|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Anitko
a ja juz zmykam na zajęcia. a potem od razu na dworzec i do TZ pozdrawiam was cieplutko
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, będzie sensacja, będzie... Przecież czasami piszą o rozmiarze 0, czy 1 nie mając pojęcia co to za rozmiar w rzeczywistości... A wracając do Belucci, to... w Dobermanie, Malenie, czy choćby Matrixie ona wygląda właśnie na takie okrągłe 38 (nie wiem ile ma wzrostu), bo jest zgrabna, szczupła - patrz na brzuch, ramiona, uda.... |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
a pamietam jak cala gromade poznawalam i musialam imiona spamietac
![]() taki OT mi sie zrobil juz nic nie piszeHihi za co masz ostrzezenie :P
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba to przetrzymać, po tych 3 dniach było juz okeyCytat:
Jesli ona ma 38!!! Nie w to nie uwierzę... nie z takim biuscikiem i d...
|
|
|
#1356 |
|
Gość
|
Dzien dobry
Ta wczorajsza pizza to wyjatkowo byl niedobry pomysł, po dłuzszym okresie nieco normalniejszego jedzenia bez fast foodow, moj organizm sie zbuntował, ze znow swinstwem go nasyciłam |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Kulbit tak mi sie zdawalo ze to normalne, spadek cukru pewnie. przetrzymam jakos i tak w domu siedze.
wiecie co...u nas w takiej sieci sklepow mozna zbierac punkty i wymieniac na rzeczy. TZ to krytykuje ze naciaganie (za 2zl 1pkt ). ale moja mama wyszla z zalozenia ze i tak codziennie sie chleb itp kupuje, do tego sklepu najblizej wiec co jej szkodzi zbierac. no i wlasnie wymienila polowe punktow na deske do prasowania. super jest, solidna, duza.reszte punktow oddaje nam i ja tez ta deske zamowie. przyda sie nam a zawsze nie trzeba tych 100 zl wydawac. musze ja jeszcze o punkty z BP podpytac pewnie juz na jakies zelazko czy cos starczy.albo TZowi wyzynarke wezme
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc takie nagłe odstawienie mogło byc dla organizmu szokiem, teraz juz jest okey! Trzymam kciuki za ciebie
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie sie zlapalam na tym ze jak zwykle o tej godzinie polecialam do kuchni po cos slodkiego
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co nie umniejsza jej absolutnie sexapilu....tyle że każdy lubi co innego ...Jeśli już porównujemy te krągłości, kobiecości to stanowczo jestem pod wrażeniem Jenifer Lopez i ona jest dla mnie w tej kategorii mistrzynią (pomimo dosadnej pupy) |
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak ona to robi... ja mam mniejszą i tak fajnie nie wyglądam ![]() Ja myslałam, że bywam jeszcze 38 i... kazałam kupić szwagrowi bluzke w tym rozmiarze. Lipa, albo wymienię na 36 albo bedę zwężała |
|
|
|
|
#1362 |
|
Gość
|
Mi się akurat Lopez nie podoba
![]() Hihi uwierz mi, że gdyby koło Ciebie latało tylu fryzjerów/stylistów, a Ty sama nosiłabyś tonę makjażu, to jennifer byłą by wielki nic przy Tobie, zreszta dla mnie to i tak sie o wiele lepiej od niej prezentujesz
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz się śmieje, jak pieje z zachwytu, zobacz jaka cudowa, jaka kobieca- a On- tak ale jak Ty bys miała taki tyłek to bys dopiero dramatyzowała, że SB i dieta itp a ta laska zrobiła z niego atut
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, że on ma rację? Ja narzekam na mój zadek, ajakbym miała taki jak JLo, to pewnie rzeczywiście bym była w rozpaczy wiecznej |
||
|
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym taki tyłek mogła mieć, spoko! Tylko, że jest jendo małe ale ona jest latynoską i u niej taki tyłem to uwarunkowanie wynikajace z jej pochodznia i ten tyłek jest inny niz byłby u nas, rozumiecie o co mi chodzi?A mojemy mężowi sie ona nie podba - bo ma za mały biust
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Kulbit to mam motywacje.ja sie zwaze dopiero za 2 tyg bo i tak jestem przed okresem-wtedy zawsze jest na plus.
