - znaczy jeszcze do mnie nie dotarł, próbkę przetestowałam

A co jest w nim nie tak? Możesz go opisać?

Cytat:
Bo ja bym chciała taki zapach :
Chyba musisz kupić siedem zapachów.
Stary 2016-04-16, 11:12   #1604
MotherDivine
Niewyczymie.

Macham znad kawy i totalnego niedospania. W ogóle zasnąć w nocy nie mogłam i dzisiaj ciepię.
A w dodatku męczą mnie wzdęcia. Chociaż nie wiem, czy moje wzdęcia bardzo męczą mnie, czy Chłopa (któremu o dziwo przypadło w udziale cudowne ozdrowienie).
Stary 2016-04-16, 11:28   #1605
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, takie typowe jaki słyszę na mieście? Idzie chav mamuśka z chav didem i się drze: 'KEISHAAAAAAA! TALISHAAAA!!! COM'ERE BEFORE I BATTER YA!'
Wszelkie Jessiki, Chantelle, Courtney, Jay, Chelsea, Alesha, Lily-Mae, Lacey, Kasey, a już tym większy lans im bardziej wymyślna pisownia : Chelsee, Lacyee, Kasyee, Aimee, Maisee, Mawgan (org. Morgan) i inne takie... straszne straszności.

Bardziej 'posh' mamuśki (z którymi szczerze mówiąc wolę się zadawać, bo nie są tak strasznie głośne) nadają dziewczynkom imiona w stylu: Charlotte, Olivia, Hazel, Florence (śliiiicznie!), Isabelle, Hannah, Phoebe, Emily, Alice, Marianne, Grace... takie normalniejsze, klasyczne ale nie archaiczne.

A ja się właśnie zastanawiam nad Grace, Alice albo Elaine (po teściowej)... hmmm.
Ładne wszystkie te nad którymi się zastanawiasz

Cytat:

Cytat:

Ale fajnie

O rany, jakie fajne dzieciaki! Ależ ma oczy ta twoja dziewczyna

Chyba na jednym zapachu się nie skończy

Cytat:
Macham znad kawy i totalnego niedospania. W ogóle zasnąć w nocy nie mogłam i dzisiaj ciepię.
A w dodatku męczą mnie wzdęcia. Chociaż nie wiem, czy moje wzdęcia bardzo męczą mnie, czy Chłopa (któremu o dziwo przypadło w udziale cudowne ozdrowienie).

Dobrze że chociaż chuop wyzdrowial

Ja też niewyspana dziś bo zachciało mi się imprezowac wczoraj a dzis jedziemy na weekend do moich rodziców więc musiałam spakować siebie i Dida co proste nie jest więc wstać musiałam wcześnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 11:40   #1606
MotherDivine
Niewyczymie.

Kilian chyba mnie lubi.

Chłop zrobił oczy jak pięciozłotówki kiedy przyszła do nas koperta z Paryżewa. Od razy zapytał, co znowu kupiłam, i że on przecież przeze mnie zbankrutuje, z udawaną paniką.

Ja też się gapiłam na tą kopertę jak sroka w gnat, bo akurat z Paryżewa to ja nic nie zamawiałam.
Otwieram - i co? I śliczna fabryczna próbka Moonlight in Heaven by Kilian. Takie niespodziewajki to najlepsze przesyłki. Wolę to niż rachunki za kartę kredytową.

Psikłam i... zapach naprawdę ładny, ale tylko ładny. Czuć, że wysokiej jakości, ale ja nie lubię mango w perfumach, więc poślę w świat.
Stary 2016-04-16, 15:11   #1607
Maja102
Zakorzenienie

Bry

Dopiero wstaje,taaaaka gruba imprezka

Tance, hulanki, swawole

Dopiero rano wyciągnęłam szkło z piety (rozbity kieliszek), juz wiem czemu mnie wczoraj stopa bolała

trzech facetów się koło mnie kręciło, usłyszałam tyle komplementów, ze normalnie +100 do pewności siebie