wczoraj miala mochote na budyn. nawet mleko kupilismy ale w domu mi przeszlo. dzis juz maly grzeszek bedzie. pol szklanki galaretki z jogurtem ![]() jestem dumna z TZa. uspokoil sie. znaczy chodzi z kumplami ale rzadko- raz na tydzien ma wychodne na piwko po pracy nie ma nieporozumien i w ogolei dzis pochwalilam go za sytuacje z wczoraj. bo nocowalam i jak zwykle wtedy jest male co nieco. wczoraj tez mial duza ochote (widzialam to po nim) ale padlam jak betka-tak zle sie czulam. nawet przysnelam szybko i mnie obudzil ale jak zobaczyl ze oczu nie mam sily otworzyc to tylko mnie ukochal i poszedl spac. fajnie ze pomyslal o mnie, nic na sile.
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to miło mi bardzo. Powiem Ci ze zdjęcia z mojego slubu troszkę kłamia . Wiesz perfekcyjny makijaz, fryzura dobrze dobrana...no i ja w ogole na zdjęciach zupełnie inaczej wygladam niz w rzeczywistosci.![]() łatwiej po prostu Kapturek .Witaj Kapturku Ideałem kobiety zdaniem mojego TZ jest Anna Korcz.
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja tam wiem swoje
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znowu mam doła. Mielismy jez cały grudzien razem spedzic i jak juz wyjazdy to tylko wspólne...i co i wielka lipa
. TZ gra imprezę w Gdyniw ta sobotę.Mielismy jechac razem, ale w zwiazku z tym ze ja musze przyjsc do pracy nie moge z nim jechac i znowu samotny weekend A wszystko przez te drogi cholerne. Bo wyjazd nad morze to conajmniej 10- godzinna meczarnia...czasem mam dosc zycia w Polsce.
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hihi, Ty nic nie jesz niejadku, nie raz pisalas ze moglabys wcale nie jesc ![]() A tak nie wolnoChyba miloscia zyjesz ![]() ![]() Ps. Wiecie co U mnie w pracy byla taka pani z bluzkami i pizamki takie fajne miala![]() I kupilam sobie, taka sliczna cukierkowa, rozowa Na ramiaczkiach brazowych cieniutkich taka koszulka satynowa, z brazowym kwiatkiem po boku i do tego spodenki takie 3/4 tez rozowe z brazowym dodatkiem. Jejku taki slodki komplecik Zobaczymy co Tz powie jak mnie w niej zobaczyJak to niewiele mi potrzeba do szczescia |
|
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Haniu
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie przyjete kanony piękna to dla niego jakas bzdura. Generalnie nie podobaja mu się kobiety "idealne" i "standardowe". Ma bardzo specyficzny gust
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko brzmi fajnie. moj TZ to by chcial zebym nago spala
ale to moze jak bedziemy mieli wlasne mieszkanie, bo tak co: chce isc do lazienki to musze sie ubierac, wiadomo czy siostry TZa po drodze nie spotkam![]() chociaz chce mi szlafroczek z tej okazji kupic. a sypiam u niego tylko w majteczkach i topie-za duzo materialu zabronione
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też - podoba mi się to, co mi się podoba, a nie to, co ogół uważa za ładne - i tu pełen szacunek dla TŻa.
P.S. Co do jego opinii o Korcz, to mam taką samą - piekna i dojrzała, bo co ładnego jest np. takie J. Albie? Dla mnie jest ona plastikową laleczką, a ludzie nazywają ja zjawiskową pięknością...
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostając w temacie naszego lokanego podwórka, to mojemu Tżowi podoba się Hanna Smoktunowicz- on preferuje taki typ urody ![]() Haniu a może spróbuj namówic szefa i weź wolne w sobotę abyście mogli spędzić weekend razem, ja bym stanęła na głowie i coś wymysliła....
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze chciałby bym spała w takiej albo bez Ale ze mnei straszny "ciepłolub" i jak jest jesień/zima to ja muszę mieś ciepłe bawełniane, bo satna mnie chłodzi dodatkowo.. Więc mężuś musi przetrzymac do lata
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

pozdrawiam was cieplutko 

, aczkolwiek może być, że chodziło o 42 czy 44 w naszym odpowiedniku, bo po cholerę by wypisywali że ONA NOSI ROZMIAR 42 CZY 44??????? Ale wiadomo czasem dziennikarze robią ludziom wodę z mózgu ????
Oj, będzie sensacja, będzie... 

Ja niedobra 

Więc takie nagłe odstawienie mogło byc dla organizmu szokiem, teraz juz jest okey! 

Wiesz, że on ma rację? Ja narzekam na mój zadek, ajakbym miała taki jak JLo, to pewnie rzeczywiście bym była w rozpaczy wiecznej
. TZ gra imprezę w Gdyniw ta sobotę.Mielismy jechac razem, ale w zwiazku z tym ze ja musze przyjsc do pracy nie moge z nim jechac i znowu samotny weekend