Poranek u znajomych na chacie też byl wesoły

I się przeziębiłam, bo pól nocy stałam na balkonie i się gapiłam jak urzeczona na samoloty startujące z Okęcia, też chce tam mieszkanie z widokiem na pas startowy! Cudownie! :ślina:

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-04-16 o 15:14
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 18:05   #1608
Betty83
Zakorzenienie

Można usuwać konta na wizażu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=58845046

Posty zostają, ale ze zmienioną nazwą użyszkodnika, w cytatach tylko jest nick.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 18:06   #1609
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Można usuwać konta na wizażu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=58845046

Posty zostają, ale ze zmienioną nazwą użyszkodnika, w cytatach tylko jest nick.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-16, 21:30   #1610
Redhaired Witch
Nindżopesz

Męczę Aromatics Elixir (próbkowo póki co) żeby sobie wmówić, że to zapach dla mnie... i nie wiem czy on powinien tak pachnieć, jak na mnie pachnie? Gumą? Oponą? Gorzko-kwaśno? Rozumiem, że to pewnie mech + rumianek + tuberoza, ale ludzie piszą o aptece, herbapolu, rumianku, lesie, ognisku... a na mnie gumowata stara opona a reszta w tle (o ile w ogóle). Tak ma być? Znaczy - warto dalej męczyć, to kwestia gustu/skojarzeń, czy najwyraźniej na mnie gumowacieje i powinno być coś innego?
EDIT: a trochę to pachnie jak nalewka pigwowa, rozciapane żółte jabłka, miód na kwaśno (?).
Może wersja EDT jest mniej napchana mchem?

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2016-04-16 o 21:35
Stary 2016-04-16, 22:48   #1611
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

A co jest w nim nie tak? Możesz go opisać?

Chyba musisz kupić siedem zapachów.
Z nim wszystko ok, tylko że mnie nie bierze
Na razie zostawiłam tylko Dzinga 9chyba na wylocie) i Cedr Lutka (ten zostaje ze względu na flakon), no i cdG 2 ale już bez przekonania (trafił do pudła), a Knowing i Aromatics mam w miniaturkach, to się nie będę pozbywać.
na razie mówię pas - bo zdaje się, że swojego zapachu nie spotkam na zawołanie, mam taki czas, że owszem, podobają mi się rożne rzeczy, ale żadna na tyle, by mieć

Cytat:
Męczę Aromatics Elixir (próbkowo póki co) żeby sobie wmówić, że to zapach dla mnie... i nie wiem czy on powinien tak pachnieć, jak na mnie pachnie? Gumą? Oponą? Gorzko-kwaśno? Rozumiem, że to pewnie mech + rumianek + tuberoza, ale ludzie piszą o aptece, herbapolu, rumianku, lesie, ognisku... a na mnie gumowata stara opona a reszta w tle (o ile w ogóle). Tak ma być? Znaczy - warto dalej męczyć, to kwestia gustu/skojarzeń, czy najwyraźniej na mnie gumowacieje i powinno być coś innego?
EDIT: a trochę to pachnie jak nalewka pigwowa, rozciapane żółte jabłka, miód na kwaśno (?).
Może wersja EDT jest mniej napchana mchem?
Ja mam dokładnie te same wrażenia, tylko, że mnie się to podoba

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Bry

Tance, hulanki, swawole

Dopiero rano wyciągnęłam szkło z piety (rozbity kieliszek), juz wiem czemu mnie wczoraj stopa bolała

trzech facetów się koło mnie kręciło, usłyszałam tyle komplementów, ze normalnie +100 do pewności siebie
:
Ahaha, super

A mnie jest trochę nieswojo... nie mogłam zasnąć do 4 rano (jak przez cały tydzień, po powrocie), a potem o 7 obudził mnie bardzo ostry ból żołądka, taki przeszywający, nigdy aż tak mnie żołąd nie bolał, aż się przestraszyłam, że zemdleję... położyłam się na wznak i po kilkunastu minutach przeszło... co to bylo, do diabła?
W ogóle - na stojąco, jak chodzę, siedzę, jest ok, ale kiedy tylko się położę, żołądek mnie zaczyna rąbać - i to nie jest zgaga, tylko taki ból jak ssanie przy głodzie

Stary 2016-04-16, 23:01   #1612
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Padam, bo właśnie miałam pisać, przyjdzie Ju to rozwieje Twoje wątpliwości. No.

Jest jeszcze Neska, ale Red, jeśli on się rozjeżdża z Twoimi oczekiwaniami to po prostu zapomnij o nim.

Justyno - niestety nie mam bladego pojęcia co to za ból, na leżąco. Jak mam streso-ból żółąda, takie ściśnięcie jakby pięścią i przyklejenie do kręgosłupa, to mam to stale, przez ileś tam tygodni, etc.

Może skurcz? Masz nospę? Tzw No- SPA żadnych SPA A może melisa wystarczy. Czasem wystarcza.
Stary 2016-04-16, 23:47   #1613
justynaneyman
Zakorzenienie

próbowałam, nie działa nic, takie rzeczy przeciwzgagowe też nie - może to coś w budowie żolądka? trzeba na pewno iść do lekarza, bo że boli, to pół biedy, ale ten atak kilkunastominutowy mnie zaniepokoił. Bałabym się, gdyby nikogo nie było w domu, a do strachliwych nie należę

Mon Numero 10 L'Artisana po globalnym testowaniu już odpadł jako kandydat do kupna

Aaaa, powiedzieć Wam coś bardzo śmiesznego? Szukam torby
Tyle, że małej tym razem
W sumie... to może znowu zwrócę się do producenta z Krakowa i zamówię ZNOWU taką jak kiedyś ta brązowa, tylko czarną

Stary 2016-04-17, 10:31   #1614
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Bry

Tance, hulanki, swawole

Poranek u znajomych na chacie też byl wesoły

I się przeziębiłam, bo pól nocy stałam na balkonie i się gapiłam jak urzeczona na samoloty startujące z Okęcia, też chce tam mieszkanie z widokiem na pas startowy! Cudownie! :ślina:
Zdrówka

Fajnie że imprezy udane

Cytat:
próbowałam, nie działa nic, takie rzeczy przeciwzgagowe też nie - może to coś w budowie żolądka? trzeba na pewno iść do lekarza, bo że boli, to pół biedy, ale ten atak kilkunastominutowy mnie zaniepokoił. Bałabym się, gdyby nikogo nie było w domu, a do strachliwych nie należę

Mon Numero 10 L'Artisana po globalnym testowaniu już odpadł jako kandydat do kupna

Tyle, że małej tym razem
W sumie... to może znowu zwrócę się do producenta z Krakowa i zamówię ZNOWU taką jak kiedyś ta brązowa, tylko czarną
Wspolczuje dolegliwości, też nie wiem co to może być
Powodzenia w szukaniu torby

Dzień dobry w piękną niedzielę karmię Mlodego i wybywamy w plener

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-17, 10:38   #1615
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A mnie jest trochę nieswojo...
1. ach... A określiłabyś ten zapach jako leśny? Zapach jesieni, liści, ogniska, rumianków? To tylko piękne ściemy czy też tak go kojarzysz? (być może mam po prostu inne "wspomnienia" zapachowe odnośnie rumianków i herbapolu, a las jest wspominany w kontekście mchu, wtedy się zgodzę - bo żadnych liści ani igliwia nie czuję).
2. kompletnie się nie znam więc tylko toolam Brzmi jak skurcz.

Cytat:
Jest jeszcze Neska, ale Red, jeśli on się rozjeżdża z Twoimi oczekiwaniami to po prostu zapomnij o nim.
Zastanawiałam się czy to na mnie tak "źle" się układa, że nie ma obiecanego herbapolu, rumianków i lasu Przetestuję jeszcze na chłopie i podsunę siebie matce do oceny.

Cytat:
Stary 2016-04-17, 10:58   #1616
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. ach... A określiłabyś ten zapach jako leśny? Zapach jesieni, liści, ogniska, rumianków? To tylko piękne ściemy czy też tak go kojarzysz? (być może mam po prostu inne "wspomnienia" zapachowe odnośnie rumianków i herbapolu, a las jest wspominany w kontekście mchu, wtedy się zgodzę - bo żadnych liści ani igliwia nie czuję).
2. kompletnie się nie znam więc tylko toolam Brzmi jak skurcz.

Zastanawiałam się czy to na mnie tak "źle" się układa, że nie ma obiecanego herbapolu, rumianków i lasu Przetestuję jeszcze na chłopie i podsunę siebie matce do oceny.

Ja mam sampla, ale nawet nie próbuję na sobie póki co, bo jest mi coś dziś niedobrze, od pogody jak sądzę, i będą pawie ogrodowe a nie rumianek jeśli zbliżę do siebie AE.

Poza tym, moja skóra nie jest miarodajna. Niby podobnie, choć mniej, wysładza zapachy jak Twoja, ale większość się na mnie hmmm psuje, kwasi, śmierdzi. Także, żadna to pomoc
Stary 2016-04-17, 11:04   #1617
Redhaired Witch
Nindżopesz

Do mnie leci stare EDP, ponoć mniej kwaśno-gorzkie. Ja już nie pomnę. Przetestuję i jeśli nie zadziała to najwyraźniej nie dane mi używać AE
A nad Dune ostro myślę Dziś wylazły kwiatuchy ale i tak jest pięknie, żadnych mydlanych szamponów.
Stary 2016-04-17, 11:24   #1618
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ściemy. Podobnie, jak bzdurzenia na temat mroków w różnych zapachach (w większości). mech dębowy pachnie sikowo - potowo, a nie jak mech w lesie

Cytat:
Do mnie leci stare EDP, ponoć mniej kwaśno-gorzkie. Ja już nie pomnę. Przetestuję i jeśli nie zadziała to najwyraźniej nie dane mi używać AE
A nad Dune ostro myślę Dziś wylazły kwiatuchy ale i tak jest pięknie, żadnych mydlanych szamponów.
Edp jest miększe, woda toaletowa za to ostrzejsza i wg mnie dość przykra (tak!) - natomiast powiem Ci Red, że Aromatics to ostatni zapach, w ktorym Cię widzę.
Zresztą Dune też mi do Ciebie nie pasuje.

Ty - tak wg mnie - powinnaś mieć coś dzikiego, ostrzejszego, imbir, pikantne rzeczy, może jakiś dym, coś niestandardowego.

Wiecie, jest taki zapach : uwodzicielski, niebanalny, szlachetny, produkowany - Scent Intense. Tyle, że mnie nie bierze
I drugi taki niesamowity - Chergui.

Stary 2016-04-17, 11:30   #1619
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ściemy.

(...) natomiast powiem Ci Red, że Aromatics to ostatni zapach, w ktorym Cię widzę.
Zresztą Dune też mi do Ciebie nie pasuje.

Wiecie, jest taki zapach : uwodzicielski, niebanalny, szlachetny, produkowany - Scent Intense. Tyle, że mnie nie bierze
I drugi taki niesamowity - Chergui.
1.
2. nie da się ukryć, że trochę "ciotkowo" się w nich czuję, zwłaszcza w AE. Dune podoba mi się do wąchania więc jakąś odlewką bym nie pogardziła... Muszę na spokojnie potestować w plenerze, wtedy zapachy inaczej się układają, wyłazi sztuczność.
3. SI pachnie trochę sikowato , Chergui nie pamiętam... Z opisów pasuje mi do Ciebie
Stary 2016-04-17, 11:37   #1620
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Mojemu Cherqui niezbyt się podoba. Dla niego za ciepłe i jakies takie - nie umial określić za bardzo co "nie" w nich
Ja je bardzo lubię, jednak z Lutków najbardziej wielbię Serge Noir i Szpilkówne

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości